72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Dying Soul
    VLC
  • Hmuda
    Hm, nem lehetett rossz. Asszem a következőre már elmegyek.
  • Cat #11433
    http://index.hu/kultur/eletmod/oszianimecon/
  • Hmuda
    No, tud valaki nyilatkozni arról, hogy veszítettem-e valamit azzal, hogy kihagytam az őszi AnimeCON-t?
  • biomage
    nekem is banbának tünik osaka
    én media player classikal nézem legtöbbszöraz MKV AVI és WMet
  • berlinboy6329
    MKV-t nézed?Mert nekem ott hibát ír ki.Nem igaz,hogy a WM Player viszi a többi meg nem?Ez hülyeség.MKV kell mindenféleképp,gacsak az U-s helyen az Aviba nincs beégetve felirat.Van beleégetett felirat benne?Mert nem akaorm,hogy zavarjon,azért kell az MKV,de ha nincs akkor átállok arra.Mplayer meg lejátszaná 1 ifő után el is indul,de nincs kép.És van vmi a fontokkal vmit kiír a BS me a WM player amit az Mplayer nem.
  • mikusmate
    BsPlayer + CCCP... nekem működik rendesen minden...
  • berlinboy6329
    Ti milyen lejátszóval nézitek/néztétek?MKV-t v AViT?Mert MKV-t csak WM playerrel tok mplayer nem viszi,Avisba,meg belekavar az angol felirat is.
  • Bucser
    Nekem csak annyi, hogy kicsit elvarázsolt:D
  • Hmuda
    Nekem a bamba jelző ugrik be. :D
  • Krezga
    Osakáról két dolog jut eszembe: tök hülye, meg lassú:D
  • Hmuda
    Most dobtam össze. A képkockák kétharmadát ki kellett dobni, hogy ezt a sebességet elérjem 1/100-as sebességnél.

Veszélyes ez az Osaka. :D

Most épp a porszemesen küzdök. :P
  • kaki maki
    media player classiccal külső feliratot hogy tudok betölteni?
  • Hmuda
    Próbáltam de az se tud gyorsabb GIF-eket csinálni, plusz a tömörítése se valami meggyőző (méretileg kábé kétszer ekkora GIF-eket hozott ki ugyanezekből a képkockából).
  • Bucser
    Válogass

Ezek csak a komédiák... de asszem ha ezen az oldalon elkezdessz keresgélni találsz majd pár dolgot tuti ami tetszik.
  • Krezga
    próbáld Easy Gif Animatorral, én azzal szoktam.
  • biomage
    tetszik a gifek :)
    mindenkinek:lássuk csak a Full Metal Panic megvan kazettán Trigun láttam végig bebop ugy szintén read or dei nézem az a+on az ova az egyetlen amit még nem láttam mást?
  • Hmuda
    Virtual Dubbal levagdostam a fölös részeket, ugyanazzal kimentettem a szükséges képkockákat, majd az Animation Shop segítségével GIF formájában összefűztem őket.

Csak az zavar, hogy hiába adom meg a képkockák közötti szünetet egy századmásodpercnek, úgy menti le, mintha 10-est állítottam volna be. A bológatós GIF-ben is csak úgy sikerült ezt a sebességet elérnem, hogy minden második képkockát kivágtam. A Neko-sanos képen viszont ez a módszer nem működik mert túl darabos lett. :-/
  • Nuki
    mivel csináltad?
  • Nuki
    nem láttam de vasárnap fogom, valamint töltöm már az OVÁkat =)

sőt már azon is vagyok hogy szerepjátékba kidolgozzam a papírmester kasztot:)
  • Hmuda
    Találtam:

Csináltam:

Most találtam, de az eredeti GIF-en nincs felirat. :-/
  • Bucser
    JA még ugye ugyanilyen vagy hasonló kategória:

Trigun ,Cowboy Bebop, (ami a vicceset illeti)
  • Hmuda
    Nem tudtam kihagyni, hogy ne csináljak egy Osakás logót.
  • Bucser
    Full Metal Panic

BTW: olyan hogy animés rajzfilm nem létezik:D Olyan van hogy anime.
  • Krezga
    Media Player Classic visz mindent megfelelő kodekekkel.

