Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A két cd-s változathoz nincs magyar felirat?

Nem csak a .hack van terítéken, mindössze ezzel kezdtünk! Folyamatban van még a lodoss war és love hina. Ezek után döntünk az újakról. Ha dobsz egy mailt, vagy egy üzit a fórumon,hogy jelentkezl fordítónak,akkor egy teszt után bekerülhetsz, és ha majd vmelyik anime,amivel dolgozunk megtetszik,akkor beszállsz te is. Nos, mit gondolsz?

Gnome
a .hack engem nem erint😊.....az nem fogott meg annyira hogy tobb ideig is foglalkozzak vele vagy ujranezzem..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ha van kedved "hivatalosan" is fordítani,akkor #2114

Gnome
Nah most vegeztem a Boogiepop Phantommal....asszem nallam ez az anime orokre az elso marad...nagyon tetszett..eleje nagyon depresszios de utanna kezd kibontakozni a tortenet es..ahh szal tenyleg jovolt😊..leforditasaba is belekezdtem csak ne lenne annyi dolgom 😞filozofia vizsga, nyelvvizsga, kreszvizsga):
nah majdcsak meglesz..

Excel saga elso reszet megneztem...haaat..beteg

Köszi, már töltöm is le...😊

magus
hajrá hajrá hajrá😊

OFF, de fontos!
Augusztus 12-ével hivatalosan megalakult a USTEAM FanSubs elnevezésû új fordítócsapat, Ken-Shi_Kun és SysOP XXL által.
Célunk, hogy az animéket azok számára is elérhetõvé tegyük, akik eddig nem értették õket az angol nyelvû feliratok ill. szinkron miatt.
Jelenleg kislétszámmal az OGMben, illetve egyéb softsubbal elérhetõ animék fordításán dolgozunk, de munkánk idõvel kiterjedhet a RAWból való fordításra is.

Aktuális projektünk a .hack//SIGN, melynek elsõ négy epizódjának fordítását éppen ma véglegesítettük, és a további részek is futószalagon készülnek, folyamatos többpárti ellenõrzés mellett, az ISO-9002 kompatibilis minõség elérése érdekében ^_^.

Eddigi kész fordításaink, a fórumunk, és a vevõszolgálat http://usteam-fansubs.atw.hu
oldalon érhetõk el.

Várunk mindenféle véleményt, ötletet, tanácsot, javaslatot, (segítséget ^_^ )!

Én is fordítok nekik,de kevesen vagyunk! Ha van kedvetek, nézzetek el a fórumra! Minden ötletet, illetve segítséget megköszönnénk! A legjobb az lenne,ha valaki besegítene a fordításban!
OFF vége.

Bucser
ftp://usteam.uw.hu

account/pass: anonymus/e-mail

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hali, írjatok linket a Ghost in the shell film letöltéséhez, please. (Nagyon tetszett a Wamdum Project klippje, ami a filmbõl van összevágva)

magus
az sem jott be😞

magus
vcm megvolt, google megvolt, most ujratelepitem, habar nekem is 9ese van😊

via_mala
Talán:
Windows Media Video 9 VCM (638 K😎

Vagy feltelepíted a Media Player 9-et:
MS Media Player 9
Régebben mûködött az a trükk, hogy feltelepítettük a magasabb verzióju MS Media Player-t, azután uninstall és a kódekjeit fennhagyta.

Egyébként: Google!!!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Tedd fel az mplayert.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

magus
o, 7?😊

jojo, ne hozzuk fel a kodekes temat, de lekene jatszanom egy wmv-t, hogy rakom, ujra fel ra a kodeket?😊

Hanyadik epizód?

magus
Épp most nézem a Cowboy bepopot, nagyon állat eddig😊

Könyörgöm hagyjuk már a codec témát pihenni legalább addig,amíg vki nem jelentkezik problémával!

CSOCSO
nem mondtam hogy mindenki torolje le a sajat bevallt codeck packjat.. a lenyeg ha valakinek nem megy valamije.. es hiaba probal k liteot meg nimot meg mindenfelet akkor gordiant tegyen fel... ennyi...
up up babe,party....

