72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10315 annyira nem rossz az új se. csak hát ez tényleg valami nyúvév. szal csak hozzá kell szokni :) -
#10314 majd a régit fogom megnézni az újat nem is láttam és nem is fogom még egy ideig... -
#10313 Burst Angel -
#10312 Appleseed-ben pont az nem tetszik h nincs meg a karaktereknek az az igazi mangás szemük :DD -
Hoz_Hun #10311 Ez miböl van. Még nem láttam, csak képeket a szereplőkröl..sokat. -
Hoz_Hun #10310 Elfen Lied nagyon szerettem. :) -
#10309 Berserk* -
#10308 A Brezerk szvsz jól van megrajzolva és aki csak az újhullámot szereti (3D háttér, effekt stb...)az megérdemli, hogy kimaradjon nála ez az alapmű és ne is tudja, hogy miről maradt le, mert neki ez a legnagyobb bünti :)
A havernak is mondom nézze meg, de ő csak epüszííd,epülszíd... mondom jóvan :)
te sem látsz tovább Hálivúdnál :P -
#10307 azt is úgy nézem, h éjfél után 1 részt. és ha nem alszok el a résznek az utolsó 5 percén, akkor jön még 1 :D
de most elhatároztam, h kicsit visszaveszek a netes melóból, programozás és nyelvtanulásból, inkább animézek egy picit. ^_^ -
#10306 Túl sok a szabadidőd! :D
Én pl a Higurashi-n kívül másra nem tudok időt szakítani. Néha ha van időm egy-egy Tsubasa S2 befigyel, de pl a Blood kb a 28-ik résznél leragadt (Akkor most bűnös vagyok? :j) -
#10305 Nyehehe, én kitaláltam az anagrammáját(sok Dan Brown könyv megtette a hatását:D) -
#10304 jah. időm nekem sincs nagyon. utóbbi 3 hónapban napi max 1-2 anime rész. sőt volt olyan is, h 2 hétig nem néztem semmit. (igen uram, vétkeztem ) -
#10303 Elfen lied friss élményként jó volt első 2 részre nehezen vettem rá magam de utána jött magától. Tetszett bár nagyon "lukas" és érződik hogy rohadtul összecsapott:/ kár érte:) Hellsing is sokaknak csak azért tetszik mert Alucard olyan retro kúl csáó hogy csak na:D de azt már a sok "rajongónak" nehezére esik kitalálni, hogy az Alucard minek az anagrammája:) SWzóval nézünk továbbgrea is mint a moziban csak gondolkozni ne kelljken:) Pl Berserk-t mindenki először fikázza, hogy tök gáz már a megrajzolás:) aztán a végére meg leesik az álluk, hogy baszdki ez jó volt:D
Nekem kenshin után most majd a Fullmetal sorozat jön ha már ennyire belefogtatok:) Nem akarok semmiről lemaradni:) csak lenne ideje az embernek:/ -
#10302 nézd a Blood+ sorozatot 38-ik résznél jár... érdemes:) pláne mostanra kicsit gyorsulnakaz események:) árdekes a szitu amiben Saya van:) -
#10301 ha én első pár rész alapján döntenék akkor pl Gundam Seed soha nem került volna nálam levetítésre de adtam még egy esélyt és egész durva lett:) (RahXephon detto ugyanez akárcsak GunGrave) -
#10300 Én addig nézem amig kinem folyik a szemem,reggel meg 5 kor kelek XD még most jön az Appleseed(Múvi) meg nemis tom még mit kéne megnézni..:S kifogtyam az ötletekből xD -
#10299 Bahh...csak annyi időm van, hogy napi egy vagy egy anime-t se nézzek meg. De majd jövő héttől vagy inkább azutántól végre neki állhatok megint, és akkor előveszem az Azumanga Daioh-ot:D -
#10298 Pont kb 2 órája fejeztem be az uccsó részt az Elfen Lied ből szal friss az élmény :D Nem rossz, a karakterek jelleme elég jól meg van csinálva, maga a történet is az elejétől a végéig a teljesség érzetét nyujtja. Az meg h kinek mi tetszik az szubjektív, ettöl senki sem lessz se több se kevesebb. pisz!
Ui:Blood The Last Vampire lehetett volna eggy piccit hosszabb...:) -
Prof William #10297 Megnéztem. Tetszet.
De sosem értettem ezt a nagy felhajtást körülötte. Hogy miért akarja az animetársadalom eggyik fele az évezred animéjéek kikiáltani, és miért nevezi szennynek a másik... -
#10296 Elfen Lied, egy középkategóriás, de nézhet(egyszer) anime, annakidején(szerintem nem volt benne nekem az első 5-ben:D) még nekem is nagyontetszett, hogy ez hűdenagyonjó, de azóta sok más anime-t láttam, és kicsit már megváltozott a véleményem:) -
#10295 ne mondj el semmit! én kiváncsi vagyok minden kis részletre xD -
#10294 Egyébként (közhely következik) izlések és pofonok, én a bakuretsu tenshi-t például abbahagytam miután a kisrobot legyakta a nagyrobotot... -
#10293 Ebből amúgy már láttam jóak wallpaper-t is ma valahol!
