72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Carfanatic
    itt sajnos reggelni kell de msá baja nincsen http://www.theotaku.com/
  • madfist
    Vááá ki nem álhatom a regelős wallpaper oldalakat, és a reg után csak 5 képet tölthetsz le amíg nem lesz aktív tagja a közösségnek :( Meg azokat is utálom amelyek valami szar szanaszét spammelő és spyware-ező progit rakatnak fel veled. Nem tudtok egy jókis (nem regelős) oldalt tele anime háttéképpel? (mondjuk az animewallpapers.com, ani-walls.net, animewallpaper.de-n kívül?)

carfanatic: én is utálom az ilyen válaszokat, de google-el próbálkoztál már? ha nem jönne be esetleg nézz körül mondjuk: ITT vagy ITT
  • Carfanatic
    hi rég voltam itt csak azt szeretném hogy tudna adni valaki egy olyan torenntet ami jó és még felirat is van rajta ONE PIECE 184-218
  • Jagi
    : )
  • Sadun Tryst
    ragnarok online :)
    aláírásomban bent is van minden elérhetőség :D
  • Jagi
    Mit nyomatsz? :)
  • Sadun Tryst
    it iz. én is azt csinálom :D
    pedig van vagy 5-6 anime rész a gépen amit megkéne nézni xD
  • Jagi
    Ahogy én is, csak onlinejátszok
    [gigakockulás]
  • Gábor
    Hehe, jelentem még élek, csak még mindig csillagkapu függésem van :D
  • Krezga
    Az igaz, de nem írtam bele az Excel Saga 7 részét és a DBgt 21 részét, mivel azt nem néztem végig:))
  • madfist
    Black Lagoon tényleg nagyon ott van. Hiányzott már egy kis action. Nekem egyébként az opening jön be nagyon, várom már hogy kiadják a maxit :)
  • Sadun Tryst
    :)

fumoffu meg puni puni kb fél nap.
    szal ez a teljestímény egy ráérős animés átlagos 5 napja :D
  • Krezga
    Ebben a pár napban nagyon ráértem, ugyhogy megnéztem egy-két anime-t:
    Air;Full Metal Panic? Fumoffu ;Ichigo 100% ;Iketeru Futari;Puni Puni Poemi OVA
    Lehet kicsit beteges vagyok...(ez kb 5 nap volt^^:))
  • Krezga
    Alig ismertem rád az új logódban!:)
  • Sadun Tryst
    Black Lagoon
    K*rva jó kis sorozat! A megrajzolás gyönyörű, Levi nagyon ott van (Kagome és Kaname Chidori mellett már nagy kedvenc). A zene is jó, minden ott van. Ami talán egyedül zavar, h a béla főhős megkapta a Rock bevenevet, amire nemtom h szolgált rá. Rock-nak inkább Dutch-nak kéne lennie... *sigh*
    Na mind1. Ami másik negatívum megint a főhőssel van, h folyton ingben meg élrevasalt nadrágban küldi. Nevetséges. Ilyen melegben mint azon a környéken és a hawaii inget meg a strandpapucsot részesíteném előnybe. :D
    Na mind1. Csak lesz valami normális öltözéke...
    A sorozat eddig simán 10/8 :)
  • Ottto
    Semmi gáz. Én jövőhéten az éretségim írom és a Karin uccsó részén idegeskedem (Jöhetne már!)
    Egyébként Isten éltessen.
  • Bucser
    Köszönöm^^
  • BEAST #8978
    Boldog Szülinapot! ^.^
  • Dying Soul
    HBD!
  • Jagi
    a Super seven-t nem tudom, de hogy Super28-as van au biztos. Kőrégi :)
  • Sadun Tryst
    akkor morcosan fogod várni a 79es részt :D
    ugyanis a filler epizódok biztosan nem kecsegtetnek semmi jóval :D
  • BEAST #8974
    jah már nekem is Bleach elvonási tüneteim vannak ... ajánlom hogy a köv rész megérje a várakozást ... mert különben morcosan fogom várni a 79. részt :DDD
  • Bucser
    ehh...
    Holnap vállalati pénzügyekből ZH-t írok én meg tanulás helyett a Bleach 7 oldalát frissítgetem van e új manga vagy kijött e már subbolva a 78...

Nem vagyok bekattanva:D
  • CSOCSO
    animenfon nem talaltam super seven animet..
    amugy tobb pontja van az eureka sevennek mint a rahxephonnak... jo az biztos sokan nem ertettek es leszaroztak.. nah mindegy..
  • CSOCSO
    fogalmam sincs
  • Menő
    A többi részét is meg tudnád mondani, hogy honnan lehetne letölteni? (Ha tudod)
  • Bucser
    ez nem az ősrégi Super Sevennek egy feltámasztása??
  • CSOCSO
    nah az elso kettot mar megis lestem... tok jo volt...
  • CSOCSO
    Eureka Seven-t lattatok mar? holnap szedem le.. mecha cucc mint a rahxephon vagy az nge
  • Krezga
    Hát most valami vidámra vágytam ezután, ezért elkezdtem nézni az FMP? fumoffu-t, és holnap még neki állok az Escel Saga-nak, de megfogom nézni a rahXephont is:)
  • Bucser
    nézd meg a rahXephont:) az is igen ütős...
  • Krezga
    Air
    Hát elég nehezen keltem fel a gép elöl az utolsó rész után. Ez tényleg egy igazi dráma, még nem találkoztam animok között ilyennel.
  • Krezga
    Meg még jó torrenteken való kereséshez az isohunt is.
  • madfist
    Egyébként jó ötlet még keresgetni az anidb.net-en. ott fennvannak a fansub-ok címei -> ahonnan bővebb információk is vannak a torrentek fellelhetőségéről.
  • Messi6502
    Kösz
  • Krezga
    Ez jó:D Az Air-t pont ma szedtem le, és a felénél tartok. Priviben küldök linket.
  • Messi6502
    Melyik torrentről,mert már próbálkoztam a piratebay-yal de ott nincs(pl:Air)
  • Krezga
    Főleg torrentekröl, de van még egypár ftp is.
  • Messi6502
    JAJA
  • Krezga
    hümm? Arra gondolsz, hogy honnan töltünk?