72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#66905 Meglett : Sasami-san@Ganbaranai -
#66904 1 súlyos kérdés : ez miből van? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#66903 5-6 hónap szokott lenni az általános a moziba kerüléstől a blurayig jutás. Hagyják kifutni a filmjeiket rendesen...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.03.18. 14:52:36 -
#66902 Ne is mond , még a Psycho Pass filmet is várom. :/ Mennyi időbe telik általában míg a hasonló filmek számunkra is elérhető formában jönnek? -
#66901 talán decemberben már megnézheted :D -
#66900 Augusztus 22 Date a Live movie... Mintha kami-sama hallgatta volna meg imáimat. -
Prof William #66899 Aminek valójában történnie kellene.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.03.18. 08:44:43 -
#66898 jah inkabb a fuckk herrrr rész:D -
#66897 Az "I are sad" rész miatt nem. Általában nem depizik a főhős a hárem közepén. Nem úgy mint Shinji.
Egyébként az első is csúsztat. Mert a Giant Robotban érzed ha megütik, vagy éppen letépik karját. Asuka roppant idegesítő. Rei meg élettelen.
(De ja. Misatoért hálás lehetne :D) -
#66896 Az alsó az annyira igaz a legtöbb ilyen animere:D -
-
#66894 Ez van, a "kazán" meg ugye vulkánt jelent japánul:D -
Prof William #66893 Szinte látom, ahogy az író már majdnem készen van, de még a nevek hiányoznak...
...és ekkor a kezébe akad egy kelet európai autó katalógus... :) -
#66892 Chaika Trabant, Simon Scania, Frederica Skoda és a többi. Én is csak néztem :DD -
#66891 Ez komoly?:D:D -
#66890 mivel nem volt más, így a repülőn meg a köztes időkben a Hitsugi no Chaikat folytattam. A 8. részig jutottam, de beszarok. Gaz, Trabant, Scania, Koenigsegg, Skoda...micsoda nevekkel szaladgálnak itt az emberek. Tán nem volt jobb ötlete? :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.03.17. 16:32:41 -
#66889 Nem. -
EnxTheOne #66888 Hi,
elkezdtem olvasni a mahou sensei negimát.
Az első pár tucat fejezet jó volt (ezeket újra lefordították jó minőségben) de kb a 40. fejezettől maradt a régi sz*r minőségű.
Mindenhova ugyanaz a fordítás van feltöltve Utolsó elkeseredésemben megnéztem a magyart is (ez csak a 114. fejezetig van lefordítva)
Ez tökéletes minőségű volt. Miután elolvastam a magyar fejezeteket folytattam angolul. Természetesen minden weboldalon ugyan az a sz*r van feltöltve. (most tartok kb a 122. fejezetnél)
Kíváncsiságból megnéztem a 140. fejezetet de az is sz*r minőségű. :(
Végig ilyen lesz? :(:( -
Prof William #66887 Mert bár a rajzoló továbbra is készít más sztorikat de az iró (aki mellesleg a tesója) valami könyvet ír, de olyat is hallani, hogy beteg.
Pedig igazán folytathatná már. Úgy tűnik hogy mangában mintha már éppen kezdődne az utolsó arc. -
#66886 Már kifejtettem akkoriban és utána párszor - Röviden: ez a karakter-típus nem jön be. -
#66885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem igen. Ha kiderülne, hogy mégsem, akkor sokat vesztene a súlyából.
Code Geass engem is magával ragadott. Bár messze nem tökéletes, és vannak ahol nagyon elszálltak a készítők.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyes halhatatlan szereplők, illetve mikor videofelvételről veri át az egyik fazont... -
#66884 L miért unszimpatikus számodra? -
#66883 szerintem szép lassan elhalt a projekt. De lehet, hogy csak az Akito kifutásával akarják felizzítani a dolgot... -
#66882 Ez semmi konkrétat nem mond nekem. Bármit csinálhatnak belőle . Akár egy alternatív idősíkor filmet mint sok másol.
Highschool of the Dead manga miért van 2013 óta hiatuson ? -
#66881 Valószínűleg ez majd egyértelmű választ fog adni.
Az azért mondjuk elég kemény, hogy már 3 éve történt a bejelentés, és azóta semmi új hír nincs... Kiváncsi vagyok melyik fog előbb megjelenni, ez vagy a Kizumonogatari. :D -
#66880 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát bízom benne, hogy ő vezette szekeret :D -
#66879 A végéhez mit szólsz szerinted SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lelouch meghalt vagy nem? :D -
#66878 Megéri folytatni, én is úgy az 1.széria közepe felétől kaptam rá,de akkor nagyon, ledaráltam utána az egészet:) -
#66877 Az elején nekem is furcsa volt de aztán eléggé más lesz. Szerintem érdemes megnézni . Death Note meg nekem sem a szívem csücske még maga az anime sem. -
#66876 Lelouch (a karakter!!!) számomra unszimpatikusabb még L-nél (Death Note) is. Ez elég sokat elárul, azt hiszem.
Igaz, csak 4 részt bírtam megnézni az 1. sorozatból. Eddig. -
#66875 Az elmúlt 3 napban megnéztem az 50 részes Code Geasst és teljesen megérte. Fantasztikus élmény volt.
1. évad 10/8
2.évad 10/9
Az első évad 1. openingje pedig zseniális. -
This bug is related to the CDN display bug that sometimes causes pictures on db entries to just disappear for 1-2 days and then return. I'm not sure what exactly causes the CDN bug, but it's related to your location, and comes and goes intermittently.
This is currently affecting two js scripts on the anime/manga edit pages and results in the js script file not loading (much like images do not load). It wasn't affecting these scripts in the past, so I'm not sure why it has suddenly started now, and have forwarded it on to the appropriate people in bold and red. Hopefully the issue will be fixed soon for everyone.
For now, try either updating your list via export/import, using a third party application (MALu/taiga), a proxy or your mobile phone network (different IP). If you aren't trying to update detailed information, you can also use the quick add/edit places on anime/manga DB entries. I'm sorry for the inconvenience this causes, I know how frustrating it is. -
#66873 Azaz! Köszönööööm! -
#66872 Rail Wars? -
#66871 Istennek sem jut eszembe, hogy mi a címe annak a vasutas(?) idol animének [azt tudom, hogy 1-2 éves csak]... tud valaki segíteni? -
Hmm... Prohardveres m3tr0 te lennél, vagy csak ő is JDM rajongó? :)
-
#66869 Köszi - úgy legyen :) -
#66868 mindenkinek szar
megoldás még nincs. Valsz nemsokára megcsinálják... -
#66867 Köszönöm szépen - az némi megnyugvást ad, hogy akkor nem nálam van a galiba. -
#66866 Valamelyik szerkesztő szereti a bleachet :D
MAL probléma: Bár én appról csináltam, de hozzátudtam adni bármit a listámhoz. A profilon a list updatenél nem jelenik meg, de a listához hozzá adja.