72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#12315 jhúúúj ne!! Gőzfiú, pfaah hagyhatták volna úgy (steamboynak). -
Shadow_THH #12314 ja igen most mit nézzek? excel-nek neki állok de valami humoros animu még jól jönne -
Prof William #12313 A Bloodlust lessz. A sima VHD neincs olyan szépen megrajzolva. Az csak egy sima vámpíros anime... -
Shadow_THH #12312 végignéztem a sunabozu-t nagyon jó de nem vágom a végét, nincs valami folytatása? -
#12311 az újabb, a bloodlust lesz -
#12310 És melyik Vampire Hunter D lesz a sima vagy a Bloodlust? mert a Bloodlust megvan, ha a sima lesz akkor biztos megveszem. Hallotam hogy 2DVD-s lesz, minden féle extákkal és lesz ezekhez felirat. -
#12309 jaja, az jó kis film! Azt látni kell!:D:D -
Prof William #12308 Na de majd jön a Vampire Hunter D. Az lessz a finam falat... -
#12307 Köcc, ez már tényleg teljesebbnek tűnik. -
#12306 Itt van az összes megjelent dvd: klikk -
#12305 Plusz hiányzik a Bebop sorozat (csak a filmet írja), FMP és az Akira.
Ezekről tudok, lehet van még egy-kettő. Azt hittem poénnak lett berakva a lista.
Plusz nem is tudtam, hogy van itthon Beyblade (vagy mi). Mikor kint voltam amcsiban akkor hatlamas divat volt (egy rakás gyerek hurcolta magával a búgócsigáját). -
#12304 erről beszéltem, nagy nulla a felhozatal -
#12303 ja nem az csak vhs-en jött ki, nem szóltam -
#12302 mononoke hime hiányzik belőle -
^^ -
#12300 Nesze: Magyarországon kiadott anime DVD-k
:D -
#12299 Én eddig a Bebopot (az eddigi négy sorozatos lemez megvan és keresem offline a filmet) és a FMP egyetlen DVD-jét (mikor az elején beszól a narrátor, hogy "Fullmetál Pánik"...jujj, elég lett volna csak kiírni) vettem meg. Ha egy ideig nem fogom meglelni az Akirát (és a hamarosan megjelenő GITS-et (ami angolul megvan bátyónak, de nekem magyar kellene)) itt Szegeden, akkor marad az online rendelés, csak ott még rátesz a szállítási költség, mivel Szeged vidéki város.
Ez a két film feltétlen meglesz, mindentől függetlenül.
Azért kellene buzdítani az embereket a vásárlásra, mert akkor talán még ebben az életben megjönnek az olyan művek mint az NGE és tsai.
(Az Innuyasha és baráti köre engem sem hoz lázba. :-)) -
#12298 oké,oké, de sajna a magyar piacon lévő max 10 darab anime nem elégíti az animerajongók igényeit(most ebbe nem számolom bele a pokemon , inuyasha,meg egyéb rtl-en,a+-on futott sorozatok dvd kiadásait) -
#12297 Gondoltam azért említem meg azt az apróságot, hogy ne mindenki torrentről meg a teamről szedje az animéjét. -
#12296 ezaz, te fogod megmenteni a magyar animedvd piacot, hajrá.... -
#12295 Kicsit nézelődtem és láttam, hogy az Akira már itthon is kapható. Van valami átfogó lista az itthon is megjelent anime DVD-kről?
Sose fog rendesen elterjedni itthon ha mindenki csak letölti és nem veszi meg a filmeket. -
#12294 Ígen igen :DDD
Ez alap :) [már jó ideje meg van neki] -
#12293 Na,végnéztem a GITS mind2 GIG-jét.Van szó folytatásról,vagy ennyi volt? -
Prof William #12292 http://www.youtube.com/watch?v=C12r_jOELdQ
Mindig jóljön egy mentos. -
FFX #12291 Valaki nézte tegnap (vagy tegnalelött ?) az M1-en a japánról szóló műsort?
Kéne annak az anime-nek a címe amiből adtak egy bejátszást mert elképesztően szép animációja volt. Előre is thx. -
Prof William #12290 Nem kizárt hogy anime lessz a School Daysből!
Forrás...
http://www.aoianime.hu/?hir=263
Lehet hogy ez lessz az új Higurashi? A game elég brutális volt pár helyen...
-
#12289 Az animeweb-en vannak részek. -
Nuki #12288 a jó öreg Sailor Moon valahol fenn van? ha igen hol? :) -
Nuki #12287 körülbelül ma fogok eljutni addig hogy bele is nézzek :)
iskola-tanulás-alvás...jeeEEE! -
#12286 Nekem annyiban tetszett jobban a magyar szinkron, hogy a japán nevek nem tüntek annyira idegen hangzásúnak mint angol környezetben (az alapsorozatot angolul láttam először). A főszereplők így utólag már tényleg egész jók (a fantasztikustól azért szerintem távol vannak), viszont a mellékszereplők (az elején a körömrágós nő például) meglehetősen gyenge alakítást hozott össze (túl mesterkéltnek tűnik). -
Shadow_THH #12285 tetszettek e amiket adtam? -
Nuki #12284 green green, exel saga, trigun itt megvan, szóval ha valamelyik kell akkor ;D
(nem láttam de megvan, tudod a birtoklááás:DDD) -
_Vegeta_ #12283 sumomomo momomo-t is csak en nezem?
Borzasztoak vagytok gyerekek! -
#12282 A szinkronhangok szerintem fantasztikusak, de a szinkron az eléggé eltér a japántól :( Helyenként nem is igen volt érthető. (Nekem pl az jött le a 6. részben lévő párbeszédből, hogy Kaname nem is suttogó, de az angol felirat és szinkron szerint is csak ezt a pletykát terjesztették el, hogy biztonságban legyen) -
#12281 Így öt rész után végülis nem olyan szörnyű ha megszokja az ember. A főszereplők nem olyan katasztrófálisak, de a mellékszereplők legtöbbször elég jellegtelenül mondják a szövegüket.
Meg az is poén, hogy bár az első sorozat DVD-je, mégis a FUMOFFU jeleneteit mutatja a főmenüben. :-) -
#12280 A tok szerint síma 2.0. Az, hogy ez most csak a magyar vagy mind a kettőre vonatkozik azt passzolom, bár szerintem a jápán is csak sztereo. -
#12279 de rajta van az eredeti is???
hang 5.1? mármint az eredeti(magyar szinkronosnál gondolom 2.1) -
#12278 Megvettem a FMP első DVD-jét...kár, hogy ilyen gyenge a magyar szinkron (a Bebopban is). :-(
Kész megváltás, hogy a japán hang azért alapból rajta van mindegyiken. -
Shadow_THH #12277 sonabouzu nyert
zseniálisan jó -
#12276 Az excel tuti, bár vannak akiknek nem veszi be a gyomra azt a töménytelen állatságot amit összehoztak.
Most erőt vettem magamon és párhuzamosan nézem az X-et és a Haruhi Suzumiyát. Mikor a nagy tücsök ellen harcoltak azt hittem leesek a székről.
Mikuru átöleli Kyon karját:
"I had no time to enjoy the sensation against my arm..."
"- What is this?
- A cave cricket, I presume.
- That much I know. I'm not asking about that..."
FUMOFFU! SECOND RAID!!! XD