72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Attól függ, bár ez szvsz helyenként kissé túl "részletes" XD
  • Shadow_THH
    újat mutattál? nem :D
  • RelakS
    Ezt meg kell osztanom, de kissé 18-os

テレサ・テスタロッサ baba
  • _Vegeta_
    Pfff.. Te inkabb ne fordits semmit. :D
    Krezga: Okés, legalabb lesz valaki rajtam kivul aki elolvassa.
  • Prof William
    Mi van a Karassal amúgy? Ki jött 3 rész aztán semmi!
  • Prof William
    Kisasszony! Mióta megismertem még a hagymához is hagymát eszem!
  • Krezga
    Engem feltétlenül keress vele fel:). Sajnos szlengben én sem vagyok jó:(
  • Carfanatic
    mi olyan nehéz benne
    óó józsi a pick kolbászod olyan jó
    ez magyaros is meg szlenges is meg midnen ami kell:D:D
  • _Vegeta_
    Az volna a bajom hogy a szoveghu akarok lenni de egyben magyaros is es sehogyse talalom az egyensulyt, ja es nehany szlengnek fingom sincs mi a jelentese. :(
    Amugy nem volna nehez szoveg, csak en vagyok ilyen béna. :)

Ha elkeszulok belinkelem majd ide, hatha erdekelni fog valakit.
  • Krezga
    Segíteni nemigen tudok, de olvasni amit már lefordítottál igen:D
  • _Vegeta_
    A hentai is manga. :)
    Hat amibe tudok segitettem volna, csak rajzolni nemtok. Foleg mangat nem azt iszonyu nehez. :(

Ha valaki esetleg tudna segiteni forditasban, privit szivesen fogadnek.! :))
  • Bucser
    Bleach 91 dattebayo torrent
  • Carfanatic
    hát inkább maradok a manga-nal
    de kiváncsiságból
    ha hentai-t csináltam volna akkor segítettél volna?
  • _Vegeta_
    Ok. En tuti orultem volna egy eloszereplos ff filmnek. :)

Carfanatic: Inkabb hentait talalj ki az rulz.
    Apropo.. magyaritanam a Slut girl mangat bar lehet a tobbi isutoshi mangat is, csak az a baj televan rohadt szlenggel amit nemigazan tudok magyaritani. Ha esetleg valaki tud segiteni az nem lenne rossz. :)

Valahogy igy gondolnam. 18+ ;)
  • szotyimutyi
    Sziasztok! Van egy kis problémám,remélem tudtok segíteni.
    Az Inuyasha megvan angolul és van is hozzá szinkronom,de a film kiterjesztése .ogm és szeretném ezt átkonvertálni valamilyen formátumba, amit felismer a sony vegas program.

Előre is köszönöm.
  • Carfanatic
    mondom elküldöm és az alapján döntsétek el hogy érdekel
  • Carfanatic
    én válalom a szervezést és segítek amibe tudok
    de én inkább az elkpzelést válalom
    ugy gondolom érdekes lenne ezért gondoltam benn lesz pár ember de sajnos senkinek nincs ínyére hogy a sztori az enyém
    bár szerintem a végeredmény számít és talán ha tetszik valakinek akkor nem mind1
    amugy meg én segítek a chaptereket megírni csak párbeszédet meg poént nem tudok
    az első kétchapter-t vázlatosan megcsináltam de még meg kell rajzolni meg szöveget kell írni
  • Sadun Tryst
    tényleg nem kötekedés.
    ha nem vagy se jó író, se jó rajzoló, akkor a munka melyik része lenne a tiéd? tippek-trükkök? szvsz ha nem vagy jó író vagy rajzoló, akkor felejtős az egész project, hiába vannak jó elképzeléseid.
  • Carfanatic
    nos már megpróbáltam steam-on feltenni de senkit nem érdekelt
    lehet itt se fog de ugydöntöttem hogy csinálok egy manga-t
    a probléma hogy nem vagyok se jó anime rajzoló se jó íro
    ezért gondoltam ha valakit érdekelne megbeszélnénk és akkor egy olyan 5-6 fős csapatban megcsinálnánk
    nekem már meg van a sztori és amibe tudok segítek,ha valakit érdekel tudok egykét izelítőt mutatni de én nem tudok sajnos jól írni
    annyit azért róla hogy aféle sci-fi,mágia,shounen,humor,harcművészet lenne
    de aki akar még benne alakítani azt szivesen várom pl nem vagyok ellenére ha kicsit durvábra drámaibra sikeredik
    na jó bocs hogy zavartam akit érdekel írjon és majd valahogy megbeszéljük
    ja még valami jelenleg íróra,rajzolóra lenen szükség (meg valakire aki tud FMA szerű szimbólumokat és varázsköröket pentagramokat eféléket rajzolni
  • Bucser
    Ízlések és pofonok. ÉS ez pedig nem lehet vita alpja. mivel mindenkinek saját:) Vitzázni csak érvek ütköztetésével lehet és az pedig nem érv, hogy azért jó mert nekem tetszik:D szóval értelmetlen ergo vita sem lesz:)
  • Bucser
    Ízlések és pofonok. ÉS ez pedig nem lehet vita alpja. mivel mindenkinek saját:) Vitzázni csak érvek ütköztetésével lehet és az pedig nem érv, hogy azért jó mert nekem tetszik:D szóval értelmetlen ergo vita sem lesz:)
  • _Vegeta_
    Vita es flém kozott van kulonbseg. :)
  • Jagi
    mindenkinek megvan a véleménye az enyém ez :)

flémelni meg té'leg nem fogunk mer' kútúrá't fórumozóak vagyunk
  • _Vegeta_
    Lecci ne szemeteld a topikot tele ilyesmivel.
    (jujj de ovis vagyok most visszakaptad.) XD Hulye southpark.

