Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Anime es japogadzsi naptarak (pl Ayumi)
2005!
ha valakinek nagyon kell valami az szoljon nekem. elore szolok hogy szerintem 10 ezer ft az hogy megveszem es meg haza is kuldom
szal gondolom ennyiert senkinek nem kell...
nem, nem olvasom abszolúte az ottani fórumot. sõt, még az oldalt sem látogatom. egyébként ez a spontán kérdés mibõl fakadt? 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Az a lényeg, hogy nem láttalak még ott, lehet, hogy csak olvasod a Manga - Anime topic-ot. Múlt héten újult meg a Hardwired és vele együtt a fórum is. Most már egész hasznos funkciók is vannak benne, pl. spoiler, quote. És ott is nagyon rendes a társaság.
/ON
A Gunslinger Girl mennyiben lesz más a Noir-nál? A felütés elég hasonló.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
a wolf's rain-t akkor bizotan megnézem, a scrapped princess-õl meg nézegetek képeket még... 😊
valamikor még regisztráltam anno a hardwired-re, de nem tudom már milyen néven. asszem ott még Serphentio vagyok... :/
A Wolf's Rain-rõl már értekeztem korábban:
#1423 és #1486 hozzászólások
13. hozzászólás
Szomorú, de nagyon szép anime a kihaltnak hitt farkasokról, akik embernek álcázva magukat az emberek között élnek, de egy kis csapat elindul, hogy megtalálja a Paradicsom-ot, melynek kapuját a legenda szerint csak a kiválasztott farkas nyithatja ki. Elvileg 26 részes, de van a 16. rszé táján van egy 4 részes ismétlés, ami nyugodtan kihagyható, így lett végül 30 részes.
Ja és a zenéjét külön kiemelném (Kenji Kawaii)!
Mi a nick-ed van a Hardwired fórumban?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
régen és még most is imádom a sorozatot. és állítólag még a Cartoon Network-ön is megy! Ami miatt pedig igazán megszerttem a stílust, az a Rurouni Kenshin OVA 1 volt. az volt az elsõ anime film, amit úgy láttam. teljesen a hatása alá kerltem akkor. ez volt már lassan 1 éve 😊
(persze csak azért 1 éve kezdõdött nálam ez a mizéra, mert amíg nem volt netem, sehol nem tudtam animéhez jutni... 😞 )
Nemtom mit értesz "csajos" anime alatt, még nem láttam sok olyat 😉
De lassan azokat is bepótolom DVD-re. 😊
Ja, a listából kiahagyram még (valamit mindig kihagyok 😄):
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell 2 : Innocence
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GIG
Mononoke Hime
Amúgy ez télleg a legtöbb sorozat. Én nem mondtam hogy nem komálom a sorozatokat, sõt, csak az a baj hogy problémás leszedni. A winyóm nagyon nembírja, és ezek full igen sok helyet foglalnak...
Érdekes, hogy az ilyen "csaj"-os animékben mindig van egy magas, gátlásos, de fizikumban erõs és lélekben gazdag fõhõs. (Read or Die-ban: Maggie Mui, Love Hina-ban: Motoko Aoyama)
😄
Egyébként én minden jó animét kiírok (DVD). Szeretem õket visszanézni, ha sorozat, ha nem. Pl. ilyen nálam a Tenchi Muyo!. Vagy 5x láttam már az alapsorozatot, és most olvasom a mangát is. 😊
Eddig nekem ezek vannak meg DVD-n, szal ezeket bátran ajánlom barkinek.
Neon Genesis Evangelion TV
Neon Genesis Evangelion : Death & Rebirth
Neon Genesis Evangelion : End of Evangelion
Berserk
Rurouni Kenshin OVA 1-2
Love Hina
Love Hina Again
Love Hina Specials (ez 2 film)
Trigun
Hellsing
Serial Experiments LAIN
Tenchi Muyo!
