72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    nya, van 1 berserkes is :D
  • Bucser
    Jó lett:) De egy kontrasztos színezett Vagabond és berserk grafika jobb lenne:) nekem ez túl plasztikus:)
  • Sadun Tryst
    jah, nem lehet feltölteni az srv-re... csak törölni...
    szal. jelenleg semmi sincs az oldalon :D
    nagy valószínűség szerint akkor a tryst.uw.hu be lesz fogva új faq-nak, uccse használom már :)
    berserk és vagabond képe helyett egyenlőre ezt találtam.
    de nem kell aggódni, még dolgozom az ügyön ^^
    animefaq
  • Bucser
    Én vagyok a hülye vagy tényleg 404-es a FAQ?
  • Malakai
    Lehetnének a FAQban pl anchorok és fent a tartalomban linkelve.
  • Sadun Tryst
    oks, keresek akkor valami izgibb képet. :)
    vagy ha van bármelyikőtöknek, akkor nyugodtan küldje el ^^
  • Jagi
    sztem jó a kép :) vicces... az a dolog, hogy az anime gyerekeknek való, hát...
    én még gyerek vagyok, nem? : )

Berserk vagy Vagabond? Nem lehetne mindkettő? :DDDD
  • via_mala
    A szerkezet tetszik, de valami dögösebb kép jobb lenne jobb oldalra. Mert így csak azt a sztereotípiát erősíti, hogy az anime az csak gyerekeknek való. Persze mi tudjuk, hogy nem, de akkor is jobban esne jobb oldalon mondjuk Gatts képét látni. ;)
    Vagy egy képet a Vagabond mangából. Vagy mittomén...
  • Sadun Tryst
    holnap többet tudnok mondani, újra jó a netem, holnap megnézem 6os és 7es részt, és akkor elmondom, h eddig nekem mi jött le :)
  • madfist
    Ezt az Ergo-Proxy-t érti egyáltalán valaki??? Egyre zagyvább az egész. Najó ez a 7. rész mintha tisztítana valamit, de...
    Ki hányadik részre tippeli a megvilágosodást? (ha nektek előbb sikerül informáljatok :) )
  • Bucser
    magyarul mostmár ilyen szar lesz az anime??? mert ugye

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a soul societyből való hazatértükig egy az egyben követték a mangában történeteket.. így el akarnák baszni?? mert engemez a bountou-s baromság kruvára nem érdekel már...
  • Sadun Tryst
    ha jól tudom más lesz a fővonal, csak nagyvonalakban fog egyezni a mangával.
    mert ha nem így lenne, akkor nem érné meg a mangát kiadni. legalábbi szerintem...
    főleg nem késéssel az animéhoz képest.
  • Bucser
    áhh én csak inkább írtam neki:D
  • Sadun Tryst
    én úgy általában azzal aki nem "tiszteli" az anime ás manga kultúrát.
    lenézi és gyerekesnek tartja. ezáltal fikáz benne mindnet. persze a dragonball nekik jó...
    szal magasról ejteni kell az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokra. attól, h még elmondod neki, h hüje vagy fiam, még nem lesz okosabb :D
    (legfeljebb valamivel jobb érzed magad ^^)
  • Prof William
    Egy gyöngyszem...

"Az Animeokban eleve baromi igénytelenek az arcok kidolgozottságai. Arcról alig lehet felismerni a karaktereket csak ruhájuk, vagy hajúk alapján, vagy valami hasonló jellegzetesség alapján pl szemüveg, de arcról semmiképp."

