Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
mondt azt hogy nem röhögtél 😄DD

Sadun Tryst
haggyámá'! a legfontosabb mindközü'!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
én nagyon nagyot néztem mikor elolvastam! de el kell ismeni, h tökéletesen megoldotta a feladatát... 😊 Shinji hangja zseniális... 😊

a vércsoportfelsorolás igen érdekfeszítõ, fontos információ

bazzeg
szal egy 30 éves nõ játszik egy 15 éves fiut
értem

Sadun Tryst
Nézem a Kiddy Grade-et, és azt kell, h mondjam az eszméletlenül lapos és szar kezdés után, egy kellemes meglepetést okozott a sorozat vége. Igaz még nem értem a végére, 5 rész visszavan, de eddig tetszett. Bár nem 1 világklasszis, de jó szórakozás, ha túl tudod élni az elsõ pár részt... 😊

Sadun Tryst
shinji hangját 1 nõ kölcsönözte... 😊
seiyuu

másik ami érdekes (bocs, csak kicsit még a sorozat hatása alatt vagyok, le kell vezetnem 😄)
szal, shinji japán hangja sailor uranus, és a fickó 1965ben született - AZAZ 30 ÉVES!!! ezt én kurvára nem értem, hogy van ilyen hangja egy 30 éves férfinak, hogy el tud játszani egy 15 éves gyereket?? (mármint a sorozat készítésekor, 95ben annyi volt)

Gnome
sztem lehetetlen egy animebol filmet csinalni...
mellesleg en 17 voltam amikor megneztem az NGE-t es ertettem😛

Sadun kossz...Full metal sorozatrol valaki tud vmit?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

jé, imdbn beutöttem hogy evangelion, és egy ilyet is kidobott:
Untitled Evangelion Project (2006)

Sadun Tryst
Kérdés:

A Golden Boy csak 6 részes? Mert ha igen, akkor elég suta befejezése van. 😞
Lehetne 3x ilyen hosszú is! 😊))))

megnéztem NGE
szerintem ki kéne rakni rá egy 18as karikát - nem holmi erõszak miatt, hanem mert egyszerüen kizárt hogy megértené valaki ilyen kor alatt
érdekes volt

Sadun Tryst
ja az éneklés pedig azért ilyen vegyes, mert a japánoknál ez a divat a zenében. sajnos. (Kiddy Grade, Tenchi Muyo! GXP, ezekben mind van angol szöveg)

Sadun Tryst
Kenshin sorrend:

1. Samurai X - Betreyal
2. Rurouni Kenshin TV
3. Samurai X - Reflection

Gnome
megvalami😛

Kerdeseim:...Kenshin es Full Metal sorozatokat milyen sorrendbe kell nezni?...mindegyikbol talaltam egy csomot

Animeval kapcsolatban..Szerintetek miert neznek ki arcra az anime karakterek ehhm....nem azsiainak?....hiszen eloszor csak a japan kozonsegnek szolt es az Astro boy is eleg nyugati figuranak tunik(persze csak arcra!)..igaz vegulis szinte egy uj fajt hoztak letre virtualisan hiszen olyan nok nincsennek a vilagon mint az animekban(sajnos)..

Jah meg mondjuk az is rejtely szamomra, hogy miert enekelnek az anime bevezeto+ending zenejebe par szot angolul a tobbit meg japanul..

Gnome
uhh kossz ezeket szedem is le (tenyleg nem lany animekre gondoltam😊

ja, minõségkérdés: a 45 perces star trek részek 300 megásak, és ott folyamatosan változik a képernyõn minden, hisz emberek mozognak mindenhol, nem pedig állóképek vannak minimális mozgással, ez meg fele olyan hosszu sincs, és mégis ugyanakkora a mérete
nem egészen értem ezt a tömörítést, sztm iszonyatosan el lett cseszve, normálisan csinálva ennek nem szabadna elérnie a 100 megát se

én is az eredetit nézem, egyetértek
ezeknél a "csucsminõségû" rajzoknál ugyse számit hogy "jobb a minõség"
jótanács: egyszerre szedj le 3-4 filmet, és csak igy nézd, mert egyrészt alig 20 perc darabja, másrészt tényleg a leggecibb pontokon hagyják abba, és ez csak fokozodni fog :>

én amugy most vagyok 20as résznél

magus
ah leszedem az eredetit az is eleg jo minosegu, es legalabb szabadon rakhatom hozza a feliratot

Davidus
+5.1-es hang ha minden igaz.

V9ykn8_TZL0

Tetsuo
Az a petíció nem ér semmit..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

magus
tudom azt fogjatok mondani telhetetlen vagyok, de szeretem magyarul nezni, es a remastereden belevan egetve a filmbe az angol felirat, es igy eleg nehez osszeegyeztetni a magyarral😞 Nincs vhol fenn az angol beleegetett felirat nelkul?

Bucser
igen... De jobb a remastered...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
na ha van valami amit igazan utalok ebben a japan rajzfilmekben, hogy most orultem magamnak hogy leszedtem az nge elso reszet, erre a legizgalmasabb resznel abbahagyjak... Most 1 ora a kov resz...:=(

Amugy en az original tv seriest szedtem le, lattam van remastered, a feliratomis ahhoz van, bar mukodik a regivel is. mi akulonbseg koztuk? csak a latvanyvilag van feljavitva?