Jagi:
    Nekem az ac olyannyira muanyag volt hogy nem is neztem vegig. Bar nekem 90%ban nem szoktak tecceni ezek a 100%ig szamitogeppel krealt vackok. A muanyag szo pedig a kepi vilagot hivatott jellemezni nem a sztorit. Egyertelmu hogy a keleti filmek jobbak.

Bucser: Ezt nem gondolod komolyan?? A matrix egy akkora nagy masolas mint ide Horány. :) Persze a matrix1 egesz jo filmecske volt, szorakoztato. De a 2-3 nagyon szint alatti lett. Ami pedig amerikat es az eloszereplos filmeket illeti odaat mar evek ota csak egyre lejjebb zuhan a szinvonal. Bar ez maganvelemeny.
  • Bucser
    Nem akarok flame-t indítani a mátrixról de kifejezetten arról nem értek veled egyet:) (pláne hogy csak 10 perceket néztél a 2.3. részből igy kábé fogalmad sem lehet a filmekről.) AZ USA nem mindig másol ott is vannak jó ötletek (pl japán is másolt az elején:D) Szóval mindennek megvan a saját oldala és helye. élőszereplőben jobb a hollywood és néhány kivételes keleti film ami jó szerintem (horrorban ütősek) animációban viszont csak keleti jöhet szóba (kivéve a paródiák).
  • Krezga
    Nem torrentröl szedtem, megvettem eredetiben mindössze 3990ft-ért.
  • Jagi
    Nem láttam a Casshern-t, de az FFVII-AC minden, csak nem műanyag :P
    Müanyagnak az amerikaji hálívúdi produkciókat hívják... és ez nagyon nem az.

A legjobb story és megvalósítás tekintetében a keleti ipar.

Inkább megnézem 5 a Musha-t (nagyonállatbejövős) mint egy félszer a Mátrikszot.
    Mert kijánúrivsz repül benne meg gyorsan mozog attól még kitérdekel kategória
    [az egyet látta a 2,3-ból összesen 10 percet)
    Az USA másol. Ezek meg önállóak és eredetiek.
  • Bucser
    PFFFFFFFFHhhhhhhhhhh:D

"mert a casshern is mien allatul nez ki" ő pont ezaz ami hibádzik hisz a Casshernről ordít az alacsony költségvetés:D Ahhoz képest tényleg jó de azért nem egy AC a CG része sem. Mellesleg pont hogy hatalmasat bukott volna az AC ha élőszereplősre csinálták volna hisz ezen a grafikai színvonalon érdemes volt így megcsinálni.
  • _Vegeta_
    Mar nem azert a két forintert, de az ac animacios film a casshern meg eloszereplos film. Nem ertem minek hasonlitgatni a kettot. ^^ En azt mondtam az ac-t eloszereplosbe kellett volna megcsinalmi mert a casshern is mien allatul nez ki.
    Az ac egy nagy muanyag film, a cassherbe legalabb szineszkednek. :)
  • Shadow_THH

nem a legjobb de 15 perc volt szal :D
  • Sir Quno Jedi
    A Casshern egy low budget sf dráma, mit vártok tőle? Ahhoz képest igen faja és elmebeteg lett! :D
  • Shadow_THH
    az tényleg nagyon jó lett

bonus disc? TORRENT PLZ :CCC
  • Bucser
    FFVII-AC-hez képest Casshern 0 a grafikai megvalósítást tekintve (azok a fantáziátlan bádogszörnyek hát eléggé viccesek voltak amit a neo sapiensek kreáltak...) vedd elő újra és tekints rá és hasonlítsd össze az AC-vel.. lényeges különbségek vannak benne...
  • _Vegeta_
    Szerintem is. Eloszereplosbe kellett volna megoldani ugy mint a casshernt. Az veszett allatul nez ki. :)
  • Sir Quno Jedi
    Na nekem meg itt csücsül a komódon az FF Anthology + FF7 + FF8 + FF9 + FF10 bonus disc és egyik sem platinum, hanem az első kiadás! :D
  • Seth
    ne várj túl nagy dolgot tőle, többnyire 1-1 új mondat, vagy olyan jelenet,amit a legelső trailerekben is láthattál
  • Krezga
    Jaja, az nagyon jó rész volt, amikor Tifa harcol az ősz hajú sokkolós csákóval:D
    (holnap megnézem a bonus discet is nyamm-nyamm:D, vannak benne kimaradt jelenetek stb:D)
  • Shadow_THH
    #10395 nem mondtam hogy baj volt hogy ragaszkodott csak azt hogy az enginejük iszonyatos tudásu és nem használta ki teljesen a film
    #10394 Habár fölül a Gaia nem tudom nem tetszett egyikünknek sem akivel néztük
  • Bucser
    nekem FFVII AC nagyon bejött anime-s arcok ide vagy oda.,,, ahhoz képest állatul meg volt csinálva.. főleg TIFA jelenete a templomban.
  • Prof William
    CGI-nél sztem nem jönnek be az animés arcok. Azok rajzolva jók...