72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    5 szám a Kaleido Star animéből

A regisztráció ingyenes, és rengeteg anime zenéje fent van:
    Gendou's Anime Music
  • Vanderer
    Lenne egy nagynagy kérésem.
    Nem tudja valaki, hogy a Kaleido Star zenéjéhez hol lehetne hozzájutni???
    Nagyon kellene.
    PLS segítsetek....
  • Messi6502
    Hát a bleach még futó anime és jelenleg 92 résznél tart.Nálam nagy kedvenc.
    Ezt szerintem mindenkinek meg kell az életébe egyszer néznie.
    AA-s ismertető
    aoianime ismertetője

Az air az viszont a Bleacchel ellentétben inkább romantikus jellegü volt nálam.Az air már egy befejezett anime ami 13 (bár van ahol csak 12 van kiírva de az rossz) részből áll.
    aoi anime ismertetője
    AA-s ismertető

Ajánlom megnézésre mind a kettőt.
  • egypszichonauta
    az air és a bleach című animéket ismeritek?hány részes a bleach?jók,megéri leszedni őket?
  • Krezga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sakura-kunból felhő lesz, aztán leesik, és mindenki őt fogja inni:D:)

valahogy így volt a szöveg asszem:D
  • via_mala
    Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
    Letöltés#1:
    Pipiru-piru-piru-pipiru-pi
    Letöltés#2:
    Letöltés#3:
  • Krezga
    pi Piru-piru pi piru!!!!
    imádom dokuro-chant:D:D már nem is tudom hányszor néztem meg belőle részeket:D ne hagyd ki! a legjobb morbid humorú anime amit láttam eddig!:)
  • egypszichonauta
    mintha én írtam volna,teljes mértékben egyetértek veled,engem is ugyanígy megfogott
    haverom mesélt vmi dokuru chanról,ismeritek mert asszonta hogy qrva jó és hogy szedjem le de nem tudom honnan tudtok vmi oldal címet?kösz
  • via_mala
    A Berserk alapmű, ha annak a befejezését túléled, akkor már elmondhatod magadról, hogy tényleg rajongsz az animékért!
    Ez az az anime ugyanis, ami a legtöbb embernél a vízválasztó, vannak akiket elriaszt az ilyen nyitott befejezés, és nem értik, hogy miért hagyták így, aztán vannak azok, akik utánajárnak, és rájönnek, hogy van Berserk manga is, és abban a történet folytatódik, nem is akárhogyan! Ráadásul az előzményeket is sokkal részletesebben felfedi, úgyhogy érdemes a legelejéről kezdeni.
    Szóval ha rám hallgatsz, akkor mindenképp megnézed, és utána ráveted magad az immár 32-ik kötetnél tartó mangára is.
  • Mr_no_NaMe
    Fuh...elég sok van :D Köszi majd remélem a suli nem nagyon fog gátolni az animenézésben :D
    Kergemarha: Hát mondom, hogy nem tudtam abbahagyni :)
    Most leszedek valamit addig meg gondolkozok...van min :S
  • Krezga
    animekből nehéz kifogyni:D Van annyi, hogy egész életedben nem nézed végig, és közben még jönnek ki újak is:D
  • Bucser
    Ha csak anpi egy részt nézel soha nem jutsz a végére:D Én szeretek napi 4-5 részt befalni de ha nagyon megfog egy sorozat (like ano a Macross 7 vagy a gundam Seed) akkor együltő helyemben végignézem:D Azok a régi szép idők mikor nem kellett meló miatt kelni:/
  • Kmarha
    istenem te aztán falod az animét. :D én is azt csinálnám de hamar kifogynék belőle, így erőtt vettem magamon, és napi egy érszt engedélyezek csak.

