72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Seth
    Nekem csak a fumoffu tetszik, másik kettő nem igazán, 1-2 résztől eltekintve
  • Bucser
    ne ítélj elhamarkodottan:) Nem hiszem, hogy láttál eleget, hogy meg tudd ítélni:)
  • Kabuto0
    Full metal panic
    A legjobb anime sorozat hálálujááá !
  • Kabuto0
    PÜ válaszodra:
    nem tudok PÜ-t küldeni,valami hibát ir ki ... :( persze senkinek sem. :(

és thx ! :)

• Kabuto0
    what ? :O
  • RelakS
    úgőz?
  • Kabuto0
    Tudtok e nekem mondani oly oldalt,ahol lelehet tölteni a full metal panic eddigi részeit magyar felirattal vagy magyar hanggal ?
  • biomage
    hehe kicsit félre értetél ti mondjatok rólla vélleményt hogy tetszet stb szal a ti irásotokot akarok elolvasni
  • Ahhoj
    http://anidb.info/
    én ezt preferálom
  • Bucser
    már annyiszor beírtam:)

www.animenfo.com
  • biomage
    nézem az a+ weblappot és láttom hogy lesz egy ismeretlen rajzfilm tudna valaki részletes infot mondani miröl szól a cime a rajzfilmek "Kamichu"
  • RelakS
    innét
  • Nuki
    olyat honnét lehet szerezni? :))
  • Nuki
    "Nuke" azt egyre többen hamisítják. bezzeg azt hogy "nuki" azt nem
  • RelakS
    Akkor még 1 kis off :)
    Az Elfen Lied mangában elértek a 68. fejezethez fordításügyileg. Ott már megjelenik egy kép, ami az elfen Lied extra részében volt benne :) csak a körítés már pár fejezet óta totál más
  • Hmuda
    Ha lenne ide jogom, akkor talán. De egyszerűbb ha feldobtok egy témát amiről lehet beszélni. :-)
  • FFX
    nem ártana
  • Bucser
    Bezzeg a bucser... egyre többet hamisítanak:D

BTW: nem kéne egy nagy takarítást rendezni itt?
  • RelakS
    Csak egy?
  • Hmuda
    Még szerencse, hogy nincs a világon még egy olyan hülye aki a Hmuda nevet használná. :D
  • Kabuto0
    ez igen érdekes mese :D

egyébként offolunk rendesen xD
  • RelakS
    RelakS
    Onnan kezdőtött, hogy anno kell egy név. Egy osztálytársam mintájára gondoltam, jó lesz a Kvazol ... khrmm ... talán inkább mégsem... Hát kipróbáltam azt, hogy Razor. Nahát, az jónéhány helyen foglalt volt. Akkor meg imádok dögleni, azaz "relaxálni". Namármost a Relax is folyton foglalt volt, így lettem RelakS. Utóbbi időben külföldön ez is foglalt :(
  • Kabuto0
    kabuto japán szó.
    de akkor még nem tudtam,szoval nem a japánok miatt ez a nevem,de különben birom a dzsapikat^^ (j)

mért mit jelent a te neved ?
    Relaks= Relak :D
  • RelakS
    oks :)

(Japánul néha fura dolgokat jelentenek a szavak ;) )
  • Kabuto0
    a 0 meg azért mert a sima kabuto már foglalt ... máshol persze nem 0val van irva ^^
  • Kabuto0
    egy játékban lévő szörnyecske neve (diablo->citizen kabuto->kabuto)
    A kis története a nevemnek: Régen rengeteg game plakátokal volt teli a számitogép melleti fal,egyiken a diablo játéko volt,egy szörny volt,alatta citizen kabuto nével,neten elkezdtem nyomulni minden felé,kellet egy becenév,igy meglátam a citizen kabutot,nem tecet,aztán kabutot kinézem belöle,nagyon megtecet,és rám is illik a név teljes mértékben aki nagyon ismer az ezt mondja.ennyi....
  • RelakS
    És a neveddel mire akarsz utalni? XD
    (Bukósisak0)
  • Kabuto0
    Seth téges ismerlek más forumrol láccatban ... :P
  • RelakS
    Igen.
    Szereplők:
    Diclonius: 35-ös, más néven Mariko
    Ápoló: Saitou
  • RelakS
    Akkor lefordítom én is ;)

-Felismersz engem?
    -A-anya?
    -^^
    -Nemis!
    -O_O *Fröccs!*
  • Seth
    Elfen Lied, mikor az a kis mittudoménhogyhíjják 35 öst kiengedik és az ápolonője kérdi tőle hogy felismersz? Anya? Nem te vagy loccs
  • Hmuda
    O_o
  • Kabuto0
    aham ha leforditom akkor egy vizes jelenet ez ... ?
    :
    -Hucsacsa Mi há há há
    - Wohoku ?
    -Hicsi haka
    - DURRR
  • RelakS
    Volt egyszer szó anime idézetekről.
    Ezt ki ismeri fel? :)

-Watashi no koto ... wakaru?
    -O-okaasan?
    -^^
    -Ja nai!
    -O_O *Fröccs!*
  • Hmuda
    Azzal a lácfűrésszel jobban beillene hentes-mészárosnak, mint gondnoknak. :D

(Bár a halacskát sajánáltam. )
  • Kabuto0
    jah igen,nah látod az én memoriám sem a régi,de youtubeon fentvan,majd megném,de brutál jóó ^^
    Megölték a halam,az egyetlenemet,ezért most megfizettek...gráágrárgárg...elö a fűrészt ...zzztztrzrr... és durr xXDXDXDXDXDXDXDXXDXD
  • RelakS
    hentes?!!?!?! Szerencsétlen öreg nem hentes volt, hanem az iskola gondnoka

"Nem fogja a golyó! Nem foglya a gránát" (vagy ilyesmi)
  • Kabuto0
    Mikor a hentes hala kinyiffant,az egyetlen szerető pajtása,aztán huhuhu mivolt .... valszeg az jo volt najon xDDDDD gránátot szétharapta a fogával,meg minden xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Hmuda
    Hmm, ha "belföldi" oka van a kivágásnak akkor még oké. :-)
  • RelakS
    A kitiltott részek ugye az, mikor Sousuke "elrabolja" a kissrácot (előtte a nővére meg Kanamét rabolja el), meg mikor a tesitanár szórakozik az ebédre eladandó étellel, de folyton balul sül el neki :)

Állítólag japánban volt valami hepaj azidőtájt, ami összefüggött a két történettel, azért maradtak ki.