72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nuki #12035 váááá :D ez olyan kép mint az a teherautós? -
#12034 Hatalmas ez a háttér. Ezer köszi mégegyszer érte. :-) Lementem megnézni az egyik StarTrek film végét, amit még reggel kezdtem el nézni, visszajövök a szobámba, totál ki is ment a fejeből, hogy háttérváltás volt, erre az arcombavillan a gigantikus Osaka fej. Ezen az arcon én mindig elröhögöm magam. :D -
#12033 megnéztem a galláriádat :)
találtam három jó képpet az azumangábol a "advice-smallgif" cimü helyen :) -
Shadow_THH #12032 D: -
#12031 Ezekről eszembe jutott, hogy milyen kár, hogy Mo még nincs rendesen felzárkózva anime-ügyben. A fejjel lefelé lógós Chiyo kulcstartó nekem tuti alapfelszerelés lenne. -
#12030 Köszi, de szerintem kár volt. Elég lett volna valami másik képfeltöltőre felrakni, ha már a 200kB-ba nem fért bele (az imageshackot is ki lehet ügyeskedni az SG-ről). De azért kösz. :-) -
Shadow_THH #12029
nm letöröltem 4 képet... -
Shadow_THH #12028 -
Shadow_THH #12027 talán nem -
#12026 talán törölj le 100 képpet a jövö képeinek -
Shadow_THH #12025 nem tudom oda feltölteni a hátteret amugy sem mert nagyobb mint 200k :/ -
#12024 Ahogy gondolod. -
#12023 kösz
Relaks: nekem is az a kedvenc képpem :) -
Shadow_THH #12022 azért a galériámba nyomatom mert átláthatóbb, illetve könnyedén oda tudom kalauzolni az újságírókat amikor az sg bekerül a hírekbe -.- (fitti) -
#12021 Klikk a képfeltöltés gombra és ott tuti nincs betelve a galériád (onnan úgy vettem észre, hogy nem is lehet törölni képeket). Max 200kilos képek minden mennyiségben. -
Shadow_THH #12020 nem mert nekem a világon először BETELT a galériám
már lassan egy éve... azóta törlöm a régi képeket ha újat akarok felrakni
asszem 600+ képem van itt
nem mintha nem tudnám máshova feltölteni de akkor is megszoktam ezt a helyet ugyhogy rágom is az opok fülét hogy ugyan irjanak már át egy sort a kódban hogy legyen még tárhelyem...
-
#12019 Ezt az autósat NEE!!!
Minden alkalommal, mikor meglátom, nevethetnékem támad XD -
#12018 Az első az valahol a vége felé mikor mindenki tanul Chiyo-chanéknál, a másik meg szerintem csak fankép.
#12015Ami nagyon tetszik: osaka desktop (jelenleg ez a hátterem, de lecserélném az Osakásra), és a második késes kép. :D
Amúgy tudsz feltölteni. VIP vagy -> "Képfeltöltés" gomb. -
#12017 egy kérdés :)
allulról a második sor utolsó elötti képje hol látható?
és mégegy allulról a harmadik sor negyedik képe is hol látható a sorozatban? -
Shadow_THH #12016 ja igen félreértés ne essek, nem az összes képem osaka meg azumanga a mappában :D -
Shadow_THH #12015 aha csak én meg nem tudok feltölteni :/
-
#12014 thx, én is a Liminality-t akartam következőnek... -
#12013 tetszik a kép :) -
#12012 Elhiszem ^^
Én most, hogy befejeztem a Dokuro-chan-t, Hanaukyo maid-et nézek :) Először a Tai, majd jöhet a La Verite
Ez is eszemeeeeeeent XD (Szívesen lennék a kiccsákó helyében annak ellenére, hogy az anime az anyuci halálával indít) -
#12011 Tess, Kagura. :-)
-
#12010 Kagura? Olyan van az InuYashában is -
#12009 A .hack//Roots -ot nem nézem, de a .hack//Liminality OAV és a .hack//SIGN TV-sorozat között van összefüggés, mert az OAV a TV-sorozat valós életbeli folytatása. -
#12008 A Hack/Roots-t nézi vki?
Tudtommal nincs összefüggés a Hack-ek közt tehát, egyik, nem a másik folytatása... mindegy milyen sorrendben nézi az ember? -
#12007 ok.kösz.amúgy kár -
#12006 #11978 -
Nuki #12005 valamelyik hsz-ekben tesznek szót róla hogy el lesz halasztva jövőre a megjeleneés. ugye többiek? -
#12004 halottatok vmit arról az animés újságról?úgy emlékszem mintha nov.10. lett volna rá írva hogy megjelenik.látta már vki újságosnál?nagyon örülnék ha lenne,de ezzel gondolom ti is így vagytok? -
FFX #12003 De szeretném én is látni :O -
#12002 Voltam ma a nálunk most nyílt Interspar-ban Pápán. Könyvesboltban találtam egy Manga című elég vastag könyvet, 5490 pénz, egy cosplay-es csaj van a borítóján (ja és visszafelé kell olvasni of course ^^) Megvan vkinek? csak érdekelne a tartalma,minősége -
#12001 Érdekes. Azt hittem ez nem ment el....sry -
#12000 Tomo, Tomo, Tomo. >:D -
#11999 Tomo-chan!!!!!444 :p -
#11998 Osaka, Osaka, Osaka, Osaka, Osaka.
-
_Vegeta_ #11997 sakaki? :P
kagura kagura kagura kagura kagura...^^ -
FFX #11996 Sasaki iz dö beszt