72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • _Vegeta_
    [Manga] Bleach 252 MQ [BleachBuzz].​zip
    Ugyan nem hq de... :D
  • Hmuda
    Gondoltam megnézem megint azt a részt. A következmény:

• Jagi
    Hát ezt nem bírtam végig nézni [a pokemon zenéze nem jön be nekie]
  • Shadow_THH
    mi történt a fórummal? ezek az üzenetek eddig az enyém elött voltak
  • Hmuda
    Szivesen. :-)

Sajna a minősége ilyen, így is fél mega (gondolom azért itt ha mindenki gépen nézi az animéket akkor sávszéllel nincs gond :-)).
  • Jagi
    hopsza :)
  • Jagi
    pont ennyire gondoltam :)
  • Jagi
    Loál! Arigato!
  • Hmuda
    Tess:

Nem tudok jobbat kihozni belőle. Így is hatalmas lett, mert viszonylag hosszú jelenet (GIF léptékben mérve).
  • Jagi
    Hallod, ezen gondolkodtam, mi volna a helyesebb :) de végül nem azt írtam xDDD
  • RelakS
    Lassan, de rájöttem, mi nem stimmel XD

Ez akart lenni, nem?

-[valakinek a neve]
    -Nan de...?!!? (itt a Nani de fura volt)
    -Baaaaka, urusai!!44
  • Shadow_THH
    pokémon Gmannel

majd még lesz ha jóak lesztek :C
  • Hmuda
    Oksa. Úgy fél-egy óra (vacsi is kell néha).
  • Jagi
    2. rész 10:28-29-nél kezdődik :)
  • Hmuda
    Melyik részben van és pontosan melyik pálcikásra gondolsz (így hirtelen kettő is van)? Leszedem azt a részt és gyorsan összedobom.
  • Nuki
    :D
    akkor nekemis utolsó off :)
    szomszédom szokta csinálni:
    megszólít: Hé te....! (odanézel, elkezd énekelni a semmibe) "te rongyos élet...te bolondos élet"
    ugyanígy: "Nem jó...!"; "....minden este a kapuba kiállni."
  • Jagi
    JAAAAAAAAAAAJmá' :)
    valaki lécci csinálja már meg azt a .gif-et hogy:
    Osaka-chan vs evőpálcika =^.^= (<--neko)
    thankju!
  • Jagi
    valami hasonló. xD

Csak még egy off :)

a srác meg se szólal...
    odamész hozzá és "unom már" hangsúllyal meg egy lenge kézfejes "pöccintéssel" (az arcára) együtt közlöd vele:
    Jajj, fog'má'be a pofád! lolol ez jó szokott lenni adott helyzetben

ui.: nagyon jó haverral kell csináni, hogy ne üssön vissza, csak bambán nézzen:)
  • Nuki
    ha ránk jön az ötperc, ha idenéz az illető a névre egyből be hogy: egy-null!
  • Nuki
    igen ilyen és ehhez hasonló szófordulatokkal kezdi az ember a japán-tanulást ha animét néz:D
  • Jagi
    Mi sokat szivattuk egymást így :)
    A "csak a neved gyakoroltam"-nak egy másik változata
    a lényeg: az első szótagnál rögtön Kussolj már te hülye!
    anno nagyon vicces volt persze csak egy darabig :) és ez kb 8 éve volt
  • Krezga
    szerintem azanidb-n minden anime fennt van.
  • Seth
    magyarban ha megkérdezed mivan? akkor azt szokás válaszolni, hogy hülye, fogd be?? ez alap?? nem tudtam ^^
  • Jagi
    egy szó ami sok animében szerepel:

-[név]... !
    -nani de..
    -BaAaka, urusai!

magyar alap szivatás :)
  • Nuki
    pedig egy u fölött a gerendázás jobban hasonlít vécétetőre :P
  • RelakS
    Magyartanár jellemezte így azt, amikor a dolgozatban ö és ü helyett ō és ū betűket talált. Persze, bevarrta azonnal a durvahibát :D
  • _Vegeta_
    WC tetos :DD
  • RelakS
    Én csak leírtam, amit a wakan mondott :)

