72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#9515 ja és még annyit, ha valakit érdekel a black lagoon manga, itt talál pár fejezetet (kb. pont annyit, amennyi eddig lement a sorozatban :)
ja és a manga alapján poén lesz a következő rész :D -
#9514 Talán a Hellsing:) -
#9513 Black Lagoon ep09
Asszem Rock terminátoros hasonlata nem volt véletlen :)
kép1 és kép2
najó tudom, hogy kicsit erőltetett, de mégis... -
Shadow_THH #9512 jó lesz valami komersz is amit mindenki néz :) átlagos no1 -
#9511 Adj valami támpontot: milyen stílust szeretsz? -
Shadow_THH #9510 sziasztok most szedtem le a deluxot a jungle wa itsumo hale nochi guu-ból meg az azumangát, de ezeket is nem sokára végig nézem. mit ajánlatok következőnek?
meg volt: samurai 7, wolf's rain, fullmetal alchemyst, full metal film, cowboy bebop, ghost in the shell... -
#9509 Már sak 50 rész és lent van a fullos Kenshin TV:D -
Prof William #9508 Annyi anime fórum van már. Az U-é a SG-é a animeaddicté. csak hogy a legnagyobbakat említsem. Kár lenne elaprózni az erőnket. De az Iwiw-en való animerajongók körét támoagatom.Aki már jezett nekem, az ott is van a anime-mappámban. :) -
Nuki #9507 [nukliar launcs ditektid] megvárom a szagértő hozzászólását, aki az egészet beindította :P -
#9506 Akkor jelölj meg eggyet:) -
Nuki #9505 akkor jelöljünk ki egy hejet ahová azért beköszönünk alapon :)
mert valaki komoj célokat emlegetett :D -
#9504 Én iwiw-en nem szoktam forumozni, csak fennt vagyok:D -
#9503 Azt már a SoulTaker elött láttam, és az is nagyon tetszett!! Ott főleg Cosette megrajzolása tetszett. Kár, hogy csak 3 rész(bár azok 35 percesek:D) -
Nuki #9502 tudtok valami jó Nyomozós animét? :) -
#9501 ha a rajz meg az "elvontság tetszik a soultakerben, akkor a le portrait de petite cossette-et is érdemes megcsekkolni :) a főszereplő majdnem tökugyanúgy néz ki -
Nuki #9500 iwiwen melyik anime fórumon vagytok ott? (már aki ott van:) -
#9499 Az ergo mondjuk egvalósításban már nagyon másik véglet) leegyszerűsített alakok és mozgás viszont nekem nagyon bejön a képivilág és a rengeteg elbújtatott dolog/utalás miatt:) -
Prof William #9498 A soultakert.
De az Ergo-ra is igaz valamilyen szinten. -
#9497 melyiket a Soultakert vagy a Ergo Proxy-t? -
Prof William #9496 Csak szerintem egy kicsit túl művészieskedősre/zavarosra csinálták. Direkt. -
#9495 SoulTaker
Az első rész után kicsit beijedtem, hogy most mi van? ez meg miféle rajzolás? Szinte semmit sem értettem:) Aztán pár rész után tiszta lett minden, és így már izgalmasabb is, nem olyan rossz anime:) -
#9494 Ergo Proxy 11
Ughhhh. csak ennyit tudok mondani:D Ez egyre keményebb és meggyőzőbb:) szeretem az ilyen gondolkodtató sorozatopkat (már az is csoda manapság ha egy részt kétszer nézek meg de ezeket legalább 3- szor hogy mindent pontosan megfigyeljek...
