72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10155 THX -
#10154 válogass -
#10153 na senki sem tud segíteni? -
Gábor #10152 Igen, pont nem a megfelelő embereknek mutattam, a Keshin ova1-gyel még megzavarom őket! :D -
#10151 Az NGE szerintem azért rossz próbálokzás elsőre mert beledob a közepébe az animekliséknek... (tinik megmentik a világot persze minden csajnak olyan alakja van, hogy azt egy ember egy 20+-ostól is elismeréssel fogadná bőven+etc:) -
#10150 Inkább a Grave Of The Fireflies (Hotaru No Haka)-val kellett volna próbálkozni. Talán. Bár az is egy véglet. -
#10149 Kész a Naruto következő felirata:Naruto 114 -
#10148 Kellene újabb animék DVD borítója.Ezen belül is a higurashi no naku koro ni-hez keresnék. -
Gábor #10147 Nagy az Isten állatkerje, a kerítés meg baromi alacsony.....;)
Még én sem tudtam megszerettetni ezt a műfajt a barátaimmal, pedig bevetettem a nehézüzérséget a hülye "ez csak egy gyerekfilm" kifogás ellen.....NGE :D -
Lyan Kyj #10146 Eh, most néztem meg Strawberry 100% 5. ováját. Elég beteg volt, már-már az Excel Saga határait súrolta a hülyesége:) -
#10145 az A+ mióta rajzfilmcsatorna?
lehet, hogy 12 misi az elkészítés, de jogok messze nincsenek ekkorák, 1-1 epizod vetitése itthon max fél misi (de forintban) és ez nem is drága -
#10144 RahXephon-ból nézd meg inkább a sorozatot, de egyébként jól csinálod.
Ajánlom még az X-et. Abból is a sorozat a jobb, de van mozifilm is, ami egyrészt zanza, másrészt alternatív elmesélésSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.durvább befejezéssel -
#10143 Akira, Memories, RahXephon... hm... nagyon jó választások :) -
#10142 Jól csinálod:) SDe köomolyan:) a legjobbak:) -
#10141 én mostanság csak animét nézek(próbálom behozni a kultúrális lemaradásom másokhoz képest.. :D az utobbi néhány napba megnéztem néhányat : Vampire Hunter D , Akira , Karakuri_no_Kimi_Puppet Princess , Memories , RahXephon , Jin-Roh The Wolf Brigade.. :) de még sok van hátra ^^ -
#10140 ja a tudatlanok. -
#10139 Höhö.Van ilyen. :) -
#10138 hi all
Nem tudja esetleg valaki hogy a full metal panic ot honnan tudom letölteni?
Az összes haverom hülyének néz hogy animet nézek de eddig nem érdekelt, de most már azt is mondják hogy perverz vok mert a szerencsétlenek keverik a hentai-al XD. -
#10137 hmmm a Blood+ OST-jét hallgatom.. hát mit ne mondjak.. hosszú évek óta (cowboy bebop óta pontosabban) az egyik legjobban összerakott OST... HA valaki nem tzudja mi az a J-pop vagy J-rock ezt meg lehet neki mutatni...
Japán kultúra Rules above all!!!!! -
#10136 Éppen most linkeltem be az első három részhez a magyar feliratot :) -
Cat #10135 nincsen, én is angolul néztem végig anno. -
#10134 Érdemes megnézni mind a "feliratok" és a "nem itt készült feliratok" között külön-külön, ha keresel valamit. -
#10133 Első két részhez itt, a filmhez pedig itt. -
#10132 Szerintem nincs is hozzá. -
#10131 Hy. a RahXephon-hoz hol találhatnék magyar feliratokat,google-val márt rákerestettem de nem sok eredménye volt. -
FFX #10130 ismerős helyzet, ha annak idején nincs CN akkor ma nem tudnák angolul :-) -
Nuki #10129 sailor moon rulz :D
egy csomó A+ -os rajzfilmnél mondják be hogy a szinkront az RTL klubb megbízásábol ez és ez csinálta... -
#10128 Bleach Rajongóknak kötelező:) Az együttes a Sonyval dolgozik már pár éve:) csoda hogy ők csinálták a Bleach második openingjét is?:) -
#10127 Már rég megtanultam hogy a gyerekcsatornát nem a saját szememmel kell nézni hanem egy 5-6 évesével akinek előfizet rá apuka anyuka és abban bizony a minimax a legjobb. Kedvesem 6 éves kishúga a legjobb példa rá aki imád együtténekelni az engem falrakergető dalokkal és alakokkal.. Szóval minimax lehet még igazán jó is. Max én vagyok már túl öreg hjozzá:) Ugyanez.. anime-t nem ajánlanék a kislánynak mert első blikkre elsírná magát aztán meg elszaladna... -
#10126 A+ mint gyerekcsatorna?! Szomorú hogy tényleg az lett belőle.
Minimax első helyen? Ez egy vicc. Szerintem elég gyenge rajzfilmek mennek ott, ellenben Cartoon rox! :D Persze ez is csak régen volt jó, a mostani rajzfilepizódok elég gagyik. -
#10125 igaz ... mostanában felvásárolják az összes "szemetet" , mert az a menő és ebben van a pénz ... hisz ezeket lehet reklámozni , csipszet , édességet lehet árulni a névvel és még játékokat is ... Tom & Jerry és a Looney Toons már kimentet a divatból -
#10124 meg a cartoon networkon most olyan rajzfilmek mennek, amitől ágykárosult lesz szegény gyerek. én még szerencsés vagyok, hogy a normálisabb rajzfilmeken nőttem fel. :) -
#10123 ratyi minimax ... Cartoon network FTW =D ... kiskoromban mennyit néztem , akkor kezdtem el angolt "tanulni" =) -
Cat #10122 A vezető példaként egy 26 részes, epizódonként félórás rajfilmet hozott fel, amelynek összköltsége 12 millió dollár körül mozog. Ugyan konkrét választ nem kaptunk arra, a bevétel hány százaléka származhat reklámokból, annyi bizonyos, hogy óránként 3-4 perces hirdetői blokkal számolhatunk.
http://www.menedzsmentforum.hu/cikk.php?article=28596&pat=2
-
#10121 Kenshin. ha az nem fight anime akkor semmi:D
Egyébként Flame of Recca-t próbáltad már? Vagy a ninja Scrollt? -
#10120 valami olyat amit nem látam még 100x-or :) -
#10119 Dattebayo Bleach 89 -
#10118 thx! akkor csak várni kell amíg a srác lefordítja a 21. kötetet. mert elvileg írja, hogy már dolgozik rajta. szóval nagyon ajánlom neki, h siessen! :D -
#10117 A 20 kötetben az utolsó fejezet a 179. volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vagabond v20 c177 - Koun and Kojiro[m-s]
Vagabond v20 c178 - Koun and Kojiro II[m-s]
Vagabond v20 c179 - Koun and Kojiro III[m-s]
-
Nuki #10116 DRAGON BALL :D