72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#10915 Yeeehaaaa! otthon 100 kilóval tudtam csak animét tölteni.. ismét kolesz és 3ezerrel jön a cucc :D animeparadicsom
-
#10914 a mappákban van csomó ilyen .bin fájl,a mappán kivül viszont csak egy van.
És mivel csak most töltöttem le a progit ezért nem tudom, hogy kell berakni... -
#10913 jajj nehogy fájlokat akarj másolni dvd-re,az sose fog úgy elindulni.
Kell lennie egy image ( iso, bin, img, nrg stb...) fájlodnak. Azt mondjuk a dvd decrypter nevű progiba berakod és az majd kiírja neked -
Nuki #10912 árükárdó =)...herusingu
ja meg count of monte cristo, csak azt még nem néztem végig =) (Gankutsuou)
szerk: a csajok mellett amúgyis ő egy kiemelkedő karaktere volt a sztorinak :D -
#10911 Hm? Mi volt Bando hangjában ami megérte? Japán szinkornnal semmi különöset nem vettem észre. -
#10910 Hellosztok!
Ha valakinek szokott torrentről tölteni(gondolom itt mindenki)az segittene nekem,hogyha ps2-es naruto játékot letöltök és amikor kiakarom írni dvd-re akkor mappástul együtt kell vagy a mappából is külön kikell szedni a benne lévő fájlokat és ugy kell kiírni??
Előre köszönöm a segitséget. -
Nuki #10909 ja ilyet mintha láttam volna :)
persze Bando hangja miatt néztem meg az egészet eredetileg XD -
#10908 Na jah, de poén ahogy halálosan megfenyegeti a szegény fazont, mert szemetelt. :D -
#10907 És Bando azért szedett össze minden kacatot, hogy ha ott harcra kerülne sor Lucy-val ,akkor az ne tudjon semmivel se dobálózni ^^, tanult a korábbi esetből -
#10906 Jah, de alapvetően poénabb az egész mint szokott (csak egy halott van az egészben, azt se csinálták olyan durvára mint a többiben). Jókat rötyögtem mikor Bando osztja az észt a parton sétálóknak, hogy ne szemeteljenek, meg mikor hót ideges, hogy Nana átvágta és összevissza lövöldözik mérgében. Az elején meg Nana szerencsétlenkedése, meg ahogy ráizgulnak Nyuuval a sütire...nagyon aranyosak. ^^ -
#10905 Mindjárt az első részben látni, hogy Kurama hátát csak megfogja (hatalmas véres tenyérlenyomat) Néztem is, hogy a csórit miért is nem aprította fel? :) -
#10904 azért van benne komolyabb rész is, Lucyról meg a barátnőjéről. Kiderül miért is nem öli meg Lucy Kurama igazgatót(ez a neve ugye?? @@), pedig soxor lett volna rá lehetősége -
#10903 Nem nagy cucc, csak azt mutatja, hogy hogyan próbál Nana beilleszkedni a fogadó lakói közé, humorosabbra véve a figurát mint általában. -
Nuki #10902 Elfen lied OVA?? :o
ez szép, és én még nem is láttam :D -
#10901 Az OST-t én is megkeresem majd. Amúgy a wikipedia szerint a mangának csak kábé a felét dolgozta fel az anime, az utolsó két peizód már gyökeresen eltér az eredetitől, hogy gyorsan be tudják fejezni. A manga állítólag sokkal "egészebb" képet mutat.
Relaks: privi ment. -
#10900 én is nemrég néztem végig az elfen liedet,látom mindenkit megfogott,egyszerűen nem lehet nem szeretni nyuu-t,persze a nyitó zene az felejthetetlen le is szedtem egy egész elfen liedes zene albumot,meg mangát is de azt még nem tekintettem végig,aki azt látta,attól kérdeztném hogy ugyanaz a története mint az animének vagy más? -
#10899 Szvsz mostmár én is csak utólag fogom :)
Mellesleg Asimov-nál is volt olyan regény, amit nem idősorrendben olvastam (később lett meg sajna), és mégis jó volt, meg be tudtam időbe illeszteni.
