72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#66945 Én a végefelé dobtam az animét, és végigdaráltam a mangát az aktuális fejezetig. Tényleg egész jó. -
#66944 Hétvégén nekiálltam egy "új" sorozatnak, már csak egy rész van hátra, ami a héten jelenik meg. Nem is tudom, hogy nem vettem észre eddig. :D
Nanatsu no Taizai
Érdekes karakterek, látványos harcok, jó zene. Rég láttam már ilyen jó shounen-hadakozást.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.03.23. 10:15:17 -
#66943 2015 Tokyo Anime Awards
Animation of the Year
Frozen (Film)
Ping Pong The Animation (Television)
Runners-Up
Stand By Me Doraemon (Film)
Youkai Watch (Television)
Fan Award
Tiger & Bunny 2: The Rising (Film)
Individual Awards
Best Director: Isao Takahata (Hotaru no Haka)
Best Screenplay & Original Story: Jukki Hanada (K-On!!)
Best Animator: Osamu Tanabe (Kaguya-hime no Monogatari), Kumiko Takahashi (Fullmetal Alchemist), Nobutaka Itou
Best Character Design & Mechanical Design: Takahiro Kishida (Mahou Shoujo Madoka★Magica)
Best Art Director: Kazuo Oga (Mononoke Hime)
Best Voice Actor: Daisuke Ono (Durarara!!), Kouki Uchiyama (Nisekoi)
Best Music: Hiroyuki Sawano (Shingeki no Kyojin) -
#66942 Az ilyenek miért nem jönnek PC-re is magyar felirattal -
#66941 nem ismerek hasonló programokat . Bs playert használtam de az valamiért meghalt 1 ideje és nem akar lejátszani semmit.
Köszönöm a programot .
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.22. 19:09:14 -
#66940 csak az MPHC -
#66939 MPHC és/vagy KMPlayer. Nálam.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.22. 14:55:48 -
#66938 Én nem VLC-vel néznék animét. -
#66937 Miközben nézem az Eureka Sevent, amit most kivételesen letöltöttem mert nem volt fent jó minőségben ahol szoktam nézni. Van, hogy egyszer csak megszakad a hang és ismétlésbe kezd és ha megpróbálok visszatekerni vagy előre akkor teljesen elmegy a hang.
A vlc vagy maga a videó hibája lehet? -
#66936 bele olvastam mangába anno, de engem annyira nem nyert meg. Elég fura.... -
#66935 még DxD hez:D
-
#66934 Na megfejtettem. Szóval Eureka 7 film/ova/valami folytatás szerű van.
A kép meg valamelyik Monogatariból van szerintem. -
#66933 One-Punch Man Anime Features Kaito Ishikawa, Makoto Furukawa, Madhouse
Eddig is érdekelt már a OPM mivel meglepően nagy hype övezi, és így hogy a Madhouse csinálja tuti nézni is fogom. -
#66932 Én szociálisabb megoldást választom inkább, bár ez bevallom eszembe sem jutott hogy visszakeressem :( -
#66931 Jobb klikk a képen és "Kép keresése a(z) Google segítségével"! -
#66930 Nem látom. De van az Eureka 7-nek egy folytatása, vagy alternatív világa vagy valami. Abból lehetne. De ha újralinkeled biztosabbat mondok. -
#66929 Ifjú, higgadt, sakkmester? -
#66928 To love ru-t nem néztem még . Van jó pár sorozat amit csak tartogatok mert tudom hogy jó lesz és egymás után nem akarom őket rögtön nézni. Most Eureka Seven megy éppen. -
#66927 Hát ecchi terén Juliusban jön a párja:)
Ezek is várólistán van idén, és még alábbiak:
Non Non Biyori 2
Yuru Yuri 3
Wagnaria!! 3
-
#66926 Guilty Crown -
#66925 Ez miből van? Úgy érzem ezzel a kérdéssel itt valakinek egyszer az agyára fogok menni . -
#66924 -
#66923 10/11 legjobb idén.
-
#66922 Sajnálhatod, hogy ismeretlenül is így vélekedsz rólam.
Azt meg különösen nem értem, hogy miért baj, ha ütközik a véleményem másokéval éppen mondjuk ebben a topikban... nem szeretnék valakinek a klónja lenni...
-
#66921 Imi,rólad mindig ez a kép jut eszembe
-
#66920 Eureka 7 létezik 16:9 képarányban is? Ezt kezdtem volna el most de kicsit csalódtam :(
Illetve ez miből van? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.19. 15:17:12 -
#66919 Az art és karakterek. Éppen vevő voltam elég sok akcióra is és a történet sem volt olyan rosz. De a Titánok pedig elég nevetségesen néznek ki egy bizonyos csoporton kívül.(csak hogy ne lőjek le semmit aki megnézné) -
#66918 Kultúrember más ízlését nem vitatja ugye, de azé' megkérdezném, hogy mi is tetszett benne? -
#66917 Nekem nagyon bejött 1 éve emiatt a sorozat miatt tértem vissza a japán média világába. :) -
#66916 A titán-gyilkolós téma tetszett. Ami azután jött... :\ -
#66915 az anime és a manga sem érdekel, de live-actionre mindig vevő vagyok :D -
#66914 Pedig az, mint alapötlet még jó is lenne, csak...:D -
#66913 Eleve ez a titán-gyilkolós téma engem taszít. :) -
#66912 nem is néz ki olyan szarul o_O
-
#66911 -
#66910 Elvileg ez:D -
#66909 És ez ? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQvxhES1X3sVsehy8mPbDLIShZOJAeksTkvvzA0IIkYQDzToxnv4Q -
#66908 Majdnem elég gyors voltam:D -
#66907 -
#66906 Sasami-san@Ganbaranai :D