72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#12115 Eléggé :) Az Azut ajánlom mindenkinek akivel csak beszélek
(Osaka tényleg nagyon vizen van :)) -
#12114 O-o
Megnézendő? ^^ -
#12113 Mondtátok, hogy eléggé pihent az azumanga, de hogy ennyire?!
Nem készültem fel eléggé^^ -
#12112 Ahh Gungrave-t és Tokyo Godfdathers-t hogy hagyhattam ki.. Na mega Berserk-et életem 3-ik anime-je volt és azóta is kedvencek között van (nem beszélve a mangáról ami már hónapok óta várat magára a következő résszel:(
Valamint ott van még az escaflowne (szerintem sorozat jobb, de a movie pedig sokkal sötétebb hangulatú) -
#12111 Szerény személyem ajánlása:
Berserk - Kenfu Denki Berserk
Monster
Planetes
GunGrave
Black Lagoon
Haibane Renmei - Charcoal Feathers Federation
Millennium Actress - Chiyoko Millennial Actress
Memories-ból különösen a Magnetic Rose
Perfect Blue
Tokyo Godfathers
Paranoia Agent
Hi no Tori
Kino no tabi
Mai-Hime
The Wings of Honneamise aka Royal Space Force aka Star Quest
Great Teacher Onizuka - GTO
Golden Boy
School Rumble
+unblock minden amit a Studio Ghibli készített -
#12110 Őőő, lehet rosszul fogalmaztam. Ezeket már láttam (plusz az értékelésem a 10-es skálán). Ezek alapján be lehet lőni, hogy mi tetszik és így kértem egy kis ajánlást, mivel a törzsvendégek inkább képben vannak. :-)
A Love Hina már megvolt, valahogy lefelejtettem a listáról (talán 7-est raknék mellé). GITS-ből meg már láttam a filmeket (életem első animéje volt jóegynéhány éve az első film, azóta itt csücsül eredeti DVD-n mert Rince megvette amcsiban (ha már 2002-ben is anime mániás lettem volna akkor annyi mindent be tudtam volna vásárolni míg én is kint voltam >.<)), hallottam, hogy a sorozatok nem olyan jók mint az alapok. -
#12109 Neon Genesis Evangelion 10
Neon Genesis Evangelion: End of Evangelion 10
Akira 9
Cowboy Bebop 9
Ghost in the Shell 9
Elfen Lied 8
Ninja Scroll 8
Wolf's Rain 8
Animatrix 7
Chobits 7
FLCL 7
ezeket ajanlom rahxephon helyett inkabb neon genesis-t nezz.
amit nem soroltal de szerintem jok az pl a
love hina
bleach
berserk (!!!!!)
szerintem:
lesd meg az osszes tobbit amit mondtam de a neont hagyd a vegere a berserkkel.!! ezenkivul ott van a ghost in the shell 2 sorozata is. azok is nagyon jok.
ja es ha tudsz angolul akkor eureka seven mert szerintem tok jo. -
#12108 ebben a sorrendben jo is: -
#12107 hat nemtom.. nekem sumomo fele viselkedes mar japan baromsag..
-
_Vegeta_ #12106 Enis torrenttel szettem, mert most indult.. de teljes sebesseggel jott. Meg is lepodtem. :) -
#12105 Ez is listára került, de sajna a Team szerverén nincs fent. Majd szétnézek torrenten. -
_Vegeta_ #12104 Ugylatom a Shonen mufaj ugy ahogy van.. kizarva. :D
Amugy en mostanaban nezegetem es olvasgatom a Yamato Nadeshiko Shichi Henge-t. :D
Szerintem beleferne neked mert nagyon hasonlit az azumangara. No nem sztoriban, de humorban es grafikaban elegge.
Más:
Azt a kutyafajat a Kajika-t japanba meg lehet kapni potom 1300-HUF penzbe. ^^ -
#12103 Megvolt a Jin-Roh. Ezer köszönet, hogy ezt is megemlítetted. Hihetetlenül megfogott. Az animáció egyszerűen gyönyörű és a történet se úgy alakult ahogy azt a bevezető után vártam volna (sokkal jobb kerekedett ki belőle). SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy miért is kellett Keinek meghalnia. Azért, hogy ne árulja el senkinek, hogy a Wolf Brigade tényleg létezik? -
Shadow_THH #12102 jungle wa itsumo hare nochi guu
Hajime no Ippo -
#12101 Köcc, most aztán lesz mit néznem. :-) -
#12100 az animeaddicts adatbázisa kicsit bővebb
-
#12099 Pl amit most nézek ^^
Hanaukyou Maids
Két sorozat van: Tai, ez készült előbb, és a La Verite. Az első mindenképpen aranyos, a második még nemtom, csak két részt láttam.