-
#10292 Hát éppenséggel valami mondanivaló kicsikarható belőle, de az vitatható vagy inkább sokat vitatott, és sablonos/klisés. -
#10291 Idővel csekkolva lesz, dankezér! OSU! -
#10290 u.i. bakurestu tenshi angol címe BURST ANGEL.
hátha a japán címen nem lehet megtalálni... -
#10289 akkor mondom a címet, bakurestu tenshi.
ismétlem, még csak 1 részt láttam, és eddig is csak az akció tetszett belőle :)
madfist:
ezt mondom én is. 13 éves kölyök nekül, h dekirály több vér folyik itt mint a vágóhídon, meg átlagos rajzfilmekhez képest jó a története, látványos, stb. de ezen túl semmi.
messi:
ha minden animénak az első része az effekt és képességbemutató lenne, akkor most én nem írnék ide, mivel egy animéhez sem lenne gusztusom. és valszeg az elfen lied első részét sem annak szánták. egyszerűen ez egy ilyen anime, ahol patakokban folyik a vér, történnek a kis dolgok, van 1 történt, és kész.
és valami fontsat sajnos kifelejtettek, nincs semmi mondanivalója az egésznek. :S -
#10288 Jó! Úgy tűnik a felvetésem ebben topikban eltévedt... Igazából azokból a tizenéves akárkikből indultam ki, akik ezzel nyitnak és hű de istenítik (ja meg magamból is, mert én kb. ötödiknek ezt láttam). És a két tábor között hatalmas érvelős, majd belefáradós flame csaták zajlanak. Bevallom anno nekem is tetszett, de azóta láttam ezt azt, és talán kinyílt egy picit a csipám.... Még meg van valamelyik lemezen, de kétlem, hogy valaha is végignézem. A mangájába én is beleolvastam (sokkal később), de nem tetszett. -
#10287 Az igaz, hogy az első rész szinte csak a vérről szól de a többi már nem igazán az első részt szerintem arra szánták, hogy megmutassák Lucy képességeit,hogy tud ölni hogy tudja megállittani a pisztoly lövéseket meg a többi.De utánna már nagyon jó kis sorozat.Utánna már csak arról szól, hogy elakarják kapni Lucyt és hogy változik meg Lucy természete meg vannak jó mellék szereplők.Szóval nekem benne van az ötben. -
#10286 Dúskeblű jányok jöhetnek, én nem ellenkezem, csak legyen mellé sztori is, meg mélyértelem...Köhhh! -
#10285 én is így vagyok vele. 50-60 sorozaton és filmen túl nincs túl jó véleményem az elfen lied-ről... igaz még csak a mangába olvastam bele, de ott az első fejezet után azt mondtam. ez egy szar. mert más se volt benne csak vér.
igaz én szeretem a burtáli és elborult témákat, sőt! a kedvenc stílusom, de elfen lied nem fér bele. olyan mint a hellsing, minden "koca-animés" (ez egy új szó a koca-dohányos után ) kb hellsinggel és elfen lieddel kezd. aztán jön a bleach és a naruto, miután már úgy vélték láttak mindent. persze ez nem a narutot és a bleachet mértatom, csak egyszerűen nem ezek azok a művek, amiket nem szabad kihagyni. pl. hayao miyazaki filmek ált teljesen kiesnek ezeknek az embereknek. pedig a stílust igazán csak ezek az örökzöld művek szemléltetik igazán. *sigh*
uccse fog változni ez se :D
Beast:
jah, 1-2 új cím nem ártana, már most is olyan sorozatra vetemedtem, amit kb fél éve sose tölöttem volna le, mert nem felel meg az elveimnek. nagyon rámentek arra h a főhősnők nagymellű csajok legyenek és ezzel adják el az animét, bár jelen esetben így első rész alapján egész jónak tűnik a sorozat a pörgős akció miatt. de! már végre leszedtem a grave of the fireflies-t is, és még a héten megnézem, és bepótolom ezzel életem legnagyobb hiányosságát.
(ja és megvan a miyamoto musashi japán tv sorozat első 2 epizódja , majd ha megnéztem írok róla) -
#10284 fogalmam sincs , nekem nemvolt benne az első 5-ben :) ... én az első rész első véres jelenete után töröltem =) ... nem azért mert nem bírom a vért , csak egyszerüen akkor valahogy nem volt hangulatom hozzá ... nekem mindig is az olyan anime-k jöttek be ahol a komoly témák/érzelmek , néha poénokkal vegyítve jelennek meg ... szal az Elfen Lied lehet nem az én anime-m =D -
#10283 Nohát belenézek bármibe, két perc alatt kiderül érdekel-e. Ez anime-kre különösen igaz. Ha maga stílus, a karakterek, vagy a világ nem tetszik, akkor valszeg. nem is fog. Elég sokmindenre vagyok elég háklis :D. -
#10282 Miért kerül bele (majdnem) mindenkinek az első 5 anime-jébe az elfen lied???
Azért mert 30-40 anime után ember nemlenne aki megnézné?
Vagy mert minden fórumon előkerül?
Vagy a mert a rajongó és utálói egymás torkának ugorva képesek vitatkozni róla?
Vagy mert véres, izléstelen, és sablonosan nyálas?
Valaki megfejthetné már a titkot... -
#10281 elfen lied az pont jó a kezdőknek :D -
#10280 Black Lagoon ep10: hát ez a rész a mangában valamiért jobban tetszett, kicsit így többnek tűnt a lelkizés, mint kellett volna, de az utolsó ütés, az bezony ütősre sikeredett ;) -
#10279 Nana! Azért a fumoffu nagyon is jó:) De a Dokuo-chan...;) -
#10278 látod látod , sehol sem vagy még ... szerintem épp itt az ideje hogy komolyan elkezdj foglalkozni a témával , ha gondolod tudok ajánlani pár anime-t kezdőknek =D -
#10277 Anyázás van?! Beszállhatok?! -
#10276 ha te mondod :D