Bucser
Tõlem meg jöhet az összes Gundam és macross😊 Jahh meg Patlabor😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
hm. végülis az a lényeg, hogy a 3. film legyen végig szép képpel, japán szinkronnal és angol felirattal! 😊
majd jövõ héten már leszek DC-n, akkor majd rákeresek én is... 😊

Sadun Tryst
princess mononoke 😊

ja és személyes ajánlásom a Rurouni Kenshin és a Love Hina! 😊

CSOCSO
teljesen jo lesz kezdesnek😊
ha befejezted akkor mondjuk less meg egy princess monokome... ( tuti rosszul irtam)
vaaagy... csiklo mennyorszagban (chihiro vagy mi😊
meeeg.. nge sorozat.. gits sac elso sorozat (bar abbol csak par jo resz van)
aztan talan berserk...
egy kis ninja scroll
egy kis vampire hunter
akira...jin roh...stb
magus
most leszedtem a ghost in the shellt, meg a nge elso reszet, egyszer mar kerdeztem mik az alapfilmek, csak elfelejtettem, majd visszakeresem

CSOCSO
dc-n talaltam 700 megasat.. meg volt 600 megasnal tobb de az vmi movie 3 volt
CSOCSO
naugye😊
Sadun Tryst
most már 2x is 😄

Sadun Tryst
valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Tenchi Forever filmet jó verzióban?
mert ami nekem van, az túl rövid. 628 megás, és hiányik a film utolsó 10 perce... 😞

CSOCSO
jajj de imadalak mondtam mar??? 😊))))))))))))
Sadun Tryst
még nem 😄

CSOCSO
jajj de imadalak mondtam mar??? 😊))))))))))))
Sadun Tryst
jah, nem is mondtam még, h a Tenchi Muyo! GXP feliratozói milyen nagyot alkottak....
Ryoko = Ryouko
Aeka = Aeka (rájöttek a hibra 😄DDD, de 100 másikat csináltak)
Washu = Wasyuu (de ez még csak az 1ik verzió, mert van még másik 2 is)
Ryo-Ohki = Ryoouki (assezm így van, de a lényeg az, h helytelen)
Ryoko = Kyoko (ezt az új szereplõre mondják néha)
Yosho = Ieosho (vagy mi, de az a lényeg, h még véletlenül sem hasonlóan írták le 😄)

dióhéjban ennyi

Sadun Tryst
ez eddig oké, de a legnagyobb cucc az egészben, h a csaj meg sem lepõdik a kívánságon, hanem szó nélkül teljesíti, majd mosolyogva csinál mindent, MAJD, bele is szeret a srácba... szóval ez nekem kicsit furi...

PResident Evil
jah hát az kész... 😄DD

Seth
Kurvajó a Goldenboy, mindegyik része
A hülye pofák amiket levág hát azon szétröhögtem magam

PSN ID.: Beegabor

PResident Evil
megnéztem ma a Golden Boy elsõ részét, de ezt láttam az MTV-n, de akkorákat röhögtem rajta 😄DD a kis puncivadász csákó :>

Bucser
Hát lehet nem értetted a sztorit... Belldandy egy kivánságokat teljesítõ istennõcske volt... Elõször is az volt a feladata, hogy Keichivel maradjon utánna pedig beleszeretett símán... Ugyanis Keichi azt kívánta, hogy örökre vele maradjon Belldandy... És innentõl kezdõdött a kavar, hogy a minigoddes kikönyörögte a fõnökeitõl, hogy maradhasson..

Sadun Tryst
nem is az volt a legnagyobb gáz, h csajoknak való anime, hanem az, h erõltett volt. a fõszereplõ csajszi (Belldandy vagy ki) már gõrcsösen ragaszkodott Keiichi-hez. nemtom. talán csak nekem volt túl erõs...

Bucser
Aranyos volt szerintem😊 Nekem igazán a Fõszereplõ csajszi testvérei tetszenek😊 Igazi kis csajoknak való anime😊

Sadun Tryst
USTEAM...
de jövõ hónapban felrakom DC-t, és akkor majd szedhetsz rólam azt, amit csak akarsz minden este... 😊

CSOCSO
honnan?
Sadun Tryst
az Oh! My Hoddess sztem túl nyálas! és nem is poénos! Video Girl Ai Rulez! 😊

ja és most nézem még a Abenobashi Mahou Shoutengai-t! kötelezõ darab mindenkinek! 13 részes kis anime paródia! van benne Love Hina, NGE, hack//SIGN, meg még 1 csomó minden! 😄DDD
eddig szét röhögtem magam rajta! 😊

Bucser
Szerintem nem nyáladzós animekra gondolt mert akkor kedvenc Kare Kano, vagy pedig az Oh my Goddes😊
Vagy pedig Video Girl Ai!

Inkább érzelmileg megmozgatóra😊

JAhh és ajánlott még egy Hellsing kezelés is minden kedves Anime nézõre ha még nm láttátok volna

CSOCSO
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no comment
NGEbõl 11ik résznél tartok, egyenlõre tetszik