72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
_Vegeta_ #12195 [Manga] Bleach 252 MQ [BleachBuzz].zip
Ugyan nem hq de... :D -
#12194 Gondoltam megnézem megint azt a részt. A következmény:
-
#12193 Hát ezt nem bírtam végig nézni [a pokemon zenéze nem jön be nekie] -
Shadow_THH #12192 mi történt a fórummal? ezek az üzenetek eddig az enyém elött voltak -
#12191 Szivesen. :-)
Sajna a minősége ilyen, így is fél mega (gondolom azért itt ha mindenki gépen nézi az animéket akkor sávszéllel nincs gond :-)). -
#12190 hopsza :) -
#12189 pont ennyire gondoltam :) -
#12188 Loál! Arigato! -
#12187 Tess:
Nem tudok jobbat kihozni belőle. Így is hatalmas lett, mert viszonylag hosszú jelenet (GIF léptékben mérve). -
#12186 Hallod, ezen gondolkodtam, mi volna a helyesebb :) de végül nem azt írtam xDDD -
#12185 Lassan, de rájöttem, mi nem stimmel XD
Ez akart lenni, nem?
-[valakinek a neve]
-Nan de...?!!? (itt a Nani de fura volt)
-Baaaaka, urusai!!44 -
Shadow_THH #12184 pokémon Gmannel
majd még lesz ha jóak lesztek :C -
#12183 Oksa. Úgy fél-egy óra (vacsi is kell néha). -
#12182 2. rész 10:28-29-nél kezdődik :) -
#12181 Melyik részben van és pontosan melyik pálcikásra gondolsz (így hirtelen kettő is van)? Leszedem azt a részt és gyorsan összedobom. -
Nuki #12180 :D
akkor nekemis utolsó off :)
szomszédom szokta csinálni:
megszólít: Hé te....! (odanézel, elkezd énekelni a semmibe) "te rongyos élet...te bolondos élet"
ugyanígy: "Nem jó...!"; "....minden este a kapuba kiállni."
-
#12179 JAAAAAAAAAAAJmá' :)
valaki lécci csinálja már meg azt a .gif-et hogy:
Osaka-chan vs evőpálcika =^.^= (<--neko)
thankju! -
#12178 valami hasonló. xD
Csak még egy off :)
a srác meg se szólal...
odamész hozzá és "unom már" hangsúllyal meg egy lenge kézfejes "pöccintéssel" (az arcára) együtt közlöd vele:
Jajj, fog'má'be a pofád! lolol ez jó szokott lenni adott helyzetben
ui.: nagyon jó haverral kell csináni, hogy ne üssön vissza, csak bambán nézzen:) -
Nuki #12177 ha ránk jön az ötperc, ha idenéz az illető a névre egyből be hogy: egy-null! -
Nuki #12176 igen ilyen és ehhez hasonló szófordulatokkal kezdi az ember a japán-tanulást ha animét néz:D -
#12175 Mi sokat szivattuk egymást így :)
A "csak a neved gyakoroltam"-nak egy másik változata
a lényeg: az első szótagnál rögtön Kussolj már te hülye!
anno nagyon vicces volt persze csak egy darabig :) és ez kb 8 éve volt -
#12174 szerintem azanidb-n minden anime fennt van. -
#12173 magyarban ha megkérdezed mivan? akkor azt szokás válaszolni, hogy hülye, fogd be?? ez alap?? nem tudtam ^^ -
#12172 egy szó ami sok animében szerepel:
-[név]... !
-nani de..
-BaAaka, urusai!