Ezzel vitatkoznék...
  • Seth
    Bleachről jut eszembe ,EZ szerintetek normális ? :D
  • Bucser
    csak nehogy úgy járjunk vele mint a Bleachel.. Bleach fasza manga mellé egy csupa filleres sorozat:(

Mikor folytatják már a Bleachet rendesen???
  • Sadun Tryst
    pf, ezt jól megmondtam :D
  • Sadun Tryst
    meg amíg nem javul meg az srv feltöltés (kiírja h a disk megtelt...), addig itt van 1 preview verzió.
    animefaq
  • Sadun Tryst
    ergo proxy 7es anime rész is kint van, de a mangáról még semmit sem tudni. pedig olyan is lesz / van... tisztára dühít, mert már nagyon várom :D
  • Ottto
    Hát nemgyenge...
  • Ottto
    Na már én is kíváncsi vagyok erre az openingre. Megnézem....
  • Prof William
    Tsukiyomi Moon Phase

Belenéztem az első 2 részbe...

Hát a Neko Mimi Mode alatt erős ingerenciám támadt hogy lerugjam a monitort és japánba utazva megverjem a rendezőket/rajzolókat.

A történet viszont nem annyira poénos mint ahogy az intróból várja az ember. Humoros, de elvadultabb poénkodásra számítottam. Az a jelenet viszont amikor a Hazuki nyakonkapja hősünket az naygon jó. Zene+képek... remek...
  • Sadun Tryst
    jah. de nagyon durva. ha másért nem is, csak az opening miatt érdemes az első részt letölteni. nagyon káros :D
  • Seth
    ez nem egyenlő a Lunar Legends-sel,annak Shingetsutan Tsukihime a japán címe. Szóval te vmi más sorozatról beszélsz
  • Sadun Tryst
    a sorozat pontos címe: Tsukiyomi Moon Phase
  • Carfanatic
    tudja valaki hogy lehet a elitware-ről tölteni(regisztráltam)?
  • Seth
    én sem emlékszem ilyesmire
  • Prof William
    :))))

Hát amit én láttam annak szuper vámpíros filingje volt végig. Szuper zene,szép beállítások.

Erről a macskásról most hallok először. Ez mi? A cenzúrázalatlanságot nem így értettem. :)
  • Sadun Tryst
    lunar legendben van a neko mimi mode opening nem? :D
    én azt a sorozatot az opening miatt nem bírtam végignézni.
    bejött az első snitt, fasza vámípros feeling, kir látkép, tök félelmetes. erre bejön a "neko mimi mode" opening... majd kinyomtam és letöröltem az első részt :D
  • Prof William
    igen :) Amikor gyorsan írok nem figyelek arra mit írok...
  • Seth
    ugye hallassz-t akartál írni ? :D
  • Prof William
    halassz, sorozatról,
  • Prof William
    Igaz... az Ftp-k inkább akkor jók ha halassz egy már lefutott sorozatrór. Akkor seperc alatt le tudod kapni onnan.
    De ha most futókat akarsz... akkor marad a torren.

Én egyszer torrenten szedtem le a Lunar Legend Tsukihimet. Igaz hogy fenn volt az Ftp-n is, de ez szuper két hangsávos, jobb képminőségű, és cenzúrázatlan volt. (nem szexfilm.:))
  • madfist
    Olyankor nekem is. De szerencsére a mostaniról lemaradtam :) Egyébként futó sorozatok terén tényleg hátrányban van már az FTP. Én már inkább megtanultam 5 különböző torrentoldalnak és 6 fansubnak a címét, minthogy várjak rá míg vki lesz oly rendes és felpakolja ftpre.
  • Prof William
    Huhhh...

Egy bizonyos incidens óta mindig megáll bennem az ütő amikor ilyesmi történik...
  • Sadun Tryst
    szerintem csak karbantartás :)
    ha valami más lenne akkor azt már tudnánk :D
  • Prof William
    Egy bizonyos, közelröl meg nem nevezett FTP-vel mi van? Nem jön be a oldal...
  • Sadun Tryst
    a torrent is p2p (peer to peer)...
    szal ezzel kapcsolatban megszokosz vagy megszöksz van.
  • Carfanatic
    és mi a p2p vagy akármi de nekem a torrent túl lassú