72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#9915 az utolsó,de nagy részben csak arról szól,hogy mennek városrol városra,amiről ez igazán szől szerintem az mugen karakterfejlődése,az egyetlen harc ami nekem teccet az az elején,amikor mugen és jin harcol.....viszont a zene és a rajzolása igazi unikummá teszi:D:D -
#9914 és mi a baj a történettel? (kérlek erről bővebben) sztem nagyon jó volt. aztán mugennek és jinnek bőven volt erős ellenfele. rémlik az utolsó harc? :) -
#9913 A Samurai Champloo nagyon jó.Csak a története,meg hogy nincs igazán Mugen-nek meg Jin-nek egymáson kivül igazi ellenfele. -
#9912 Te vagy az a Zidzsi a HW fórumról?
Ha igen: Üdv itt is!
Ha nem (bár ez az email cím alapján kizárt): akkor is!
Ha jól emléxem a Cowboy Bebop után senki sem ajánlotta neked a másik hasonló stílusú Shinichiro Watanabe remekművet, a Samurai Champloo-t. Én ugyan még nem láttam, de fel van véve a listámra... :)
Többieknek: Bucser kolléga véleményével teljesen egyetértek, maximum a stílusa egy kicsit karcol, de közülünk való, megbocsájtjuk neki. Azért remélem én is benne vagyok az anime-istenek között!
Ja és egy ajánlás 4 rész alapján: sci-fi-be ágyazott jó drámának tűnik, s ezzel együtt nagyon tetszik: Planetes. Kultúrált CGI, és igényes grafika jellemzi, a karakterek pedig nagyon szimpatikusak. -
Prof William #9911 Én láttam! Tetszett nagyon de az első rész meglepet... :) Olyasmi történt benne ami a legtöbb romatikus animében csak a végén, vagy max utalás formályában van jelen. :) -
#9910 REC elolvasva leírást aranyos lehet. Szituáció tetszik. majd ránézek. -
#9909 Hol is írtam ilyet??? olvass mielőtt csak kötöszködsz köszi... -
_Vegeta_ #9908 Huha, valoban. Mien undorito tomeganime is az azumanga daioh... istenem hozzaallas az van. :)
#9900: jpop.hu-n is normalis arcok vannak. ^^
Ugylatom a REC-et senki sem latta, nezzetek meg mert nagyon aranyos, romantikus. :) -
#9907 Megtaláltam.
Elfen Lied! Hatalmas. Kicsit tényleg sok a vér, de sebaj. kár hogy csak 13 részes.. a fele már elfogyott. (1 nap alatt) most már beosztom. :) Napi egy adag.. na jó, max 2.. esetleg 3.. áhh, kit akarok átverni? :) -
#9906 hát én csak az animeNfo alapján mondom
-
#9905 Hmm...
Lefilmezték Kanamét?
-
#9904 Egyedül a Noirban nő a főszereplő és az Escaban az egyik főszereplő csaj. egyébként mindben pasik körül forog a világ. -
#9903 írásjelek, írásjelek, írásjelek.
nehéz őket kitenni? -
#9902 még annyit hogy kösz az ajánlásokat anyit szeretnék még hozzá tenni hogy lehet ez kicsit hülye felfogás de jobban szeretem ha nem egy csaj van a főszerepben -
#9901 Hajrá! -
#9900 igen de azért szóltam be mert itt egy páran chateltek most meg nektek ugyanaza a problémátok és nézem el na mind1
én most már talátam fórúmot ahol "normálisak" az újakkal ide is csak akkor jövök ha nem konkrét anime-vel van problémám vagy ha tok segíteni mert itt legalább gyorsan reagálnak -
#9899 ÉS ahogy tegnap este említettem volt kint is van a Bleach manga következő része
Bleach Chapter 234 -
#9898 "nekem csak az a bajom hogy ha mondjuk valaki ír valamit akkor kb három ember itt mint az istenek leszólják"
Bocs de a te esetedet ne emlegessük egylapon a mostanival. Bejössz hogy adjunk neked digimon részeket. Aztán mikor senki nem mondott semmit még neked állt feljebb ahelyett, hogy használtad volna kicsit az internetet... Úgyhogy no comment. -
#9897 Fillerek: Való igaz hogy van olyan része a sorozatnak ami a Mangában nincs benne de van az animeben (pl Bleach Bounto saga) De fillernek azt nevezzük amikor olyan látványosan áll a történet mint amikor 3 teljes rész azzal telik, hogy Ichigo meg Renji megpróbálja vágni a vizet... Aztán rájönnek, hogy a Rukia fireBall kidou-ja hatásosabb... NA ez egy viccc.... Mangától független történetet is lehet vinni emészthető formában nem kell feleslegesen időtz húzni... Mint pl a nagy szellemidézős részek vagy az a rész amiben csak Konról volt szó és másról sem szólt mint hogy felrúgták meg plüssbabának nézték és a melleken élvezkedett ha látott egy párat aztán meg sírt Rukia után.
