72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#8875 nya, van 1 berserkes is :D -
#8874 Jó lett:) De egy kontrasztos színezett Vagabond és berserk grafika jobb lenne:) nekem ez túl plasztikus:) -
#8873 jah, nem lehet feltölteni az srv-re... csak törölni...
szal. jelenleg semmi sincs az oldalon :D
nagy valószínűség szerint akkor a tryst.uw.hu be lesz fogva új faq-nak, uccse használom már :)
berserk és vagabond képe helyett egyenlőre ezt találtam.
de nem kell aggódni, még dolgozom az ügyön ^^
animefaq -
#8872 Én vagyok a hülye vagy tényleg 404-es a FAQ? -
#8871 Lehetnének a FAQban pl anchorok és fent a tartalomban linkelve. -
#8870 oks, keresek akkor valami izgibb képet. :)
vagy ha van bármelyikőtöknek, akkor nyugodtan küldje el ^^ -
#8869 sztem jó a kép :) vicces... az a dolog, hogy az anime gyerekeknek való, hát...
én még gyerek vagyok, nem? : )
Berserk vagy Vagabond? Nem lehetne mindkettő? :DDDD -
#8868 A szerkezet tetszik, de valami dögösebb kép jobb lenne jobb oldalra. Mert így csak azt a sztereotípiát erősíti, hogy az anime az csak gyerekeknek való. Persze mi tudjuk, hogy nem, de akkor is jobban esne jobb oldalon mondjuk Gatts képét látni. ;)
Vagy egy képet a Vagabond mangából. Vagy mittomén... -
#8867 holnap többet tudnok mondani, újra jó a netem, holnap megnézem 6os és 7es részt, és akkor elmondom, h eddig nekem mi jött le :) -
#8866 Ezt az Ergo-Proxy-t érti egyáltalán valaki??? Egyre zagyvább az egész. Najó ez a 7. rész mintha tisztítana valamit, de...
Ki hányadik részre tippeli a megvilágosodást? (ha nektek előbb sikerül informáljatok :) ) -
#8865 magyarul mostmár ilyen szar lesz az anime??? mert ugye
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a soul societyből való hazatértükig egy az egyben követték a mangában történeteket.. így el akarnák baszni?? mert engemez a bountou-s baromság kruvára nem érdekel már... -
#8864 ha jól tudom más lesz a fővonal, csak nagyvonalakban fog egyezni a mangával.
mert ha nem így lenne, akkor nem érné meg a mangát kiadni. legalábbi szerintem...
főleg nem késéssel az animéhoz képest. -
#8863 áhh én csak inkább írtam neki:D -
#8862 én úgy általában azzal aki nem "tiszteli" az anime ás manga kultúrát.
lenézi és gyerekesnek tartja. ezáltal fikáz benne mindnet. persze a dragonball nekik jó...
szal magasról ejteni kell az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokra. attól, h még elmondod neki, h hüje vagy fiam, még nem lesz okosabb :D
(legfeljebb valamivel jobb érzed magad ^^) -
Prof William #8861 Egy gyöngyszem...
"Az Animeokban eleve baromi igénytelenek az arcok kidolgozottságai. Arcról alig lehet felismerni a karaktereket csak ruhájuk, vagy hajúk alapján, vagy valami hasonló jellegzetesség alapján pl szemüveg, de arcról semmiképp."
Ezzel vitatkoznék... -
#8860 Bleachről jut eszembe ,EZ szerintetek normális ? :D -
#8859 csak nehogy úgy járjunk vele mint a Bleachel.. Bleach fasza manga mellé egy csupa filleres sorozat:(
Mikor folytatják már a Bleachet rendesen??? -
#8858 pf, ezt jól megmondtam :D -
#8857 meg amíg nem javul meg az srv feltöltés (kiírja h a disk megtelt...), addig itt van 1 preview verzió.
animefaq -
#8856 ergo proxy 7es anime rész is kint van, de a mangáról még semmit sem tudni. pedig olyan is lesz / van... tisztára dühít, mert már nagyon várom :D -
#8855 Hát nemgyenge... -
#8854 Na már én is kíváncsi vagyok erre az openingre. Megnézem.... -
Prof William #8853 Tsukiyomi Moon Phase
Belenéztem az első 2 részbe...
Hát a Neko Mimi Mode alatt erős ingerenciám támadt hogy lerugjam a monitort és japánba utazva megverjem a rendezőket/rajzolókat.
A történet viszont nem annyira poénos mint ahogy az intróból várja az ember. Humoros, de elvadultabb poénkodásra számítottam. Az a jelenet viszont amikor a Hazuki nyakonkapja hősünket az naygon jó. Zene+képek... remek... -
#8852 jah. de nagyon durva. ha másért nem is, csak az opening miatt érdemes az első részt letölteni. nagyon káros :D -
#8851 ez nem egyenlő a Lunar Legends-sel,annak Shingetsutan Tsukihime a japán címe. Szóval te vmi más sorozatról beszélsz -
#8850 a sorozat pontos címe: Tsukiyomi Moon Phase -
#8849 tudja valaki hogy lehet a elitware-ről tölteni(regisztráltam)? -
#8848 én sem emlékszem ilyesmire -
Prof William #8847 :))))
Hát amit én láttam annak szuper vámpíros filingje volt végig. Szuper zene,szép beállítások.
Erről a macskásról most hallok először. Ez mi? A cenzúrázalatlanságot nem így értettem. :) -
#8846 lunar legendben van a neko mimi mode opening nem? :D
én azt a sorozatot az opening miatt nem bírtam végignézni.
bejött az első snitt, fasza vámípros feeling, kir látkép, tök félelmetes. erre bejön a "neko mimi mode" opening... majd kinyomtam és letöröltem az első részt :D -
Prof William #8845 igen :) Amikor gyorsan írok nem figyelek arra mit írok... -
#8844 ugye hallassz-t akartál írni ? :D -
Prof William #8843 halassz, sorozatról, -
Prof William #8842 Igaz... az Ftp-k inkább akkor jók ha halassz egy már lefutott sorozatrór. Akkor seperc alatt le tudod kapni onnan.
De ha most futókat akarsz... akkor marad a torren.
Én egyszer torrenten szedtem le a Lunar Legend Tsukihimet. Igaz hogy fenn volt az Ftp-n is, de ez szuper két hangsávos, jobb képminőségű, és cenzúrázatlan volt. (nem szexfilm.:)) -
#8841 Olyankor nekem is. De szerencsére a mostaniról lemaradtam :) Egyébként futó sorozatok terén tényleg hátrányban van már az FTP. Én már inkább megtanultam 5 különböző torrentoldalnak és 6 fansubnak a címét, minthogy várjak rá míg vki lesz oly rendes és felpakolja ftpre. -
Prof William #8840 Huhhh...
Egy bizonyos incidens óta mindig megáll bennem az ütő amikor ilyesmi történik... -
#8839 szerintem csak karbantartás :)
ha valami más lenne akkor azt már tudnánk :D -
Prof William #8838 Egy bizonyos, közelröl meg nem nevezett FTP-vel mi van? Nem jön be a oldal... -
#8837 a torrent is p2p (peer to peer)...
szal ezzel kapcsolatban megszokosz vagy megszöksz van. -
#8836 és mi a p2p vagy akármi de nekem a torrent túl lassú