72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
FFX #10875 csak ne lennének ilyen buzisak :S -
#10874 -
#10873 Ugyan az lesz mindegyiknél, csak az elsőnél nincs rajta Kirara, Sango, Miroku, Naraku és Kagura, a másodiknál meg Kagura fog hiányozni.
Egyébkén meg rokker csávók (kicsit nagy a kép, ezért nem szúrom be :) ) -
#10872 Az Air nekem is tetszett, de már nagyon régen láttam:)
A dokuro-chan meg kegyetlen jó:) -
#10871 mkv-hoz és minden máshoz: mPlayer!
Ez NEM azonos a Windows Media Player-rel, annál sokkal jobb, bár a csicsát mellőzni kell, cserébe még egy 400 Mhz-es Celeronon akadásmentesen játsza le a filmeket. -
#10870 köszi mindenkinek a segítséget!
most fejeztem be az Air című animét,gyönyörű egy mese,de nehéz,elgondolkodtató...
jöhet a dokuro chan! -
#10869 no jó, egy minimális mplayer pack azért elfér a gépen. De egyébbként nálam így van :P még az iso-s DVD filmeket is viszi mindenféle más progis mountolása nélkül -
#10868 ha meg csak codec kell akkor meg matroska az, amire szükséged van :) -
#10867 hááát neméppen :-x -
#10866 mplayer és mindenfajta kódek nélkül lejátszik ez bármit mi elé kerül :) -
Nuki #10865 klite codec pack. én mindenhová ezt tetetem fel, és fasza^^ -
Shadow_THH #10864 windows mediaplayer lejátsza, usteamen van codec pack
először rákérdez hogy megpróbálja e rámész az igenre és tökéletesen megy -
#10863 egy media player classic meg mondjuk egy Combined-Community-Codec-Pack -
#10862 VLC Player - például. -
#10861 .mkv kiterjesztésűeket hogy tudok megnézni mi kell hozzá? -
Shadow_THH #10860 valakinek nincs meg a link ahhoz a videohoz amikor az evangelion dalszövegét félrehallják? -
Shadow_THH #10859 akik látták már az azumangát és tudják mi az a he-man -
Prof William #10858 3 éve történt. (Belegondolva hogy még csak 3 éve vagyok anime fan...) Én is modemes kapcsoalttal + a gimim hiperlassú netével (5 percig jöt be egy honlap) találtam rá erre az oldalra.
Aztán egyetemre menve rájöttem, hogy a net lehet villámygors is és az egyik gépteremben volt DVD-irós gép. :) Aztán lett otthon szélessávú net, na onnantól már nem volt megállás! -
FFX #10857 én sírógörcsöt kaptam amikor anno modemes kapcsolattal megláttam az usteam kínálatát : ) -
Prof William #10856 A http://animeaddicts.hu/ - rengeteg felirat van. Nézz ott szét. Anno én is majd elélveztem amikor az U-t megtaláltam. :)
Végetértek az animínséges idők. -
Prof William #10855 Én is nagyot néztem.
Ezek szerint tényleg jó lehet ha még az Anime-Gamet életében nem látott cikkírót is lenyűgözte.
Reméllem ezt is meganimésítik. :) -
#10854 és nem ócsárolta agyon a cikkíró, hihetetlen ^^ -
#10853 lenne pár kérdésem:
1.megvan a dokuro chan,csak angol felirattal nem tudtok magyar feliratot hozzá,vagy felessleges meret helyzetkomikum az egész?
2.jónéhány anime .mkv kiterjesztésben van,honnan tudnék letölteni vmi codecet hozzá?
3.most csináltam meg vmi ftp-s letöltést az usteamről,ott mennyi minden van hihetetlen!!!!!!de nagy részükhöz gondolom nincs magyar felirat,vagy tévedek?
köszi a válaszokat -
Prof William #10852 Az SG is beszált a mókába.
http://www.sg.hu/cikkek/46952 -
Nuki #10851 jó lett^^
a összes résszel meg lesz igy csinálva? :D -
Prof William #10850 NHK
Ahogy nézi az ember egy idő után elkezdi mentegetni magát, hogy ááá nem én nem vagyok ennyire animeb*zi és közben kínosan röhög. :)
Nagyon reméllem hogy közüllün mégsenki sem jutott abb az állapotba mint a NHK főhőse.
Na csá megyek vissza 24-órás Hentai játékozni. :) -
Shadow_THH #10849 igen,thx,igen
comdeykat kerestem csak vagy nem volt fenn usteamen vagy 400 részes volt cakkundpakk ovástul mindenestül, azért esett erre a választás -
#10848 Hajime no Ippo?
Ha igen: gratula a jó választáshoz! Pláne ha a listám inspirált. -
#10847 Elnézést, többé nem fordul elő. -
#10846 Akkor folytasd és a gumiszoba stílus nem idevaló úgyhogy pls értelmesen magyarul írni.
köszi. -
#10845 hát igencsak. mondhatni, az első animu amit végignéztem. -
#10844 magyarul tetszet? :D -
#10843 Wolf's Rain, megnézve, beszteszt. -
#10842 Lain.. hát ez nagyon odabasz. főleg a hangok. korábban kérdezte valaki, volt e olyan anime amin az ember beparázott. hát ebbe volt egy-két jelenet, amit nem teljesen hidegvérrel néztem végig :D -
Shadow_THH #10841 Ippo-t nézem most 5ösével
WEEEABOOOO -
#10840 törölt hozzászólás -
Nuki #10839 én 5nél tartok, de jó lenne továbbnézni, csak pihenőt tartok :)
az elején tök bonyolultnak tünt az egész, de meg lehet érteni aztán aránylag mindent ^^
ja meg szerepjátékba tök jól át lehet ültetni egy-két ötletet ^^ -
#10838 Nekem sikerült letenni....^^
De csak véletlen formáztam a partíciót amin rajta volt, úgyhogy szedhetem le újra. De 8 részt néztem meg egyhuzamban, úgyhogy szar már nem lehet ^^ -
Nuki #10837 Elkezdtem nézni a Karin-t. Letehetetlen :D -
#10836 Ezzel nagyon egyetértek. [sajnos tudja miről beszél]