Miért dráma??? Csak figyeld Kirat, illetve Asurant! Rögtön rá jössz,hogy miért dráma, amikor két gyerekkori barát egymás életére tör a háború miatt!

Sadun Tryst
Love Hina 2001, Midori no Hibi 2003 vagy 2004, Hellsing, Naruto 2002-2004, Ghost in the Shell - Stand Alone Complex.
ezek ha jól tudom mind 2000 utániak. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bucser
Mert war drama..... Ez a helye kifejezés rá... Ugyanis nem egyértelmûen pozitív végkifejlet uralja és rengeteg személyes dolgot fel kell adni az univerzális jóért és a fõhõs elveszti a hozzá nagyon közelállókat....

Szerintem is Gundam Seed War Drama

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gnome
csocso nemtom eszrevetted-e hogy nem mindenkinek jo az amit te hasznalsz...en K-litet hasznalom es minden megy vele..vki Ace re eskuszik vki a Nimora szal hiabba erolteted ezt a Gordiant en pl nemfogom leszedni a sajatomat...se senki akinek bevalt a sajat codec packja...

Gundam seed meg azert nemtetszik mert yugioh haju emberkek vannak benne meg a foldi erok kapitanya ilyen hulye orros maszkot visel😛...egyebkent lenntvan az egesz gundam sorozat majd ha lesz idom vegignezem...

Jah Gabor elmondanad hogy szerinted a Gundam seed miert Drama?

2002es a Gundam SEED, ha jól emlékszem, és az nadzson üt!

magus
Nah vita tényleg lezárva, a baja z volt h rossz volt az installja az elozo ogm filternek, de megy minden szal, kosz a helpet😊

Amugy azon gondolkodtam, hogy nezegettem, es a jo sorozatok, azok mind 2000 elottiek, majdnem mindegyik, az ujak nem jok, vagy csak nem jutottak el ide, vagy mi?

CSOCSO
a gordiank kb ennyit tesz fel:
Gordian Knot Codec Pack 1.7 includes:

- AC3Filter 0.70b
- Morgan Stream Switcher 0.99
- DivX 3.11 alpha
- DivX 5.1.1 Pro (Ad version)
- Huffyuv 0.2.2.1 cce-patch
- XviD 1.0.1
- ffdshow alpha 2004-06-07

ehhez max vobsub es ogg kell...amiota ezt hasznalom nem talalok olyat amit ne tudnek lejatszani
Ne offoljuk már szét a topicot ezzel,ha lehet! Magusnak már megy minden, vita lezárva! Nem igaz,h mint bolond kutya a csonton úgy rágódunk ezen a témán, ahelyett, hogy tényleg a filmekrõl csevegnénk! :/

Bucser
nekem meg nins semmi más fet, csak egy vobsub egy OGGsplitter egy MAtroska codec(az MKV-khez) egy Divx és Xvid meg Angel potion a régi cuccokhoz meg a legújabb AC+ filter... Ehhez az 5 codechez Pack?? MInek??? ezeket legalább tudom, hogy hova tette😊

CSOCSO
az viszont valoban nem egeszseges ha 8 at rax fol.. nemtom mit szarosztok.. elmondtam hogy gordianknot 1.7 et hasznaljatok.. nem kell semmi mas melle csak esetleg vobsub vagy ogm codec.. ennyi... es mindent megeszik..
CSOCSO
loal😊
magus
jok ezek a codec packok, csak most egy sima wmv-t nem tok lejatszani...

magus
beleneztem a berserkbe. hat a latvanyvilaga nem annyira durva mint amilyeneket olvastam, de a tortenetrol meg semmit se tudok. viszont a cowboy bepop tok ugyanolyan mint egy film igy elso ranezesre, lesz idom elkezdem nezni

