Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
hellsing vagy hack///sign

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CSOCSO
en az elso harom reszt lattam.. engem erdekelne..csak kajne felirat.. poenkodas baromira nem volt benne.. amugy az elso 3 resz jo volt
Sadun Tryst
UP!

meseljetek nekem a Hellsing-rol, most azt akarom letolteni. allitolag egyik alapmu, szal nekem sem maradhat ki. 😊
aztan jon a hack//sign. arrol is meselhetnetek, h milyen. (vicces, vagy inkabb harcos?)

ja, késõbb bonyolodik a történet

Bucser
Az még nagyon az eleje...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
En meg az elejen vagyok, (6.resz), de mit kene erteni rajta? Marmint vagom a jellemeket, de eddig nagyon hattermondanivaloja nincs. Vagy csak nem vettem eszre?

PResident Evil
hmm ma 3x nézem meg az X 1999 The Movie-t de remélem mostmár tiszta lesz minden 😄

CSOCSO
jo oldal a szanalmas neha jo dolgokat raknak fel..de azert volt olyan mikor leterdeltem volna a film elott.. egy gyerekkorombeli meset raktak fel... hat.. MINDENKIT meginditott a cuccos!😊
Sadun Tryst
a zene szerintem is illett a filmhez.
a szanalmas.hu-nak pedig nem véletlenül az a címe... hanem mert szánalmas is az az oldal...

CSOCSO
ja kellemes egy darab volt a film... szanalmas.hu-n meg elkedtek fikazni a zenejet.. nemtom szerintem nagyon jo volt a zeneje mikor motoroztak,,,
Sadun Tryst
a wonderful days tényleg nagyon szép anime (fõleg, h az elsõ koreai alkotás), de sajnos a történet és a mozgalmasság nem az igazi (az utazós részes reklámokként mennek, és még véletlenül sem hosszúak).

evangelion:
usteam.uw.hu

Én tegnap láttam a Wonderful Days címû alkotást, és teljesen odaszegezõdtem a fotelhez. Gyönyörû, lebilincselõ, csak még lehetne egy-két része.
Az Evangelion sorozatot honnan lehetne leszedni?

Sadun Tryst
Nah. Végignéztem az Abenobashi Mahou Shotengai-t. Ez is 1 GAiNAX mû. A sorozat nagyon király, hatalmasakat röhögtem a poén részeken! Viszont a komoly részekbõl a végén semmit sem értettem. Na jó, a 90%-át megértettem. De a legeslegvége viszont teljesen fura. Nem tudom mit akartak kihozni belõle, mert sajnos angolul néztem, de az utolsó résznek a szövege megahaladta az angol tudásom... 😞
Szal ha valaki leírná az utolsó részt teljesen egészében, h mi miért van, annak nagyon örülnék...

CSOCSO
"Egyébként csocso ne mond hogy felejtsük el a packokat mer te is azt használsz..."
gunyosan jelentettem ki hogy igen!! felejtsetek el azonnal.. nekem is az van .. es sose volt vele bajom.. nah erted man?😛
Bucser
A poén az, hogy ace mega codecbõl szinte semmit nem használ a windowsod viszont gyönyõrûen feltakarítja a beépített codeceket.. (gsm codec etc..) Ugyanis külön telepítetted a Divx-et meg az Xvidet... Xvidbõl meg mindig alegfrisebb kell és kész... Egyébként csocso ne mond hogy felejtsük el a packokat mer te is azt használsz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
nahja.. nekem a codec +vobsub+bsplayer...
Sadun Tryst
én ACE MEGA-t használok
kell mellé 1 VobSub, 1 divx + 1 xvid, oszt szinte mindent visz. max még 1 quicktime kell, és semmi bajod nem lesz, mert a bs playert és a wmp classicot is felrakja...

