72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#9635 Jah, én is nemrég néztem az ismertetőt. Régen még mennyit néztem:) Nem is gondoltam, hogy az is anime..:D -
#9634 őőő... Tudtátopk, hogy Nils Holgersson csodálatos története is japán rajzfilmsorozat? O_O Persze finn néni könyve alapján.
Az AnimeAddicts-on most van róla egy ismertető.
Íme az origi cím: ニルスのふしぎな旅 -
#9633 igaz ^.^ ... de Hinata személyisége nagyon tetszik , tudom valszeg túl nagyok voltak az elvárásaim a Narutoval szemben , de mindig vártam hogy mikor nőnek már fel és Narutonak mikor nyílnak ki a szemei xD ... bár Sakura jobban illene Narutohoz -
#9632 :)
én sakurát bírom a legjobban :D
shannaro! :D
-
#9631 Ahh! Én olyant nem tudok csinálni, hogy kihagyjak részeket:D Az nem én lennék:) Amibe belekezdek azt megnézem, lehet hogy lassabban, de meg:D -
#9630 jaja most ezt teszem , megnéztem a filler részekig , még mindig Hinata a legaranyosabb ^_^ -
#9629 vagy megnézed a filler epizódokig, majd pihenteted addig amíg nem jönnek a normális részek. nekem is ezt kéne tennem, de ha már eddig bírtam a kínzást, akkor már nem adom fel :D -
#9628 A filler epizódokat csak kibírom majd valahogy, de addig is van akkor 140 rész:D
Holnap neki is állok letölteni, addigra lejön a DearS. -
#9627 a 190. résznél tart ha jól emlékszem , de kb az első 140 után már csak filler epizódok vannak , nagyon jó kis sorozat most hogy megint lekell szednem az egészet , megnézem az elejéről :p -
#9626 Erősen elkezdtem gondolkozni azon, hogy neki álljak-e a Naruto-nak. Láttam belőle képeket, és a narutrix AMV-t, és ezek alapján nagyon tetszett.
Most hányadik résznél tart a sorozat?
És tényleg olyan jó, mint ahogy kinéz?:) -
#9625 Ma újranéztem a FMP? fumoffu-t. Így másodszori nézésre még többet röhögtem rajta:)
Nemrég az Excel Saga-ból is megnéztem pár részt, és az is sokkal jobb volt másodszori nézésre, egyszerűen be lehet halni rajta:D:D -
Gábor #9624 Az igaz, hogy ritka a rendbontó, de azért mégsem ártana egy hg :/ -
#9623 Gondolom, eddig nem volt rá szükség:) -
Gábor #9622 Az miért van, hogy nekünk még mindig nincs házigazdánk cca 10k hozzászólás mellett?? -
#9621 Szívesen máskor is. -
#9620 .l.. képzeld nem, mert ott senki nem bas-zogat ha 30 helyett csak a 22vel töltök fel, ha pedig alig jött le egy torrent akkor akár 5-10x is visszatöltöm, de azért kösz a feltételezést. úgyis vártam ki lesz az első aki majd jól megmondja nekem tutit :) és igen tényleg nem chat, szal bocs hogy idepofátlankodtam panaszkodni... -
#9619 Srácok. Valami normális helyesírásra törekedjünk azért pls.. ez nem a Gumi sem trendi 14 évesek topicja. Mellesleg nem is chat. -
#9618 könyebb az operátor fasznak hívni mikor te vagy az hisz leechelni akarsz egy kölcsönös megosztásra épülő hálózatban... menj inkább FTP-zni az való neked nem a DC sem a torrent. fogadjunk a torrentet is törlöd amint lejött az anyag... -
Nuki #9617 telleg :D
ffú mennyit szenvedtem csak 1 hellsing soundtrack után, hát még a másik... igazad van :) -
#9616 Én nem találok.Édzskjú alatt nem a #9809-ben elhangzott,1 gyilkolós játék rövidítéseként is ismert helyet értitek?Van más is? -
#9615 ezért is írtam, hogy soundtrack-ekhez kellenek az egyéb források, mert az egyáltalán nincs fötöpön -
Nuki #9614 ha meg spec kivánságom van,,, akkor öö izé....eddig nem volt :) de én is a te példád követném, csak nem muszáj felmenni anime hub-ra mert nemcsak ott van ;) -
#9613 de van, csak viszonylag gyér a kínálat (na nem mintha panaszkodni akarnék)... -
Nuki #9612 ami nincs azt nem szedem le, várok :)
a hellsing ova első része is előbb utóbb ott termett -
#9611 Bár igaz ott van a Gendou.com -
#9610 Ténlyeg Édzskjúéknál nincs zene mappa.Kéne cainálniuk 1et. -
#9609 úgy értettem, hogy amit lehet én is az U.T-étől szedem, amit nem lehet onnan azt torrentről, és ha arról se lehet, mert kikopott a torrent és már senki nem tölti, akkor nyúlok dchez -
Nuki #9608 szerintem nem ugyanarról beszélünk :o
-
#9607 ha tehetem én is, de amióta meg'aszták őket egyszer azóta nincs ost
a kis méretük miatt az ost torrentek meg hamar kikopnak, szal nekem marad a dc -
Nuki #9606 nám zry, én U.T-éktől töltök le :] -
#9605 az OAN alatt most nem az olyan-t hanem az otaku anime network-ot értettem
én azért igen, egy csepnyi limiteléssel máris 2x akkora sebességgel tudok tölteni és a többszálú töltés sem utolsó szempont...
nem tudtok valami rendes anime hub-ot? -
Nuki #9604 oan? :| ez trendybeszéd vagy rövidítés?
mellesleg én is azt használok, de tökre nem érzem a külömbséget mint a sima közt... :] -
#9603 tirpák mert nem válaszol, vagy mert figyelmeztetés nélkül örökre(!) kibanol, mert strong dc-t használok és a szar program meg nem tudja rendesen emulálni magát... jól van tom, hogy én vagyok a rossz, de akkor is bosszant, hogy már az összes OAN hubról ki vagyok téve... -
Nuki #9602 hogy hogy tirpák? vagy milyen szabájok? -
#9601 345524 meg az Otaku anime network...
Milrt kell minden hub operátornak irdatlan nagy tirpáknak lennie???
Vagy miért kell betarthatatlan szabályokat hozni egyfolytában???
Ha ez nagyon off lett volna, akkor hozzáteszem, hogy a soul link utóbbi 3 részét is magamba gyűrtem és hát siralomház az egész... viszont nekikezdtem az erementar gerad-nak ami visszont jó :)) -
#9600 Tényleg.Kössz.Most jut SZMbe tényleg.DEvok. -
#9599 [URL=http://animeaddicts.interhost.hu/downloads.php?filelist.16.188]Hát pedig ugyanott van ^^[/URL] -
#9598 Mi ez a pangás?
Lenne 1 kérdésem:Nem tudtok az Onegai Twins-hez magyar feliratot?Animeaddictson néztem,le is szedtem,de az OVA-hoz nem találtam. -
#9597 nekem nem jön be a kezdő része még csak-csak néha bejön de amikor be akarok jelentkezni betölti a nagy semmit kiírja hogy kész és egy nagy fehérség:S gondoltam töröltek de nem hiszem mert nem csináltam semmi roszat:) meg most regisztráltam magam egy másik néven de nem tom kativálni se -
#9596 megvolt