72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11635 InuYasha, és Kagome?
-
Nuki #11634 van egy macskafogónk, mit panaszkodsz :D
majd összeverbuválunk néhány jól rajzoló egyedet és megrajzoltatjuk velük XD -
_Vegeta_ #11633 Slut Girlrol vagy jot vagy semmit. ^_~
Ajanlom egyebbkent (amennyiben meg nem olvastad a yaibat) de johet Toriyamatol a Sandland pl.. En is most olvastam. ^^ -
#11632 majd átdobhatnád nekem is :)
magyarok is tudnak jokat csinni szerintem ^^ -
#11631 joh, nekem az a lista ott bukott h slut girl, mert arról tudom h mi. :)
így akkor pontosítom a leírást. valami jó kis kaland vagy akció anime kéne.
(ez a sandland viszont elég érdekesnek tűnik, ezt még megnézem, thx ^^) -
_Vegeta_ #11630 Hat ha neked a yaiba vagy a tende freeze hentai akk egs. ¬.¬"
De lassuk akkor olvasd el az Aikit bar nekem a tende freeze jobban begyütt. Esetleg meg melegen tudom ajanlani a Cowa!-t vagy a Sandlandet. ^^ -
#11629 esetleg valami ami nem hentai és egyéb réteg cucc? :) -
#11628 Csak nehogy Dragonball hosszúságú massza legyen belőle ahol majd a köv. sorozat elején Orbán meg Gyurcsány összeáll, hogy legyőzzön egy még nagyobb ellenséget akit Putyinnak/Bushnak hívnak:D
MInden politikai szemellenző nélkül írtam:D -
Prof William #11627 Ez mind igaz. A huszonvalahaynadik százdi Budapesten játszódik p
ár rész amit City of Istvan -nak neveznek. (De már nem Demszky a polgármester. :) )
Az aktuális főrossz pedig egy Kadar(Kádár?) Gyula nevű valószínűleg magyar ősvámpír!
Fincsi mi? Én is csak néztem.
Ej ej Kádár meg Horn Gyuszi mindig is gyanús volt nekem. :)
Mellesleg magyar aktuálpolitikai fight animét kéne csinálni, ahol a magyar politikai élet jeles személyiségei mérnék össze az erejüket huszonakárhány részes csatákban. :)
-
Nuki #11626 állítólag Trinity Bloodban vannak magyarországi jelenetek, magyar nevekkel, meg minden....(4-5.ep). hősök tere, mátyás templom, rohatt kiváncsi vagyok, osztálytársam hamarosan odaadja =) -
#11625 kéne már valami magyar animeket tervezni ... természetesen én benne nem leszek ^^ -
#11624 csak annyi -
#11623 tényleg hány részes FLCL?
én csak 6 részt találtam -
#11622 Majd nézd meg az End of Evangeliont is. -
#11621 én is azt nézem most,nagyon beteg:)) -
Prof William #11620 Ja igen...
http://rapidshare.de/files/36037550/Me-teru_no_Kimochi.zip.html
Itt van... -
Prof William #11619 Ja igen...
http://rapidshare.de/files/36037550/Me-teru_no_Kimochi.zip.html
Itt van... -
#11618 Elkezdtem a NGE-t, amit eddig olvastam róla roppant tartalmas időtöltésnek igérkezik. -
Nuki #11617 Loool igen xD
nekünk pénteken volt osztálykirándulásunk, pont az utolsó rész napján, úgyhogy fogtam és letöltöttem, és elvittem notebookon osztálykirándulásra, na majd megnézzük időben:)
aztán annyira türelmetlenek voltunk, hogy már a vonaton (ahol nem volt ülőhely) leültünk csövezni és megnézetettük, baromi jó volt XD
hazafelé meg sikerült egy négyes helyet megszerezni és ott meg az Elfen Lied-et nézegettük a vonaton XD az utasok nem kis megrökönyödésére :P :D:D -
Prof William #11616 Mit csinál a Ganzt szerzője amikor lazít és nincs kedve fekete lifesuitba bújt vámpírokat kaszaboló és póréhagymát zabáló élieneket üldöző hőseink vérben és szexben bővelkedő kalandját rajzolni?
Hát ezt
Me-teru no kimochi...
Ha elborult otakuként már 15 éve nem mentél ki a szobádból pár dolog elkerülheti a figyelmed. Mondjuk az hogy apád megint megházasodottt és ráadásul az a vén kéjenc egy gyönyörű húszéves lányt vett el.
"Legalább lessz aki főz otthon, a Hentai Játékok + a WOW úgyis jobbak." gondolod de a helyzet sajnos? tovább bonyolódik, amikor a kedves apuka a nászúton elhalálozik, és utolső kívánságként még megigérteti az arájával, hogy az egyetlen fiához (igen hozzád)fog nőül menni.
A franc hogy már önpusztítanisemhaygják az embert!
A rajzoló nemeröltette túl magát. Hősünk egy az egyben Kurono a Gantz szuperhirója és a lány is nagyon hasonlít Rikára. :)
Vajon hősünk vissuza tud térni a való világba?
Érdekes manga most indult, szóval még bármi lehet belőlle. De azt az elidegenedést ami a mai világot jellemzi jóladja vissza + még humoros is. -
_Vegeta_ #11615 yaiba, slut girl, tende freeze ^^ -
#11614 kösz -
#11613 jah. :)
bár mostanság annyit nézek animét h csuda :D kb megnéztem az ergo proxy-t és a blood-ot. azt csá. meg várom h a bleach és naruto fillerek végre véget érjenek.
+ lenne 1 kérésem. ha valaki tud valami jó filmet, vagy mangát, lécci ossza meg velem. előre is thx :) -
Prof William #11612 Atomot amerikának. Az elnökük is mindig behugyozik. (ROD És ROD TV. :) ) -
#11611 vagy inkább az FLCL alcíme :)
japánban: FLCL - Furi Kuri
amerikában: FLCL - Fooly Cooly -
#11610 Másnéven Furi Kuri -
#11609 FLCL? mi az -
#11608 hmm, érdekes linket adott be, hogy sikerült ezt így összehoznom??? pedig a vágóasztalon amikor beillesztettem még a jó url volt -
#11607 Most meg elkezdtem az FLCL-t...kellőképpen idióta szórakozásnak igérkezik. :-) -
#11606 Létezik, pl úgőzön, és a 11. rész közepetáján nézendő. Ha kell, mondok perc-másodpercet, ahol a 11-et meg kell állítani hozzá ;) -
#11605 hát valahol ott bennt. Dobnám is a szemétre... :D -
#11604 De az is hol van... :D -
#11603 Meg kicsit problémás a khmmm. Ott van az a fránya kapcsoló :D
már marha rég láttam, nem emlékszem hogy mikortól járnak -
#11602 Nem, pont az első héten alakult ki a kapcsolat.
(Ha már senki nem spoilerezik. :-) ) -
#11601 Ők már jóval előtte jártak asszem, hogy Hideki oda kezdett járni. -
#11600 Végülis "Chobit", ez igaz. De azért mégis.
Lehet, hogy az én életszemléletem miatt kezelem negatívan az ilyesmit. Nekem elképzelhetetlen (kicsit Frankenstein komplexus). -
#11599 Inkább kihagyott résznek nevezném. "Ott" fenn van elfen lied extra néven. Vagy legegyszerűbbInnen -
Prof William #11598 Hidekinek meg ha van egy kis esze (mint a haverjának) akkor atanárnővel jön össze. -
#11597 A "csapat" szerverén fent van. -
Prof William #11596 De Chi más. :)