72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10235 Ha va a Jungle wa itsumo-hoz magyar felirat,meg tud vki dobni 1 linkkel? -
#10234 nekem a citromail-t dobta vissza -
#10233 freemail-t nekem is visszadobta de a t-onlinera engedte. -
#10232 nem értem nem tok regisztrálni
elvileg rosz az emial címem
pedig jól írtam be és más csak nem használja -
#10231 így igaz én nem változtam de te sem lettél figyelmesebb:) -
#10230 odaírt -
#10229 jó honnan tudnám amikor a másodikat írtam még nem láttam a hogy odaírtál
te is még mindig a régi vagy -
#10228 már meint csak írsz ahelyett, hogy végigkövetve a válaszokat olvasnál... -
#10227 és az mi? -
#10226 Hát annál poénosabbat nehezebben. De azért nézd meg a Dokuro-chant:) -
#10225 Ha jól tudom készül hozzá, de végig biztosan nincs. -
#10224 2 új vagabond fejezet -
#10223 Van ehhez magyar felirat? -
#10222 a gendou-n megtod nézni a címeket. csak tudni kéne használni az oldalt :) -
Shadow_THH #10221 tudtok olyat ami még a jungle wa itsumo hale nochi guu-nál is poénosabb? mondjuk azt a faq listában sem láttam ha jól emlékzem
thx -
#10220 vagy legalább ahol meg tom nézni a címeket -
#10219 gendou.com -
#10218 hi
Tudtok olyan oldalt ahonnan anime-kben szereplő számokat lehet letölteni? -
FFX #10217 semmi, de nekem nem tünnek annyira kiemelkedőknek, hogy belinkeljem őket -
#10216 thx -
#10215 Mikuni Shimokawa -
#10214 amv
És? Mi baj velük? -
#10213 passz... -
#10212 Lehet elkerülte a figyelmemet, de ki ez a cuki csaj? (az előadó^.^) -
FFX #10211 igen de ezek akkor is csak sima AMW-k -
Prof William #10210 Ahh a Fumoffu 9 rész... Mit megnemtesz az ember egy kis kukkolásért... -
#10209 Jó a tatus AMV:) Az a baj, hogy egy igazán rendes FMP AMV sincsen... -
#10208 TSR beharangozó
30 letöltés engedélyezett :) -
Prof William #10207 Így a legjobb. Nincs ellenség de az éber Sosuke nem pihen. :) -
Prof William #10206 Nekem is a Fumoffu twetszett a legjobban. amikor előszuör halottam a FMP aapszitujáról, legoinkább így képzeltem al ahogy a Fum-ban van. Nem úgy mint az eredeti sorozatban. Az valahogy túl akciósm, drámás volt. A főgonosz meg idegesítet... -
#10205 eh, megtaláltam az amv.org-on -
#10204 bemásolok egy hozzászolást egy másik topikból =D nem probáltam de hátha segít
"nna lehet h off, dehát itt minden off bazzeg, szal megvan, h hogy kell lelopni a youtuberól a videót:
Fogod az URL-nél lévő linket, másolás, majd elmész erre a linkre: http://javimoya.com/blog/youtube_en.php.
Itt bemásolod a kívánt linket, megnyomod a mellette lévő "download" gombot, ezután alatta meg fog jelenni egy "download link" gomb, megnyomod azt is. Kapsz egy kiterjesztés nélküli "get_video" fájlt. Ezt mented a gépre.
Amikor ez megvan, akkor letöltöd a Cinemaforge nevű progit innen:
http://www.download.com/CinemaForge/3000-2169_4-10373646.html
Fetelepíted, és amikor megnyitottad, megnyomod az "input file" gombot, "all files" között (mert csak így találod meg) megkeresed a "get_video" fájlt. Innen pedig rád van bízva, hogy milyen minőségben, méretben, kiterjesztésben mented, konvertálod a videót" -
#10203 hát én néztem ott, de nem leltem -
#10202 Temporary internet files? :D -
#10201 gyáá, hová cacheli ez a szaros explorer ezeket?????? -
#10200 Full Metal Panic! sorozatot láttad? Angolul értesz? -
FFX #10199 most ezekbe mi volt a poén? :I -
#10198 Jó, csak sokan mondják, hogy az Fumoffu a kedvenc, a többit meg nemszeretik :S
Egyébként sajnos a szinkron kicsit felejtős, és ez kifejezetten igaz a fumoffura. Érdemes japán szöveggel, angol felirattal végignézni őket. -
#10197 amúgy is sorrendben mentem volna :p -
#10196 De vigyázz!
FMP! Akció és némi humor
FMP? Fumoffu Totál agyament, beteges, ultrabrutál, rekeszizomszaggató idiotizmus, és ezt szorozd be még néhánnyal! Némelyik poánhoz nem árt ismertni az előzményeket (FMP!)
FMP! TSR Akció, kevés humor, sok dráma a vége felé
FMP! TSR OVA Mint amit a Fumoffuról írtam, csak az kifejezetten Tessáról szól (szürke hajú kiccsaj)