11-es részig ez biza nekem eddig 10/10-es:) MElegen ajánlom:) -
#9493 nem mind1ik rész, de nagy általánosságban tényleg sokkal jobbak mint a mostani naruto részek :) -
Prof William #9492 Állítólag még így is sokkalélvezhetőbbek ezek a részek, mint a Nauto fillerjei... -
#9491 Áh, pedig bíztam benne hogy nem rontják el hozzá a sorozatot, de ezekszerint akkor mégis :/ -
#9490 hát tulajdonképpen az amikor a mangától teljesen eltérő a főszál szempontjából totál irreveláns elemeket tartalmazó epizódokkal töltikki az űrt a történet folytaására és új szereplőket mutatnak be (amikkel tegyük hozzá baromira elvetik a súlykot) és hosszú távon totál lerontják a sorozat összképét... amilyen jó az első 56 rész olyan szar az utóbbi 24... hisz a főszálat nem viszik tovább csak húzzák az időt és ezt valami szerfölött idegesítő formában csinálják... Ha mondjuk 5 részig ez menne oké de mikor a teljes évadot ezzel töltik ki az förtelmes... Amennyire vártam a sorozatot most annyira nemvárom mostanában.. csak leszedem, hogy megleszen aztán meg majd egyszer erőt veszek és végigpörgetem... -
#9489 Én ebből csak a mangát néztem, az egészen bejövős volt. Valaki homályosítson már fel, mi a szösz az a filler effektus? -
#9488 áz.... -
Prof William #9487 erről már halottam... A híres filler efektus? -
#9486 ha jót akarsz magadnak körülbelül 50 utan nem nézed:D -
Prof William #9485 Bleach 1-20
Na most kezdtem el nézni a Bleach című animét. Annyian mondták már hogy jó hogy belenéztem.
Tetszik! Egy jó kis fightos/humoros anime! Bár az első részekben még kicsit sokszor jött elő a bajban-vagyok-mire-felébred-a-titkos-szuererőm dolog. -
#9484 Hello
Egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudtok-e a Digimon Savershez feliratot...
(7-10. rész) -
#9483 köszi! -
#9482 Egész estés animeajánlóm:
Minden Hayao Miyazaki-tól:
Nausicaä of the Valley of Wind aka Kaze no Tani no Naushika
Laputa: The Castle in the Sky aka Tenkuu no Shiro Rapyuta
My Neighbor Totoro aka Tonari no Totoro
Kiki's Delivery Service aka Majo no Takkyubin
Porco Rosso aka Kurenai no buta
Princess Mononoke aka Mononoke Hime
Spirited Away (Chihiro Szellemországban)
aka Sen to Chihiro no Kamikakushi
Howl's Moving Castle aka Hauru no Ugoku Shiro
Ezeket Isao Takahata-tól:
Grave of the Fireflies aka Hotaru No Haka
Only Yesterday aka Omohide poro poro
Pom Poko aka Heisei Tanuki Gassen Ponpoko
My Neighbors the Yamadas aka Houhokekyo Tonari no Yamada-kun
Satoshi Kon-tól:
Millennium Actress aka Chiyoko Millennial Actress
Perfect Blue
Tokyo Godfathers
További egész estések:
Akira
Cowboy Bebop Knockin' on Heaven's Door
Ghost in the Shell aka Kokaku Kidotai
Ghost in the Shell: Innocence
Jin-Roh aka The Wolf Brigade
Memories ep1: Magnetic Rose
Ninja Scroll aka Jubei Ninpucho
*Vampire Hunter D: Bloodlust
Whisper of the Heart aka Mimi wo sumaseba
Like the Clouds, Like the Wind aka Kumo no You ni, Kaze no You ni
Barefoot Gen aka Hadashi no Gen
The Wings of Honneamise aka Honneamise no Tsubasa - Oritsu Uchugun
És ezek csak az egész estések, ennél jóval többet tudnék sorzatot ajánlani, ha kellenek tippek, akkor nézd meg a listámatlistámat. -
#9481 A blog-omba nihil azt írta, hogy ebben a hónapban fog kijönni a 21. kötet a Viz kiadótó jóvoltából.
Na, megnéztem a weboldalukat, és
Vol21: Jun. 20, 2006
Vol22: Aug. 15, 2006
kiadási dátumokat látok. -
#9480 Vagabond Manga folytatásáról tudunk valamit?? mert volume 20 utan semmi hir:( -
#9479 kenshin ova 1-et támogatom én is. nekem máig a námbör ván. :) -
#9478 és most már nem flémelek többet de véleményt kérek majd róla... (plz) -
#9477 Ja és KÖTELEZŐ DARAB! :) -
#9476 4 chapterre osztva de egy movie :)