Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qtab986
Appleseed Alpha - Director's Trailer | HD
http://www.youtube.com/embed/nqaNur1kAhw

LasDen
valami indie
http://www.youtube.com/embed/tfr5iaEE9bQ

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
szerintem meg pont, hogy lefelé tart évadról évadra. Az Enchousen nekem annyira már nem tetszett. Mindenki automata nyomta a kilencest az új évadra, de közel sem volt olyan jó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Shinpachit én sem bírom.
Első film számomra nyújtott annyi pluszt, hogy megnézzem akkor is, ha nem rég láttam a Benizakura-arcot.
Én felfelé ívelést látok az újabb sorozatokban. Kevesebb a "filler". Másrészt a geg-részek itt is repetitívek. Még az első évadból. Bár ez engem ott sem zavart.
Az hogy a szereplők tisztában vannak szereplő mivoltukkal kulcseleme a sorozatnak, és nekem tetszik.

De tiszteletben tartom a véleményedet, még ha csak 6 pontot is adtál a kedvenc sorozatomra. :)

@

IMYke2.0.0.0
Ez teljes mértékben igaz.
Hogy sajnos-e, vagy sem, ez nyilván egyéni ízlés kérdése :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
a látens hárem valsz mindig is az marad. Esetleg a legeslegvégén, de még azt is kétlem. Túl sónen ahhoz.

IMYke2.0.0.0
Rohadtul tud(ott) idegesíteni ez a kontrázó kiabálása.
Más szereplők tesznek / mondanak valamit és ő meg kiabálva kontrázik vagy kommentál. Grrrr! még most is kiráz tőle a hideg.
Gyűlölöm, na.

A többi szereplő szerethető.
Kagurát én ennél is többet szerepeltettem volna:

s vannak elvarratlan szálak a bratyóval, Gintama múltjával, és a látens háremmel is.

Mindegy, a 2. sorozat után remélem jobb véleményem lesz :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
néha tényleg frusztráló, de neki ez a szerepe...
Az 1. film kihagyható ha nem rég láttad a sorozatban azokat, mert a lényegi változás a HD meg a jobb rajzolás.

IMYke2.0.0.0
Otsu-val semmi bajom - őt bírom is -, csak ahol Shinpachi a legtöbbet ordibálja, az nekem mindent elront.

Íme egy saját készítésű gif is:

Ez meg egy ráadás saját gif - remélem, páran emlékeztek a szituációra:

Tervezem a folytatást, de az 51 epizódos évad még nincs meg.
A "movie 01" ugye recap - ha vannak benne új elemek, az ma este fog kiderülni, mert belenézek -, a 2. film még nincs meg.

LasDen
Az Otsu (157) arc nekem meg pont a kedvencem. Ezerszer láttam már, mindig jókat röhögök rajta. És, folytatod a többi sorozattal vagy ennyi volt?

IMYke2.0.0.0
"Gintama" - 201 rész megnézve - 6,5/10

- Shinpachi olyan szinten irritáló karakter, hogy azt körbeírni humán nyelven nem is lehet
- a szereplők TUDJÁK, hogy anime- és manga szereplők (ennek minden körítésével) - ez elment egyszer, de hogy a teljes sorozat alatt ezzel operáljanak?!
- a mélypont a 139-146-ig és a 157-163-ig tartó történet volt.

Szerk.: MAL-on lefelé kerekítettem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.24. 08:53:05

Megértem anno én csak azért néztem végig mert rám erőltette az egyik ismerősöm. Az egyedüli ami elment az a befejezése volt, viszont teljes egészét nézve abszolút gyenge volt és nem tudott érdekelni
Lelouch
Hogy jön most ide a panty flash?<#whatever> Személy szerint pont leszarom...
Lelouch
Hát ha már ezeket így felsoroltad, számomra ezek közül egyik se volt igazán meggyőző... :D
RelakS
Arma már meg is válaszolta, és fel is tette a megfelelő kérdést :D

Vagy az a baj, hogy nincs benne panty flash? :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
A hangulat, a világ, a stílus, a karakterek. Mi nem jó benne? :o

@

Lelouch
Szerinted mi olyan jó benne? :D
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.08.23. 22:13:23
RelakS
He?
A Bibáp dobva?!

Szerintem ilyet is ritkán hallani

Lelouch
Na jó, megnéztem a feléig, a 13. részig a Cowboy Bebop-ot, de tovább mostmár tényleg nem fogom erőltetni, dobva.
WhiteStar
nekem bejön. leköti a figyelmem, és szájbiggyesztős ha vége van az aktuális résznek. az ending király, az opening szar.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

efti
Szerintem a szezon legjobbja. Nem hibatlan de nagyon jo. Minden heten alig varom a folytatast

WWFSMD?

LasDen
érdekes. látványos, de látszik, hogy kidolgozott. a merényletek és a többi mögött is van ötlet meg munka :D érdekes a sztori, vannak jó karakterek. Ajánlott...
Egyedül a rendőrség néha szar.

armageddon666
Zankyou no Terrort néz valaki? Milyen?

