72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    ha vért akar nézzen elfen liedet...de nekem nem a vér miatt tetszett meg :) és nemis az első animém volt ^^
    (rajzfilmekben még megtűröm a vért, de élőben nagyon nem szeretem...)
  • Nuki
    az igaz hogy pisztollyal lövöldöző vámpírok és vatikán harca sablontéma. de ezzel az erővel akkor mi nem az? :) tuladjonképpen mindenre rá lehet fogni hogy sablon, vagy lenyúlás (ha nagyon akarod).

létezik olyan anime ami neked tetszik egyáltalán?
  • via_mala
    Csak nem Ottto portáljára gondolsz?
  • berlinboy6329
    Hi all!

Nem tudja vki mi a címe annak a DVD borítós oldalnak,ahol animék borítói vannak fenn MAGYAR nyelven?Egyszer rátaláltam,most meg elveszett.
  • Hmuda
    Eddig elolvastam az első könyvet és megnéztem két animét. Asszem maradok a mangánál, az anime eddig valahogy sokkal kevésbé jön be. :-/
  • Bucser
    Nekem mindegy:)
  • Seth
    há jelentkezz modiknál, megszavazzuk, vállalod?? :D
  • dzsonesz
    jo az teny h a sorozat azoknak valo akik valamilyen szinten szeretik vampiros mufajt, ill. eletukben nem nyultak hozza a mangahoz..
  • kaki maki
    nuki érti. vagy nem, vagy de.
  • Bucser
    Erre mi szükség volt?

Ja és ha lehet ebben a topicban legalább a magyar nyelv szabályait tartsuk már be kicsit... Eddig sikerült.

Előre is köszönöm.

u.i.: Mikor lesz már itt egy Házigazda?
  • Bucser
    Nekem pl Hellsing soha nem tetszett (tudom a fiatal korosztálynak meghatározó anime élmény mert sok vér folyik benne) de igazából kurvára semmi összetettség nincs az egész sorozatban.. számomra eléggé klotyóbavaló kategória...

Az OVA sokkal jobban bejön.
  • kaki maki
    rendbenoké csak ezeket a vánpíros és/vagy gecikeményes és/vagy fantáziátlan karakterábrázolásokat hamar meguntam, számomra túlkliés volt. önhibám, sry
  • dzsonesz
    aha ok, vegulis nem tetszhet mindenkinek....
  • kaki maki
    sablonanimebeni létét az összetett mondatom második tagmondata segítségével kell értelmezni

egyébként meg olyan érzés fogott el, mintha láttam volna már ilyet, valahol, sok helyütt. közhelyek halmaza leginkább.
  • dzsonesz
    es ez a "sablonanime" miben nyilvanul meg , kifejtened bovebben? es emlits par nem "sablonanime-ot" is plox, htx
  • kaki maki
    különbenis az a vizitor.

hellsing sablonanime, semmi újat nem tud mutatnye, tehát a kérdés adottd, kedvecs nukéjdzs.
  • kaki maki

[center]
  • dzsonesz
    láál
  • Nuki
    ja mert te a Yaoit szereted, nemkéne más orrára felróni hogy ő nem...;D
  • kaki maki
    hellsingben mia jó, sose értettem.
  • kaki maki
    fú, flcl dekirály mán :O)
  • dzsonesz
    ebben 1et ertek... marmint a zene, az telleg botranyosan szar lett sajna a sorozatehoz kepest de ez van:(
  • Nuki
    Hellsing OVA 1.részét láttam még csak, két dolog keserített el: (mmellesleg első osztályú termék, minden elismerésem, de sajnos semmi sem tökéletes)
    - néhol nem-nagyon odaillőnek érzek egy-két fullos csili-vili 3D-s villogást...
    - ami inkább a problémám az a zene. vagy én szoktam meg és hallgattam kopásig a hellsing OST-jeit és hiányzik, vagy a rendezők szerint nem illik oda, mert a zenéről jópár elismerő kritikát olvastam neten...
    Szerintem az nagy érvágás hogy kihagyták a zenét, nagyon sajnálom, annyira hangulatos volt, egyszerüen azzal együtt szeret bele az ember a sorozatba ;D [hát remélem nemcsak én vagyok így vele]
  • dzsonesz
    utanna gyurd le a trinity blood ot is, tetszeni fog:D
  • Hmuda
    Látom ezt a sorozatot is az a nárcista majom csinálta meg mint a LoveHinát. :-( Annyira utálom, hogy folyton át kell tekerni az elejét a magamutogatása miatt. :-(
  • dzsonesz
    akkor ki ne hagyd!
  • Hmuda
    Ok, kösz. Lehet előbb a mangát kellene elolvasnom, itt figyel a teljes sorozat bátyó gyüjteményében.
  • dzsonesz
    tom mirol beszelsz eppen ezert nincs kifogasom se a sorozat se az ova val kapcsban en imadom mind2t
  • Bucser
    Az ova 6 részes lesz tudtommal. A TV sorozatnak meg gagyi a vége. Azaz nincs neki... A manga meg még most is íródik tudtommal.
  • Bucser
    Miután az OVA szinte szó szerint követi a mangát a sorozat pedig igencsak eltért tőle így nem csoda, hogy sokan hurrogtak:D de szerintem még többen a sorozat miatt (már aki olvasta a mangát tudja miről beszélek)
  • dzsonesz
    azt mondanam h kezd az Ova val de mivel meg kozeltsem teljes, igy kezd a sorozattal bar sokak akik a sorozattal kezdtek elkepesztomod hurrogtak az ova 1so resze utann......
    az Ova is jo lesz csak ez 1 mas szemszogbol dolgozza fel a story, mondhatni sokkal manga kozelibb a tortenet tobbet fogsz megtudni Alucard rol konkretan azt is h hogyan karhozik el a lelke nem eppen a kozelmultban:D
  • Lacc
    Én csak a sorozatot néztem meg, de szvsz azzal is kell kezdeni, mivel mindent az elejéről mond el. Úgy emlékszem, az animáció is végig igényes volt.
  • Hmuda
    Megnéztem az [Ani-Jiyuu]_Hellsing_Ultimate_-_S1 részt. Ez elvileg csak egy OVA, de várható, hogy a sorozatban is ilyen jó lesz az animáció? Valami hihetetlenül jól meg van rajzolva.

Hülyére röhögtem magam mikor a rendőrcsaj felébredt. :D

Amúgy mielőtt hozzáfognék a tényleges nézéshez: a két OVA és a sorozat milyen kapcsoaltban van és milyen sorrendben kellene megnézni őket?
  • Shadow_THH
    thx
  • Seth
    Trinity Blood 1-2 része Budapesten játszódott és volt benne ez a Kádár Gyula nevezetű vérszopó
  • Hmuda
    Ja oké. Direkt leállítottam a Helsing letöltést mert felkeltettétek az érdeklődésem az Akira iránt, de mostmár nem hagyom magam eltéríteni.

De azért felkerült a nézendők listájára.
  • dzsonesz
    láál
  • Shadow_THH
  • Seth
    gondolom azt akarja lesd meg azt is, és ez nem rossz ötlet (movie only, sorozat nem túl jó):D
  • dzsonesz
    az jofajta de csak a film a sorozat az remisztoen gagyi