72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10395 nem ment csődbe, csak kicsit kicsit visszavett a tőkéjükből, ezután kezdték meg a tárgyalásokat az Enix-szel az egyesülésről, ami mikoris? 2002-3 körül be is következett
Advent Children-nél hogy a francba ne ragaszkodtak volna az animés arcokhoz, szerintem kis hőzöngés lett volna ha a s.within szerű élethű karaktereket használtak volna a játékból megszokott arcok helyett -
#10394 Spirits withinnek miért volt szörnyű a története?? tipikus földanyás film ahol az emberek tönkreteszik a Földet holott az az egyetlen esélyük a túlélésre nem beszélve az általános kinyírjuk amit nem ismerünk tézisről. Szerintem baromi állatul kigondolt kis story volt. És a nem teljes Happy endel még ütős is igencsak. -
Shadow_THH #10393 szerintem szörnyü volt a története :/ izlések és pofonok
az advent children meg sokkal szebb is lehetett volna ha nem ragaszkodnak az animes arcokhoz (a végén pl amikor motorral megy a virágokkal teli mezőn, ott nem mondtam volna meg hogy grafika) egyébként az tetszett -
#10392 Igazából a Spirits within baromi állat kis mozi volt... csak az amcsiknak túl magasröptű a japánoknak meg túl egyszerű:/ pont a kettő közötti útkeresés ölte meg:( -
Shadow_THH #10391 kirstályosat láttam nem volt olyan rossz
a filmek meg ugye gyönyörüek, kár hogy csödbe ment a spirits within miatt a square és el kellett adnia az enginet a pixarnak :/ -
#10390 Final Fantasy napot tartunk?? ^^
na akkor nekem: 7, aztán a 6, 9, 10, 8 a sorrend, a korábbiakba annyira még nem merültem bele. Most meg jön majd a 12, remélem jobb lesz mint a 10, keleten sok médiában max pontszámot kapott, úgyhogy reménykedem
hogy animéről is legyen szó, a FF animék milyenek? van bármi közük ( gondolok itt chocobokra,cid-re,idézőkre,potion-ökre stb..) a játékok világához? -
_Vegeta_ #10389 Biztos. :) -
FFX #10388 FFX rulez -
Prof William #10387 Nekem a 8 -tetszett nagyon. Talán, mert azzal játszottam először... -
_Vegeta_ #10386 Mondjuk en a x-el nemjatszottam még, de nekem
1, ff5
2, ff7
3, ff6 a sorrendem :) -
#10385 nekem a 7 és a 9 tetszett eddig a legjobban. :) -
_Vegeta_ #10384 FF5 a best! :) -
#10383 Én még anno játszottam valamelyik résszel/részekkel, de szerintem elő kéne vennem, és elölröl elkezdeni:) -
#10382 jaja. ff7 ac 4 fans only :)
krezga:
ha nem akarsz jáccani, olvass el 1 végigjátszást. ;) -
#10381 hát aki kihagyta a játékot ígyjárt:D -
#10380 Nyah be lett szerezve a Final Fantasy VII Advent Children eredeti DVD-ben(kétlemezes: film+bonus disc). Ez is megérte:), nagyon szép a grafika, gyönyörű harc jelenetek, csak kár, hogy a történetből keveset értünk meg. -
Prof William #10379 Ja még valakmi ha valakinek birtkában van softsubos Bleach (mkv/ogm) lehetőleg az elejétől az küldjön Pm-et.
Esetleg seedelheti a kaa-féle 1-20 torrentet... -
Prof William #10378 Wet Summers Day
Előrevetítem, hogy bár az aniumék között találtam és animének hittem ez egy hentai. De a szex nem játszik benne központi szerepet. Kb úgy van jelen benne, min amikor az amcsi filmbekben is legaláb 1-szer lefekszik a főhős a főhősnővel. Akkor ez alapjánaa Blue Grendel is hentai. Ebben pedig annál lénybegesn kevesebb akció van.
3 rész és részenkélnt 1 jelenettel.
A részek különállóak(más szereplők stb...), de van egy történeti szál, ami összeköti őket, és mivel mindhárom történet egy városban játszódik, ezért az előző részel főhősei néha feltűnnek a háttérben díszítő elemként. A részek a szerlemről az emásratalálsról, szólnak persze némi miszikummal fűszerezve.
1. Rész.
Egy fiatal festőtanonc beleszeret a híres festő lányába. A festő mindig halotakat rajzol és állítólag a modeljeit... de vajon mi az igazság?
2. Rész
Hosszu évek után térünk vissza a kis templomba. A lány akibe szerelemesek voltunk megvárt minket. De hová tűnt a tesvére, aki szintén kedvelt minket? És miért beszélnek a falubeliek egy szörnyű gyilkosságról, ami a templomnál történt régen?
3. Rész.
Hősünk egy furcsa hajléktalan lányt talál,aki a templom alatt húzta meg magát. Valahonnan imserős... De miért nem tud rólla senki a faluban, mitöbb miért nem látja senki rajta kívül? -
#10377 Green Green: én most nézem (már a 8. résznél tartok) és eddig nagyon bejött. Kellemes ecchi komédia. Kawaii csajokkal és szexéhes lúzerekkel... :D -
Shadow_THH #10376 error 401 most :C -
_Vegeta_ #10375 Alapmu, enis napokba vettem elo ujra. :)
Itt bezzeg senkit se zavar a filler? grr :) -
#10374 xDDD zsír -
Shadow_THH #10373
nesztek :C
http://tv.no-sry.net:9000/listen.pls
animu tv a chan b-ről
random subbed anime csak lefagyasztja a winampot amikor uj rész jön :D -
#10372 egybe van 67-76-ig
-
FFX #10371 hy!
valaki tudna dobni egy linket a Berserk 275-ös chapter-éhez? mert úgylátszik arról lemaradtam -
#10370 Skacok, a Green Green sorozat milyen, ki látta?mert most rábökéses módszerrel azt sorsoltam ki magamnak, érdemes e meglesni -
#10369 -
#10368 arigato! :) -
#10367 Vagabond Volume 22 Chapter 195-196-197 released -
#10366 Azumanga Daioh:) Én is nézem, de még nem értem rajta végig. -
#10365 en, vannak benne jo reszek :) -
Shadow_THH #10364
ki nézi? -
Dent #10363 http://www.youtube.com/watch?v=rCyFA1IshS8&search=bleach%20parody
Ezt nem rég találtam nem tom volt e de nagyon állat. Ez a bleach openingje a ccs szereplőivel :) -
#10362 Wááá. a Hellsing openingzenéje naggyon jó:) eléggé jó zenéket használtak fel a sorozatban szvsz.. ^^ -
#10361 jah, főleg h ez után én még az új zetman részeket is elolvastam :D -
#10360 Na ez most pont jó lesz a hangulatomhoz! Thx! -
#10359 KÖvetkező rész augusztus 11 -
#10358 Berserk chapter 277 -
#10357 pedig anno IE-re optimizáltam a sok tudatlan ember miatt, de úgy néz ki az extra.hu most nagyon elnyomott valamit :D
ha megint költözni kell akkor már nemtom, h mit teszek... -
#10356 firefoxal megy IE-vel netcápával szar...