72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • madfist
    Végignéztem az ergo proxy-t de csak az jut eszembe róla, hogy WTF?! Nem lenne kedve valakinek felvilágosítani? Tényleg kiváncsi lennék, hogy azok szerint akik látták, végül is miről szólt? Teljesen olyan érzésem van, hogy ehhez a befejezéshez tök felesleges volt 20 részt végignézni...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én egyelőre úgy látom, hogy a emberek leléptek a sötét és élhetetlen földről és itthagyták a proxy-kat, hogy tartsák állást, aztán visszajönnek és akkor a proxyknak menni kell? és akkor mire volt az sok halucináció, meg mindenféle utalgatások és allegóriák?? bahhh help out pls
  • Cat #11554
    ott a link a kép felett.

http://www.broccoli.co.jp/game/meitantei_eva/
  • Prof William
    Persze az is lehet hogy rejszol. :)
  • Bucser
    höhhö:D shinji mikor volt a sorozatban hasonló tartásban?
  • Prof William
    Wow ilyen utcai harcot még nem láttam. Nem rémlik hasonló angyal. :)

De legalább 3D és nem valami randiprogram. :)

Ráadásul Shinji igazi bunyós tartásban van. Go Shinji go!
  • Seth
    van ilyen game?? pc-re, ps2-re, anyámkínjára?
  • Kabuto0
    nem semmi grafika :O
  • Cat #11548
    http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20061012/eva.htm

• eörgs
    jóaz
  • Kabuto0
    Bucsernek ( mivel nem megy nálam a PÜ dolog)
    (offért elnézést,ha elolvasta akkor delete lehet rá) sorry.

Köszi szépen az infot,sikerült forumon megtaláltam és rácsatiztom :) Thx.
  • Kabuto0
    azért mondtam mellé hogy youtube,angol tudás nálam rulzz,ugyhogy nem problemo ^^
  • Bucser
    de miért magyar szinkron??? :/ Szerintem übergáz mind az angol mind amagyar szinkron.. slayers és bebop óta feláll a szőr a hátamon tőle...
  • Kabuto0
    nem mindet,de nem is 1 db-t ^^
    ha futja az idömre akkor nézem meg.
    persze majd nemsokára ráakadok a youtubera és a magyar szinkorosra,mert a TV-ben sem megy mindig ...
  • Bucser
    Ja csak a FAQ nem kerül valamiért a helyére...
  • Prof William
    Tadam! Itt a kép!

A kis haibane még mindig aranyos. :)
  • Sadun Tryst
    majd csak fog. én türelmes vagyok :D
  • Bucser
    Eddig semmi sem történt...
  • Sadun Tryst
    jól emlékeztem, ottto-nak bent volt a banner a galériájában.
    és írtam is a modi topikba, h cseréljék ki a képet is. most már csak várni kell míg mindent elintéznek. ^^
  • Bucser
    Jajj akinek megvan a banner az elküldené a profilomban lévő e-mail címre? akkor azt is feltöltenénk valahova.
  • Bucser
    én nem.. Mióta vége lett az Ergo Proxynak és a Blood+-nak nem találtam magamnak smmi értelmes sorozatot.
  • Seth
    Hell Girl-t ki nézi, kinek mi a véleménye róla, most azzal szemezgetek
  • Bucser
    Nos Íme a F.A.Q
  • Bucser
    Miért? Ki tette?:D A félreértés tudatában leledzel:D
  • Jagi

Bár, engem RahXephon nem kötött le, de azért nem szaroznám le :)
    sokaknak tetszik
    [azt hiszti, hogy valamikor már fikázta itt]
  • Sadun Tryst
    sőt ha jól veszem észre, az anime logo sem megy egy ideje, azt is megkéne csinálni :)
  • Sadun Tryst
    ha valaki beregisztrál 1 új tárhelyet (és fel is tölti az oldalt) a faqnak, annak szívesen elküldöm az oldalt, és akkor csak ki kell cserélni a linket. :)

aki ezt megtenné kérem PM-ben jelezze. :)
  • RelakS
    Egyelőre elvagyok az InuYashával is :)
  • Bucser
    Javaslom beszerzésre:) Gundam Seed, Macross Plus, Macross Zero, RahXephon, Escaflowne (mind Tv mind Movie 2 külön világ) ÉS még jó pár:) Valahonnan FAQ-ot kéne keríteni megint abba jó pár ajánlott anime bent volt.
  • RelakS
    FMP, Blue Gender, meg egy-két rész a Kiddy Grade-ből, de annyi elég is volt :)
    Tudom, nem a legjobb összehasonlítási alapok (BG pláne), de valahogy az FMP tűnik a legéletszerűbbnek a többi leírása alapján (napersze, lambda driver, meg a társai nagyon életszerűek :D )
  • Bucser
    Hány mecha animesorozatot láttál eddig? Szintén nem bántás:)
  • Lyan Kyj
    Srácok, most néztem meg Higurashi 8. részét. Tökéletesen összezavarodtam. Annyit mondjatok, spoilerek nélkül, hogy meg lesz magyarázva minden? Mert most elég esélytelennek érzem a dolgot. Másik kérdésem: Eddig 2 különböző storyt láthattunk, erre is lesz magyarázat, vagy mit akarnak ezzel a készítők? Előre is kösz a válaszokat!
  • Black Hawk
    Eddig mennyit néztél meg? (csak kiványcsi nem akar baszogatni)
  • RelakS
    Hogy milyen név? :D
    InuYasha jut eszembe, vagy ha már FMP, akkor az ikrek, bizonyos Xia Yu Fan és Xia Yu Lan (vagy japánosan: Cha Yuifan és Cha Yuiran)
  • Kabuto0
    Most végülis nem csak a poénok jok benne,az arckifejezések is jóóók ...
    Minden részben van más más cool dolog és rossz dolog ^^
    Ynuisasha vagy mi a rákom az,interneten sok lány evel a névvel van lol ... De még nem látta mbelöel érszt,uncsotesom szerint durva jelenetek vannak benne,mint a yu gi oh loool
  • RelakS
    Na, mind1, a Fumoffu után kicsit bekeményítenek megint, ez a lényeg. Szerintem élvezhető, de vannak benne olyan részek, ami után az ember le van törve, mint a bili füle.
    (köszi, de majd még kitalálok valami mozgót. Ha nem leszek túl lusta hozzá [dehogynem ])
  • Kabuto0
    Emberi stílus és hangulat kérdése .
    Most hogy álljak hozzá,ha valami nem teccik,és álljak hozzá ugy hogy teccik? Mikor tudom hogy akkorsem és akoris pfujj ...
    Más ember más stílus .
    (szép az uj logo)
  • RelakS
    Ha így állsz hozzá, akkor a TSR nagyon nem fog tetszeni
  • Kabuto0
    A jó poénok benne a jók ...
  • RelakS
    Ha nem is a legjobb anime (főleg az elején voltak béna kameramozgások), de szerintem a legjobb mecha sorozat :)
  • Kabuto0
    Láttam 5 részt ... De azt is TV-ben,és most mivel elfelejtem meg más filemt nézek,ezért erre nem jutja most,ezért gépen akarom az összes részt megnézni^^