CSOCSO
igen.. felejtse el mindenki a packokat.. nekem az utcso fel evben majdnem 30 dvd-m van teli filmekkel... ha csak 3 filmet szamolok 1 dvd re az is kb 90 film! es egyikkel se volt bajom codecileg! mindegyiket megettem egy kis szar gordianknot 1.5 codec packkal....
viszont amig magam gyujtottem ossze a szarokat csak a bajom volt az xviddel... 4 fajta verziobol egyik se volt jo.. szoval.. aki ram hallgat es szar a cuccosa akkor szedjen le minden buzerans codecet siman tegye fel a gordian-t vagy mit es kesz... nekem az utobbi evekben sosem volt bajom....
CSOCSO
nekem van egy sima codeck packem.. semmi mas plusz egy bsplayer es idaig mindent lejatszott!!!! a multkor szarakodtam .. ez igaz.. de azert nem tudtam lejatszani mert az azurus nem engedte. .miutan leszedte az osszes ogm et utanna mindegyiket le tudtam jatszani...
dehogy nézd! csak ha épp beraksz vmit, és mondjuk nincs hang, akkor ezzel a kis progival megnézheted miért nincs

PResident Evil
most nézzem végig a 40 giga filmemet ? 😮

de legalább látod hogy mi szar, mit kell leszedned

telepítési joga nincsen, hogy lenne, nomeg nincs adatbázisa sem a jövõben megjelenõ kodekekrõl, illetve azok letöltési helyérõl :>

PResident Evil
de ezzel csak megnézni tudom ? azthittem rendbe rakja a codeceimet 😞

PResident Evil
ezt töltöm le...

egyetértek, codec packokat felejtsd el

töltsd le a GSPOT nevü progit, ez megnézi hogy egy adott videófájl lejátszásához milyen videó és hangkodekekre van szükség, és egyben megnézi azt is hogy a gépeden fennvan e, és utána CSAK AZT telepítsd amit kér

ha beütöd googlen hogy ogm player láthatod hogy az OGM fájlok azok OGG médiafájlok - ugyanarról beszélünk, töltsd csak le az általam adott kodeket

PResident Evil
gyó... hát most ezt kihagynám... 3kor megyünk sátorozni :>

"tehát ha áll a kép azt is kiszámolják 36* másodpercenként" - ez egyszerüen nem igy van, két okból

ha nagyon akarod elõkeresem a tankönyvemet, de ez itt kicsit OFF - a lényeg annyi hogy természetesen nem képkocként történik a kódolás, hanem a tömörítõprogram a képkockát kisebb négyzetekre bontja, és csupán ezek változását nézi, és bizonyos idõközönként un. "keyframe-ek" vannak, amik ismét az egész képkockát tárolják.

másrészt a te általad említett 36-os érték ugyanugy 23.936, nézd csak meg az usteamen lévõ NGE részeket - én megnéztem, mivel némelyik feliratot kellett egy piciket igazitani

Bucser
Hát le kéne szedni mindent
és feltenni egy 3-as egy 5-ös divX-et külön feltenni az új Xvidet meg esetleg Dvosubot
aztán mehet hozzá a matroska meg az Ogg vorbis...
többet soha nem fogsz használni..
A codec packokat meg felejtsd el..
Ja ami még kellhet az az AC3 filter...

Enniy ezzel megy az összes anime meg film...

Good Luck...

PResident Evil
nekem csupán a világ összes codec-e megvan, mert már annyit telepítetem fel, és baszik normálisan lejtszatni vmit is... szóval állandóan suxolok !

PResident Evil
nem ogg a winamphoz, hanem ogm !!!

Bucser
használj Zoom Playert... gond nálkül megbírkózik Matroskával + OGG-vel OGM-el meg mindennel... Ja és képes DVD-t is gond nélkül beállítani... Konfigurációs lehetõségi pedig igazán mesterien jók...

Bucser
nem tudom, de a mai codecek nem úgy mûködnek, hogy mozgásfázis alapján tömörítik újra a fájlt... szóval nem állóképeket tárolnak le, hanem az állóképeket is mozgóképként tárolják...tehát ha áll a kép azt is kiszámolják 36* másodpercenként mert annyiszor jelenik meg.. Ugyanis az SRT felirat meg framekkel dolgozik.... egyeddl a Sub az ami idõt használ a filmben lévõ hely beigazításához... MEg nem tudom aláltálmár olyan codecet aminek megmondhatd, hogy melyik frame-et meddig mutassa??? mert ilyen nincs... Szal a film nagyságában az egyetlen tényezõ a FELB0NTÁS a hossz a SZÍNMÉLYSÉG és az FPS... Tökre lényegtelen, hogy a szemednek mozdulatlan a kép a codecnek ki kell számolnia azt a képet 36-szor....

