72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Hmuda
    Miteccik?
  • DarkHorSe
    ninja scroll!!
  • Nuki
    ja értem ^^
  • Nuki
    gondolom Trinity Blood...
  • Shadow_THH
    spoilers: nincs időpont csak a valamikor intervallumon belüli változó
  • Nuki
    vizitor nénitől megszerzem az időpontot és oda-diffundálok hozzátok ^^ és nagyon megköszönöm :]
  • Shadow_THH
    mi ez? :D
  • Shadow_THH
    gondoltam ugy is találkozom valamikor visitorral (és makival) és hallottam hogy szoktatok találkozni ugyíhogy rajtuk keresztül akár
  • Nuki
    júúúúúúúúúúj hollax? :D
  • dzsonesz
    jaja, elegge ottan van az az anime:D
  • Prof William
    Nem beszélve Kadar Gyula -ról maygarország vámpír márkijáról.

Ej ej Kádár elvtárs gyanús volt nekem mindig. :)
  • dzsonesz
    esetleg ,aki meg nem latta az nezze meg a Trinity Blood cimu alkotast.
    eleg jo kis anime foleg a 2 Magyarorszagon jatszodo resze.. kitettek magukert a Japok elkepeszto reszletesseggel abrazoljak Mo-t:)
  • Hmuda
    Megnéztem az Akirát. Még ha nem is lett első a toplistámon, de egy harmadik helyet kiharcolt magának, mert nagyon jól sikerült alkotás és tetszettek a régi stílusú figurák, bár inkább néztek ki kínainak mint japánnak. Egyedül talán Akira volt japán külsejű.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól értelmeztem, akkor ugyebár mindenkiben megvan az a bizonyos "életenergia", de van hogy egyeseknek több jut belőle mint másoknak. Ilyen volt a három gyerek, Tetsuo és Akira is. Míg a három gyerek képes volt kontrollálni ezt, addig Tetsuo csak félig, Akira pedig egyáltalán nem, mert annyira sok jutott neki és ez az energiatúlcsordulás okozta a két anomáliát.
    Jól beszélem/értem az angolt, de azért biztosra akarok menni, hogy jól értelmeztem a dolgokat.
  • Shadow_THH
    ki van nekem irva dvd-n -.-
  • Nuki
    meg #11698
    ezek annyira jól néznek ki:D , hogy rágom már az asztalt ettől a rohatt letöltéslimittől, alig lehet valami értelmeset leszedni... :|
  • Bucser
    NA csak szólok:

Dattebayotól Bleach 100. rész
  • Shadow_THH
    de
  • Seth
  • Shadow_THH
    ne haragudj :cccc csak durci vagyok mer nem tudom feltölteni az azumangás gifeket mert nincs helyem már :/ bizonyiték lenne mindenre
  • Seth
    jajj igen okosak, ez egy idióta szójáték volt tőlem. Neko- macska. Pedofil-ból meg kiszedtem a fil-t (szereti a "kicsi-aranyos" dolgokat). Ééérteeem?????
  • Shadow_THH
    olyan nincs hogy nekofil :D
    a nekrofillal kevered ami más ez akkor beastofil ha jól tudom :/
  • FFX
    csak szereti az aranyos dolgokat :)
  • Seth
    köszi, tisztában vagyok vele :D akkor is hasonlóan megszállottnak tűnik
  • via_mala
    Nem, mert:
    nekofil = neko-val kíván nemi életet élni
  • Seth
    Én is végignéztem végre az azumangát (korábban kb 5 részt láttam belőle,de most erőt vettem magamon)
    Írtó aranyos sorozat , jókat nevettem rajta^^ Btw Sakaki nekofil?? :D
  • Hmuda
    Hm, én a Bebopot még a köynedtebb stílusba sorolom magamnak. Csak a Spike-os részek voltak olyan hangvételűek, hogy azokat tényleg csak felnőtteknek (egy-két kivételtől eltekintve).
  • berlinboy6329
    H264-et Media plyaer Classic miért nem játszik le?Fenn van a CCCP codec pack.
  • eörgs
    hádde yotsubato manga.
  • madfist
    nincs meg valakinek a nurse witch komugi ost-je? csak a 11. számtól felfelé kéne (emil, msn, ftp, rapidshare .... akármilyen formában elfogadom)
  • Bucser
    Hát nálam alap sorrend amit ajánlani szoktam ha valaki komolyabb anime élményre vágyik:)

NGE - Akira - RahXephon - Berserk - Ghost in the Shell (nekem S.A.C és Innocence nem tetszett) - Gundam Seed - Escaflowne - Macross Zero - Cowboy Bebop - Saber Marionette J (és a többi sorozata) - VanDread. Ezeket ajánlanám én elsőre:)

Aztán ha ezek megvannak jöhetnek a Studio Ghilbi filmek hisz azok nagyon szép mesék.

Kenshin-t a végére borzalmasan untam már:) nem tipikus fight anime de egy idő után unalmas a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mindig jön egy erősebb valaki akit Kenshin csak élete kockáztatásával képes legyőzni és csak akkor ha ő lesz újra a Battousai...blablablabla... ÉS az OVA sem jött be túlságosan.. egyedül a humoros részek miatt tetszett..
  • FFX
    ez hatalmas XD
  • Shadow_THH
    meg kell várni amig megjön Osaka és hozzá kell szokni hogy bakfis lányok a főszereplők utána jó lesz

ugyanez volt a yotsubato-val kb a 3ik rész után lett jó
  • Prof William
    A haverom hidegrázást kap az Azumangától. No de a kivételek erősítik a szabályt. :)
  • Hmuda
    Erről mindig a [URL=http://www.starterupsteve.com/flash/html/love.shtml]"What is love collection"[/URL] ötödik darabja jut eszembe. :D
  • Hmuda
    Hát ez tipikusan az az anime amit nem lehet nem szeretni. :-)
  • Shadow_THH
  • Shadow_THH
  • Shadow_THH
    azumanga = instant winrar

remek izlésre vall :)
  • Hmuda
    Kicsit unatkoztam és gondoltam keresek pár Azumanga AMV. :P

Azumanga DIE-OH (Yukari Ramstein száma valami irtó jó lett :D)

Azumanga DIE-OH 2
  • Hmuda
    Az is sorra kerül, max egyel később.