Sadun Tryst
végignézetm a ghost in the shell - tachikoma specialt. szerintem nagyon jó lett! 😊))))
igaz van 1-2 igazán pihent poén, de azért úgy összeségében nagyon jó lett! fõleg szerintem a tachi-k hangja! 1. osztály!
kedvenc szereplõim az egész GITS sorozatból eddig 😊)))

CSOCSO
gordianknot codec...
Sadun Tryst
végignéztem Excel Sagát... NAGYON DURVA!
fõleg az utolsó történet kívüli kis epizód, a 26-os! ott tényleg vágatlanul, cenzúra nélkül van! (kiv. a bevezetõben mikor teljesen pucérok a fõhõsök)
szerintem aki bírta az FLCL-t, az ezt se hagyja ki! kötelezõ darab az elborult embereknek! 😊

Érdekel a SEED? Vagy nem értesz egyet velem az usteam fórumos hozzászólásom kapcsán?

Gnome
jah a codecek hasznalhatosaga nagyon fugg vmitol...nemertem hogy ha egyikhelyen mukodik akkor a masik helyen miert nem..

a codec valasztja ki az embert nem az ember a codecet😛

Minden jó, ha vége jó! 😊

magus
eh, usteamen megmondtak a megoldast😊
ugye a legujabb divx, es xvid codec,

az UJABB, MAS INSTALLAL RENDELKEZO ogg codec:
http://ratatouille0.free.fr/OggDS0996.exe
es a matroska codec pack, 2 mega:
http://www.free-codecs.com/download/Matroska_Pack.htm

ezzel nekem megy, mikor azokkal nem, ugyhogy tok hepi vagyok😊 azert koszi a segitseget

magus
hehh, jopofa ordogi kor... Miutan felinstallaltam 2 codec packet is ami nem mukodott, kidobott, hogy pakoljam fel azt a codecet amit mar ezeregymilliohelyen ajanlottak, de errort ir ki, be is masoltam lejjebb. Ezt irta ki a kodek packok elott, es utan is. ez egy vicc. linuxon codec nelkul megy kiprobaltam, ugyhogy sztem sajna ott kell neznem😞

Van egy olyan, hogy mplayer. Keress rá a neten, ha minden igaz magyar, ill az usteam fórumán találtam vhol linket hozzá, csak sajna elfelejtettem 😞

Hányszor kell elmondanom,hogy nálam minden úgy megy, ahogy a nagykönyvben meg van írva ace codec packal?!
Más: csak nekem tûnik az fel,hogy angolul beszélõ animoknál a feliratot, ha bekapcsolom, elcsúszik az animációhoz képest?
Megint más: nekem sincs helyem, de rendeltem száz dvd-t 13eHUF-ért /princo, és gyárilag már úgy van kialakítva,h nyomtathatok a korongra!/, azt várom. Ha érdekel, akkor itt a link :
http://www.dvdrohlinge24.com/catalog/default.php
Utána befejezem a hacksign letöltését, és megyek tovább a listán,amit belinkeltem. Monjuk az más kérdés, hogy lövésem sincs van-e a listán lévõk között sorozat :/

Bucser
Tölts le egy Zoom playert!!!! Instaéláld fel és abban van OGM hacsak a kedves codecpakjaid tönkre nem vágják... látjátok ezért szarok a codec packok mindent feltesznek csak ami kéne az nem...

magus
azzal se megy. bazze, most toltottem le a teljes cowboy bepopot es beleakartam nezni😞

Bucser
NEm néztem mostanában anime-t.. utoljára a Trigunt néztem meg újra a RahXephon után... Azóta semmit nem láttam.. meg jhelyem sincs: ^_^

magus
aha, felraktam az ace-t, megnyitottam, gondolkodott rjta egy sort, es kijelentette hogy o ezt nem ismeri. le is szedtem, most felrakom a k lite codec packot, ha az sem megy, akkor felrakom a linuxot, ott le lehet jatszani gond nelkul.

Mi is volt a problémád? ogm?

magus
felraktam ace mega codec packot de nem megy....

mindjart megprobalom a k-lite-t