72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #12155
    hat nemtom , Bleachben leginkabb az a jellemzo hogy jon a nagy es gonosz valaki , aki nagyon csunyan elveri hosunket , de o nem adja fel es lenyomja a rosszat a kisujjaval ... Narutoban en inkabb azt vettem eszre hogy mintha a vilag , meg a legkisebb legeldugottam nyomi falu is tele van hihetetlentitkosesdurva technikakat hasznalo ninjakkal ... ezert nem nezem mar a narutot , a Bleachben legalabb a filler reszek is egy "rossz csoport" elleni harcrol szolnak , persze mar ez is unalmas , de sztem mar csak par resz a fillerek vegeig (legalabbis a bounto reszeke :D ), Narutoban meg minden sarkon felistenekbe botlanak <_<
  • mikusmate
    Nagyon jó; szerintem megéri :) Én most tartok 180-nál, de nagyon élvezem. Igaz van egy két cselekményszál ami el van nyújtva (Arabasta & Sky Island-os részek), de ki lehet bírni. Ja és ami a legfontosabb, engem nagyon sokszor meg is mosolyogtat :)
  • Seth
    rajzolását nem szeretem, nem bírom megszokni. Meg ennek is se füle se farka
  • Gaara
    Most fogok nekimenni a One Piece-nak, kíváncsi leszek rá, hogy tényleg annyira jó-e, mint amennyire más fórumokban is sztárolták.
  • _Vegeta_
    #12141: Az anime kicsit el lett nyujtva ez teny, de ez szerintem csak fokozza az izgalmakat. Es Son goku. (孫 悟空) ^^

#12142, #12143: Eloszor is a magyar szinkront jobb elfelejteni, masodszor meg ezt az 5perc es felrobban dolgot tobb helyen kitargyaltak mar es valoszinuleg csak Freeza nem tudta pontosan mennyi ideig is birja a bolygo igy elszamolta magat...

#12144: Kenshin (ujKen) :D az oké, de az fma az rovid. vagabond nemtom mér shonen neked de meghajolok elotted. :)

#12145: En ugy emlexem mindig a gonocok huztak az idot, mert "mien tap vagyok senki se tud megutni, jaccadozunk akkor".

#12146: Sokaig. :D Aztan akik kesobb mentek ott mar mondtak is mennyivel hamarabb odaertek bukujutsu-val...

#12147: En ilyesmire nem emlexem mivel a DBZ kezdetekor mar nem volt Vegeta bolygo. :) Amugy pedig mas jarmurol van szo szal nemertem mi a fura.

Akinek nem fexik az idohuzas az maradjon a villamsorozatoknal mondtam az elobb is. :)
  • Jagi
    xDDDD

vagy 20 rész, de az a minimum :)
  • CSOCSO
    hat eleg hulyen fogalmaztal:D:D:D amugy oksz.. nezd meg a berserket,, eureka seven, bleach
  • RelakS
    Nemtom, de elaludt, és kezdhette előlről XD
  • Sadun Tryst
    vagy vegita meddig is repült a vegeta bolygó felé?
    neki kb 2 addig tarott mint gokunak :D
  • Seth
    meddíg is futott azon a kiba kígyón ott az alvilágban ??? :D
  • Jagi
    Igen, talán ez az egy kivétel :)
    A bdz-ban még az volt idegelő mikor 4 részen keresztül Goku csak repült, a többiek meg "hűmilyentápezaellen"-eztek amíg meg nem érkezet^^
  • Sadun Tryst
    kenshin és fma animére gondoltam.

és igen, vagabond is shonen. (valamilyen szinten biztos xD)
  • Nuki
    és a magyar főcímdal úgy ért véget hogy "...szeretet és barátság". a következő jelenetkben meg véresre vert ájult testek feküdnek egymás mellett
  • Seth
    miközben a narrátor mindegyik rész végén mondta, hogy na 5 perc és felrobban a bolygó :D
  • RelakS
    Hála istennek az Inuyashában ez annyira nem tapasztalható :) Meg folyton gyorsan lerendezik egymást, nem úgy, mint a DBZ-ben, mikor Shongoku, meg a csillogófejű a haldokló bolygón vagy egy tucat részen át gyepálták egymást XD
  • _Vegeta_
    51resz es 14chapter nabumm, hudehosszu. :) De még megy oké oké. :D

