72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11515 Nekem csak a fumoffu tetszik, másik kettő nem igazán, 1-2 résztől eltekintve -
#11514 ne ítélj elhamarkodottan:) Nem hiszem, hogy láttál eleget, hogy meg tudd ítélni:) -
#11513 Full metal panic
A legjobb anime sorozat hálálujááá ! -
#11512 PÜ válaszodra:
nem tudok PÜ-t küldeni,valami hibát ir ki ... :( persze senkinek sem. :(
és thx ! :)
-
#11511 what ? :O -
#11510 úgőz? -
#11509 Tudtok e nekem mondani oly oldalt,ahol lelehet tölteni a full metal panic eddigi részeit magyar felirattal vagy magyar hanggal ? -
#11508 hehe kicsit félre értetél ti mondjatok rólla vélleményt hogy tetszet stb szal a ti irásotokot akarok elolvasni -
#11507 http://anidb.info/
én ezt preferálom -
#11506 már annyiszor beírtam:)
www.animenfo.com -
#11505 nézem az a+ weblappot és láttom hogy lesz egy ismeretlen rajzfilm tudna valaki részletes infot mondani miröl szól a cime a rajzfilmek "Kamichu" -
#11504 innét -
Nuki #11503 olyat honnét lehet szerezni? :)) -
Nuki #11502 "Nuke" azt egyre többen hamisítják. bezzeg azt hogy "nuki" azt nem -
#11501 Akkor még 1 kis off :)
Az Elfen Lied mangában elértek a 68. fejezethez fordításügyileg. Ott már megjelenik egy kép, ami az elfen Lied extra részében volt benne :) csak a körítés már pár fejezet óta totál más -
#11500 Ha lenne ide jogom, akkor talán. De egyszerűbb ha feldobtok egy témát amiről lehet beszélni. :-) -
FFX #11499 nem ártana -
#11498 Bezzeg a bucser... egyre többet hamisítanak:D
BTW: nem kéne egy nagy takarítást rendezni itt? -
#11497 Csak egy? -
#11496 Még szerencse, hogy nincs a világon még egy olyan hülye aki a Hmuda nevet használná. :D -
#11495 ez igen érdekes mese :D
egyébként offolunk rendesen xD -
#11494 RelakS
Onnan kezdőtött, hogy anno kell egy név. Egy osztálytársam mintájára gondoltam, jó lesz a Kvazol ... khrmm ... talán inkább mégsem... Hát kipróbáltam azt, hogy Razor. Nahát, az jónéhány helyen foglalt volt. Akkor meg imádok dögleni, azaz "relaxálni". Namármost a Relax is folyton foglalt volt, így lettem RelakS. Utóbbi időben külföldön ez is foglalt :( -
#11493 kabuto japán szó.
de akkor még nem tudtam,szoval nem a japánok miatt ez a nevem,de különben birom a dzsapikat^^ (j)
mért mit jelent a te neved ?
Relaks= Relak :D -
#11492 oks :)
(Japánul néha fura dolgokat jelentenek a szavak ;) ) -
#11491 a 0 meg azért mert a sima kabuto már foglalt ... máshol persze nem 0val van irva ^^ -
#11490 egy játékban lévő szörnyecske neve (diablo->citizen kabuto->kabuto)
A kis története a nevemnek: Régen rengeteg game plakátokal volt teli a számitogép melleti fal,egyiken a diablo játéko volt,egy szörny volt,alatta citizen kabuto nével,neten elkezdtem nyomulni minden felé,kellet egy becenév,igy meglátam a citizen kabutot,nem tecet,aztán kabutot kinézem belöle,nagyon megtecet,és rám is illik a név teljes mértékben aki nagyon ismer az ezt mondja.ennyi....
-
#11489 És a neveddel mire akarsz utalni? XD
(Bukósisak0) -
#11488 Seth téges ismerlek más forumrol láccatban ... :P -
#11487 Igen.
Szereplők:
Diclonius: 35-ös, más néven Mariko
Ápoló: Saitou -
#11486 Akkor lefordítom én is ;)
-Felismersz engem?
-A-anya?
-^^
-Nemis!
-O_O *Fröccs!* -
#11485 Elfen Lied, mikor az a kis mittudoménhogyhíjják 35 öst kiengedik és az ápolonője kérdi tőle hogy felismersz? Anya? Nem te vagy loccs -
#11484 O_o -
#11483 aham ha leforditom akkor egy vizes jelenet ez ... ?
:
-Hucsacsa Mi há há há
- Wohoku ?
-Hicsi haka
- DURRR -
#11482 Volt egyszer szó anime idézetekről.
Ezt ki ismeri fel? :)
-Watashi no koto ... wakaru?
-O-okaasan?
-^^
-Ja nai!
-O_O *Fröccs!* -
#11481 Azzal a lácfűrésszel jobban beillene hentes-mészárosnak, mint gondnoknak. :D
(Bár a halacskát sajánáltam. ) -
#11480 jah igen,nah látod az én memoriám sem a régi,de youtubeon fentvan,majd megném,de brutál jóó ^^
Megölték a halam,az egyetlenemet,ezért most megfizettek...gráágrárgárg...elö a fűrészt ...zzztztrzrr... és durr xXDXDXDXDXDXDXDXXDXD -
#11479 hentes?!!?!?! Szerencsétlen öreg nem hentes volt, hanem az iskola gondnoka
"Nem fogja a golyó! Nem foglya a gránát" (vagy ilyesmi) -
#11478 Mikor a hentes hala kinyiffant,az egyetlen szerető pajtása,aztán huhuhu mivolt .... valszeg az jo volt najon xDDDDD gránátot szétharapta a fogával,meg minden xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11477 Hmm, ha "belföldi" oka van a kivágásnak akkor még oké. :-) -
#11476 A kitiltott részek ugye az, mikor Sousuke "elrabolja" a kissrácot (előtte a nővére meg Kanamét rabolja el), meg mikor a tesitanár szórakozik az ebédre eladandó étellel, de folyton balul sül el neki :)
Állítólag japánban volt valami hepaj azidőtájt, ami összefüggött a két történettel, azért maradtak ki.