72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10595 42-ig van tudtommal. Hamarosan vége és akkor végre elkezdhetem ill. folytathatom... -
mikusmate #10594 Blood-ból csak 39 rész van egyenlőre? Na meg miylen gyakran jönnek ki újabb epizódok... mert 38ig vanaz usteamen, torreten a 39-et megtaláltam, de infot nem találtam, hogy milyen gyakran jönnek ki az újak. -
#10593 Viszont az ending még mindig überállatul ki van találva:) -
#10592 Jujj.. az új Blood opening borzalmas.... az előzőt mindig végighallgattam de ez katasztrófális... -
mikusmate #10591 Az nem gond ^^ sztem az animek 3/4 részét angol felirattal nézem (legalább nem felejtek el angolul) :) de köszi, akkor szedem majd :) -
#10590 Nem feliratos. Amit alább adtam linket, azon viszont találsz hozzá feliratot.
szerk.:vagyis van alatta felirat, csak angol:) -
mikusmate #10589 Hali! Nem tudod, hogy ami az usteamen van, az feliratos-e? Mindegy hogy angol vagy magyar...ha nem, akkor használom majd az általad addott korábbi linkeket (ha ott van:P)^^ -
Prof William #10588 Nem baj a következő utolsó "végigjátszásban" ő lessz a főhős. :) -
#10587 Mostanában Renát sem látni komolyabb szerepben,mint pl,az 1 v Setleg a 2 chapterben,csak néha feltűnik,1-2 percre kis mellékszereplőként. -
Prof William #10586 Nekem sem de azér az már valamenyire közelíti a para szintet. A legtöbember akik szerint ez csak egy "mese" ezt el sem tudja képzelni.
Azért Rena pár megynilvánulásán jött a lúdbörzés rendesen. -
#10585 igen gondoltam hogy abból idézek egy részletet ... de végiggondolva nem féltem vagy megijdedtem ... csak egyfajta "hubazdmegeztinkábne" érzés fogott el :D:D -
#10584 ha tudsz ilyetr akkor nyugodtan megmondhatod ^o^. Mostanában a higurashi 1-2 részén futott végig a hátamon a hideg, de nem para szinten -
#10583 eddig még nem nagyon találtam ilyen anime-t =) -
#10582 Ghost in the Shell 2: INNOCENCE
A grafikán sokat turbóztak az első részhez képest. A zene maradt ugyanolyan jó:), és azért benne van az első rész hangulata is, de nemigazán ugyanaz.
-
#10581 Nekem még nem volt szerencsém ilyen anime-hoz, amin beparáztam volna. -
Prof William #10580 Kösz.
Topiclendítő kérdés...
Ki parázott már be animén? És melyiken? -
Prof William #10579 Kösz.
Ki parázott már be animén? És melyiken? -
#10578 Átlagosan 8,08-ra értékelik őket, én viszont még semmit nem láttam az általuk fansubboltak közül, úgyhogy részemről passz. -
Prof William #10577 A KNKF jó subber csapat? Milyen minőségűek a műveik? -
#10576 Love Hina Again
Megjelenik egy új lány a Hinata szállóba, Keitaro huga, és innentől a bonyodalmak.
Nem rossz, kár hogy a grafika más(bár mit is várhatnék egy OVA-tól...), mint az eredetiben. Mostmár tudom a nézési sorrendet si:D: TV, x-mas spec., Spring spec, OVA.
Nah akkor mehet ki DVD-re:D -
Prof William #10575 Soul Link
Egy csapat fiatal kadét érkezik a föld körül keringő Aries katonai kiképzőállomásra. Régi gyerekkori barátok találkoznak, volt szerelmek stb…
Ebből egy School Life az űrben-re számítana az ember de a következő részek erre rácáfolnak.
Egy Chuck Norris-i fordulattal gonosz terroristák foglalják el az Ariest és a fedélzeten lévő atombombákra fáj a foguk. – Eredeti nem?
Hát nem. Hőseink az állomáson rekednek és amolyan Die Hard stílusban bujkálnak + elkezdik ritkítani a gonosz terrorokat és csak egy maradhat. Persze nem hiányozhat a szerelem sem mert az igazi macsó főhős (esetünkben Ryota-kun) mindig összejön a gyerekkori csodálójával. És persze kiderül a terrorok igazi célja…
Meglepett ez az anime. Egyrészt az első rész után nem számítottam a véres lövöldözős jelenetekre meg némi egészséges szexre. (Végül is Hentai játékból készült.) + az Óriási már már amcsi fimeket idéző sablonossága. Nem volt olyan rossz mint amilyennek beállítják, de azért kellemes Die Hard/ Úszó Erőd utánérzéssel néztem végig.