Sadun Tryst
end of eva igazából a szereplõk igazi érzéseirõl szól.
asuka végre rátalál anyura, shnji-ben 2õs érzelmek dúlnak (az elején még azt mondja, hogy mindenkit újra akar látni, mégha az újabb fájdalmakkal jár is, de igazából a végén kiderül, hogy õ csak asukával akart élni, de ez nincs teljesen tisztázva), rei végre ráébred, h õ csak 1 játékszer volt eddig, és ennek véget akar vetni, katsuragi pedig nemtom... õt teljesen bemutatták a sorozatban...

Sadun Tryst
classic is megvan, de azzal meg az a baj az avi-knál, hogy egy idõ után sietni fog a hang! nemtom mi a szaré csinálja ezt! wmp 2-vel pedig minden okés...
elég 1edi gépem van... 😄

megnéztem end of evangeliont is, és nem teccik
a sima sorozatos befejezés sokkal jobb, gondolkodni kell, beleérezni - az sokkal forradalmibb ilyen szempontból, ez meg csak egy hülyegyerekeknek szánt verzió...

ne használj windows media player 7 tõl felfelé, csakis classicot (6.4es) vagy bsplayert vagy egyebet

Windows Media Player Classic 6.4.8.2 (1Mb) - mindent lejátszik, spywarementes, az OMO és a Persil ajánlásával!

Sadun Tryst
nekem pl. wpm7.1-tõl felfelé kiakad a lejátszó. 😊 hiába van fent az ogg codec.

akármi, csak telepítened kell az OGG kodeket

Ogg Codec 0.9.9.5 (0.4Mb)

Sadun Tryst
a legdurvább az 5. rész a verseny miatt volt (ott folyamatosan, szinte sírva röhögtem), a másik nagyon durva rész az uszós volt, mikor a csaj pináját majdnem lenyelte Kintaro! 😄

Sadun Tryst
wmp 2. én ezzel szoktam nézni mindent... 😊

PResident Evil
Sadun ! az ogm et mi jácca le ?

ja, felirat: japán verziót néztem külsõ felirattal, szóval a felirat mindössze néhány kbyte volt :>

36 frame per sec azt értem, de amikor FÉL PERCEN ÁT azonos kép van, akkor tömörítés esetén nyugodtan lehet egy képkockának venni - érted amit akarok mondani? Egyszerüen annyira nincs mozgás animeben, hogy ha minden egyes képkockát .png ben letárolnának (ez veszteségmentes tömörítés!!!), és megadnának egy számot hogy mennyi ideig jelenítse meg a lejátszó, akkor néhány tiz megabytenál biztosan nem lenne nagyobb a mérete

hm, közben lemértem, az nge 24ik részében mintegy 62 secig mutatják ugyanazt a képet (amikor shinji ak ezében tartja kaorut), és elõtte is van már vagy 8 secig egyszer

vagy a 22es részben 52 másodpercen át kimerevített kép van (ayanami és rei a liftben, 8:40tõl 9:32ig) - ez az egy kép több mint tiz megát foglal, normális ez?

de persze legfõképp nem a helyfoglalás a gondom, hanem ez is mutatja hogy tömörítés és tömörítés között van különbség, ha egy duplailyenhosszu Star Trek Enterprise filmet le lehet kódolni divxre HDTV minõségben, ugyanekkora méretben, akkor itt valami nagyon el van cseszve...

Bucser
A részek azért ekkorák, mert a hang mintavételezése a színek mélysége és a felbontás fontosak... Vannak 100 meg 60 megás rajzfilmjeim... Hát mit ne mondjak sajnos élvezhetetlena minõségük... Nem látod az arcokat a szemeket csak elmosódott kék zöld fekete barna foltokat... Star Trek ráadásul PAl rendszerben készült film így az 24 Farme per sec vagy 23,995 míg az animek-et a dvd-ken 36 Frame/seccel adják ki.... Én el sem tudom képzelni, hogy mmire lenne jó egy kisebb méretû anime... Már a minõsége miatt is kidobnám.... El tudod képzelni, milyen ramaty élmény lett volna az NGE-ha nem érted a szöveget mert a xar felbontás miatt nem tudod elolvasni a feliratot??? Angolul meg agyon van vágva a hangulata... Ráadászul az alacsony színmélység miatt ugrálnak a színek??? Rossz belegondolni.. ennyi erõvel ne töltsünk le dvd-RIPet Hanem nézzük VHS ripet... Elvégre kisebb a mérete...

PResident Evil
állandóan azok a ringatozó mellek...

:ÐÐÐÐ

Sadun Tryst
kedvenc fun sorozatom lett! 😊