72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10635 He is my master szerintem kicsit monoton lett a közepe után, ettől függetlenül 1x érdemes megnézni. Pocchi vagy hogyhíjják a krokodilt nagyon jó fej, meg az "istenségek" is :D -
#10634 Chrno Crusade
hát igen, ez egy igazi anime! Nagyon jó, szép grafika, jó történet, minden ami kell:) Sajnos a vége nagyon szmorú(olyan szinte mint az Air).
He is my Master
Erről csak annyit, hogy nagyon jó ecchi vígjáték.:) -
Nuki #10633 pont most találtam meg egy cetlire fölírva, gondoltam letöltöm és megnézem milyen, de ezek szerint jó :) -
#10632 Lehet én voltam:)
Nekem tetszett, egy kis vámpírlányról szól, aki nem szokványos vámpír(nem szív vért, nem zavarja a napfény). Van benne iskolás rész, szerelmi, vígjáték. A vége felé pedig komolyodik kicsit. Egyszer legalább mindenképpen érdemes megnézni. -
Nuki #10631 köszi ^^
valamelyikőtök anno ajánlotta (ha jól emlékszem) Karin nevü animét. Arról mit tudtok mondani? -
#10630 Drama, Fantasy
Drama, Fantasy
Drama, Fantasy, Mystery, Psychological, Supernatural
Drama
Tehát leginkább dráma, mégpedig a legjobbak közül, méltó a bannerra. -
#10629 itt van az ismertetője -
Nuki #10628 milyen müfajú, vagy stílusú? -
#10627 Haibane Renmei
Még most is ki vagyok tőle, pedig tegnap néztem végig. Most mély elemzésbe nem bocsátkoznék, de ezt egyszerűen látni kell. Nálam megkapta az alapmű rangot. Egyébként teljesen más befejzésre számítottam, jól meg is ríkatott a vége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon sokáig azt hittem, hogy majd arra mennek rá, hogy miért is kell falak közt élniük, meg hogy alakultak ki ezek a mindenki által elfogadott törvények....stb, de ez a befejezés valahogy jobban tetszett.
A Blood+-nál a harmadik openinggel igencsak magasra tették a mércét, ez a negyedik szerintem is gagyi, viszont a sorozat király. Hagi RULZZZ!!! -
#10626 hmm...
Inuyasha 2nd ending
Nem is olyan rossz a néni, aki énekel :)
Nameg az Inuyasha 2. openingje és endingje szvsz nagyon jó :) Főleg az opening :) Tiszta lagzisnóta :D -
#10625 Már 20?Én még csak 19-nél járpl. Raw-ban nézted feliratok nélkül? -
#10624 No, gondoltam amíg várok az újabb Naruto részekre (remélem hamarosan felhagynak a fillerekkel), megnézem magamnak a sokak által ajánlott Wolf's Raint. Többen mondták, hogy hülye vége van, de nekem személy szerint tetszett, de érdekelne, hogy ti mit gondoltok. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olvastam egy-két véleményt az utolsó jelentről, de a nagy részük úgy látta, hogy visszatértek a kezdéshez, ami persze hülyeség, mert a kezdő város és az új helyszín még távolról se hasonlít egymásra (burokban hogyan esne az eső? ). -
#10623 Én megálltam a 3. fejezet végénél, mert jobb lesz majd egyszerre megnézni, utálok várni, főleg ilyen misztikus thrillereknél -
#10622 huhh, már a 20. résznél jár? Lasan ideje lenne elkezdeni, mert nagyon érdekel:D -
Prof William #10621 Higurashi 20.
Hm... Hát ezt már tényleg... DURVA!!!!
Többet nem is kommentelek rólla nézzétek meg. De annyit előreengedek, hogy nem viccelődni + hülyéskedni fognak, mint az első részekben. :) Norman Bates sírva fakadna örömében. :)
-
mikusmate #10620 Nem baj... addig fejlesztem a rajztudásom -
#10619 kénytelen leszel xD -
mikusmate #10618 Na akkor még van hátra néhány Csak legyek képes kivárni... -
#10617 Anno a készítők 2 évadot ewmlegetttek szóval 50 valamennyi (52 54 vagy 56 attól függ) -
mikusmate #10616 Na megnéztem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cseppet meglepődtem, mikor kiderült Diváról, hogy gyereke lesz... na meg hogy pont Rikutól...