Amitől viszont a falra másztam az a CGI-volt. 2006-ban ilyent kiadni! Rengeteg igényesCGI-t lehet animékben látni, de ez olyan sz*r volt hogy arra egyszereűen nincs szó. Mintha a rendező kisfia dobat volna össze 3dmax-al egy szabad délután alatt, az apuka meg belerakta, hogy örüljön a gyerek. Még szerencse, hogy kevés űrjelenet van.
Sablonos Karakterek, Sablonos történet, sablonos anime…
A Shuffle! Készítőitől azért többet vártam.
Egyszer nézhető, ha nincs jobb dolgotok.
-
#10574 "Az alább ajánlott linket pedig tényleg ajánlom. Ez eggyik legjobb animéslap Mo-n!"
Ezzel nagyon is egyetértek!!:D
Love Hina Spring Special
Nekem valahogy a karácsonyi jobban tetszett(talán mert abban Motoko többet szerepel?:D), de azért ez is kellett a teljességhez:D. Ebben a movieban már teljességgel kijön belőlem a teknősfóbia:D, hogy lehet már ennyi teknőst benyomatni, sőt hogy még repülni is tudjanak..lol:D -
Prof William #10573 Miér ne mondjunkj ftp-t? PM-ben lehet. ÉS ez a legegszerűbb letölétsi mód.
Az alább ajánlott linket pedig tényleg ajánlom. Ez eggyik legjobb animéslap Mo-n! -
#10572 Nekem is nagyon bejött, nem aza tipikus vámpírtörténet szerencsére, azok a könyökömön jönnek már ki. Ez inkább olyan misztikus thriller -
ezeken az oldalakon találsz feliratokat, és egy-két letöltést. -
#10570 Shingetsutan Tsukihime
Nagyon jó! Még teljesen a hatása alatt vagyok. Nem is gondoltam, hogy egy vápírtörténet lehet ennyire jó, és ilyen. Szerintem aki nem kezdő anime téren ezt ne hagyja ki! -
#10569 hello mindenkinek!szeretem a japán rajzfilmeket(dragon ball persze a best),nézem az A+ műsorát is ,szal az lenne a kérdésem,hogy hol tudnék letölteni animékat,amik szerintetek qrva jók,japánul magyar felirattal!lehetőleg ne torrent oldalt vagy ftps letöltés mondjatok,azért meg elnézést kérek ha lejjebb le vannak írva de sokat kéne vissza olvasnom.köszi! -
#10568 Igen, az nekem is feltűnt. Ugye az első rész fürdős jelenete, megaztán a kirándulós részben ott ültek egymás mellett és nem ismerték fel egymást, közben Naru csak tanulás közben viselte a szemüveget, semmi gondja nem volt a látásával. Lencséről mondjuk nem volt szó, de lehet hogy azt visel ^^ -
#10567 Akkor éppen azért kéne utoljára hagyni az ova-t nem?? A spring meg az xmas mindegyik vmikor a 20. rész előtt-környékén játszódik -
Prof William #10566 Nekem Narut tetszet... Csak az volt fura a sorozatbanhog ugyebár szemüveges és még Keitaró sem ismeri fel szemüveg nélkül, amikor egy erre épülő humoros jelenet van de amúgy mindig szemüveg nélkül mászkál. :) -
#10565 ^^ az este korán elmentem aludni és eddig dolgoztam:D -
#10564 Hát már megnéztem a christmas specialt:), jóó volt, főleg, hogy Motoko-chan most más ruhákban volt, és a frizurája is kicsit más volt! Már csak ezért megérte megnézni:D -
Prof William #10563 Igen. Csodálkoztam is hogy a sorozatnak olyan sermmilyenül lett vége de a OVA helyrerakta a dolgokat... -
#10562 előbb a 3 részes OVA! :D
mert az a sorozozat igazi befejezése :) -
#10561 Tegnap este le is töltöttem a hozzá való kát movie-t(sprin, xmas special), amit még ma megnézek, aztán jöhet utánna a 3 részes OVA.:) -
#10560 berserk ch278 -
#10559 nekem is motoko volt a kedvencem. :)
és a másik amit nagyon szerettem ebben a sorozatban, h ahhoz képest ez egy ecchi vígjáték volt, közel sem volt úgy perverz, mint mondjuk más sorozat, aminek az ecchihez semmi köze :D
ja meg nekem ez még anno az első sorozatok között volt amit megnéztem, és máig egy nagy kedvenc, eddig már legalább 3x megnéztem a sorozatot :) -
#10558 Love Hina
Megint egy klasszikus, amit csak most néztem meg, de ezt sem ántam meg. Nagyon aranyos:) A részek nagyon szorosan nem függenek egymástól, hanem mindegyikben egy kis történet van. Megvan benne a kellő humor, egy ki ecchi, szóval pont jó:). De a lényeg, hogy Motoko a legjobb -
#10557 Nem tudjátok mi van az Ouran High SSchool Host Clubbal?Már régóta nincs 18. rész felirattal. -
#10556 m13 torrent blog újra működik :)