most szerintem majd áll neki a Cowboy Bebopnak is :P
  • Bucser
    Berserk! Javaslom fogyasztásra:D Vagy éppen a Jin-Roh: Wolves Bigade:) Kezdésnek kóstolj beléjük mind más de nagyon jóak:)
  • Mr_no_NaMe
    Nah befejeztem a Wolf's Raint. Nagyon jó már az első 3 résznél teljesen magával ragadott. A vége viszont picit fura...nem teljesen értem. Vannak még ehhez hasonló animék? Mondjuk amik hasonlítanak is rá és legalább ilyen jók.
  • Prof William
    Ez nekemis feltűnt. Midnig szemüveg nélkül lófrál de abban az egsy részben nem simerte meg. Bár lehet hogy máskor mindig kontaklencsét hordott... :)

Akkor gyüjtsünk Gatts új műkarjára, vagy esetleg arra hogy Hinamizava városában a Higurasi szereplőinek ezentúl alanyi jogon vény nélkül ingyen járjon az idegnyugtató. :)
  • Krezga
    kevésbé, mivel Keitaro és Naru meg se ismerték egymást, annyira nem látnak, az más kérdés, hogy Naru egész nap szemüveg nélkül jár-kel, de akkor bezzeg rendesen lát:)
  • Nuki
    Reso a vörös pap szemműtétje nem is fontos?
  • Nuki
    ahaa értem =)
    (az is kölcsön lesz kérve:)
  • Prof William
    Gyűjtsünk pénzt Keitaro és Naru szemműtétjére!
  • Bucser
    és a következő lépés az Isaura ahol a rajongást jobban ki lehet fejezni:D
  • Krezga
    szerintem a Love Hina nagyon jó, én megnéztem a sorozatot, rögtön utánna a két moviet, utánna pedig gyorsan az OVA-t is:) szerintem olyan könnyed anime:)
  • Seth
    a szokásos poénkodós háremanime. az a fajta amikor te is nagyon drukkolsz hogy "ezek" ketten összejöjjenek már végre ^^
  • Nuki
    love hina igen jó lehet, edzőtársam és jóbarátom nagyon rajong érte, mangája is van jó sok :)
    ez is poénos, vagy inkább romantikus dolog? :P
  • Nuki
    ilyenkor bánom hogy ilyenek nincsenek valóságban :D
  • Prof William
    Eureka 7.

Valamelyik rész a 20-ik tájékán... Amikor Renton arra ébred hogy utcabál van s ő is elkezd táncolni... Nagyon aranyos jelenet!
  • RelakS
    Most elvagyok a kutyaszellemmel is :)
  • Seth
    azonnal pótold be ,nagyon jó romantikus vígjáték
  • Krezga
    Love Hina-ban a fiú főszereplő.
  • RelakS
    Mi az a Keitaro?
  • Seth
    épp ezért mondom, ráadásul nem is a megszokott duplapost, mert vannak benne eltérések. Prof nem hinném hogy 2x is leírta volna majdnem ugyanazt...... hmm...rejtély :D
  • Krezga
    :D nem is lenne fura ha nem lenne közte 10 perc különbség:D
    Aműgy Keitaro többet kapott, mint Sagara, az biztos:)
  • Seth
    Ez a két hozzászólás hogy jött így össze? :D
  • Prof William
    Kemény. :) Urashima Keitaró magasságát is ki lehetne számolni, hisz őt részenként minimum egyszer kilőtték az űrbe. :)
  • Prof William
    Keménya. Urashima Keitaró pályagörbélyéz is ki lehetne számolni, hisz őt részenként minimum egyszer kilőtték az űrbe. :)
  • RelakS
    Jah ^^
  • Bucser
    repülési magasság úgy érted:D
  • RelakS
    Ez meg jellemző?
    Sagara Sousuke - Magasság: 1200ft (366m) - Átlagsebesség: 240mph (386km/h)
  • FFX
    igen, ez a befejezése
  • Bucser
    Sajna a srv.hu meghalt ugy néz ki és a FAQ oldala ottan volt tárolva. megkérdem trystet meg van-e még neki valahol az anyag és feltolni máshova.