72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11915 he?:) -
#11914 Már Várom az újjab Itachi VS Sasuke összecsapást, de jobban érdekel a Naruto, Jiraya VS Akatsuki. :D -
#11913 Háát a bantou saganak mindjá vége(legalábbis bízom benne) aztán még ott van Aizen és és a sunyi arcú akik gyorsan eltüntek a sorozatból egy menos grande segítségével :D. Úgyhogy még lessz bőven rész. -
#11912 kerdes: lehet tudni hogy a bleach mostansag hol tart? ugyertem hogy mar nagyon a vegenel lehet a sztori,, vagy valami. vagy lehet e tudni hany reszes lesz? -
#11911 Ichit én is birom(föleg az 52-53 részben a vicceltem-mel.) :D
De Orochimaru nem illik bele a Narutoba szerintem...
Viszont eddig Itachi nagyon tetszik!
Neki kéne lennie Orochimaru helyett.De érzem, hogy majd Itachi is lesz egyszer *főgonosz*(legalábbis remélem/gondolom)! -
_Vegeta_ #11910 Pedig jofej.
En a bleachbe birom ichimaru gin-t. Az egy allat! :D -
_Vegeta_ #11909 vúúú ez jo.. 4resz ^^
arigatou Krezga-san ^_~ -
#11908 Kakashi,Naruto,Sakura,Sasuke,Lee,Neji,stb.
MINDENKI nagyon jól el lett találva szerintem(Csak Orochimaru halna már meg!) -
#11907 Nemrég kezdtem el nézni a Trinity Blood-ot, az első négy rész baromira tetszet, remélem a többi is ilyen jó lesz:D -
#11906 Naruto-ból kik a kedvenc szereplőitek? -
Shadow_THH #11905 moondragon.hu
állítólag jóak -
#11904 holálá: http://www.mininova.org/search/?search=Yamato+Nadeshiko+Shich+Henge
Szerintem még gyorsan le is fognak jönni:)
-
#11903 Nem csodálom, hogy nem bírják:D:D -
#11902 Most kezdtem el az Excel Saga-t de ezt nem bírják a rekeszizmaim. XD -
_Vegeta_ #11901 Hai, oktoberben indult. Havernal lattam az elso reszt, de valahogy kiment a fejembol es most eszembejutott... csak nemtom honnét vadaszhatnam le. Az elso resz nagyon bejott. ^^ -
#11900 hümm...érdekes lehet:)
ha jól nézem, még csak 4 rész jött ki, és még nem sok csapat csinálja. -
_Vegeta_ #11899 Ki nem ismeri? :D -
_Vegeta_ #11898 wááá
Ez nagyon elborult. ^^
Yamato Nadeshiko Shich Henge
Nemtudjatok veletlen honnan tudnam lekapni? :) -
FFX #11897 én végigjátszottam de sajnos csak a rossz befejezést láttam :S -
Nuki #11896 nos remélem nem tízezerszer lerágott csont:
valaki ismeri az Amnézia nevü játékot? ^^ -
#11895 irfanview (ingyenes progi) és van benne batch conversion. -
#11894 Igen lehet, én pl avatar készítésnél a VideoMach progit használom átméretezésre. Megnyithatsz akárhány képet, és átméretezheted mindegyiket egyszerre. Egyszerű és gyors:) -
Prof William #11893 Mangával kapcsolatos hogy ha nem akarok egyenként átméretezni 150 oldalt, akkor van rá lehetőség hogy valahogy egyszerre tegyem ezt meg? -
#11892 Tegnap néztem meg a Haibane Renmei-t, és nagyon tetszett:) Most már legalább azt is tudom, hogy miből van a banner:D -
Prof William #11891 Lessznek még páran ne aggdój. :)
Ez a csapat fordítja...
http://xamayon.org/scans.php
Olyan jó nosztalgikus érzsem volt amikor olvastam. :) -
#11890 Két srác, négy csaj? Nem túl nagyok a túlélési esélyek.... :D -
Prof William #11889 Még Shaun is szerepel benne! Ezen borultam...
+ Pár jelenet koppra A RE2-ből van... -
#11888 jah elegge oltos szoveg:DD -
#11887 jó kis suli:DD , amugy erdekesnek nez ki -
Shadow_THH #11886 lol mutha fucking zombies on my mutha fucking school -
Prof William #11885 És ez van ha a fordítók túl sokat nézték a Snakes on Planet...
-
Prof William #11884
A városban is zajlik az élet... -
Prof William #11883 Egy kis kedvcsináló a Resident Evil Fanoknak.
A kis csapat elindul... De most nem bioszórára... -
#11882 Zombimanga, jól hangzik:)
Felkeltetted az érdeklődésemet, lehet majd belenézek:) -
Prof William #11881 High School of the Dead.
Egy átlagos iskolai napnak indult. Tumonu és haverjai szivatták egymást, kukucskáltak a lányok bugyija alá, unalmasa órákon űltek... Aznap Ramen lett vlna ebédre, de sajnos egy vírus miatt (Umberlla?)a város jelentős része megzombult. A neveletlen zombik nem általottak betörni az isi területére és fittyet hányva a tanári intőkenek vidám lakomát rendeztek az egybegyült tanárság és diákság nemes képviselőin.
A csekély túlélőnek máris adva van a feladat. Előbb a megzombult iskolából, majd a zombiktól hemzsegő városból kell meglógni.
Hogy nehezebb legyen a dolog a hadsereg vidám katonái is beavatkoznak. (Város lezárva és lőjünk mindenree ami mozog.) Ha reggel azt hitted hogy a legnagyobb baj a matek karó lessz nagyobbat nem is tévedhettél volna :)
Masszív Resident Evil érzésem volt amíg e mangá olvastam. Kész túlélő horror. Erősen csak 18 éven felülieknek. -
Mihail #11880 Bleach 101-hez direct linket tud vki? Torrent itt nemmegy -
Prof William #11879 Igen! Ha csak mindenki egy ezrest tud nélkülözni! -
#11878 főleg hogy már sorozatokat is folymatosan töltenek fel, marha kevés a 100 g is. -
#11877 SuMMeR ezt írta:
"Ha szerverről van szó, akkor SCSI HDD a legvalószínűbb, abból pedig a legkissebb méretűek is elég drágák sajnos. Pl.: HITACHI 73GB SCSI U320 HDD 10K 80PIN 54,200.- Ft (bruttó), és azért a 73GB elég kevéske. (300GB 220.000 Ft)" -
#11876 ezekbe a szervergépekbe milyen winyó van,mekkora? Vmi speckó vagy ugyanolyan mint az otthoniakban?