A wc tetős romaizálást meg utálom, de ez már személyes probléma ;)
  • _Vegeta_
    Ne akarjal mar mindent leforditani. :)) go+ku(kū)
    Persze lehet gokuu is. :P
  • RelakS
    Akkor már Son Gokuu :) (そん ごくう - Gokuu unoka, vagy mi :D)
  • Jagi
    akkor ez lehet a baj :) Az op és az end is (eléggé) tetszik
  • Bucser
    Lehet adok majd neki még egy nekifutást. De számomra teljesen emészthetetlen néha mert abszolút nem illik az opening/ending sem a sorozathoz(szerintem)... (Mondjuk én imádtam a Jazz/blues betéteket a Bebopban nekem a Rap/hip-hop mint zenei stílus sem jön be:D)
  • _Vegeta_
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Errol beszelek, nezopont kerdese. Az egesz vilagnak jobb mert rend van a galaxisba. Lehet hogy xyz lazadonak rossz mert o tudja hogy kerult hatalomra a csaszar, de zyx rohamosztagosnak jo, mert o egy olyan vilagban el ahol latja a rendet amit o tart fenn (mint rohamosztagos katona).
    Nincsen hulye demokracia ahol mindenki beleszol mindenbe es egy szaros torvenyt nem tudnak megujitani. :D

Egyebbeknt vissza Bleachre vagy a Narutora ezekbe mind pozitivum hogy a karakterek nagyon arnyaltak (ezt emlitetted te), nincsennek fekete es feher karakterek mint a starwarsba pl. Vagy a Dragon Ball-ba, aminek viszon epp ez az egyik vonzereje.

Off szoval csak olvasta el aki akarta. ^^
  • Jagi
    A samurai champlooval nekem nem volt semmi gondom, sőt! Nagyon is tetszett, volt hangulata a betétek sztem jók, és sztem jó helyen voltak
    A másik srác Mugen, Jinn az csak Jin, és a kiccsaj Fuu-chan (na meg a repülő mókus Momo-chan)
    Jin jelleme nagyon tetszett.
  • Bucser
    A császár gonosz, mert neki nem az a célja, hogy rendet és békét hozzon a galaxisba, hanem hogy hatalmat szerezzen. Hisz pont ő kezdeményezte a felfordulást ami a békétlenséget hozta. Szóval attól még nem leszek jó ember hogy felgyújtom széndékosan a házam, majd nézem hogyan ég egy kicsit aztán eloltom...

Bocsi az offért:D
  • _Vegeta_
    Azert az hogy ki a "jo" es ki a "gonosz" erosen nezopont kerdese. Starwars : a csaszar gonosz? Egyensulyt hozott a birodalomban. Hogy a legegyertelmubb jo-gonosz csatat emlitsem. ^^
  • _Vegeta_
    DBrol jot vagy semmit. Ha nemtucc jot inkabb maradj csendben. ^^
    Bar ugyis jon mindjart bucser es kiatkoz vagy 2honapra szoval inkabb en maradok csendben. :D

Yamato Nadeshiko Shichi Henge 6os resz is durva volt. :D
    Csak en nezem?
  • Bucser
    A Bleachbe azajó, hogy nem is gonosz az ellenfél egyértelműen (na jó Kariya kivételével) Hanem csak erősebb. Lásd pl Zaraki vagy Renji vagy éppen Byakuya. Aizen sem gonosz csak átbaszott mindenkit a célja elérésének érdekében. Úgy pedig pláne senki nem halt meg benne hisz a 4th squad ugyis mindenkit meggyógyít és ha ők nem tudják akkor majd Orihime:D

Szóval vicces....

De ha már elkezdtem végignézem de lehet itt is eljutok addig a szintig, hogy leteszem..

Pl Samurai Champloo volt az a sorozat amit nem bírtam végignézni... Kurva jó verekedős jelenetek voltak benne meg jinn és a másik srác kapcsolata is állat volt de az állandó szarabbnál szarabb RAp betétek már idegesítettek... meg a mindig van valaki akit félbe kell vágni vagy éppen az embereit....

Viszont egy jól megmunkált Vagabond animenek örülnék.... Az pl ütős móka lenne.
  • Jagi
    Ez a:

-Uh, piszok erős, egyetlen csapása eltörte 4 csontomat...
    -begb*sztam anyádat!
    -dögölj meg!
    (és szarráveri)

Ez?

z-kategóriás akciófilmes klisé :)
  • Sadun Tryst
    akkor namek, tényleg. bocsi xD