@

IMYke2.0.0.0
Nyilván - Viszont, a Ghost Houndban volt potenciál.

efti
Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, ha igy lenne szegenyebb lenne a vilag :)

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Amilyen jól indult, olyan közepes lett a Ghost Hound... a számomra.
Így, utólag még a tőlem kapott 6 pontot is sokallom.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.22. 15:57:35

efti
Nem vokt batorsagom nekiallni a Monster rengeteg epizodjanak, viszont egy masik sorozatbol talaltam vegre egy epkezlab (kac kac) csomagot:

Mouryou no Hako: leginkabb a Ghost Hound-hoz tudnam hasonlitani, kb annyira osszetett, de kicsit kevesbe lelki, inkabb rejtely oldalra fokuszalo tortenet, nagyon igenyes grafikaval, eltalalt karakterekkel, hibatlan sztorival. Nalam megkapja a kituno erdemjegyet. 10/10

WWFSMD?

Lelouch
Most amiatt a +20 perc miatt én se fogom újranézni az egészet. :D
LasDen
nincs az az isten, hogy mégegyszer megnézzem :D

LasDen
Volt még régebben valami cikkbe, hogy össze akarja még hozni a generáció tagjait....

IMYke2.0.0.0
Ahogy elkezdte szinte azonnal agyfaszt kaptam.
Utálom ezeket a "lélegzetvétel-nélkülire-vágott" hanganyagokat.

//Szerk.: értelemszerű: ki is lőttem az űrbe azonnal a videót. Nem fárasztom magam ilyen szarokkal.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.21. 18:59:04

Lelouch
Remélem inkább valami válogatottas cucc jön ezután... :D Bár ha a legerősebb arcok egy csapatban lennének, akkor az ellenfeleknek nem tudom milyen bullshit képességeket tudna még kitalálni Fujimaki... :D
Ruley
A konklúzió nem volt rossz (hogy animékért fizetni dicséretes dolog), de a hozzállása elég felszínes volt.

Kb önkényes alapon osztja be a neki nem tetsző sorozatokat a "kommersz, otaku niche", és "gyerekes, komolytalan tömegtermék" kategóriákba, a neki tetszőket meg igazából ugyanebbe a kettőbe, csak szebb szavakkal mondva, "az igaz művészetek szűk támogatói rétegének patronázsa" illetve a "normális mainstream felnőtt közönség támogatásának megnyerése" alapján.

Lehet kívánni olyan anime ipart ami a TV nézők tömegein alapul, abba beeférne a Miyazaki műfaj, de mellette a Naruto meg a Bleach is.

Vagy lehet olyat támogatni ami a mély pénztárcájú műértő/rajongó támogatókat célozza meg, ebbe belefér a Space Dandy, a Mushishi, a Redline, de ezek mellett az imouto LN adaptációk és SAO féle geek fantazmagóriák is.

A kettő kombinációja nem megy, nincs olyan hogy valahogy sikerül kiszűrnünk azokat akik nem eléggé Igazi Anime Rajongók, úgyhogy 100%-ban csak olyan sorozatok készülnek amik pont nekünk tetszenek.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
majd közvetíts :D most ha folytatja tovább innen, akkor kezdődik a kör előről megint. megint jön néhány csodafiú, de ugyan az lenne....

Lelouch
Én azért kiváncsi leszek rá, hogy mi jön ezután... :D
LasDen
én is elolvastam végre. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége, hisz totál kiszámíthatatlan volt a dolog..
Még 1 fejezet levezetésként a meccs utánról aztán kuka.

Lelouch
Ez jó. :D
LasDen
http://www.youtube.com/embed/-AHo-_XEV6E

LasDen
Tökéletes :DD
http://www.youtube.com/embed/bDWNpKlUgrE

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen :)

RelakS
Imyke, Malakai, boldog szülinapot így utólag is! (nem volt otthon :) )

LasDen
túl sokat dolgozott egy huzamban és meghúzta a hátát. nem lehet mit tenni....:D

így 40 fejezet után már épp ideje volt, hogy vége legyen...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.20. 12:33:33

Lelouch
Kuroko 274: Na véget ért a döntő. :D
Lelouch
IMYke2.0.0.0
Az eszedbe sem jut, hogy a karakter miatt kell? Jézusom...

xblades
7,8,22,23,24,25,47,54,60,61 bár ezek közöl több egy-egy lány.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

LasDen
A Sóva 33. éve. A Sóva-kor Hirohito császár uralkodásának ideje 1926-89 között. Minden császár kap utólag vagy már uralkodása alatt egy nevet (89 óta a Akihitó uralkodik és Heisei-kor a neve). És ezt dátumként is használják. Hivatalos papírokon is felvan tüntetve ez a dátum is.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.19. 14:31:18

qtab986
Mit jelent a japán szöveg? A fordításban nincs is 33.

IMYke2.0.0.0
Mutass egyet!
A busty karakternél muszáj volt betennie oldalra átlátszó melltartót.