72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Kabuto0
    Hát a kitiltott részek sem,kb majdnem olyanok voltak mint az elöbbi többi részek,de valamiért betiltották...Az inuiasha vagy mi japán animeben mennyi olyan jelenet van hogy ölés meg csapás stb... ot meg egyáltalán nem tiltanak be semmit,szoval nem értjük a helyzetet,unokatestvírem is anime rulzos,de ö sem vágja ezt ^^
  • Hmuda
    Hm, ez a kivágott részek engem is érdekelnének. A Fumoffu két "special" epizódja emlékeim szerint semmilyen komolyabb erőszakot (vagy bármit ami miatt kivágásra lehetett volna ítléni) nem taralmazott.
  • Kabuto0
    Nem tom,de az fix hogy belett tiltva 1-2 része,durva jelenetek miatt,azaz ütögetés,eszköz gyilkolás céljára használára,és sok vér,és ezeket a részeket nem láttam.
    De nem volt 5 db,kbn 1-2-3 db...
  • RelakS
    Az elvileg a Fumoffu első részének második fele, meg a második részének első fele volt, nem?
  • Kabuto0
    jah lehet,már énsem tudom pontosan,de azt tudom hogy betiltottak pár részt...
  • Seth
    [félrebeszél?? ]
  • Kabuto0
    Nagyon birtam a kávéstermoszos részt ... az volt a legjobb ^^
  • Kabuto0
    TV,internet ...
  • RelakS
    Őőőő... Honnan szedték le?
  • Kabuto0
    Full Metal Panic rulzz ^^
    Láttam pár részét és teccet,angol magyar egyaránt ^^ Sajnos pár részét leis szedték mert durva jelenetek voltak benne,ez igazságtalanság,bezzeg az inuyashaban is vannak durva jelenetek,mégsem tiltják be a részeiket ...
  • Black Hawk
    Feliratozott Bleach Opening (5)
  • Hmuda
    Tényleg hasonlít, bár inkább "kürüvájó"-nak hallom. :-)
  • Seth
    08:02-08:03 -nál van. Hallottam már máshol is
  • RelakS
    Azon a tájékon van :)
    Nekiállnak táncolni (vagy még csak felállnak) az AS-ek, erre Mao felpattan, és aszongya: Kurvajó! Csak nem tom, mit jelent XD
  • Hmuda
    Valahogy most nem ugrik be, hogy mire gondolsz, de Tessa csöcsörészésén hangosan felröhögtem. :D
  • Prof William
    A Karin l33t raw-s verziója lejött de az utolsó a 24. rész hibás. Most azt torrentezem. Valaki seedelné mert elég lassan csorog.

Vagy ha valakinek megvan csak a l33t féle 24 rész el tudná küldeni valahogy nekem? Feltölteni valahova stb...

Előre is kösz.
  • RelakS
    Még mindig nem értem, de mind1 XD
  • biomage
    olvasd el
  • RelakS
    hmm?!

-----

HMuda: Mao "kurvajó" beszólása is megvolt? :D Az egyetlen gond, hogy ezt japánul mondta, szal nem tudom, mit jelent XD
  • biomage
    lol kiment a fejemböl hogy irjak elnézést
  • Hmuda
    Na megnéztem a Second Raid OVA-ját.

Az eleje hatalmas volt, ahogy Arbalest folyamatosan komentálta az eseményeket. :D
  • Ahhoj
    hmm, fejlécnek tök szép színek vannak :D
  • Hmuda
    Az utolsó nyári kirándulásos.

A legjobb jelenetek: Chiyo-chan gyorsan bespurizott Nyamo kocsijába; Osaka miután jól megbámulta Sakaki melleit bejelenti, hogy mennyire irígy rá; Nyamo összekuporodik a sarokban, miután Yukari "elbűvölte" a csajokat; az elején meg a végén Osaka a szokásos bamba pofával csodálja Kagura barnaságát (azon az odahajolós technikán felröhögtem :D). A késes ébresztés meg a csúcspont. :D
  • biomage
    na végig néztem nagy nehezen a azumanga daioh
    kinek melyik rész tetszet a legjobban?
  • Jagi
    kicsikét babakék-rózsaszín, de egyszer megszokom :)
  • Seth
    az xar, mióta?
    mellesleg néztétek hogy jelennek meg a képek az új galériában, tökjó^^
    mondjuk kicsit zavarnak ezek az új színek, régi mennyire egyszerű volt, de mégis jobb volt
  • Bucser
    sajnos faq nem működik mert srv.hu le van halva.
  • Seth
    nézd meg a faq-ot a banner alatt. Ott levan írva 2 cím,név. Utána már nem olyan nehéz megkeresni őket.
  • Mihail
    Tud vki egy siteot ahonnan animokat lehet tölteni?
  • Prof William
    Kicsit off de egy anime lejátszásakor ezt írja ki.

mplayerc.exe - alkalmazáshiba

A "xy" címen talkálható utasytás a "xy" memóriacímre hivatkozott. A mamóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read

Ok.

Aztán egy hasonló szöveg jön csak ott written a vége.

És megint

Aztán megint read.

Más file lejátszásakor nemvolt iylen baj. Mi lehet a probléma?
  • Prof William
    Heh... a Toshiue no Hito legújabb részét olvasva új értelmet nyer az "Egy vad éjszaka" kifejezést. :)
  • madfist
    Kicsit későn mentem, akkor lehetett venni még mangákat, figurákat, kártyákat, newtype magazint, meg valahol pólót is láttam. DVDt viszont sehol sem leltem.
  • Hmuda
    Amúgy lehet ott vásárolni anime cuccokat? Gondolok itt DVD-kre, figurákra, ilyesmik.
  • madfist
    Sztem nem veszítettél semmit, de egyszer mindenképp érdemes kinézni, hogy tud miaz. Nekem nagyon bejött a cucc, csak a következőre nem másnaposan kialvatlanul kéne mennem :S A cosplay meg az AMVk tök jók voltak. A Naruto movie-n viszont majdnem bealudtam, úgyhogy hazamentem. Ráadásul k szar hangja volt, mintha direkt rá lett volna keverve egy vetítőgép hangos és monotn kattogása.
  • biomage
    tök jó néznek ki
  • Hmuda
    Átméreteztem a gifeket, szóval mehetnek más fórumok 80x80-as avatarjaiként. Használjátok egészséggel. :-)

(Az első, a negyedik és az utolsó saját gyártmány, kénytelen voltam levagdosni a fölös képkockákat, hogy ezt a sebességet elérjem.)
  • Nuki
    (: tényleg meg kéne néznem nekem is, annyit emlegetitek mááár :D
  • Hmuda
    Nem, mivel abban mindegyik kocka benne van, de ha kicsit gyorsítani akartam volna rajta akkor ki kellett volna venni minden második frame-et és akkor már darabos lett volna a GIF.
  • Nuki
    szerintem nem is lett akadozós...
  • Krezga
    Death Note első részét látta már valaki? Ha jól tudom, japánban 3 napja ment le az első rész. Én még csak belepillantottam, mert most nem érek rá, de majd holnap megnézem, Így belepillantva+opening jónak tünik.