72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • oliverspy
    Ja. Szerverre gyűjtünk.
  • Nuki
    gondolom nagy szerver sok rajzfilmel finomsággal^.^
  • Cuchulainn
    És ebből mi lesz ha nagy lesz?
  • Nuki
    jovan már megvolt :D
  • oliverspy
    Kérlek támogassátok az oldalt! Nektek nem kerül semmibe!
    LINK
    Ott kattintsatok a három linkre és a bannerben található hirdetésre. Azzal támogatjátok a rajzfilm.try.hu -t. Kérlek titeket! Köszi!
  • oliverspy
    ToonWorld? úgyérted rajzfilm.try.hu
    Be kell jönnie. Minden nap ellenőrzöm (nagyzoli) ;)
  • Prof William
    Nekem tetszet...
    Ha valami olyan szintű vége lett volna, maint az amúgy addig tökéletes Mai Himének hát akkor biztos főbelőttem volna magam, és a Napló már csámcsogna is az animék káros hatásain
  • madfist
    az én húgom is hasonló szinten áll a számítógéppel. Egyszer telejesen eltűntette a windows profilomat, máig nemtom hogyan, de azóta nem ülhet a gépem elé és szorgalmasan bekáppolok, bár ha beütne a krakk most így is ugrana 60-70G nehezen fellelhető matéria.
    Nem tetszett a Fate / Stay Night vége... ti hogy vagytok vele?
  • Krezga
    hümm...ez milyen oldal? Jó fórum, letöltések stb?
  • BEAST #9586
    hehe :) az sem segítene :P ... szép lassan töltögetem amire épp szükségem van , majd meglesznek :)
  • Dying Soul
    Mikor ölöd meg?
  • Voltan
    Jáááááj! Még jó, hogy nekem nincs testvérem :D
  • Carfanatic
    nem tom miért de betölt de nem jöne be semmi:(
  • Carfanatic
    valaki szokot a toonworld.dox.hu-n lenni?
  • FFX
    go berserk
  • Nuki
    azt meghiszem =)
    joccaka ^.^
  • BEAST #9579

nah lépek aludni , jóéjt :D
  • Prof William
    Nyugalom emberek... Gondolkodni...

Mit tenne ebben az esetben Gatz?
    Tegyél úgy. De aztán a rendörségen ne hivatkozz rám! :)
  • Bucser
    BEAST: részvétem.. kötelet küldjek???

Természetesen öcsédnek nem neked:D
  • BEAST #9576
    vész nincs , csak idő kérdése , rámtört a hirtelen idegbaj meg sírhatnék :)
  • Nuki
    akkor nincs vész... :) ugye?
  • BEAST #9574
    nincs :)
  • Nuki
    van letöltéslimited?
  • BEAST #9572
    ismerős érzés ... gyakran elhatároztam hogy nah most lekezdem kiírni a dolgokat , de valahogy a tervezésen sosem jutottam túl :) mindegy is túlélem az Animék nagy része Slayers meg Naruto , Bleach volt , folytatom a következő epizódoktól és majd egyszer leszedem a maradékot O_o
  • Nuki
    én azt nem szeretem amikor jön valaki segítőkész családtag, és rendet rak az én kis aprólékosan berendezett káoszomban...
  • RelakS
    GYÁÁÁÁJ!

Nekem már attól is meredezik a szőr a hátamon, hogy lassan eljön az ideje a gépemen lévő cuccok arhiválásának, és a rendszer újrahúzásának... (sok xar volt már telepítve, a majd 10 perces indulás meg nem rulzik)
  • Nuki
    jáijjjjjjjjj részvétem....
  • BEAST #9568
    amíg dolgozni voltam , leült a gépemhez és mivel ő épp win reinstallt akart a saját gépén gondoltam hozzám menti ki a dolgaiz , hely nem volt és állítása szerint azt hitte nekem már nincs szükségem ezekre vagy már megvan máshol , fogta és nekiállt törölni a gépemen , azt tudni kell öcsémről hogy egy "klikk Next... Klikk Next..." szintű win telepítés megy neki , jah meg a CS-t is feltudja telepíteni ... nem nagyon megy neki az angol mivel németet tanul neki meg magyar rendszere van mindegy ... hogy rövidre fogjam , valahogy eljutott odáig hogy az animék nagy részét letörölte , az összes mp3-t ... de ezt már csak azután vettem észre hogy az én windowsom kritikus hibára hivatkozva el sem indult ... ő azt mondta nem tudja mi lett vele , megnéztem nála a vinyó tartalmát és szépen elmesélte hogy mit és hogy gondolt ... nincs is szebb dolog egy dög meleg munkanap után egy éjszakai wininstallnál /sigh
  • Krezga
    részvétem
  • Nuki
    juj miccsinált? :o
  • RelakS
    Részleteket nem árulsz el?
  • BEAST #9564
    hátbaz ... kedvenc öcsémnek köszönhetően buktam 100+ GB animét és mp3-at ... most telepítettem XP-t , enyhén vagyok ideges , úgy éreztem , hónapok óta tervezem hogy megint nekilátok kiírni DVD-re a dolgokat erre BAMM! megyek is directx-et telepíteni , csak hirtelen sírhatnékom lett :p
  • via_mala
    Borsch-t, ami elvileg ugyebár a híres orosz káposztaleves, de amit Kalinin csinált annak nem sok köze volt hozzá.
  • oliverspy
    Azt szeretném kérdezni, hogy csak UPC-n van Cseh felirat az A+ -on vagy DIGI TV-n is?
    Mert UPC helyett DIGI-nk lesz és tudni szeretném mire számítsak.
  • RelakS
    Az

Csak hát én no habla españole, vagy valami ilyesmi :)
  • Bucser
    Épp a cirkuszos részt nézem mikor Sanosuke ki van kötözve a táblához Kenshin áll mellett Kaoru-chan pedig késeket kezd dobálni:D

Sano- Biztos vagy ebben
    Kaoru- Nope
    Knshin - egy lépéssel arrább megy

Kaoru dobja az első kést Sano feje mellett levágva egy kis hajat kenshin megszólal. Sano az ott vér? Erre sano táblástól mindenestül kikötözve elkezd körbetipegni a színpadon, hogy Kaoru nehogy dobni tudjon:D
  • Nuki
    spanyol felirat? :o
    [gratulál]
  • RelakS
    Megnéztem a FMP! TSR OVA-t.

Az élvezeti értékét erősen lerontotta az a tény, hogy japán szinkronnal, és spanyol felirattal sikerült letölteni :D

Kalinin mit etetett szegény Tessával?
  • Ottto
    Hú ez nemrossz.....Amit én szedtem le még torrentről az valszeg a játék OSTje lehetett mert tele volt midigyanús hangokkal. Pedig rá volt írva FF7AC OST. Pfff. Egyedül az a szám volt normális amelyik Cloud és Sephriot csatája alatt szólt. Szal ez most jól jött kössz :j
  • Jagi
    Az unalmassága szvsz el fog múlni :)
    én is vonakodtam megnézni, de nem bántam meg (akkorsemmondoktöbbet:))