vagabond mint shonen? :P Gantzot meg nemprobaltam, de szerintem nekem nem tetszene.
    Dragon Ball, One piece, Bleach, Naruto, Yaiba, FMP szerintem a legutosebb animek. A 10-20-30 reszeseket altalaban nemszeretem eppcsakhogy az ember mexereti a foszereploket azt bumm vege. ¬.¬"
    Persze a manga az mas retesteszta. :)
  • Jagi
    mindből talán az első sagat érdemes max a másodikat (ha a felénél nem csuklik meg :( )
  • Sadun Tryst
    jaja, bleach-es is ez a baj. naruto hál isten még azért olyan szinten nem tart. de ott is az lesz a köv sagában. ha ezzel a történettel nem zárják le a mangát, akkor nekem addig tartott az egész. :)
  • Jagi
    Az ilyen "megasorozatokal csak ez a baj... egy idő után nagyon lapos lesz, a karik meg übertápaok és minnél erősebb főellent gyártanak annál jobban ellehetetlenedik az egész :(
  • Hmuda
    Pár hónapja mondták, hogy "mindjárt vége". Azóta is "mindjárt vége".
  • Black Hawk
    Télleg azt mikor kezdik folytatni?
  • Nuki
    FMA anime (Y)
  • Sadun Tryst
    fullmetal alchemist is tetszett és nem 20 részes volt. akárcsak a rurouni kenshin.
    és a shonen műfaj az egyik kedvencem.
    pl. vagabond, balde of the immortal, shamo, zetman, gantz...
    de ezek olyan címek a gantzon kívűl amikből nem készült anime. és hál isten. így nincs bennük feleslges marhaság, csak az amit akarnak.
  • _Vegeta_
    En nem unom egyiket se, persze nem olyan jok a fillerek mint az eredeti sztori de aranyosak. Az viszont biztos ha ujra kezdik a fosztorivonalat, mindenki 1bol visszapartol majd. :P

Tryst: Ha unod akkor ez nem a te mufajod, ennyi az egesz.. elofordul. Nezd a 10-20 reszes animekat akkor. ;)
  • Sadun Tryst
    hát nemtom. én nem szeretem magam kínozni. így inkább nem erőltetem magamra azt ami nem teccik már :)
  • Hmuda
    Bleachet még nem kezdtem el, a Narutoban meg csak a fillereket unom, de azokat nagyon. NAGYON! Nem is nézem tovább amíg el nem kezdik megint a manga alapján folytatni.
  • Bucser
    ja mikor egyik rész abból állt, hogy hol Ichigo-t hol Rukia-t mutatták ahogy szalad a házak között közben meg nyavajogtaka mod soulok na ott kikapcsoltam egy időre az egészet...
  • Seth
    oh, nekem mindegyiket sikerült :(
  • _Vegeta_
    Bleachet nem lehet megunni, narutot, semmien shonen-t nemlehet. :PPP
  • BEAST #12126
    enis nezem renduletlenul ... de mar elegge unom ezeket a ratyi reszeket :D vegre lenyomhatnak mar kariyat :D
  • Sadun Tryst
    hát nekem a sorozat és a manga is csak rukai kiszabadításáig tart. meg talán addig amíg az új ellenség megjelenik. mert az még izgi volt h ichigo apja is beszállt a mókába, meg ilyesmi. de azóta tényleg csak powerleveling meg "juj ez de erős, de az utolsó pillanatban 100 sebből vérezve győzök" megy. UNALMAS. és ilyet 100 másik mangában és animében is lehet látni. narutonak legalább a mangája még elég jó.
  • Bucser
    hát mostmár kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle:D

De biztos vagyok benne, hogy hatalmasat bukott a korábbi mércéről... az első saga után ha azt folytatják még talán hajlandó lettem volna 7 fölét adni neki, de ami most megy ez.... ez ... 4 alá sem...
  • Sadun Tryst
    csodállak h van még erőd nézni :)
    én már csak a manákat olvasom. de bleach-ben már azt is nagyon unom...
  • Sadun Tryst
    Shin Angyo Onshi.
    eredetlieg egy koreai alkotás amit aztán átvettek a japánok és animét csináltak belőle. vagy én nemtom. lényeg h erdetileg egy koreai manga, amiből később japánok animét csináltak. :)
    mostanság meg az 576konzolban vannak részek belőle.

az animét én láttam, nem olyan rossz, 1x érdemes megnézni. de semmi különös, annyira nem jó.
  • FFX
    ez nem a "magyar manga"?
  • Prof William
    Tudom ez manga de tegnap vettem meg az Árnybíró (Anhjo Onishi) első kötetét.

Kelemes kis kötet. Humorral harcal, és mondanivalóval.

Favorit mondat.

"Nem halt meg csak tetteti! :) "
  • Seth
    Nana-t ki látta,nézi?? Most olvastam róla ismertetőt, megtetszett, most pont ilyen nyugis real life animéhez lenne kedvem. Vélemények?
  • _Vegeta_
    Még mindig a fillerek? :)
  • Bucser
    Bleach #103

Mai napig jót röhögök azon amikor a Kapitányok és a Kapitány helyettesek futnak Seiretei utcáin:D Pedig millió egyszer volt olyan jelenet, hogy ugrálnak a háztetőkön vagy amikor a Shunpo-t használva óriási távolságokat tesznek meg:D ÉS most meg negyedórákat meg napokat futkároznak Seiretei utcáin:D Pedig sietniük kellene:D

Vicces:)
  • _Vegeta_
    En nagyon sajnaltam hogy befejeztek, de jo volt az uccso resz azert. :D