72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#11955 Ez benne a jó. :D
Pipiru piru piru pipiru piiii! [angyalkás-szmálji-bazinagy-tüskésbuzogánnyal] -
#11954 Piru piru pippiruu!!
Ez a Dokuro-chan mekkora emeletes baromság XD -
Nuki #11953 uhhh 296 rész :D
akkor inkább Pokémon :) azzal még gémbojon is játszom ^^ -
sgamez #11952 Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki hogy honnan lehet megszerezni az InuYasha utolsó részeit? 120-ig fixen meg van, utána lukacsos a repertoárom. Előre is köszi!(bármilyen nyelven jöhet:)) -
#11951 Vajon a tittittiiii is benne van? :) -
#11950 ööö....
Valaki elmondaná mit jelent az, hogy az anime műfaja "shounen"? -
#11949 Oks köszi! -
Nuki #11948 nekemis állatire bejött, főleg hogy énis ilyen könyvmoly voltam jó sokáig :D -
#11947 2 nap alatt végigtoltam a r.o.d-ot és naggyon bejött. Ha írtam volna egy listát, hogy mi kell egy szórakóztató anime-be sokmindent kipipálhattam volna. -
#11946 a nem itt keszult feliratoknal keresd -
#11945 vegig van hozza felirat, de az animeaddictsrol eltunt o.O -
Nuki #11944 az jóóó azt én is ajánlom -
Nuki #11943 meg egy armageddont is :)
tényleg, tudtok ti valami Ratcón nevü Magyar sárkányról? -
#11942 Esetleg olyat amihez végig van felirat? -
Prof William #11941 "Gyula-sama." Laura Vitéz" Huhh ez kicsit kemény volt. :) Fura ilyet látni.
Budapest úgy tűnik jól átvészelte a sötét vámpíros évszázadokat... -
_Vegeta_ #11940 yeee
[Kiss-Kyuu]_Yamato_Nadeshiko_Shichi_Henge_-_05[3F763D1A].avi ^^
Csak en nezem? :) -
#11939 fullmetal alchemist -
#11938 Tudom :) folyamatban vana beszerzése, külföldi ismerősöket kérdezgetek látták-e valamelyik részét :), de nekem konkrétan a AZ a World kéne.
Infúzió be és fel nem állnék a gép elől:) marhára bejön a környezet...
kéne egy ilyen mmo -
#11937 Szevasztok!
Most fejeztem be a Yu Yu Hakushot az Inuyashát és a Blach,Narutot amíg van felirata.
Tehát valaki tudna ajánlani valami hasonló kaliberű animet? -
#11936 Megéri :) A sorozat utolsó részében van egy szép (tán még meghatónak is mondható) jelenet. Holnap még megnézem a filmet, aztán ideje dvd-kre összekészíteni a maradékot :) -
#11935 hát én csak azt tom mondani,h nemnagyon találtam benne hibát, le a kalappal a Japók előtt igazán jó munkát végeztek.Amikor elöszőr láttam anno a trinity blood ot csak bámultam a Magyarországi jeleneteket szal abszoludt. a rendőri munkáról, ill. a "csendéletet" ábrázoló jelenetekből a csövik kezéből igazábol csak a fedél nélkül maradt ki, szal összefoglalva mestermű szerény véleményem szerint:D -
Nuki #11934 aj-jaj és én végig akartam nézni a sorozatot, de íííígy:D
[bocsi a sok üziért] -
Nuki #11933 +#11897+#11899 énis végigjátszjátszottam már mind a három befejezésével együtt :)
csak érdeklődtem hogy ki mennyire érdekelt ezekben az RPG Makeres játékokban, hátha van köztünk olyan aki csinált már ilyet :) (jó egyet én is ismerek de rajta kívül:)
vagy csak szimplán szereti^^ -
Nuki #11932 Régi téma, de most konkrét bizonyítékokkal azoknak akik még nem látták :)
Trinity Blood - Magyarországi jelenetek
Épületek, tájkép
Lánchíd megjelenítése
Magyar nevek
Duna Gyöngye - István City
Pezsi a magyar utcákon
SPOILER! 'Templom'
Vélemény? -
#11931 Basszus, InuYasha 163. részén éppencsak nem bőgtem el magam. Olyan szomorúúúúúúú!!! -
FFX #11930 "szingli" RPG már van belőle :) -
#11929 jah nem ment, de már tapasztaltam ezt 1 párszor ,szal megesik néha -
#11928 A hétvégén sorozatoztam egy kicsit :)
egy valamire jöttem rá, de arra nagyon:
kell egy olyan mmorpg mint a "World" (.hack/sign)
... de nagyon -
#11927 US ftp-je nálatok sem működik most?? -
#11926 Nemtudja valaki hogy honnan lehet letölteni ingyen a Vadmacska kommandó részeit? -
_Vegeta_ #11925 Még a manga is szarnyal... messze a vege hálistennek. ;) -
#11924 Azt várom én is. Most má télleg megölhetné valaki. :/ -
#11923 Bleachből még szerintem 2-3 évad hátra van ne félj. Valamint a Manga-t is nyújtják mint a rétestésztát.:( -
#11922 igazábol sztem teljesen mind1 ,h ki a célpont a kíánség teljesítése után minden esetben ugyanaz a fizetség , pontosabban a lélek.. származhat az bármilyen embertől. -
JohnnyP #11921 Úgy vettem észre hogy Pokol Lány meg tudja ítélni, hogy mikor is gonosz a célpont, és nem szeret csak úgy igazságtalanul gyilkolászni. Pl a szinészkedős részben is szerintem az ő keze volt, mert tudta hogy akit meg akarnak öletni az ártatlan. -
#11920 én végignéztem, de nem estem énse hanyatt tőle -
#11919 nem is a megérdemlésen van a hangsúly , hanem a kívánságon... aki kéri a végrehalytást az lehet alapvetően gonosz is és akarhat rosszat 1 "jó" embernek is.... -
#11918 Én nem bírtam végig nézni(megkövezhettek), de az első hat rész nagyon uncsi ezér nem néztem tovább. -
JohnnyP #11917 Elkezdtem nézni a Hell Girl-t. Van benne néhány olyan rész ahol szerintem egyáltalán nem érdemelnek halált az emberek, és úgy álítják be az estet mintha minimum tömegeket mészároltak volna le. Azért tetszik. -
#11916 Én azt remélem, hogy lesz Kakashi vs. Itachi.
De ha az nem akkor Sasuke vs. Itachi.