Amióta Jetaudiom van, én se használok winampot, mert szerintem is sokkal jobb, de nem ezzel nézem anime-ket.
    Az MPlayer meg nagyon jó gyengébb gépeken szerintem, régebben én is használtam.
  • Inquisitor
    MPlayer meg csúcsszuper, de azért elég nehéskes feliratkezelése, ha a könyvtárban van 30 felirat mondjuk egy sorozatnál.
  • Inquisitor
    "Az OGM-et a WMP símán lejátsza, csak fel kellett raki a kodeket, csak MKV-hoz kell mplayert használnom."
    De nekem meg sok minden (pl. JetAudio) lejátsza ÉS kezeli az OGM/MKV audio és feliratrészét is, de ha Winamp kerül a gépre (de minek kerülne ha JA sokkal jobb), akkor azonnal megpusztul ezek lejátszása. Szóval Winamp kódek herélési képessége veekszik az ACE-el.
  • Prof William
    Read or Die OAV

Akciós, vicces és bár a főhősnő melle nem nagyon látszik de a társnőjéé igen. Ráadásul minig testhezállóban van. :)
  • FFX
    azumanga daioh
  • biomage
    ennél jobb képpet tudna valaki mutani ugyan ebböl a rajzfilmböl?
  • biomage
    valami jó animés rajzfilmet irjatok nekem
    a paraméterei legyen sok vicces jelenet lehet mystikus is , lehet benne harc és legyen veszekedés és rivalizálás ja igen szép nagy nöi melek legyenek benne :)
  • Bucser
    Bleaqch 246 kijött.
  • Prof William
    Megyek is aludni... Csak azért még megvártamaz első rész letöltődését...
  • Prof William
    Emberek!

Megy ugyebár a Read or Die a A+ on. Ajánlom mindenkinek a ROD OAV megnézését is.

Ugyebár mit csinált Yomiko mielőtt eltűnt. :) Nagyon jó volt látni a szereplőket pár évvel fiatalabban + pár utalás visszaköszön a TV sorozatból is.

Rögtön az elején... Aki látta a mai ROD-ot az érteni fogja..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Fehér Ház felrobban az elnök meg behugyozik. :) Elnök úrnál ez úgy tűnik nem múlik el mert amai 23 részben is megismétli. Hiába régi szokások nehezen halnak. :)

• Nuki
    a pokémon is először Gameboy játék volt, énis abból indultam ki... de mégsem. van amikor a logika nem állja meg a helyét XD
  • Bucser
    De ha végiggondolod így logikus. Sikeres mangábaól sikeres anime. Sikeres animeből pedig sikeres Franchise.

Volt ez fordítva is egyébként tipikus példája ennek a Gungrave. Volt egy sikeres konzolgame és csináltak mellé egy (saját véleményem szerint) igencsak sikeres animesorozatot.
  • Nuki
    én is így gondolkoztam, és ezzel érveltem osztálytársamnak (lány)
    nagyképüen gondoltam, anime fan, csak az lebeg a szeme előtt. mellesleg én csak yu-gi-oh kártyázom a rajzfilmből is csak 1-2 részt láttam.

aztán jött a pofáraesés, hivatalos oldalon:
    először manga (yugi nem kártyázik hanem mindenfajta játékkal játszik)....aztán jön a többi, a kártya csak 3-4. a sorban a gameboy játék előtt :\
  • Black Hawk
    Gyors volt az tény de akkor is jó, gondolom ezzel akarták szemléltetni hogy Souske mennyivel erősebb a többi zsoldosnál.
  • FFX
    Szerintem a végét eléggé elkapkodták.
  • Black Hawk
    Na végre végig néztem az összes FMP szériát és hát a TSR vége nagyon jól el lett találva.