Tenchi Muyo! Movie (ebbõl 3 van)
Tenchi in Tokyo
Tenchi Universe
FLCL
Midori no Hibi
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop : The Movie
RahXephon
RahXephon : The Movie
GoldenBoy
Video Girl Ai
Oh! My Goddess
Jin-Roh
Vampire Hunter D - Bloodlust
Fullmetal Alchemist
Gunslinger Girl
Nauruto (ami eddig létezik mind, ami eddig 107 epizód)
Bleach (eddig 5 rész van belõle)
+Naruto, Tenchi Muyo, GoldenBoy és Bleach MANGA
2. Seasont a befejezés után?! De hisz a kulcsfigura exitált ugyebár!
Talán elõzményt lehetne, de attól tartok erõltetett lenne.
Inkább nézz Wolf's Rain-t! Vagy más BONES animét.
Csak lassan már tele van a winyóm 😞 Ti kiírjátok az animeket, vagy megnézitek és törlitek?
Hát a nagyobb anime filmeket biztos kiírom. Ilyen volt eddig pl a Battle Angel Alita, az Akira, az Alien 9 (hiába sorozat, ez jó 😊 ), a Blood - Last Vampire <- ezek nagyon tetszettek...
a Trigunt nézd meg, mert egy nagyon faja kis anime! ha már másért nem is, a fõhõsért mindenképpen érdemes! 😉
------------------------SPOILER-------------------------
A Wolfwood halála elõtti történések nagyon durvák és maga az egész jelenetsor... nekem tetszik nagyon...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mellesleg cowboy beboppal meg mindig az a baj, hogy vege van😞 nem akarnak masodik seasont csinalni belole vagy valami?😊
mellesleg egy kerdes. Trigun jobb mint bebop vagy nem?
nem hallgatnam meg most.. de a filmhez illet nagyon
bár a GoldenBoy óta az álmon egy Bimota Tesi 1D <#idiota>#idiota>
Bimota Tesi 1D
az 1ik legjobb sci-fi film, amit eddig láttam <#worship>#worship>
De amúgy jó film volt. Teccett <#eljen>#eljen>
pl. Exel magát Kobayashi-nak hívja. így hívják Excel szinkronszínészét is. de még ott van Nabeshin is. (kedvenc karim Excel után a sorozatban) 😊
Amúgy nemrossz, mondjuk az 1. részbõl nem derült ki sok, csakhogy a szereplõk milyenek. Hát... 😄 Azért jókat nevettem rajta (Fõleg mikor kislány elkezd fõzni és énekel LOÁL <#nevetes1>#nevetes1> )
Lehet még leszedek 1 részt és megnézem milyen is...
sõt, DVD-n is megvan! <#hehe>#hehe>
Aranyos animét ki ne szeretné <#circling>#circling><#idiota>#idiota> Azumanga Daioh-t meg majd leszedem.
Most még megnéztem a Black Magic M-66-ot, hát jó, de nekem ez a stílus nem jön be.
Az Angel's Egg mondjuk nekem se tetszett, Mamoru Oshii-tõl inkább a Ghost in the Shell movie-k és a Jin Roh - The Wolf Brigade a jó.
Alien 9 aranyos meg minden, csak kissé gyerekes. De legalább nem komolytalan. Sztem egész jó volt.
viszont megnéztem az Excel Saga 1. részét<#guluszem1>#guluszem1><#zavart1>#zavart1><#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1><#idiota>#idiota>
Talán még Monthy Phyton, vagy Lart Pour Lart-tól láttam ekkora idiótizmust és ökörséget, nem is tudom, de ez nem negatív vélemény akar lenni, mert nagyon bejött. Olyan elemekkel operál amik egy adott helyzetben egyáltalán nem illenek oda, és sztem ez a legnagyobb humorforrása. Az élmény fokozására viszont nem árt 1-2 doboz sör és egy kis társaság. Senkinek nem ajánlom, hogy egyedül nézze mert még vmi hülyeséget csinálna utána.<#nyes>#nyes>