Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

szal egy 30 éves nõ játszik egy 15 éves fiut
értem

seiyuu
szal, shinji japán hangja sailor uranus, és a fickó 1965ben született - AZAZ 30 ÉVES!!! ezt én kurvára nem értem, hogy van ilyen hangja egy 30 éves férfinak, hogy el tud játszani egy 15 éves gyereket?? (mármint a sorozat készítésekor, 95ben annyi volt)
mellesleg en 17 voltam amikor megneztem az NGE-t es ertettem😛
Sadun kossz...Full metal sorozatrol valaki tud vmit?
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Untitled Evangelion Project (2006)
A Golden Boy csak 6 részes? Mert ha igen, akkor elég suta befejezése van. 😞
Lehetne 3x ilyen hosszú is! 😊))))
szerintem ki kéne rakni rá egy 18as karikát - nem holmi erõszak miatt, hanem mert egyszerüen kizárt hogy megértené valaki ilyen kor alatt
érdekes volt
1. Samurai X - Betreyal
2. Rurouni Kenshin TV
3. Samurai X - Reflection
Kerdeseim:...Kenshin es Full Metal sorozatokat milyen sorrendbe kell nezni?...mindegyikbol talaltam egy csomot
Animeval kapcsolatban..Szerintetek miert neznek ki arcra az anime karakterek ehhm....nem azsiainak?....hiszen eloszor csak a japan kozonsegnek szolt es az Astro boy is eleg nyugati figuranak tunik(persze csak arcra!)..igaz vegulis szinte egy uj fajt hoztak letre virtualisan hiszen olyan nok nincsennek a vilagon mint az animekban(sajnos)..
Jah meg mondjuk az is rejtely szamomra, hogy miert enekelnek az anime bevezeto+ending zenejebe par szot angolul a tobbit meg japanul..
nem egészen értem ezt a tömörítést, sztm iszonyatosan el lett cseszve, normálisan csinálva ennek nem szabadna elérnie a 100 megát se
ezeknél a "csucsminõségû" rajzoknál ugyse számit hogy "jobb a minõség"
jótanács: egyszerre szedj le 3-4 filmet, és csak igy nézd, mert egyrészt alig 20 perc darabja, másrészt tényleg a leggecibb pontokon hagyják abba, és ez csak fokozodni fog :>
én amugy most vagyok 20as résznél
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amugy en az original tv seriest szedtem le, lattam van remastered, a feliratomis ahhoz van, bar mukodik a regivel is. mi akulonbseg koztuk? csak a latvanyvilag van feljavitva?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
majd jövõ héten már leszek DC-n, akkor majd rákeresek én is... 😊
ja és személyes ajánlásom a Rurouni Kenshin és a Love Hina! 😊
ha befejezted akkor mondjuk less meg egy princess monokome... ( tuti rosszul irtam)
vaaagy... csiklo mennyorszagban (chihiro vagy mi😊
meeeg.. nge sorozat.. gits sac elso sorozat (bar abbol csak par jo resz van)
aztan talan berserk...
egy kis ninja scroll
egy kis vampire hunter
akira...jin roh...stb
mert ami nekem van, az túl rövid. 628 megás, és hiányik a film utolsó 10 perce... 😞
Ryoko = Ryouko
Aeka = Aeka (rájöttek a hibra 😄DDD, de 100 másikat csináltak)
Washu = Wasyuu (de ez még csak az 1ik verzió, mert van még másik 2 is)
Ryo-Ohki = Ryoouki (assezm így van, de a lényeg az, h helytelen)
Ryoko = Kyoko (ezt az új szereplõre mondják néha)
Yosho = Ieosho (vagy mi, de az a lényeg, h még véletlenül sem hasonlóan írták le 😄)
dióhéjban ennyi
A hülye pofák amiket levág hát azon szétröhögtem magam
PSN ID.: Beegabor
de jövõ hónapban felrakom DC-t, és akkor majd szedhetsz rólam azt, amit csak akarsz minden este... 😊
ja és most nézem még a Abenobashi Mahou Shoutengai-t! kötelezõ darab mindenkinek! 13 részes kis anime paródia! van benne Love Hina, NGE, hack//SIGN, meg még 1 csomó minden! 😄DDD
eddig szét röhögtem magam rajta! 😊
Vagy pedig Video Girl Ai!
Inkább érzelmileg megmozgatóra😊
JAhh és ajánlott még egy Hellsing kezelés is minden kedves Anime nézõre ha még nm láttátok volna