Amúgy azt lehet tudni, hogy kb hány részes lesz a sorozat? -
#10615 hát a női szereplők igen gömbölyűre sikeredtek benne:D -
#10614 Akkor esetleg (:
Nálam az OVA favoritok közt van. De lehet csak a szép megrajzolás miatt (Szvsz Murata féle megrajzolás, Abe után a best!) -
FFX #10613 nem is sorozat volt amit néztem anno hanem egy movie -
#10612 Ha nem is ez az, a Blue Submarine No. 6-ot akkoris megéri megnézned mert igenjó történeténet.
Most hogy belegondolok valszeg nem ezt keresed, mert ez mindössze 4 OVA, nem sorozat. -
FFX #10611 igen, képek alapján talán ez az de sajna már csak nagyon halványan emlékszek rá -
#10610 Blue Submarine No. 6 ? az tudom volt a Vox-on vagy 5x -
FFX #10609 egyszer régen valamelyik német adón adtak egy tengeralattjárós animét, valaki nem tudja mi lehet a film címe ? (sry de csak ennyire emlékszem) -
#10608 Hát, a spoilerben említett résszel nem is lenne gond, csak a kigyógyulása, meg mittomén. Az A+ fórumán még említettek valamit a magyarázatokkal kapcsolatban. Meg az uccsó két részt sem nagyon értem, pl miért kellett a Föld2-nek pusztulnia? :) -
mikusmate #10607 nézem, csak töltenék fel többen :S mármint van elég seeder, de kb 10k-val sem jön :/ mindegy kivárom türelmesen -
#10606 A blue Gender jó lett volna ha a második felét nem basszák el és a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szegény feltámadt fiúból nem csinálnak egy gyilkológépet aki meg sem ismeri a csajt akiért anno úgy odavolt...
Szal szar:D az movie meg tényleg ennyi erővel el se készült volna:D -
#10605 Asszem láttam az első animét, amire azt mondom, inkább el se készült volna...
Ez a Blue Gender - The Warrior
Hihetetlenül zavaros az egész, meg úgy ahogy van, xar :/ Még a sorozathoz képest is, pedig az is kissé fura lett, mikortól a Föld2-n elkezdtek kiderülni dolgok... -
#10604 nézd tovább:D -
mikusmate #10603 Most néztem meg a 39est... nagyon jó... már nagyon hiányzott ^^ sztem 3-4 hete nem néztem bloodot, de most jól jött...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra gondolsz hogy miért hasonlít (na jó... egy az egyben olyan :D) Rikura? hát ha azért hogy így Saya ne tudja legyőzni a benne vívódó lelki harc miatt, akkor tudom :D ha nem amiatt, akkor nem :P -
#10602 Hát akkor ami a mostani 4 részben kiderül szépen ki fog akasztani:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt ugye tudod, hogy diva miért változtatott fazont? -
#10601 ne is mond. új windows kéne, mert beszart a gépem. 1 bizonyos FTP-n kívűl, nem enged fel sehová a gép :D -
mikusmate #10600 Télleg nagyon jó sorozat ^^ egyenlőre 38-ig láttam de így is nagyon király.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár én nagyo sajnáltam mikor Riku meghalt...
Amúgy az első film az a Blood the last vampire? Szerintem nem volt az rossz, de nekem nagyon szúrta a szemem a másfajta rajzolás (sokkal jobb lett vona ha nem viszik túlzásba)... Várható belőle amúgy több film is? (esetleg van is?) -
#10599 Blood+ 39-42:
Mit lehet mondani??? ez a sorozat egyre jobb:) ahhoz képest, hogy szerintem mennyire gáz volt az első film belőle:) -
#10598 Csak néha kicsit elalszik az üzemeltető -
mikusmate #10597 Köszi a válaszokat ^^ -
#10596 itt minden rész letöltése megvan egészen 42ig. és amint kijön egy új rész, hamar értesülni fogsz róla :)