72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    InuYasha, és Kagome?

• Nuki
    van egy macskafogónk, mit panaszkodsz :D
    majd összeverbuválunk néhány jól rajzoló egyedet és megrajzoltatjuk velük XD
  • _Vegeta_
    Slut Girlrol vagy jot vagy semmit. ^_~

Ajanlom egyebbkent (amennyiben meg nem olvastad a yaibat) de johet Toriyamatol a Sandland pl.. En is most olvastam. ^^
  • Kabuto0
    majd átdobhatnád nekem is :)
    magyarok is tudnak jokat csinni szerintem ^^
  • Sadun Tryst
    joh, nekem az a lista ott bukott h slut girl, mert arról tudom h mi. :)

így akkor pontosítom a leírást. valami jó kis kaland vagy akció anime kéne.

(ez a sandland viszont elég érdekesnek tűnik, ezt még megnézem, thx ^^)
  • _Vegeta_
    Hat ha neked a yaiba vagy a tende freeze hentai akk egs. ¬.¬"
    De lassuk akkor olvasd el az Aikit bar nekem a tende freeze jobban begyütt. Esetleg meg melegen tudom ajanlani a Cowa!-t vagy a Sandlandet. ^^
  • Sadun Tryst
    esetleg valami ami nem hentai és egyéb réteg cucc? :)
  • Bucser
    Csak nehogy Dragonball hosszúságú massza legyen belőle ahol majd a köv. sorozat elején Orbán meg Gyurcsány összeáll, hogy legyőzzön egy még nagyobb ellenséget akit Putyinnak/Bushnak hívnak:D

MInden politikai szemellenző nélkül írtam:D
  • Prof William
    Ez mind igaz. A huszonvalahaynadik százdi Budapesten játszódik p
    ár rész amit City of Istvan -nak neveznek. (De már nem Demszky a polgármester. :) )

Az aktuális főrossz pedig egy Kadar(Kádár?) Gyula nevű valószínűleg magyar ősvámpír!

Fincsi mi? Én is csak néztem.

Ej ej Kádár meg Horn Gyuszi mindig is gyanús volt nekem. :)

Mellesleg magyar aktuálpolitikai fight animét kéne csinálni, ahol a magyar politikai élet jeles személyiségei mérnék össze az erejüket huszonakárhány részes csatákban. :)

• Nuki
    állítólag Trinity Bloodban vannak magyarországi jelenetek, magyar nevekkel, meg minden....(4-5.ep). hősök tere, mátyás templom, rohatt kiváncsi vagyok, osztálytársam hamarosan odaadja =)
  • Kabuto0
    kéne már valami magyar animeket tervezni ... természetesen én benne nem leszek ^^
  • Seth
    csak annyi
  • biomage
    tényleg hány részes FLCL?
    én csak 6 részt találtam
  • Bucser
    Majd nézd meg az End of Evangeliont is.
  • egypszichonauta
    én is azt nézem most,nagyon beteg:))
  • Prof William
    Ja igen...

http://rapidshare.de/files/36037550/Me-teru_no_Kimochi.zip.html

Itt van...
  • Prof William
    Ja igen...

http://rapidshare.de/files/36037550/Me-teru_no_Kimochi.zip.html

Itt van...
  • Hmuda
    Elkezdtem a NGE-t, amit eddig olvastam róla roppant tartalmas időtöltésnek igérkezik.
  • Nuki
    Loool igen xD
    nekünk pénteken volt osztálykirándulásunk, pont az utolsó rész napján, úgyhogy fogtam és letöltöttem, és elvittem notebookon osztálykirándulásra, na majd megnézzük időben:)
    aztán annyira türelmetlenek voltunk, hogy már a vonaton (ahol nem volt ülőhely) leültünk csövezni és megnézetettük, baromi jó volt XD
    hazafelé meg sikerült egy négyes helyet megszerezni és ott meg az Elfen Lied-et nézegettük a vonaton XD az utasok nem kis megrökönyödésére :P :D:D
  • Prof William
    Mit csinál a Ganzt szerzője amikor lazít és nincs kedve fekete lifesuitba bújt vámpírokat kaszaboló és póréhagymát zabáló élieneket üldöző hőseink vérben és szexben bővelkedő kalandját rajzolni?

