72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Shadow_THH
    ui: k lehet most köpködni :C
  • Shadow_THH
    most néztem meg a princess mononoket

nagyon gyönyörüen meg van csinálva de a története annyira nem tetszett
  • Bucser
    Ergo Proxy 15: beteg de hát mit várhattunk volna:) de legalább tudjuk, hogy mennyi proxy volt eredetileg:)
  • Factor_007
    Hmm én beírtam a volt kémia tanárnőm nevét. Remélem fölrobban majd a szertárban.
  • Lyan Kyj
    fordítsd a padló felé a tvképernyőt:)
  • BEAST #10670
  • Prof William
    Engem beírtatok? Csak mert egy csaj próbál kijönni a TV-ből. Már hozzávágtam mindent a szobában még az anime DVD-ket is de egyre jön! Help!

A 404 pedig egy nagyhatalmú védővarázs. Ha ebbe ütközöl bízhastsz benne hogy visszafordul rád az átok. :)

Én pár politkust írnék be + néhány mindent megúsző üzletembert. De azoknak ott van a Death Note. :) Mellesleg lessz Death Note anime. Izgatottan várom. :)
  • Lyan Kyj
    Egyébként tök hasznos dolog. Tegyük fel, túlnépesedés van. Beírja vki, h John Smith, aztán meghal az összes:)
  • Krezga
    Hajjaj, szakad a netem egyfolytában:)Meg valami furcsa lányka állt mögöttem(nagy szemei voltak, és kimonóban volt), hümm...
  • Seth
    Beírtam hogy Krezga, erre bejött a Error 404-es hiba. Ez vmi nagyhatalmú átok lehet :D
  • Krezga
    Nekem már tökmindegy [sátáni kacaj]:)
  • Lyan Kyj
    tök mindegy, mert te is beszívod:)
  • Krezga
    Tök jó ez a hell girl-ös oldal:) Kinek a nevét írjam be?
  • Lyan Kyj
    akkor már értem, miért fagytam ki 2x 1 órán belül
  • Seth
    Jól hangzik, felkerült a wishlist-re ^^
  • Prof William
    Az animében beírod egy haragosod nevét. Ha elfogadják mamarosan felkeres egy küldött és mondja a feltételeket.

Megöli a célszemélyt de akkoe te nem jutsz a menybe hanem a pokolba kerülsz. De csak halálod után. Persze a megölés jó miszikus móson történik.

Itt még eldöntheted akarod e vagy sem. Akkor ad valami cumót ami kell a folyamat elindításához. És még itt is dönthetsz hogy használod e. Szóval van túlbiztosítás rendesen. :)
  • Seth
    a japánba egy "what is this shit" -erre nem adott ki semmit
    a magyarba meg hogy "jajjmostmilesz" - erre kiírt vmi elgondolkodtató szöveget, de már nem is tudom mi volt az

szerk: itt a szöveg, kipróbáltam, bármire ezt hozza még összevissza betűkre,számokra is:

Ha valaki átokkal súlytott, két sírt ásnak.

Ha eljön az idő, a Pokol mélye vár majd rá.

A lelke örök fájdalomban és szenvedésben fog vándorolni,

sosem ismerve a Paradicsomot.

De csak a halál után..

A döntés a Tiéd.

hűha, most ti is láttátok, meg lettetek átkozva muhhahhahaha [sátáni kacaj]
  • Lyan Kyj
    mit írtál be?
  • Seth
    hát én megtettem, majd ha leesik vmelyik testrészem akkor szólok nektek mindenképp
  • Kmarha
    5 rész van hátra Wolf's Rainből. Nem akarom befejezni :)) Naponta megnézek 10 percet belőlük, úgy még kitart :P
  • Lyan Kyj
    VAN MAGYAR IS:)

Ha nem láttad, akkor számodra mindegy.
    Épp azt boncolgattuk Prof-fal, h nem tudjuk, mi van, ha leokézod:)
  • Seth
    minek kellene történnie ezen a linken ? [nem láttam a hell girlt]
    Mit kell beírni mert csak feketeség lesz ha leokézom
  • Prof William
    És ekkor felciripel a mobilod hogy SMS érkezet... :)
  • Lyan Kyj
    bocs a triplapostért, de a félreértések elkerülése végett most az anime világára gondolok
  • Lyan Kyj
    Egyébként, meg ha nem történik semmi, ráfoghatod arra, h nem méltó a kérésed ahhoz, h végrehajtsák. Vagy eleve csak azoknak nyílik meg, akik érdemesek rá?
  • Lyan Kyj
    :P meg így megmarad a "misztikum" és a kíváncsiság, hogy "és ha mégis?"
  • Prof William
    Hát igen. Az ésszerűség bíztat hogy "ugyan már úgysem történik semmi" de a háttérben szól egy másik hang is "Hát... ha megetszed..."
  • Lyan Kyj
    nem:)
  • Prof William
    Na és volt bátorságod beírni valakinek a nevét? :)
  • Lyan Kyj
    LOLOLOL, mi történt tegnap/ma!

Stílusosan éjfélkor ültem le Hell Girl egyik részéhez. A rész után elkapott a kíváncsiság, mondom utánanézek neten, biztos csinált vki egy ilyen oldalt a poén kedvéért. Hát, csinált is. KATT Kicsit nyomasztó volt a hangulat egyedül a házban:P Fel is kapcsoltam a villanyt:)
    Na, mondom netezek tovább, erre kb 2 percre rá balomon kivágódik az üvegajtó, neki a falnak. (huzat?) Baze!! hajnali 4kor feküdtem, nem bírtam rávenni magam, h lehunyjam a szemem
  • Prof William
    De ez nem ide való. :( Ha már lehet választani inkább Hentaikat beszéjünk ki lapszámra, mint hogy hosszan értekezzünk erről...

Ak akarja az PM-ben felvilágosítom de itt nem.
  • Prof William
    Guro
  • Krezga
    milyen műfajra gondolsz?
  • Prof William
    Az a tipikus... "Jájjájá véletlenül rádnyitottam a fürdőben!", vagy "Véletlenül elesek és megfogom a melleit a csaja"k, esetleg mutatják őket fürdőzés közben sde a kritikus pontokat mindig kitakarja valami. Hab, gumikacsa, köd...

Szóval meztelenkednek de szex az nincs... Ha ez már van akkor hentai...

Van még egy szexes hentain kívüli műfaj de arról csakis felkérésre beszélek, mert az kimeríti a kegyetlenkedés és brutalitás fogalmát...
  • Krezga
    Pochi a házi aligátor nagyon jó volt benne:) Meg a két isten(késöbb már 3) is jó poén volt, az egyik teljesen pikachura hasonlított:)

Azért ez perverzebb mint az FMP:)
  • Nuki
    igen FMP jutott nekem is először eszembe :P
  • _Vegeta_
    Van benne nudity, de komikus formaban.
  • RelakS
    Perverzdisznó vonalról mint pl Kurz Weber, és ténykedései (FMP), meg Miroku (Inuyasha)? :)
  • Seth
    kicsit perverz, erotikus jelenetek (de nem kell hentaira gondolni). Lightos bugyimutogatás,mell-popsi fogdosás stb... ^^
  • Nuki
    ecchi? ezekkel a fogalmakkal mindig hadilábon álltam :\