magyar alap szivatás :) -
Nuki #12171 pedig egy u fölött a gerendázás jobban hasonlít vécétetőre :P -
#12170 Magyartanár jellemezte így azt, amikor a dolgozatban ö és ü helyett ō és ū betűket talált. Persze, bevarrta azonnal a durvahibát :D -
_Vegeta_ #12169 WC tetos :DD -
#12168 Én csak leírtam, amit a wakan mondott :)
A wc tetős romaizálást meg utálom, de ez már személyes probléma ;) -
_Vegeta_ #12167 Ne akarjal mar mindent leforditani. :)) go+ku(kū)
Persze lehet gokuu is. :P -
#12166 Akkor már Son Gokuu :) (そん ごくう - Gokuu unoka, vagy mi :D) -
#12165 akkor ez lehet a baj :) Az op és az end is (eléggé) tetszik -
#12164 Lehet adok majd neki még egy nekifutást. De számomra teljesen emészthetetlen néha mert abszolút nem illik az opening/ending sem a sorozathoz(szerintem)... (Mondjuk én imádtam a Jazz/blues betéteket a Bebopban nekem a Rap/hip-hop mint zenei stílus sem jön be:D) -
_Vegeta_ #12163 OFF SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Errol beszelek, nezopont kerdese. Az egesz vilagnak jobb mert rend van a galaxisba. Lehet hogy xyz lazadonak rossz mert o tudja hogy kerult hatalomra a csaszar, de zyx rohamosztagosnak jo, mert o egy olyan vilagban el ahol latja a rendet amit o tart fenn (mint rohamosztagos katona).
Nincsen hulye demokracia ahol mindenki beleszol mindenbe es egy szaros torvenyt nem tudnak megujitani. :D
Egyebbeknt vissza Bleachre vagy a Narutora ezekbe mind pozitivum hogy a karakterek nagyon arnyaltak (ezt emlitetted te), nincsennek fekete es feher karakterek mint a starwarsba pl. Vagy a Dragon Ball-ba, aminek viszon epp ez az egyik vonzereje.
Off szoval csak olvasta el aki akarta. ^^ -
#12162 A samurai champlooval nekem nem volt semmi gondom, sőt! Nagyon is tetszett, volt hangulata a betétek sztem jók, és sztem jó helyen voltak
A másik srác Mugen, Jinn az csak Jin, és a kiccsaj Fuu-chan (na meg a repülő mókus Momo-chan)
Jin jelleme nagyon tetszett. -
#12161 A császár gonosz, mert neki nem az a célja, hogy rendet és békét hozzon a galaxisba, hanem hogy hatalmat szerezzen. Hisz pont ő kezdeményezte a felfordulást ami a békétlenséget hozta. Szóval attól még nem leszek jó ember hogy felgyújtom széndékosan a házam, majd nézem hogyan ég egy kicsit aztán eloltom...
Bocsi az offért:D -
_Vegeta_ #12160 Azert az hogy ki a "jo" es ki a "gonosz" erosen nezopont kerdese. Starwars : a csaszar gonosz? Egyensulyt hozott a birodalomban. Hogy a legegyertelmubb jo-gonosz csatat emlitsem. ^^ -
_Vegeta_ #12159 DBrol jot vagy semmit. Ha nemtucc jot inkabb maradj csendben. ^^
Bar ugyis jon mindjart bucser es kiatkoz vagy 2honapra szoval inkabb en maradok csendben. :D
Yamato Nadeshiko Shichi Henge 6os resz is durva volt. :D
Csak en nezem? -
#12158 A Bleachbe azajó, hogy nem is gonosz az ellenfél egyértelműen (na jó Kariya kivételével) Hanem csak erősebb. Lásd pl Zaraki vagy Renji vagy éppen Byakuya. Aizen sem gonosz csak átbaszott mindenkit a célja elérésének érdekében. Úgy pedig pláne senki nem halt meg benne hisz a 4th squad ugyis mindenkit meggyógyít és ha ők nem tudják akkor majd Orihime:D
Szóval vicces....
De ha már elkezdtem végignézem de lehet itt is eljutok addig a szintig, hogy leteszem..
Pl Samurai Champloo volt az a sorozat amit nem bírtam végignézni... Kurva jó verekedős jelenetek voltak benne meg jinn és a másik srác kapcsolata is állat volt de az állandó szarabbnál szarabb RAp betétek már idegesítettek... meg a mindig van valaki akit félbe kell vágni vagy éppen az embereit....
Viszont egy jól megmunkált Vagabond animenek örülnék.... Az pl ütős móka lenne. -
#12157 Ez a:
-Uh, piszok erős, egyetlen csapása eltörte 4 csontomat...
-begb*sztam anyádat!
-dögölj meg!
(és szarráveri)
Ez?
z-kategóriás akciófilmes klisé :) -
#12156 akkor namek, tényleg. bocsi xD