Hát ezt

Me-teru no kimochi...

Ha elborult otakuként már 15 éve nem mentél ki a szobádból pár dolog elkerülheti a figyelmed. Mondjuk az hogy apád megint megházasodottt és ráadásul az a vén kéjenc egy gyönyörű húszéves lányt vett el.
    "Legalább lessz aki főz otthon, a Hentai Játékok + a WOW úgyis jobbak." gondolod de a helyzet sajnos? tovább bonyolódik, amikor a kedves apuka a nászúton elhalálozik, és utolső kívánságként még megigérteti az arájával, hogy az egyetlen fiához (igen hozzád)fog nőül menni.

A franc hogy már önpusztítanisemhaygják az embert!

A rajzoló nemeröltette túl magát. Hősünk egy az egyben Kurono a Gantz szuperhirója és a lány is nagyon hasonlít Rikára. :)

Vajon hősünk vissuza tud térni a való világba?

Érdekes manga most indult, szóval még bármi lehet belőlle. De azt az elidegenedést ami a mai világot jellemzi jóladja vissza + még humoros is.
  • _Vegeta_
    yaiba, slut girl, tende freeze ^^
  • biomage
    kösz
  • Sadun Tryst
    jah. :)

bár mostanság annyit nézek animét h csuda :D kb megnéztem az ergo proxy-t és a blood-ot. azt csá. meg várom h a bleach és naruto fillerek végre véget érjenek.

+ lenne 1 kérésem. ha valaki tud valami jó filmet, vagy mangát, lécci ossza meg velem. előre is thx :)
  • Prof William
    Atomot amerikának. Az elnökük is mindig behugyozik. (ROD És ROD TV. :) )
  • Sadun Tryst
    vagy inkább az FLCL alcíme :)

japánban: FLCL - Furi Kuri
    amerikában: FLCL - Fooly Cooly
  • Seth
    Másnéven Furi Kuri
  • biomage
    FLCL? mi az
  • Seth
    hmm, érdekes linket adott be, hogy sikerült ezt így összehoznom??? pedig a vágóasztalon amikor beillesztettem még a jó url volt
  • Hmuda
    Most meg elkezdtem az FLCL-t...kellőképpen idióta szórakozásnak igérkezik. :-)
  • RelakS
    Létezik, pl úgőzön, és a 11. rész közepetáján nézendő. Ha kell, mondok perc-másodpercet, ahol a 11-et meg kell állítani hozzá ;)
  • Seth
    hát valahol ott bennt. Dobnám is a szemétre... :D
  • Hmuda
    De az is hol van... :D
  • Seth
    Meg kicsit problémás a khmmm. Ott van az a fránya kapcsoló :D

már marha rég láttam, nem emlékszem hogy mikortól járnak
  • Hmuda
    Nem, pont az első héten alakult ki a kapcsolat.

(Ha már senki nem spoilerezik. :-) )
  • Seth
    Ők már jóval előtte jártak asszem, hogy Hideki oda kezdett járni.
  • Hmuda
    Végülis "Chobit", ez igaz. De azért mégis.
    Lehet, hogy az én életszemléletem miatt kezelem negatívan az ilyesmit. Nekem elképzelhetetlen (kicsit Frankenstein komplexus).
  • Seth
    Inkább kihagyott résznek nevezném. "Ott" fenn van elfen lied extra néven. Vagy legegyszerűbbInnen
  • Prof William
    Hidekinek meg ha van egy kis esze (mint a haverjának) akkor atanárnővel jön össze.
  • Hmuda
    A "csapat" szerverén fent van.
  • Prof William
    De Chi más. :)