72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Nuki
    váááá :D ez olyan kép mint az a teherautós?
  • Hmuda
    Hatalmas ez a háttér. Ezer köszi mégegyszer érte. :-) Lementem megnézni az egyik StarTrek film végét, amit még reggel kezdtem el nézni, visszajövök a szobámba, totál ki is ment a fejeből, hogy háttérváltás volt, erre az arcombavillan a gigantikus Osaka fej. Ezen az arcon én mindig elröhögöm magam. :D
  • biomage
    megnéztem a galláriádat :)
    találtam három jó képpet az azumangábol a "advice-smallgif" cimü helyen :)
  • Shadow_THH
    D:
  • Hmuda
    Ezekről eszembe jutott, hogy milyen kár, hogy Mo még nincs rendesen felzárkózva anime-ügyben. A fejjel lefelé lógós Chiyo kulcstartó nekem tuti alapfelszerelés lenne.
  • Hmuda
    Köszi, de szerintem kár volt. Elég lett volna valami másik képfeltöltőre felrakni, ha már a 200kB-ba nem fért bele (az imageshackot is ki lehet ügyeskedni az SG-ről). De azért kösz. :-)
  • Shadow_THH

nm letöröltem 4 képet...
  • Shadow_THH
  • Shadow_THH
    talán nem
  • biomage
    talán törölj le 100 képpet a jövö képeinek
  • Shadow_THH
    nem tudom oda feltölteni a hátteret amugy sem mert nagyobb mint 200k :/
  • Hmuda
    Ahogy gondolod.
  • biomage
    kösz
    Relaks: nekem is az a kedvenc képpem :)
  • Shadow_THH
    azért a galériámba nyomatom mert átláthatóbb, illetve könnyedén oda tudom kalauzolni az újságírókat amikor az sg bekerül a hírekbe -.- (fitti)
  • Hmuda
    Klikk a képfeltöltés gombra és ott tuti nincs betelve a galériád (onnan úgy vettem észre, hogy nem is lehet törölni képeket). Max 200kilos képek minden mennyiségben.
  • Shadow_THH
    nem mert nekem a világon először BETELT a galériám

már lassan egy éve... azóta törlöm a régi képeket ha újat akarok felrakni
    asszem 600+ képem van itt

nem mintha nem tudnám máshova feltölteni de akkor is megszoktam ezt a helyet ugyhogy rágom is az opok fülét hogy ugyan irjanak már át egy sort a kódban hogy legyen még tárhelyem...

• RelakS
    Ezt az autósat NEE!!!
    Minden alkalommal, mikor meglátom, nevethetnékem támad XD
  • Hmuda
    Az első az valahol a vége felé mikor mindenki tanul Chiyo-chanéknál, a másik meg szerintem csak fankép.

#12015Ami nagyon tetszik: osaka desktop (jelenleg ez a hátterem, de lecserélném az Osakásra), és a második késes kép. :D

Amúgy tudsz feltölteni. VIP vagy -> "Képfeltöltés" gomb.
  • biomage
    egy kérdés :)
    allulról a második sor utolsó elötti képje hol látható?
    és mégegy allulról a harmadik sor negyedik képe is hol látható a sorozatban?
  • Shadow_THH
    ja igen félreértés ne essek, nem az összes képem osaka meg azumanga a mappában :D
  • Shadow_THH
    aha csak én meg nem tudok feltölteni :/

• Jagi
    thx, én is a Liminality-t akartam következőnek...
  • biomage
    tetszik a kép :)
  • RelakS
    Elhiszem ^^

Én most, hogy befejeztem a Dokuro-chan-t, Hanaukyo maid-et nézek :) Először a Tai, majd jöhet a La Verite
    Ez is eszemeeeeeeent XD (Szívesen lennék a kiccsákó helyében annak ellenére, hogy az anime az anyuci halálával indít)
  • Hmuda
    Tess, Kagura. :-)

• RelakS
    Kagura? Olyan van az InuYashában is
  • via_mala
    A .hack//Roots -ot nem nézem, de a .hack//Liminality OAV és a .hack//SIGN TV-sorozat között van összefüggés, mert az OAV a TV-sorozat valós életbeli folytatása.
  • Jagi
    A Hack/Roots-t nézi vki?

Tudtommal nincs összefüggés a Hack-ek közt tehát, egyik, nem a másik folytatása... mindegy milyen sorrendben nézi az ember?
  • egypszichonauta
    ok.kösz.amúgy kár
  • Hmuda
  • Nuki
    valamelyik hsz-ekben tesznek szót róla hogy el lesz halasztva jövőre a megjeleneés. ugye többiek?
  • egypszichonauta
    halottatok vmit arról az animés újságról?úgy emlékszem mintha nov.10. lett volna rá írva hogy megjelenik.látta már vki újságosnál?nagyon örülnék ha lenne,de ezzel gondolom ti is így vagytok?
  • FFX
    De szeretném én is látni :O
  • Seth
    Voltam ma a nálunk most nyílt Interspar-ban Pápán. Könyvesboltban találtam egy Manga című elég vastag könyvet, 5490 pénz, egy cosplay-es csaj van a borítóján (ja és visszafelé kell olvasni of course ^^) Megvan vkinek? csak érdekelne a tartalma,minősége
  • Ottto
    Érdekes. Azt hittem ez nem ment el....sry
  • Ottto
    Tomo, Tomo, Tomo. >:D
  • Ottto
    Tomo-chan!!!!!444 :p
  • Hmuda
    Osaka, Osaka, Osaka, Osaka, Osaka.

• _Vegeta_
    sakaki? :P

kagura kagura kagura kagura kagura...^^
  • FFX