Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mi a te nicked ott?

Gábor83 személyesen 😊
De ha az emailt és icq számod csekkolod, megtalálod a hasonlóságot 😉

Gnome
hehe....alien anime😛PP...azkenemeg😛...
egyebkent te vagy az a Gabor aki az USteam Forumon az Anime drama topikban beirta a Gundam Seedet?

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kár :/
Mit nézel mostanában?

Bucser
csak névben tudtommal...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Van egy olyan, hogy alien9 az usteamen.....csak névben van hasonlóság, vagy tényleg alienekrõl van szó?

Bucser
neeeem😊 Igazából egész nap repülök IL-2zök😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csak nekem tûnik úgy,hogy mostanában nem nagyon jársz erre? Van,hogy egész nap csak magamnak válaszolgatok

Bucser
jahh akkor a 28-at várom én is veszettül nagyon😞

27rõl tudok, legalábbis annyi van az usteamen.

Bucser
Berserk mangából kijött már a legutóbbi act?? asszem a 29-esnél tart...

Nekem az elsõ rész elég elrettentõ volt, de szeretem én is kínozni magam néha, így lehet letöltöm az egészet 😊
Most a .hacksignt nézegetem, mellé olvasom a berserk mangát.

Üdv itt! 😊
Nos, az end of evat nagyon rossz húzás volt megnézni, mert az egy sorozat, meglepõ módon a neon genesis evangelionnak az alternatív befejezéseit tartalmazza (vagy az a rebirth? ezeket mindig keverem). Tehát bölcs lenne akkor a sorozattal magával újrakezedeni a "karrieredet".
Segítene, ha leírnád, hogy mit preferálsz, pl fantasy, mecha, cyberpunk, ill milyen stílus jön be: szeretsz elgondolkodni, vagy csak akció kell, esetleg horror, vagy kacagnál egy jót?
Ha ezekre választ adsz, tudunk, és fogunk ajánlani!

Waterhorse
Jövök, mert ide lettem invitálva az AvP topicból.
Hát az elsõ anime filmemet már megnéztem, talán nem a legbõlcsebb választás volt, End of Evangelion. Ez ha jól tudom a 25. résztõl, és talán ezért lehet, de a sztori második fele nekem egy kicsit értelmetlen volt....vagy nem is jól fejezem ki magam, mert megértettem, de egy kicsit uncsi volt😊)) ez se a legjobb meghatározás. Ezért gondolom, hogy nem a legbölcsebb mert talán jobb lett volna ha ismerem az elõzményeket.

Ami mangában nagyon tetszett az a Hellsing volt, és fönn volt vinyon a Ghost in the Shell is, mint "még úgyse láttam ilyet tölcsünk hát le egyet" film, csak sajnos véletlenül letöröltem, egy tisztogatás folytán. Film ajánlatokat viszont szivesen fogadok mint 2. elsõ film, csak viszonylag könnyen beszerezhetõ legyen😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Gnome
hmm japan nepessege fogy?...eddig azt hittem alig fernek el azon a szigeten

egyebkent Boogiepop Phantom otodik reszenel tartok es en meg ilyen animevel(val?) nem talalkoztam...Kerulje el az aki erzekeny az ilyenekre mert ez nagyon durva...a depresszio melle a felelem es a terror is tarsul...nekem nagyon tetszik, mindig is tetszettek az ilyen dolgok de sztem en ezt pihentetni fogom mert mar kezdem erezni azt a pokot (masodik resz)...nincs nagyon foszereploje de megis osszefonodik..a hangeffetek meg a zene is nagyon jo benne..

erdekes mi mindent bele lehet tenni egy animeba(be??) amit egy filmbe nem..

😉

CSOCSO
Sadun Tryst
de azért holnap reggel hozd vissza! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
köszönjük az infot

Ez vajon miért kellett ide?

Három epizódot megnéztem a hacksignból. Eddig nem sikerült lenyûgöznie,pedig usteam fórumon nagyon sztárolták.

Ja, tényleg....de akkor miért itt kommunikálunk?! Így lebukunk!

Cuki kutya, vacsinak elvittem, ha nem bánod

Sadun Tryst
különben is ilyen kutyám van, szal nincs mitõl tartani 😄

Bucser
hoztam magammal macskát, hogy legyen mivel foglalkoznia😄 MEg engem különben is bírnak a kutyák😊

Sadun Tryst
és a kutya még evett meg? biztos bent van akkor a lakásban... 😊

Bucser
már ott vagyunk az ablak alatt😄

Sadun Tryst
gyertek. legalább nem kell letöltenem

Így van!
Mikor indulunk?