Ezek a fillerek és nem azok amik eltérnek a mangában lefektetett storyline-tól. -
#9896 Whisper of the heart
RahXephon
X- TV
Noir
Kenshin (30 rész után mintha fejlődött volna grafikailag az egész...)
Escaflowne -TV- (kicsit más mint a Movie (na jó sokban)
Macross Zero; Macross Plus; Macross 7;
Saber Marionette J; Saber Marionette J again ; Saber Marionette J to X -
#9895 pénzre hajtanak, sok rész
Mert a japán animátorok levegővel táplálkoznak :D -
_Vegeta_ #9894 Nem fogok flémet inditani, de ezt a "tucatanime" szot hanyagolni kene mivel ertelmetlen mar maga a szo is. Arigatou!
Apropo a REC kinek hogy tetszett? Szerintem aranyos. :) -
#9893 Bucserrel egyetértek, a naruto egy tucatanime(a pénzre hajtanak, sok rész...de hagyjuk), ezt attól függetlenül mondom, hogy nekem tetszik(nem is nagyon tudtok olyant mondani, ami egyáltalán ne tetszene). Én csak "levezetésként" néztem a többi anime mellett. Nah ja, de hagyjuk ezt a naruto témát akkor itt ebben a topikban. -
#9892 ja és hogy csak eltérjünk a naruto témától egy kicsit
most éppen nem tom mit nézzek most fejeztem be a bleach-ot és a trigun-t nem rég meg a saiyuki-t és a samurai deeper kyo-t na meg a naruto-t
ezek alapján valami jó anime-t ajánlhatnátok remélhetőleg befejezetet és nem olyan régit(jobban szeretem amin láccik hogy nem régi de azért ha jó megnézem a régit is)
előre is kösz -
#9891 nekem csak az a bajom hogy ha mondjuk valaki ír valamit akkor kb három ember itt mint az istenek leszólják
szerintem a tucatanime azok a szerintem érthetetlen csajos anime-k mint ccs vagy sailor moon de hát nekem mind1 ki mit szeret,de az hogy a naruto tuccat anime lenne.......na mind1
én örülök is mondjuk hogy a db-be pl alig van filler mert én már megőrülök tőlük az még ok lenne ha mondjuk 3-4 kis rész lenne de hogy már nem is tom hanyadik filler jön és még szemptemberig nem is lesz más,ezt csak fokozza az hogy olvasom a manga-t és már nem bírom ki hogy anime-be is láthassam amit manga-ba
a bleach-el is csak azért jó mert remélhetőleg ezzel a bounto-val be i zárul a filler sőt elég gyenge de azért beleférni a sztoriba is.........tom kicist érthetetlenül fogalmaztam meg bocs mindenki:D -
#9890 lyuly mi folyik itt :D
de tényleg. az anime topik azért anime topik mert itt megbeszélünk mindenféle animéval kapcsolatos élményeinket, és megosszuk másokkal véleményünket, stb.
és nem a naruto részeket kell megbeszélni ahogy halad vele az ember. és ez miden más animére igaz lenne. kb semmi értelme nincs annak, h minden sorozatról beszéljünk. mert ha ez menne, akkor kb napi 4-5 postot írhatna csak arról, h láttam ezt meg ezt a részt és fúú de fasza volt. ha kimondottan 1 sorozatról akarsz beszélgetni, akkor go anime fórum (pl aoianime). ez anime topik. ennyi. remélem most teljesen érthetően fogalmaztam :) -
#9889 igen ezért írtam hogy tucatanime... Ez mind benne van egy értékelhetőbb animeben. (még a Dragonballban is ami pl nekem egyik kedvencem de nem állítom, hogy az a best sőőőt:D) érzelmek fight viccek etc. Csak a fillerek nincsennek... -
_Vegeta_ #9888 Semmikepp ne hagyd ki, mert nagyon elvezetes. En is sajnalom hogy nem kezdtem el anno amikor elkezdtek az animet, de most bepotolom.
