72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #9835 Azon vagyok, meg ma "este" 50ig elakarok jutni. :) Most pedig 34. :)
RelakS: Ngem is csak 1-2 hang idegesit, amikor nagyon nyavognak. :) -
#9834 Kanamével kívánok joccakát:
-
#9833 Ő Tessa (yukana):
Sajna nincs jobb kép, ami biztosan ő lenne :/ -
#9832 ^^ -
Nuki #9831 hagynám hogy korrepetáljon Japán nyelvismeretből :P -
#9830 igen :P -
#9829 Lehet, hogy ő Tokiwa hangja?
[img]http://dvweb.mpf.arcstarmusic.com/image/a649aa34/a649aa34-bd3a-439f-a8e7-d26ee214319a.MIDDLE.jpg [/img] -
Nuki #9828 ezek női szinészek? :) -
#9827 Hát én naphosszat elhallgatnám ゆかな és 木村郁絵 (Tessa és Kyouko japán hangja) csipogását ^^ -
#9826 Jól teszed!:D Juss el hamar a 101-es részig, az a legjobb:D:D -
_Vegeta_ #9825 A noci hangokat nagyon utalom szinkronnal. Bar neha a japan nyavogas is idegesit. Neha neha. :)
Najo megyek Narutot nezni! Kakashi sensei rulz! :) -
#9824 Legalábbis nem mindig.
pl: A Full Metal Panic! magyar fordítása gyakorlatilag azonos az angol szinkronnal. Ezzel szemben a Full Metal Panic? Fumoffu szinkronja egy kalap szar volt az értelmetlen elpirulásokkal, rossz reakciókkal, meg néhol tök marhaságot beszéltek... -
Nuki #9823 én egésszé megbarátkoztam a Full metal panic szinkronjával, bár az eredetit nem hallottam :D -
_Vegeta_ #9822 Jajj a magyar szinkron viszont mar nem okés. :) -
Nuki #9821 ezigaz::)
ezért nézem az A+ -t hogy megspóroljam a macerákat :DD -
_Vegeta_ #9820 Kenyelmesebb magyarul. Meg utalom amikor nemertek 1-1poent. :( -
#9819 akkor nem értem miért erőlteted... -
Nuki #9818 nemsok aaz. egész elfen liedt+hellsinget úgy néztem végig és megértettem :) bár hellsingt utána magyarul is végignéztem csakazértis :P -
_Vegeta_ #9817 Ense pedig egyket animet angolul kellett vegignezni. :)
(figyelni a japanszovegre meg olvasni angolul+forditani nekem sok) :( -
#9816 Jaja:D Nem szeretek még közben magamnak fordítani is:) -
_Vegeta_ #9815 Te is csak magyar subbal nezed inkabb? :) -
#9814 Most a 109. részig megnéztem, de addig hanyagolom, amíg nem jön ki a felirat hozzá, aztán majd szépen egyesével...
Lassan neki is állok letölteni a movie-t:) -
_Vegeta_ #9813 En meg csak a 39.resznel jarok.
Mas. A rosszbaj ramjon ezektol a chuck norris szaroktol. Mitol lett olyan erdekes hirtelen? :S -
#9812 én is tom de mind1 -
#9811 chuck norris anyja egyszer azt mondta, h charles... egyszer.
ezek mind chuck norris viccekből vannak. -
#9810 ezt lehet nem ismeritek
chouji-ra egyszer azt mondták hogy kövér.....EGYSZER:D -
#9809 Huhh, most néztem meg a Naruto 101. részét. Ez volt eddig a legjobb:D A srácok megpróbálják kideríteni, hogy mi van Kakashi maszkja alatt...:D:D(na kitaláljátok?:D) -
#9808 jaja. inuyasás is onnan van, és Krezga második gyűjteménye is :) -
#9807 nem mondasz hülyeséget. Vagy ezeket másoltak a Noriszos "viccekről" vagy azokat erről. :) A neveket kivéve ugyanaz -
Nuki #9806 csák norisz szaguk van... :| bár nem akarok hülyeséget mondani :D -
#9805 erröl jut eszembe, Naruto-s viccek(Kraivan-tól):
Gaara nem alszik. Ő vár.
Ha látod Neji-t ő is lát téged. De ha te nem látod Neji-t ő akkor is lát téged.
Hakashi maszkja mögött nincs áll. Csak egy másik maszk.
Nincs evulóció, csak olyan élőlények amit a Kyubii életben hagyott.
A Konohai nagy fal azért épült hogy a kígyókat távol tartsa. Mint láthattuk sikertelen próbálkozás volt.
Naruto 47 másodperc alatt fal fel egy vagon rament.
Az idő senkire sem vár. Kivéve persze Orochimaru-t.
Hakashi több mint 1000 technikával képes megölni téged, a sajátját is beleértve.
A Konohai rekordok könyve utolsó oldalán az szerepel, hogy minden rekordot Sarutobi tart, az előbbiekben azt sorolják fel, ki az aki megközelítette őt.
A legrövidebb út a férfi szívéhez Kusanagi kardja.
Shikamaru elszámolt végtelenig...kétszer
Shikamau TUD nullával osztani.
Orochimaru egyszer kihívott egy egész falut egy "kinek van több heréje" versenyre...ő nyert.
Itachi üresen küldi be az adóbevallását a konohai hivataloknak, mellékelve egy képet amin épp mangekyo-sharinganol. Itachinak még SOHA nem kellett adót fizetnie.
Naruto nem konyhában készíti a rament, lerasenganolja lisztet és repül ki a tészta. (ez utólag azért poén mert amikor kitláltuk nem hittük volna h fillerekben meg is csinálják)
Itachi könnyei gyógyítják a rákot. Kár, hogy nem sír...SOHA.
-
#9804 hülye animés vicc:
Isten mondá: "Legyen világosság" Sesshomaru mondá: "Mond, hogy kérem" -
_Vegeta_ #9803 Aah ertem mar. :) -
Nuki #9802 inkább ironikus akart lenni, mint 'mese' :) -
_Vegeta_ #9801 En nem talalom viccesnek ezt a meghatarozast. :) -
Nuki #9800 -
_Vegeta_ #9799 Mese? -
Nuki #9798 azért elég kemény lélektani ütője is van a mesének :D -
#9797 Pedig az Elfen Liedet nem szabad feladni:) Egy könnyed délután meg lehet nézni az egészet:) -
#9796 Én tegnap(azaz ma) kb háromig néztem anime-kat, és el tudtam olvasni a szöveget görcsölés nélkül:) (régebben én is volt hogy befeküdtem az ágyba és tv bekapcs, aztán egy egy kis a+, csak most nem jó az a tv)