72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11555 Végignéztem az ergo proxy-t de csak az jut eszembe róla, hogy WTF?! Nem lenne kedve valakinek felvilágosítani? Tényleg kiváncsi lennék, hogy azok szerint akik látták, végül is miről szólt? Teljesen olyan érzésem van, hogy ehhez a befejezéshez tök felesleges volt 20 részt végignézni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én egyelőre úgy látom, hogy a emberek leléptek a sötét és élhetetlen földről és itthagyták a proxy-kat, hogy tartsák állást, aztán visszajönnek és akkor a proxyknak menni kell? és akkor mire volt az sok halucináció, meg mindenféle utalgatások és allegóriák?? bahhh help out pls -
Cat #11554 ott a link a kép felett.
http://www.broccoli.co.jp/game/meitantei_eva/ -
Prof William #11553 Persze az is lehet hogy rejszol. :) -
#11552 höhhö:D shinji mikor volt a sorozatban hasonló tartásban? -
Prof William #11551 Wow ilyen utcai harcot még nem láttam. Nem rémlik hasonló angyal. :)
De legalább 3D és nem valami randiprogram. :)
Ráadásul Shinji igazi bunyós tartásban van. Go Shinji go! -
#11550 van ilyen game?? pc-re, ps2-re, anyámkínjára? -
#11549 nem semmi grafika :O -
Cat #11548 http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20061012/eva.htm
-
#11547 jóaz -
#11546 Bucsernek ( mivel nem megy nálam a PÜ dolog)
(offért elnézést,ha elolvasta akkor delete lehet rá) sorry.
Köszi szépen az infot,sikerült forumon megtaláltam és rácsatiztom :) Thx. -
#11545 azért mondtam mellé hogy youtube,angol tudás nálam rulzz,ugyhogy nem problemo ^^ -
#11544 de miért magyar szinkron??? :/ Szerintem übergáz mind az angol mind amagyar szinkron.. slayers és bebop óta feláll a szőr a hátamon tőle... -
#11543 nem mindet,de nem is 1 db-t ^^
ha futja az idömre akkor nézem meg.
persze majd nemsokára ráakadok a youtubera és a magyar szinkorosra,mert a TV-ben sem megy mindig ... -
#11542 Ja csak a FAQ nem kerül valamiért a helyére... -
Prof William #11541 Tadam! Itt a kép!
A kis haibane még mindig aranyos. :) -
#11540 majd csak fog. én türelmes vagyok :D -
#11539 Eddig semmi sem történt... -
#11538 jól emlékeztem, ottto-nak bent volt a banner a galériájában.
és írtam is a modi topikba, h cseréljék ki a képet is. most már csak várni kell míg mindent elintéznek. ^^ -
#11537 Jajj akinek megvan a banner az elküldené a profilomban lévő e-mail címre? akkor azt is feltöltenénk valahova. -
#11536 én nem.. Mióta vége lett az Ergo Proxynak és a Blood+-nak nem találtam magamnak smmi értelmes sorozatot. -
#11535 Hell Girl-t ki nézi, kinek mi a véleménye róla, most azzal szemezgetek -
#11534 Nos Íme a F.A.Q -
#11533 Miért? Ki tette?:D A félreértés tudatában leledzel:D -
Bár, engem RahXephon nem kötött le, de azért nem szaroznám le :)
sokaknak tetszik
[azt hiszti, hogy valamikor már fikázta itt] -
#11531 sőt ha jól veszem észre, az anime logo sem megy egy ideje, azt is megkéne csinálni :) -
#11530 ha valaki beregisztrál 1 új tárhelyet (és fel is tölti az oldalt) a faqnak, annak szívesen elküldöm az oldalt, és akkor csak ki kell cserélni a linket. :)
aki ezt megtenné kérem PM-ben jelezze. :) -
#11529 Egyelőre elvagyok az InuYashával is :) -
#11528 Javaslom beszerzésre:) Gundam Seed, Macross Plus, Macross Zero, RahXephon, Escaflowne (mind Tv mind Movie 2 külön világ) ÉS még jó pár:) Valahonnan FAQ-ot kéne keríteni megint abba jó pár ajánlott anime bent volt. -
#11527 FMP, Blue Gender, meg egy-két rész a Kiddy Grade-ből, de annyi elég is volt :)
Tudom, nem a legjobb összehasonlítási alapok (BG pláne), de valahogy az FMP tűnik a legéletszerűbbnek a többi leírása alapján (napersze, lambda driver, meg a társai nagyon életszerűek :D ) -
#11526 Hány mecha animesorozatot láttál eddig? Szintén nem bántás:) -
Lyan Kyj #11525 Srácok, most néztem meg Higurashi 8. részét. Tökéletesen összezavarodtam. Annyit mondjatok, spoilerek nélkül, hogy meg lesz magyarázva minden? Mert most elég esélytelennek érzem a dolgot. Másik kérdésem: Eddig 2 különböző storyt láthattunk, erre is lesz magyarázat, vagy mit akarnak ezzel a készítők? Előre is kösz a válaszokat! -
#11524 Eddig mennyit néztél meg? (csak kiványcsi nem akar baszogatni) -
#11523 Hogy milyen név? :D
InuYasha jut eszembe, vagy ha már FMP, akkor az ikrek, bizonyos Xia Yu Fan és Xia Yu Lan (vagy japánosan: Cha Yuifan és Cha Yuiran) -
#11522 Most végülis nem csak a poénok jok benne,az arckifejezések is jóóók ...
Minden részben van más más cool dolog és rossz dolog ^^
Ynuisasha vagy mi a rákom az,interneten sok lány evel a névvel van lol ... De még nem látta mbelöel érszt,uncsotesom szerint durva jelenetek vannak benne,mint a yu gi oh loool -
#11521 Na, mind1, a Fumoffu után kicsit bekeményítenek megint, ez a lényeg. Szerintem élvezhető, de vannak benne olyan részek, ami után az ember le van törve, mint a bili füle.
(köszi, de majd még kitalálok valami mozgót. Ha nem leszek túl lusta hozzá [dehogynem ]) -
#11520 Emberi stílus és hangulat kérdése .
Most hogy álljak hozzá,ha valami nem teccik,és álljak hozzá ugy hogy teccik? Mikor tudom hogy akkorsem és akoris pfujj ...
Más ember más stílus .
(szép az uj logo) -
#11519 Ha így állsz hozzá, akkor a TSR nagyon nem fog tetszeni -
#11518 A jó poénok benne a jók ... -
#11517 Ha nem is a legjobb anime (főleg az elején voltak béna kameramozgások), de szerintem a legjobb mecha sorozat :) -
#11516 Láttam 5 részt ... De azt is TV-ben,és most mivel elfelejtem meg más filemt nézek,ezért erre nem jutja most,ezért gépen akarom az összes részt megnézni^^