72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10715 csak your-mom-os van ha nem gond ep44 ep45 -
#10714 Linket lehetne kérni? -
#10713 Fate Stay Night
Na ez is tetszett!:) Jó kis fantasy. Sajnos nagy harcok nem voltak benne(Berser-Archer azért ott volt), de attól függetlenül jó az egész, Az alapötlet nagyon egyedi, és a legjobb Archer kiléte:):) -
#10712 blood+ 44-45: azt hiszem ezt a két részt nyugodt szívvel kihagyhatták volna a sorozatból. Egyáltalán nem hiányoznának :\ -
Nuki #10711 akkor nem köszi ^^
én inkább a viccesebbekre gerjedek rá :P -
#10710 egyenesen válaszolok: nem:)
láttad már az Air-t vagy a Chrno Crusadet? nah valami olyasmi szomorkás, mint azoknak a vége, csak itt nagyjából az egész sorozatot áthatja ez a sírhatnék... -
Nuki #10709 humoros-e? -
Prof William #10708 Énis nagyot néztem a 2-rész végén. Akkor már tudtam, hogy ez nem egy sima sskolai anime lessz. :) -
#10707 Köszi :)
Jó, csak 143kB, vagy mennyi :( -
#10706 Bizony:) Néha látlak is téged(pl ma:D).
tudom hogy te voltál a tettes, jó lett!:)
-
#10705 Te is ott vagy az AA fórumán? :)
Egyébként én csináltam ;) -
#10704 hihi:) ezt mintha láttam volna a lazában:) és mintha tőled:)
Kimi Ga Nozomu Eien
Ma néztem meg az egész sorozatot, szerintem kötelező, egyszerűen fantasztikus.:)
Úgy álltam neki, hogy ez egy egyszerű iskolás anime lesz, és nagyot hoppantam, hogy nem az lett:) Eddigi legjobb dráma animeban amit eddig láttam. -
Nuki #10703 dejól táncol :D -
#10702 törölt hozzászólás -
#10701 bleach ch239
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tatsuki channal még lesz valami komoly. legalábbis remélem, hogy nem csak így blindre mutogatják, mert már régen szerepelt. őt mindig is bírtam :) -
#10700 Hát pont ez a rejtélyes benne:) -
#10699 Ez is küld semmit sehova :D
A forráskód alapján a gomb nem is az űrlap része :D -
Shadow_THH #10698 1)torrent
2)windows commanderben beállitod amikor letöltesz hogy ne egyből töltsön hanem listát csináljon aztán beállitod hogy a listán lévő fileokat letöltse
3) nem kell hozzá semmi csak egy progi a gépedre amivel ftp kliensként müködik
beállitod szépen, tüzfalnál engedélyezed, és ha nem fizetsz domaint vagy ilyesmit akkor az ip-den keresztül lehet elérni a megadott porton
nm -
#10697 általában engedélyeznek két szálat, az egyiken tölte4sz a másikon meg böngészel. fogod az egyik sorozatot másolás>sorbaállítás pepipálod, hogy letöltés háttérben, aztán mész a másik sorozatra és másolás>sorbaállítás, bár ha jól emlékszem FTPs letöltéseknél a TC alapból sorbaállítós ablakot nyit (persze csak ha a hátterben töltöd) és akkor csak egyszerűen másolni kell mást is, és majd az is jön. -
#10696 Nekem lenne 1 kérdésem.Nem lehet TC-ben olyat csinálni,mikor FTP-zek,hogy van 1 sorozat,mittomén még 3 rész,és éjszaka járatnám a gépet,de mivel már megvan a sorozat,át lehet e menni más mappába és beállítani,hogy onnan is szedjen,hogy ne menjem feleslegesen a gép. -
#10695 3. ftphez nem kell feltétlenül domain név, elég egy virtuális szerver progi (pl. cerberus) aztán csak meg kell adnod a ip-det másoknak, meg felhasználói fiókokat kell csinálnod, névvel jelszóval megosztással. total commanderben tényleg csak annyit csinálj, hogy jelölj ki többet, nyomd meg az F5öt és ott választhatsz olyat is, hogy sorbaállít, h aarra rányomsz akkor még tehetsz a sorba bármi mást is utána. -
Prof William #10694 Nem tudom pont kirakni a címe szóval...
Na szóval a game... Menjetek a http://tokyotosho.com/ -ra a keresőbe írjátok be hogy Higurashi Daybreak és a legfelső a jó torrent.
