72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11715 Miteccik? -
#11714 ninja scroll!! -
Nuki #11713 ja értem ^^ -
Nuki #11712 gondolom Trinity Blood... -
Shadow_THH #11711 spoilers: nincs időpont csak a valamikor intervallumon belüli változó -
Nuki #11710 vizitor nénitől megszerzem az időpontot és oda-diffundálok hozzátok ^^ és nagyon megköszönöm :] -
Shadow_THH #11709 mi ez? :D -
Shadow_THH #11708 gondoltam ugy is találkozom valamikor visitorral (és makival) és hallottam hogy szoktatok találkozni ugyíhogy rajtuk keresztül akár -
Nuki #11707 júúúúúúúúúúj hollax? :D -
#11706 jaja, elegge ottan van az az anime:D -
Prof William #11705 Nem beszélve Kadar Gyula -ról maygarország vámpír márkijáról.
Ej ej Kádár elvtárs gyanús volt nekem mindig. :) -
#11704 esetleg ,aki meg nem latta az nezze meg a Trinity Blood cimu alkotast.
eleg jo kis anime foleg a 2 Magyarorszagon jatszodo resze.. kitettek magukert a Japok elkepeszto reszletesseggel abrazoljak Mo-t:) -
#11703 Megnéztem az Akirát. Még ha nem is lett első a toplistámon, de egy harmadik helyet kiharcolt magának, mert nagyon jól sikerült alkotás és tetszettek a régi stílusú figurák, bár inkább néztek ki kínainak mint japánnak. Egyedül talán Akira volt japán külsejű. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól beszélem/értem az angolt, de azért biztosra akarok menni, hogy jól értelmeztem a dolgokat.Ha jól értelmeztem, akkor ugyebár mindenkiben megvan az a bizonyos "életenergia", de van hogy egyeseknek több jut belőle mint másoknak. Ilyen volt a három gyerek, Tetsuo és Akira is. Míg a három gyerek képes volt kontrollálni ezt, addig Tetsuo csak félig, Akira pedig egyáltalán nem, mert annyira sok jutott neki és ez az energiatúlcsordulás okozta a két anomáliát. -
Shadow_THH #11702 ki van nekem irva dvd-n -.- -
Nuki #11701 meg #11698
ezek annyira jól néznek ki:D , hogy rágom már az asztalt ettől a rohatt letöltéslimittől, alig lehet valami értelmeset leszedni... :| -
#11700 NA csak szólok:
Dattebayotól Bleach 100. rész -
Shadow_THH #11699 de -
#11698 -
Shadow_THH #11697 ne haragudj :cccc csak durci vagyok mer nem tudom feltölteni az azumangás gifeket mert nincs helyem már :/ bizonyiték lenne mindenre -
#11696 jajj igen okosak, ez egy idióta szójáték volt tőlem. Neko- macska. Pedofil-ból meg kiszedtem a fil-t (szereti a "kicsi-aranyos" dolgokat). Ééérteeem????? -
Shadow_THH #11695 olyan nincs hogy nekofil :D
a nekrofillal kevered ami más ez akkor beastofil ha jól tudom :/ -
FFX #11694 csak szereti az aranyos dolgokat :) -
#11693 köszi, tisztában vagyok vele :D akkor is hasonlóan megszállottnak tűnik -
#11692 Nem, mert:
nekofil = neko-val kíván nemi életet élni -
#11691 Én is végignéztem végre az azumangát (korábban kb 5 részt láttam belőle,de most erőt vettem magamon)
Írtó aranyos sorozat , jókat nevettem rajta^^ Btw Sakaki nekofil?? :D -
#11690 Hm, én a Bebopot még a köynedtebb stílusba sorolom magamnak. Csak a Spike-os részek voltak olyan hangvételűek, hogy azokat tényleg csak felnőtteknek (egy-két kivételtől eltekintve). -
#11689 H264-et Media plyaer Classic miért nem játszik le?Fenn van a CCCP codec pack. -
#11688 hádde yotsubato manga. -
#11687 nincs meg valakinek a nurse witch komugi ost-je? csak a 11. számtól felfelé kéne (emil, msn, ftp, rapidshare .... akármilyen formában elfogadom) -
#11686 Hát nálam alap sorrend amit ajánlani szoktam ha valaki komolyabb anime élményre vágyik:)
NGE - Akira - RahXephon - Berserk - Ghost in the Shell (nekem S.A.C és Innocence nem tetszett) - Gundam Seed - Escaflowne - Macross Zero - Cowboy Bebop - Saber Marionette J (és a többi sorozata) - VanDread. Ezeket ajánlanám én elsőre:)
Aztán ha ezek megvannak jöhetnek a Studio Ghilbi filmek hisz azok nagyon szép mesék.
Kenshin-t a végére borzalmasan untam már:) nem tipikus fight anime de egy idő után unalmas aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindig jön egy erősebb valaki akit Kenshin csak élete kockáztatásával képes legyőzni és csak akkor ha ő lesz újra a Battousai...blablablabla... ÉS az OVA sem jött be túlságosan.. egyedül a humoros részek miatt tetszett.. -
FFX #11685 ez hatalmas XD -
Shadow_THH #11684 meg kell várni amig megjön Osaka és hozzá kell szokni hogy bakfis lányok a főszereplők utána jó lesz
ugyanez volt a yotsubato-val kb a 3ik rész után lett jó -
Prof William #11683 A haverom hidegrázást kap az Azumangától. No de a kivételek erősítik a szabályt. :) -
#11682 Erről mindig a [URL=http://www.starterupsteve.com/flash/html/love.shtml]"What is love collection"[/URL] ötödik darabja jut eszembe. :D -
#11681 Hát ez tipikusan az az anime amit nem lehet nem szeretni. :-) -
Shadow_THH #11680 -
Shadow_THH #11679 -
Shadow_THH #11678 azumanga = instant winrar
remek izlésre vall :) -
#11677 Kicsit unatkoztam és gondoltam keresek pár Azumanga AMV. :P
Azumanga DIE-OH (Yukari Ramstein száma valami irtó jó lett :D)
Azumanga DIE-OH 2 -
#11676 Az is sorra kerül, max egyel később.