Carfanatic: Haliho! En nem szoltam le a narutot, de azert a bleach sokkal gordulekenyebb. :) -
#9887 nem azért de mindenkit leszóltok itt mert ki nyílvánítja a véleményét de ti mindent lefikázhatok ha annyira anime rajongók lennétek mindent egyaránt kedvelnétek vagy ha nem nem kell írni hogy nem érdekel felfogják anélkül is
szerintem a naruto nagyon jó anime egyéni vannak jó harcok érzelmesebb és komoly hangvitelű jelenetek és vicces is néhol -
#9886 nemist tudtam hogy ilyen jó helyen lakok -
#9885 eléggé tucatanime kategória
Hány részt láttál belőle? -
#9884 mindkét kérdésedre ment a válasz privátban :)
kellemes anime nézést :) -
#9883 LOL beírtam browserbe: www.anime.hu
Ez van alatta:DF
SZIKLA-21
Hamvas Béla Városi Könyvtár (Százhalombatta)
Online katalógus -
#9882 Narutora nem tudom a választ mert nem is érdekel (eléggé tucatanime kategória) Info oldal ha jó angol akkor www.animenfo.com itt vannak rövid leírások animekről és egy nagyon jó ratingek is vannak ami eléggé irányadó. Magyar forumnokról nem tudok nyilatkozni mivel csak egyet használok de ez csak mangaval meg animevel foglalakozik:) Címe majd privátban megy. -
#9881 Valaki tudna nekem segiteni abban, hogy a narutot honnan tudnám letölteni,ha lehetséges magyar felirattal mert gondolom szinkron nincs hozzá.
Ja és olyan oldalakat is tudnátok adni ahol sok ismeretető van animeról? -
#9880 szvsz kihagyom a narutot.. nincs most 30 gigam hogy letoltsem. es ha most nem toltom le akkor kesobb torolni fogjak... szal ez van.. amugyse nagyon erdekel mert a videokbol nem az jon le hogy musthave.. nehany reszlet tetszik.. nehany reszlet meg pont olyan hogy jajj inkabb nezek mast -
#9879 Valamint Bleach manga chapter 234 is várható ma estére szerintem. -
#9878 JA és csak hogy valami ontopic is legyen:
[SHINSEN-SUB] Blood+Ep 34 Torrent -
#9877 Nem tudom ha te belépsz egy társaságba azt hiszed hogy onnantól ott te szarod a spanyol viaszt?? Idejöttél ebbe a topikba egy hónapja és úgy osztod az észt mintha a kezdetek óta itt lennél. Én csak annyit mondtam, hogy kérem a régebben idejárók szempontjait szem előtt tartani. És hogy ne legyen spamtopik mert soha sem volt az. De látom te csak azért is szívózol meg kötekedsz. Az a baj itt cseteltek aztán meg elveszik valami esetleg fontos info is a sok baromság között mire meg szükség lenne. Egyébként meg hosz jössz ide ugatni mikor egy szalmaszálat keresztbe nem tettél az idejárókért valaha is??
El lehet tépni a vérbe ott a naruto topic az spamnek lett kitalálva. Innentől nem reagálok maximum privátban mert ugye olyan is van. -
_Vegeta_ #9876 "megint ki" ?
Bucser kollegaval nekem sincs kedvem vitazni, mert ertelmetlen. Ha o anime info topikot akar az az o dolga en forumozni vagyok itt es nem mas nyavajgasat hallgatni.
Bucser: Amugy ha ennyire anime info topikot akarnal legalabb valaszoltal volna a kerdesemre korabban. Krezga-san megtette, te pedig csak sirankoztal hogy mi koze van ennek a topik temajahoz, ennyi.
Lassan beerlek Krezga. 78.resz! Mar mindenhol Narutot meg Sasuket latok. ^^