72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10115 hi
nem tudnátok olyan fighting anime-kat ajánlani mint a naruto a bleach esetleg a one piece
yu yu hakuso-t kivéve az nem jött be nekem
vlamai könnyedebb humorokal is megtüzdelve
nagyon megköszönném -
Nuki #10114 ha van időd bogarászni, gyere ide :D
http://www.dafont.com/
amúgy nem tudok segíteni sry,hogy konkrétan melyik is az -
Lyan Kyj #10113 Sziasztok!
Vki tudna linket adni olyan betütípushoz, mint amilyet az Elfen Liedban használnak? Sajnos Google ezúttal nem volt a barátom -
Nuki #10112 következő Herushingu OVA rész mikor lesz kész? -
#10111 ja, most már én is elolvastam a többi postot. remélem minél hamarabb végeznek vele :) -
#10110 ez már volume 22 ja. -
#10109 az alapján amit itt írnak akkor még 10 chapter hiányzik de készül már
179-189-ig -
#10108 ok. ha 189es rész volt az utolsó, akkor ezt a linket ajánlom mindenki figyelmébe :) -
#10107 úgy emlkszem a tizes kötettől egy kötet csak 9 fejezet volt és nem 10 így elcsúszott. talán chapter 189-nél járhat a manga... -
#10106 Vagabond:
Jönnek ki az újabb fordítások lehet. Így van 1 fontos kérdésem. A 20as kötet mely fejezeteket foglalja magába? (szám kéne) -
#10105 Ott is,meg torrenten is.De csak az isohunton,még megnézem páér helyen. -
#10104 Hotaru no Haka -ra is rákerestél? -
#10103 Én megnéztem mindenhogy ahogy tudtam,de csak élőszereplős filmek jttek.Amik pedig lehet hogy nem voltak azok,azt nem seedelte/leechelte senki. -
#10102 tudom:) azért mondtam meg küldtem neki egy privátot -
#10101 de készül(t) ebből élőszereplős film is nem?? szerintem ezt szedte le -
#10100 mert nem grave of fireflies hanem Grave of the Fireflies = Hotaru no Haka = 火垂るの墓 -
#10099 Hi all!
Szeretném leszedni a Grave of fireflies c. animét.Le is szedtem isohuntról,de az vmi film volt,nem anime.Melyiket szedjem le?Mert sehol sincs fenn,ahol fenn van ott vagy nincs seeder,vagy utána van írva h Live action. -
Nuki #10098 Juj megvan a Lilium 3:08 egy kis kiegészítő kornyikálással :]
már megint a fülembe mászott a dallam :D -
#10097 ehhh, azt inkább hagyjuk, akárhányszor kipróbálom, 2-3 hűdenehéz művelet után beadja a derekát és hibaüzenettel kidob a csába -
Nuki #10096 vindóz múvi méker
én a kamerázott cuccokat tök jól beaprítottam vele :Ð -
#10095 virtualdubmod például -
Prof William #10094 Kicsit ide is tartzik, de miylen programmal lehet több felé vágni egy videofilet és/vagy kivágni belőlle részeket? -
#10093 Tales of Phantasia
Vérbeli fantasy anime, lovagok, varázslatok, idézések, szörnyek. A grafika, a varázslatok nagyon szépek, de maga az egész anime szerintem kicsit unalmas. Nálam az egyszer megtekinthető kategóriába tartozik(nem úgy, mint a Dokuro-chan, amit ma is megnéztem) -
#10092 most találtam ha valakit esetleg érdekelné -
#10091 Én már meg sem próbálok anime-t mondani társaságban... japán animációs FILM, ha nagyon muszály. De van elég barátom akivel kitárgyalhatom a témát, úgyhogy outsider-ekkel inkább már nem is próbálkozok. A szüleim meg... hát, az emberek nem változnak...
Na letoltam az Erementar Gerad-ot. Egész tetszett. Volt benne meglepi is, de azért ki lehetett találni a sztori menetét (nem kéne ennyi anime-t nézni). A Tokyo Underground-dal küzdök még, remélem az utsó 4 rész már jobb lesz... Ja és jöhet a Tatarigoroshi fejezet is :DDDD KILLER LOLIS!!! -
Prof William #10090 A sima FMP valahogy sosem tetszett... Humoros volt meg minden, de azért mégis túl kemény + drámai. Nem ezt vártam.
Gauron idegesített hogy mindig megölik (persze mindig csak nagy robbanás volt meg nem mutatta a halálát) PErsze 2 résszel később kiderült hogy nem hal e,g és ismét nagy az arca, pedig Sosuke mindig elkenmi a száját. Meg hogy nagy harcos... Nem tudom ha nekem lenne egy majdnem mindent kivédő pajzs a robotomon akkor én is nagy harcos lennék?
A Fumoffu viszont azt adta amit vártam. Egy jó hangulatú iskolai vígjáték, amibern semmi komoly nem történik. (Leszámítva az utolsó rész biológiai fegyverét. :) ) Jó poénok, Sosuke mindig félreértelmezi a dolgokat stb. Tökéletes. A Secomnd Raidbem meg megint megy a durvulás. Sztema F-illik legjobban bele a vígjáték kategóriába.
-
Nuki #10089 htx :D -
#10088 Dokuro-chan, Puni Puni Poemi, Excel Saga. Így hirtelen. -
Nuki #10087 akkor úgyértem hogy olyan amiben ilyen szinten a humor és a nevettetés dominál :P -
#10086 1. Full Metal Panic!
2. Full Metal Panic!? Fumoffu!
3. Full Metal Panic! - The Second Raid
tulképpen a 2es sorozat csak egy humoros kitérő a fő történetszálban, amolyan fanservice.
katonás iskolás vígjáték meg nem nagyon van. én legalábbis csak erről tudok :) -
Prof William #10085 Ahhh nem bírok betwelni ezzel az utolsó résszel... Amikor Sosuke fenéz és látja hogy az egész osztály repül felé a levegőben hogy kinyírja. :) Azok az arcok...
-
FFX #10084 fumoffu tényleg az egyik legjobb vigjáték. A second raid is nagyon jó csak a végét kapkodták el kissé (kibírt még volna pár epizódot) -
Nuki #10083 és a 3. sorozat milyen?
ja és van ehhez hasonló humoros anime? :) -
#10082 szerintem is az első sorozat egy határ sz*r volt. a fomuffu viszont 5 csillagos. életem egyik legszórakótatóbb vígjátéka. sőt! szerintem a full metal panic!-nak kizárólag ilyennek kellett volna lennie.
a 2. sorozat viszont elég jó lett, de ott is a vég... jobb mint az első sorozat :D
(alapjába véve viszont SOKKAL igényesebb a 2.) -
#10081 Ez a sorozat halálos. :D -
Nuki #10080 az biztos, de elrontották azzal hogy a címét előre bemondták :D -
Nuki #10079 hát csak 1-2 részt láttam belőle. elég érdekes műsor lesz FMP ügyileg az A+ on, ez az utolsó két részt jövő héten végig ismételgetni fogják... végülis aki nem látta :D -
FFX #10078 az első sorozat egy hulladék volt (legalábbis a vége nagyon el lett szurva szvsz) -
Prof William #10077 Az utolsó részbeli vírus se volt semmi. :) -
Nuki #10076 :|
végülis több mint a semmi. miért van ilyen kurvaszar hiányérzetem a sorozat után :D