Van benne sok meztelen lány (mint EL-ben), egy jó adag poén, bár néha fárasztó (pl FMP Fumoffu), meg egy kis romantika is (mint előbb)
A történet majdnem ugyan az egyébként, csak a La Verite kicsit másképp van rajzolva, az egyes részek hosszabbak, meg pár szinkronhangot lecseréltek. -
#12098 Kösz. Fel vannak jegyezve. :-) -
#12097 Jin-Roh : Wolves Brigade
X- The Series
X- The Movie
RahXephon
Gundam Seed (destiny szar bele se kezdj)
Csak így kezdésnek. Vicces animet nem tudok mondani mert nem sokat láttam. -
#12096 Plusz: van olyan anime oldal (akár angol, akár magyar), amin majdnem az összes anime fent van ismertetővel/értekelhetőséggel? Az aio-anime listáját kicst hiányosnak érzem. -
#12095 Az alábbi lista alapján belőhető érdeklődési körben milyen animét tudnátok ajánlani következőnek? Neon Genesis Evangelion 10
Neon Genesis Evangelion: End of Evangelion 10
Akira 9
Cowboy Bebop 9
Ghost in the Shell 9
Azumanga Daioh 8
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 8
Elfen Lied 8
Excel Saga 8
Full Metal Panic? Fumoffu 8
Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth 8
Ninja Scroll 8
Wolf's Rain 8
Animatrix 7
Chobits 7
FLCL 7
Full Metal Panic! The Second Raid 7
Kite 7
Puni Puni Poemy 7
Stellvia of the Universe 7
Full Metal Panic! 6 -
_Vegeta_ #12094 Jahh hat vegulis jah. :D -
#12093 Én az eredetire gondoltam, nem a kanás átiratra :P
A Hanaukyou maids-ben is van egy Cynthia, vagy mi, és szegénynek úgy írták a nevét, hogy シンシア (shinshia), ha jól emléxem ^^ Meg Mariel-ből マリエル (marieru), de ez legalább aranyosan hat :) -
_Vegeta_ #12092 Bejiita RelakS, Bejiita. ^_~
biomage: ha elkezdessz kicsit foglalkozni a japannal a "私" "は" "です" kifejezesekkel gyakran talalkozni fox. ;) -
#12091 Naruto 4 ever! -
#12090 Sumomo-n lehet röhögni... -
#12089 Vegeta vagyok. (csak valami vedzsíta a kiejtése, azért van úgy írva japánul ahogy) -
#12088 ez mit jelent?
私は ベジータ です。 -
_Vegeta_ #12087 Egy ecchitol ne varjal gondolkodos sztorit. Jójó ez gonosz megjegyzes volt. :D -
#12086 meglestem a Chobitsot
haaat... :D
persze minden animebol nem lehet kihozni a hubazmeg ezen most egy hetig gondolkozni fogok sztorit de.. vegulis jo volt.
-
#12085 naná h vannak tájszólások.
csak h pár ismertet említsek.
naruto, love hina-ból kitsune vagy kenshin-ből kenshin :) -
_Vegeta_ #12084 Mas: De uncsik ezek a Bleach fillerek. En meg mar azt varom mikor jonnek Hitsugaya-ek a suliba, ugylaccik hiaba varom. :D -
_Vegeta_ #12083 Osakai tajszolas? Ez mar ontopik. ^^ -
#12082 Már nem... egyszerűen meguntam. Ha nem veszitek észre akkor mindegy:)
Hogy offtopic is legyek: Szerintem ott is vannak tájszólások. -
_Vegeta_ #12081 "Ameik jobban teccik!" :) Az adott orszagban ugyis megertik. ^^
De egyebbkent a mi tanarunk allandoan Doü, DÓUÜ-nek mondja en igy jegyeztem meg. :)
De ezt inkabb japan topikba kene mert még bucser fejbe kolint minket. ^^ -
#12080 Ahogy a magyarban is. De mit tanuljunk meg? Ahogy "hivatalosan" van, vagy pl magyar esetén pálócous kiejtést? :P -
_Vegeta_ #12079 En rohogogorcsot. :D -
#12078 Na ettől tudok idegrángást kapni... -
_Vegeta_ #12077 Azert kiejtest annyira ne eroszakold bele a masikba, mert bizony van egy-ket fajta kiejtes. En pl direkt irtam "doü"-vel. :)
#12064: Nekem a Boku wa-rol jut mindig ez az eszembe. Boku wa Boku wa Boku wa. :D
#12073: Bwahahahaha :DD Mekkora nagy. -
#12076 Épp most nézem a Stellviát, szóval ez betett.
Amúgy ajánlom az Uchuu no Stellvia sorozatot azoknak, akik sci-fi mániásak. Afféle "Harry Potter in space" sorozat.