72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Lyan Kyj #10955 ne lődd le a poént! A végére minden összeáll!! -
#10954 A maradandó károsodást a társadalomkritikára vagy az agyalágyult ökörségre érted?
Én most leszedtem a "Going too far" epizódot, de sok értelmet nem láttam benne csak azt, hogy vég nélkül követik egymást az összefüggéstelen nyomottságok. -
Lyan Kyj #10953 Értelem? Hát az uccsó 3 részig nem gondoltam volna, h van egyáltalán valami történet, de.... áh, ezek a készítők állatok Ezt az animét még az animekorszakom elején láttam, és mindvégig bennem maradt. Menchi FTW:) -
#10952 Összességében egy marha nagy ökörség, de néhol rávilágít a mai társadalom züllöttségére is. Ha valaki nem fél attól, hogy maradandó károkat okoz neki ez az anime, csak rajta! Értelmet ne keressetek benne!
Messzemenőkig igaz megállapítás? :) -
#10951 Leszedtem az elsőd (sajna a japánt, feliratot meg utálok külön rábütykölni), de már az intrónál éreztem zápul a szürkeállomány. -
#10950 Jéééé...most nézem a Bebop 12. részét és a transzi prosti pont ugyanaz, aki kinézte magának Hubbot a Wolf's Rain-ben, mikor annak találkája volt Cher egyik régi munkatársával. :D -
Lyan Kyj #10949 Kivételesen ezt az animét angol nyelven ajánlom, iszonyat jó hangja van Excelnek:) -
#10948 ok,akkor holnap szerintem neki is látok letölteni,ha jól látom 26.részes.
most nagyon rá vagyok kattanva az ainmére ez szeintetek normális?:)nembaj lassan bekeményedik a suli és nem lesz időm csak napi 4-5 részre :) -
Lyan Kyj #10947 Ha röhögni akarsz és sírni, akkor Excel Saga Aztán ha már nem tompul az agyad az első perc után, jöhet az ovája, Puni Puni Poemi:) Na, ahhoz kösd fel a gatyád! (kedvencem a családi kupaktanács: 1mp-re jut 13 sornyi felirat!!!!) -
#10946 az usteamről tudod leszedni ftp-s letöltéssel(total commanderrel),bár nekem haverom adta de ő is onnan szedte -
#10945 ez poén!!!
az EL manga is nagyon jó egyszer érdemes végigolvasni.
a bújj bújj szellemet nem láttam végig(a részek felét kb.),nem rossz,átlagos,de este nézni egész jó -
#10944 Valami letöltési helyet tudsz hozzá? -
#10943 én is tudom.. viszont elég erőszakos és mostanában lágyabb meséket néztem. Szóval szoknom kéne a sokkolást, mert az EL bővelkedik benne. -
Nuki #10942 igenis:D -
#10941 jaja nekem az a szám teljesen ütközött az ízlésvilágommal,de ma már nagy kedvenc!!!
régi kedvencem a japán zenéből az inuyasha 2nd op-je az I am
most néztem végig a DOKURO CHANT!!!hihetetlen milyen beteg egy anime!!!angol volt a felirat de mindent értettem pedig nem vagyok egy pro angolból!mindenkinek látnia kell, aki röhögni akar egy jót!!pipiru piru piru pipiru pi -
Nuki #10940 Most megy valami Bújj Bújj szellem az A+-on. ezt tik ismeritek? :) -
#10939 EL lényege nem a paradicsomlé hanem Lucy motivációi. -
#10938 "sokkal brutálisabb és megrázóbb, mint az anime és ezért csak és kizárólag 18 éven felülieknek ajánlom!"
Hmm. Akkor erre kicsit rá kell készülni pár horrorral. :P -
#10937 Beleolvastam a magyar EL mangába. Van itt-ott félrefordítás (kifejezések nem ismerete lehet a ludas), de alapvetően emészthető :) -
#10936 no meg is van.
23 rész van lefordítva belőle. Akkor ezek után olvasgatni is fogok.
-
Nuki #10935 inkább tapasztalat, faq-t én marha rég láttam, nem emlékszem de szerintem fel van tüntetve^^ -
#10934 Egyébként mangát nagyon nehéz magyar scanként találni elég kevés van belőlük (készülnek persze) de azért messze nem olyan jól ellátottak mint az Angol scanlationök. -
#10933 szóval elöször olvassak FAQ-ot aztán kérdezzek :D meglesem a manga.hu-t -
Nuki #10932 gondolom www.manga.hu ?
pl 1-2 hellsing rész fönn van ott is :) -
#10931 a manga beszerezhető valahol magyar verzióban? -
#10930 Hehe, egész jó lett. :-) -
#10929 EL manga rulz, bár Kisaragi feláldozása nem tetszett :( -
Nuki #10928 én egyenlőre nem ismerek olyat :) bár a szülő kaliberétől függ. én biztos poénosat adnék :) pl. FMP Fumoffu :) -
#10927 Ez kegyetlenül nagyon jó :)
(EL) -
#10926 Huh, a Lilium saint verziója nagyon jó lett és hoszabb is másfél percnél. -
#10925 Neon Genesis Evangelion -
Prof William #10924 Amikor kinő aszárnya a zenével eggyütt félelmetesen jó jelenet. Bár mintha kicsit nagyobb lenne amikor kinő.
Anmére fogékonyabb szülőknek sztetek megmutaható a sorozat? -
#10923 Nemtudom... Mi az az NGE? -
#10922 Shinji az NGE-ből, a hangosan ordibálós, depi srác ...tudod ^^ -
#10921 :D látom téged fordítva fertöz a dolog. engem elöször az EL, aztán a Wolf's Rain :) (bár az aláírásom még mindig EL-es)
No, nem tudom irtam-e, de nekiálltam a Haibane Renmeinek. Ugy látszik felkészültem a lájtosabb animékra is. Bár mikor a csajszi szárnya kinő a testéből, meg a maszkos figura azt jósolja lesz itt még dráma, de egyelőre csak kis egyszerü, furcsa történet. Szépen megrajzolt, jó hangulatú. Valaki írta hogy alapmű azt hiszem, és az eddigiek alapján is állíthatom, egy próbát megér bárkinek. -
#10920 Shinji? Az is férfinév, nem? (Kazama Shinji a FMP-ból) -
#10919 Kösz, ez a link most jól jött. Torrentről beszereztem a Be my girlt, de a Liliumot nem sikerült. Végre az is meglesz. :-) -
#10918 végülis nem cseszték el, az eredetiben is nő szinkronizálta (aki Shinji-t pl az NGE-ben^^). Csak szokatlan a fülnek -
#10917 az EL ost-ot innen töltöttem le: http://animestars.animehq.hu/zene_1.php
amúgy itt bebizonyosodott számomra hogy kurama a yu yu hakushoban csávó,idáig nem voltam teljesen meggyőzve(szinkront elcseszték,de sok utaló jel volt arra, hogy pali),de itt az elfen liedben az igazgató kurama(aki 100%ig hím nemű) -
#10916 Végignéztem az EL-et. Szomorúúúúú vééég :( A végén az extra jó kis felüdülés volt, de tényleg előrébb való :)