Bucser
Nincs megbocsátás!!!! Látnod kell a RahXephont!!!! Betöünk hozzátok elvisszük cd-n éekötözünk a géped elé és betesszük neked a lejûtzódba kipeckeljük a szemed és nézned KELL!!!!!!!

Sadun Tryst
szánom-bánom bûnömet. ígérem, mikor kiírom a Naruto-t, az Excel Sagát és a GITS-et DVD-re (ekkor lesz helyem), és akkor azonnal nekiállok a RahXephonnak 😊

Már ketten állítottuk itt, hogy NAGYON jó, erre eléveszed a GITS-SAC-et?

Sadun Tryst
még nem. majd GITS után jön 😊

Még mindig nem nézted meg a RahXephont?

Sadun Tryst
nem, csak most úgy tûnik mindenki elvan 😊
pl. én most 3 nap géphiba miatt nem voltam. (winyó majdnem felmondta a szolgálatot, de szerencsére csak a C meghajtó halt meg, az meg megtudtam javítani, így a fontos dolgok, az animeék, mind megmaradtak (30 G😎.
na mind1.

Excel Sagát 1re jobban megszerttem. 😊
Most már inkább azt mondom, h az nézze meg aki szereti a fárdt és néha nagyon brutál poénokat. 😊
GITS pedig most pihen, mert Excel Sagát nézem most végig, amivel a mai napmég végztek is.
majd ezek után asszem jön majd a RahXephon. 😊

Ide már csak én járok?

Ja, nekikezdtem a hacksign-nak.

15gb a korlát....:/

via_mala
Az tényleg jó, olyan kis aranyos, Jubei-chan (Jiyuu Nanohana) tipikusan az a fajta anime-fõhõs, akire illik a jelzõ: kawaii. Az elhunyt Jubei-mester évszázadok óta kóválygó segédje (Koinosuke) eszméletlen jeleneteket produkál, amikor víz híjján múmiává aszódik. Az õ küldetése, hogy megtalálja Jubei-mester számára a megfelelõ testet, amiben újjászülethet. Na és ez nem más, mint 16 éves iskoláslány lenne.
Egyébként Yagyu Jubei valóban élt, híres-hírhedt kardforgató mester volt, több animében is felbukkan. Pl. a Ninja Scroll sorozat vége felé õ volt Jubei Kibagami
ellenfele, valamint az elég gyenge Ninja Resurrection OVA-ban õ a fõszereplõ.

Van már season 2 is belõle, de még nem jutottam hozzá.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Bucser
Fasza lenne aza csello... csak az a 20G limit.... Mikor dsl-el k olyan 100 G-t töltök egy hónapban....

Bucser
tudtommal a bekorlát chellonal ugyanaz maradt...

Elsõ részét néztem a phantomnak..........nagyon beteg, depressziós rohamot hajlamosokból simán kihozza!
Mivel a bõvítés óta 768/512-n vagyunk, korlátozáskor mennyire vesznek vissza? Érdemes áthágnom? Tudok még emészthetõ sebességet elérni letöltésnél, vagy inkább ne kancáskodjak a limittel? A régi korlátozás elég húzós volt, ha jól emléxem; csak egyszer sikerült áthágnom. 😊

Gnome
ehh..en 9ediken mar atleptem a korlatomat😞(

magus en a K-lite codec packot hasznalom es nekem eddig bevalt..

egyebkent Eva utan sztem a Cowboy Bebop/Trigun kifejezetten jol fog esni

Boogiepop Phantomot esetleg latta vki?...

Még egy eszembe jutott: Jubei-chan.

Na most erre mit mondjak?
1.nézd meg a Trigunt
2.ha nem rakod fel az ace-t, akkor én nem tudok segíteni, fordulj a többiekhez.

Úgy érzem a chello korlátom veszélyben van, már 9gb-nál járok

magus
na megjöttem. Hát, gondolkodtam sokat az end of evan, ugyhogy rajottem nincs kedvem megnezni a berserket egy ideig. vmi jopofa animet mondjatok mar, ne alove hinat, es ne is az excel saga groteszk humorat, vmi elvezhetot.

ja mellesleg ogm-et tovabbra se tdom megnyitni😞 Ace mega codec packot meg nem szeretnem felrakni.

Köszi😊

via_mala
Persze-persze értettem én, csak figyelmeztetni akartalak a WHD silány minõségére, aztán akkor már írtam a többirõl is 2-3 szót.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Up

Ez nem egy top20 lista volt, hanem ahogy elnézegettem az usteamen a legjobb anime topicot, elkezdtem kigyûjteni a leggyakrabban elõforduló neveket. Ezek jöttek fel. Amiket láttam nincsenek itt,mert mint írtam, alapvetõen magamnak jegyzeteltem, de aztán gondoltam bedobom az itteni közösbe.