72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
oliverspy #9595 Ja. Szerverre gyűjtünk. -
Nuki #9594 gondolom nagy szerver sok rajzfilmel finomsággal^.^ -
#9593 És ebből mi lesz ha nagy lesz? -
Nuki #9592 jovan már megvolt :D -
oliverspy #9591 Kérlek támogassátok az oldalt! Nektek nem kerül semmibe!
LINK
Ott kattintsatok a három linkre és a bannerben található hirdetésre. Azzal támogatjátok a rajzfilm.try.hu -t. Kérlek titeket! Köszi! -
oliverspy #9590 ToonWorld? úgyérted rajzfilm.try.hu
Be kell jönnie. Minden nap ellenőrzöm (nagyzoli) ;) -
Prof William #9589 Nekem tetszet...
Ha valami olyan szintű vége lett volna, maint az amúgy addig tökéletes Mai Himének hát akkor biztos főbelőttem volna magam, és a Napló már csámcsogna is az animék káros hatásain -
#9588 az én húgom is hasonló szinten áll a számítógéppel. Egyszer telejesen eltűntette a windows profilomat, máig nemtom hogyan, de azóta nem ülhet a gépem elé és szorgalmasan bekáppolok, bár ha beütne a krakk most így is ugrana 60-70G nehezen fellelhető matéria.
Nem tetszett a Fate / Stay Night vége... ti hogy vagytok vele? -
#9587 hümm...ez milyen oldal? Jó fórum, letöltések stb? -
#9586 hehe :) az sem segítene :P ... szép lassan töltögetem amire épp szükségem van , majd meglesznek :) -
#9585 Mikor ölöd meg? -
#9584 Jáááááj! Még jó, hogy nekem nincs testvérem :D -
#9583 nem tom miért de betölt de nem jöne be semmi:( -
#9582 valaki szokot a toonworld.dox.hu-n lenni? -
FFX #9581 go berserk -
Nuki #9580 azt meghiszem =)
joccaka ^.^ -
nah lépek aludni , jóéjt :D -
Prof William #9578 Nyugalom emberek... Gondolkodni...
Mit tenne ebben az esetben Gatz?
Tegyél úgy. De aztán a rendörségen ne hivatkozz rám! :) -
#9577 BEAST: részvétem.. kötelet küldjek???
Természetesen öcsédnek nem neked:D -
#9576 vész nincs , csak idő kérdése , rámtört a hirtelen idegbaj meg sírhatnék :) -
Nuki #9575 akkor nincs vész... :) ugye? -
#9574 nincs :) -
Nuki #9573 van letöltéslimited? -
#9572 ismerős érzés ... gyakran elhatároztam hogy nah most lekezdem kiírni a dolgokat , de valahogy a tervezésen sosem jutottam túl :) mindegy is túlélem az Animék nagy része Slayers meg Naruto , Bleach volt , folytatom a következő epizódoktól és majd egyszer leszedem a maradékot O_o -
Nuki #9571 én azt nem szeretem amikor jön valaki segítőkész családtag, és rendet rak az én kis aprólékosan berendezett káoszomban... -
#9570 GYÁÁÁÁJ!
Nekem már attól is meredezik a szőr a hátamon, hogy lassan eljön az ideje a gépemen lévő cuccok arhiválásának, és a rendszer újrahúzásának... (sok xar volt már telepítve, a majd 10 perces indulás meg nem rulzik) -
Nuki #9569 jáijjjjjjjjj részvétem.... -
#9568 amíg dolgozni voltam , leült a gépemhez és mivel ő épp win reinstallt akart a saját gépén gondoltam hozzám menti ki a dolgaiz , hely nem volt és állítása szerint azt hitte nekem már nincs szükségem ezekre vagy már megvan máshol , fogta és nekiállt törölni a gépemen , azt tudni kell öcsémről hogy egy "klikk Next... Klikk Next..." szintű win telepítés megy neki , jah meg a CS-t is feltudja telepíteni ... nem nagyon megy neki az angol mivel németet tanul neki meg magyar rendszere van mindegy ... hogy rövidre fogjam , valahogy eljutott odáig hogy az animék nagy részét letörölte , az összes mp3-t ... de ezt már csak azután vettem észre hogy az én windowsom kritikus hibára hivatkozva el sem indult ... ő azt mondta nem tudja mi lett vele , megnéztem nála a vinyó tartalmát és szépen elmesélte hogy mit és hogy gondolt ... nincs is szebb dolog egy dög meleg munkanap után egy éjszakai wininstallnál /sigh -
#9567 részvétem -
Nuki #9566 juj miccsinált? :o -
#9565 Részleteket nem árulsz el? -
#9564 hátbaz ... kedvenc öcsémnek köszönhetően buktam 100+ GB animét és mp3-at ... most telepítettem XP-t , enyhén vagyok ideges , úgy éreztem , hónapok óta tervezem hogy megint nekilátok kiírni DVD-re a dolgokat erre BAMM! megyek is directx-et telepíteni , csak hirtelen sírhatnékom lett :p -
#9563 Borsch-t, ami elvileg ugyebár a híres orosz káposztaleves, de amit Kalinin csinált annak nem sok köze volt hozzá. -
oliverspy #9562 Azt szeretném kérdezni, hogy csak UPC-n van Cseh felirat az A+ -on vagy DIGI TV-n is?
Mert UPC helyett DIGI-nk lesz és tudni szeretném mire számítsak. -
#9561 Az
Csak hát én no habla españole, vagy valami ilyesmi :) -
#9560 Épp a cirkuszos részt nézem mikor Sanosuke ki van kötözve a táblához Kenshin áll mellett Kaoru-chan pedig késeket kezd dobálni:D
Sano- Biztos vagy ebben
Kaoru- Nope
Knshin - egy lépéssel arrább megy
Kaoru dobja az első kést Sano feje mellett levágva egy kis hajat kenshin megszólal. Sano az ott vér? Erre sano táblástól mindenestül kikötözve elkezd körbetipegni a színpadon, hogy Kaoru nehogy dobni tudjon:D -
Nuki #9559 spanyol felirat? :o
[gratulál] -
#9558 Megnéztem a FMP! TSR OVA-t.
Az élvezeti értékét erősen lerontotta az a tény, hogy japán szinkronnal, és spanyol felirattal sikerült letölteni :D
Kalinin mit etetett szegény Tessával? -
#9557 Hú ez nemrossz.....Amit én szedtem le még torrentről az valszeg a játék OSTje lehetett mert tele volt midigyanús hangokkal. Pedig rá volt írva FF7AC OST. Pfff. Egyedül az a szám volt normális amelyik Cloud és Sephriot csatája alatt szólt. Szal ez most jól jött kössz :j -
#9556 Az unalmassága szvsz el fog múlni :)
én is vonakodtam megnézni, de nem bántam meg (akkorsemmondoktöbbet:))