De jó lenne letölteni valami értelmesebb felbontásban. Az első rész megvan mkv-ban, de az csak egy rész :( -
#10898 Még most nézd meg az OVA-t. Az elméletileg a 10 és a 11 között játszódik. Remek kikapcsolódás a sok szétszaggatott hullahegy között. Sajnos én elkövettem azt a hibát, hogy utoljára néztem meg. -
#10897 Most végeztem a 11. résszel... Kár, hogy ilyen késő van :( -
#10896 Jah, olvastam itt-ott, hogy az is egy jó sorozat, de egyelőre a Bebop lefoglal egy kis időre. Jól is jön a két hentes anime között, elég könyedt szórakozásnak igérkezik így az első öt rész alapján. -
#10895 Akkor lehet neked a Hellsing Ultimate is bejön:D ott is van pár igen durva poén:D nem beszélve a hentről:D -
#10894 Én épp most végeztem az Elfennel. Nagyon jól keverik a vicces jeleneteket a tömeghenttel. Máris az egyik kedvencem lett (lásd logo, épp a rizslabdákat vizsgálgatja Nyuuként :-) ). -
FFX #10893 én azért kiváncsi vok hogy ki volt a váratlan vendég az uccsó részben :) -
#10892 pukk, amikor a kiccsaj megfogja a karját, az meg leválik XD (mayu, vagy hogy hívják? :)
"sszfrlöccs"
Marha, még mindig ezen röhögök XD -
Nuki #10891 mentem A+t nézni, jóccakát ^^ -
Nuki #10890 a másik felem is ezt mondja :P -
#10889 szerintem nem kéne folytatás:) Jó lett a vége úgy ahogy. -
Prof William #10888 Melyik hang? A Pukk vagy a 4-ik részi sszfrlöccs? :) -
Nuki #10887 ja télleggg =)
de igazán lehetne fojtatása.. mert van 1-2 dolog amire kiváncsi lennék hogy fojtatódna (most hirtelen nem jut eszembe de van=) -
#10886 13+1 részes -
Nuki #10885 azért szivesen tartanék magamnál egy pár vektort, hasznos tud lenni :] -
Nuki #10884 mármint 13 résznél én se nem tudok többet. így se derült ki valami sok.... -
#10883 "bár Námber 35 nemtom miféle szerzet lesz, eddig nemigazán tetszik "
ezekszerint még nem láttad végig???
elárulom, később se lesz szimpatikus^^ -
#10882 Én azon kishíján leestem a székről XD
Meg mikor megfogja Kouta kezét, hogy csöcsörészné már egy kicsit. Meg mikor nyit be Yuka (kinekalyuka?!?!%??!) Mikor Kouta lehúzza Nyuu nadrágját
Lehet, hogy kissé brutális anime, de vannak benne nagyon jó kis részek (bár Námber 35 nemtom miféle szerzet lesz, eddig nemigazán tetszik :S)
Ja, és Nana (7-eske XD) karjának lejövetelekori hang rulz :) (pukk...) -
Nuki #10881 :)) itt az idő ^^ -
#10880 jájj, de rég láttam az Elfen Liedet:) -
Nuki #10879 nyuu-chan amikor markolássza más meg a saját melleit....:D -
#10878 Mitörtént? :D
Egyébként nem lesz hátlap :)
De ha kéne, az utolsó lemezre kiírom a képeket is (lehet, megcsinálom a nagyobb belső körű lemezekre is, végül is csak pluszba kell pár réteg a forrás fájlba), aztán lehet sokszorosítani :)
A részekbe meg belerakom a magyar szöveget/feliratot, szal még arra sincs gond, hogy külön töltse be az ember.
Elfen Lied meg rulz :) Főleg, mikor Lucy éppen Nyuu :) -
Nuki #10877 hehe, terjesztési ára a dévédéknek? :) -
Nuki #10876 ez miért nem tetszik nekem? :D jóvan vicces egy kicsit deazért mégiscsak :o XD
ez lesz a hátlap, mi? :D