Jó játszást. -
#10693 én total commanderben egyszerűen azt csinálom, hogy bejelölök több fájlt(shiftel vagy ctrl-el), aztán másolás. -
#10692 Na erre még lenne egy ucsó kérdésem.Én eddig total commanderen csatlakoztam az ftp-hez.
Így nem tudom itt mit kell csinálni mer azt írja ki "connection failed"
Nem tudom mi a baj.
Az a baj, hogy teljesen más mint a total commander.
Leírást valaki tudna adni??
-
#10691 hát az az ftp klienstől függ. Pl: Flashfxp-ben queue-zod-letöltési sorba rakod, aztán ha így meghatároztad, hogy mit akarsz leszedni, elindítod -
#10690 Köszi a segitséget.
Esetleg valaki a másodiknak a megoldását?? -
#10689 1, torrenten keresődj, vagy warez
3, ftp-hez szerver gép kell, ami host az interneten. ez annyiban kerül pénzbe, h kell 1 domain cím a gépedre és internetelérhetőség :) -
#10688 Hellosztok!
Ismét egy-két kérdéssel állnék elő.
1 ---> Nem tudja valaki hol tudnám letölteni a photoshop cs 8.0 HUN nevü progit??
Mer ezzel lehet dvd borítót késziteni csak a neten nem látom sehol, hogy hol lehetne letölteni...
2 ---> A kedvenc ftp helyünkön belehet valahogy állitani ha a letöltés kész és én nem vagyok a gépnél,akkor töltse a következőt automatikuusan?
3 ---> Hogy lehet FTP-t késziteni (Ha lehet ingyen.)?? -
Prof William #10687 Ez teljes. Majdnem 1.5 giga. ) Én a bejátsázsokon haltam be... Majdnem tökéletesek. -
#10686 Ha teljes. Mert amit én találtam azon egy pálya volt és csak rena-val + mionnal lehetett menni. -
Prof William #10685 Játékismertető jön.
Szóval leszedtem egy gamét aminek Higurashi Daybreak volt a címe. És haláli!
Mint azt már a címből kitaláltátok ez a Higurashi no nakukoro ni - szereplőkel készüllt fan játék.
És abból is a csúcskategória. Jó kis bejátszásokkal és a szinkronszínészak hangja kísértetiesen emlékeztet az eredetikre. (Lehet hogy az eredetiket kérték fel? :)
A szori röviden annyi hogy a szereplők találnak valami követ és egy jó kis Mortal Kombat szerű fightban döntik el kié legyen. Persze senki se számítson a Higuból megismetr brutalitsára. Nagyon poénos vidám hangulata van az egésznek.
Egy párt lehet választani az a tipikus Keichi-Rena, Shion-Mion, Rika-Satoko (+ van egy pár még de azokat unlockolni kell játékkal.) és azokkal kel lenyomni az ellenfeleket. Egy jó kis játéktéren kel nyomulni, bármerre kell menni és a cél az ellen minnél töbszöri legyakása. Közben persze mindenki mondja a magáét, állati fílinges az egész!
A nyelv japán de pár perc alatt rájöhet akárki mit hogyan kell kalibrálni+billkosztzásra. Megéri egy kis időt fektetni a jó beálíításokba mert állati aranyos kis játék.
Torrentet majd holnap adok annak akinek kell :) -
#10684 jaja, ez nagyon jó rész volt, kicsit poénosabbra sikerült mint az eddigiek, és ez nagyon tetszett!:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oboro a két íjász csajjal az ágyban:D, kicsit furcsáltam:)
Meg az új császárnő is szimpi:) -
Prof William #10683 Utawareru mono 17
Már csak a tajrészeg Oboro miatt is megérte megnézni. + az a állatka... KAWAI! -
Shadow_THH #10682 nekem a mesés résszel nem volt bajom meg a lényekkel, azok bejönnek
viszont a története nem tetszett ennyi -
#10681 Az már örökban -
#10680 detto :D
de utána leesett h a bannál koponya van xD
amúgy mononoke sztem tipikus miyazaki mesefilm. nekem ez tetszett a legjobban eddig tőle :) -
#10679 Bakker, hirtelen rádkattintottam, hogy mi a nyűnek bannolhattak :D
-
#10678 Én is láttam már régebben, lehet azért nem tetszett, mert elég meseszerű:), nem?
-
Shadow_THH #10677 ettől is tiszta depresszióba estem de nem tudom mér :D -
#10676 mer? , ízlések és pofonok