Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waterhorse
Hamarosan az 1. sorozat végére érünk, kérdés vetítik e jövõhéttõl a Next-et, vagy kezdik elõlrõl<#nemtudom>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

CSOCSO
katt ide

Anime es japogadzsi naptarak (pl Ayumi)

2005!

ha valakinek nagyon kell valami az szoljon nekem. elore szolok hogy szerintem 10 ezer ft az hogy megveszem es meg haza is kuldom
szal gondolom ennyiert senkinek nem kell...
Sadun Tryst
off
nem, nem olvasom abszolúte az ottani fórumot. sõt, még az oldalt sem látogatom. egyébként ez a spontán kérdés mibõl fakadt? 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

via_mala
/OFF
Az a lényeg, hogy nem láttalak még ott, lehet, hogy csak olvasod a Manga - Anime topic-ot. Múlt héten újult meg a Hardwired és vele együtt a fórum is. Most már egész hasznos funkciók is vannak benne, pl. spoiler, quote. És ott is nagyon rendes a társaság.
/ON
A Gunslinger Girl mennyiben lesz más a Noir-nál? A felütés elég hasonló.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
leellõríztem, igen ott még Serphentiot vagyok... 😊

Sadun Tryst
thx a leírást!
a wolf's rain-t akkor bizotan megnézem, a scrapped princess-õl meg nézegetek képeket még... 😊

valamikor még regisztráltam anno a hardwired-re, de nem tudom már milyen néven. asszem ott még Serphentio vagyok... :/

Adam5
huh, ma végre Slayers újra!

via_mala
A Scrapped Princess-t még nem néztem meg, de már be van tervezve.
A Wolf's Rain-rõl már értekeztem korábban:
#1423 és #1486 hozzászólások
13. hozzászólás
Szomorú, de nagyon szép anime a kihaltnak hitt farkasokról, akik embernek álcázva magukat az emberek között élnek, de egy kis csapat elindul, hogy megtalálja a Paradicsom-ot, melynek kapuját a legenda szerint csak a kiválasztott farkas nyithatja ki. Elvileg 26 részes, de van a 16. rszé táján van egy 4 részes ismétlés, ami nyugodtan kihagyható, így lett végül 30 részes.
Ja és a zenéjét külön kiemelném (Kenji Kawaii)!
Mi a nick-ed van a Hardwired fórumban?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ottto
Ezeket a kisebb animeke sorozatokat (mind pl a pokemon, dragonball, sõt anno még a holdtündért is 😄DDD ) én is néztem, de ekkor még nem is nagyon tudtam hogy mit nézek. Az 1. film az a Ghost in shell volt, és innen kezdtem komolyabban érdeklõdni a mûfaj iránt. Sajna netem nekem se volt akkoriban, mióta van azóta nagyobb a lelkesedés, és mióta adtatok llinket kész fanatikus vagyok 😄DDD

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
nekem anno a TransFormes adta meg a kezdõ lökést! 😄
régen és még most is imádom a sorozatot. és állítólag még a Cartoon Network-ön is megy! Ami miatt pedig igazán megszerttem a stílust, az a Rurouni Kenshin OVA 1 volt. az volt az elsõ anime film, amit úgy láttam. teljesen a hatása alá kerltem akkor. ez volt már lassan 1 éve 😊
(persze csak azért 1 éve kezdõdött nálam ez a mizéra, mert amíg nem volt netem, sehol nem tudtam animéhez jutni... 😞 )

Ottto
wow. Allig várom hogy lássam 😄
Nemtom mit értesz "csajos" anime alatt, még nem láttam sok olyat 😉

Ottto
Ghost in shell volt az 1. anime film amit láttam, még cd-n hozta apám munkatársa, ott tetszett meg igazán a mûfaj, node mind1 <#rolleyes>

Sadun Tryst
Azt nagyon régen láttam már, és akárcsak az Akira, a Blood, a Totoro, a Laputa, a Whisper of the Hearth, a Wonderful days, és még sok másik anime nincs meg emiatt. Akkor még nem volt DVD írom. Egyébként nekem is csak egy 40GB-os winyóm van. Szal havonta írok 6 DVD-t, h legyen helyem... :/ Fõleg ez akkor volt gáz, mikor megvolt 6 rész híján az egész Rurouni Kenshin TV (ez 89 rész volt), és más sem volt a winyómon, mint az akkor. persze akkor még írom sem volt, így delete lett a sorsa... 😞 azóta is sírok emiatt)
De lassan azokat is bepótolom DVD-re. 😊
Ja, a listából kiahagyram még (valamit mindig kihagyok 😄):
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell 2 : Innocence
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex
Ghost in the Shell : Stand Alone Complex 2nd GIG
Mononoke Hime

Ottto
Hol a Gunnm? <#circling>
Amúgy ez télleg a legtöbb sorozat. Én nem mondtam hogy nem komálom a sorozatokat, sõt, csak az a baj hogy problémás leszedni. A winyóm nagyon nembírja, és ezek full igen sok helyet foglalnak...

via_mala
Az hogy püfölik Osaka-t és Chiyo-chan-t a csuklás miatt az szinte eltörpül ahhoz képest, amekkora marhaságokat csinálnak majd még. Tomo-chan-t ajánlom figyelmedbe!!! Nekem Sakaki-chan volt a legszimpatikusabb.
Érdekes, hogy az ilyen "csaj"-os animékben mindig van egy magas, gátlásos, de fizikumban erõs és lélekben gazdag fõhõs. (Read or Die-ban: Maggie Mui, Love Hina-ban: Motoko Aoyama)

😄

Sadun Tryst
A Scrapped Princess és Wolf's Rain pontosan milyen anime? Egy kis spoilert írnál nekem?

Sadun Tryst
Nekem a Fullmetal ALchemist jött be az Azumanga elõtt, szal az majd csak köv. hónapban lesz meg. 😊
Egyébként én minden jó animét kiírok (DVD). Szeretem õket visszanézni, ha sorozat, ha nem. Pl. ilyen nálam a Tenchi Muyo!. Vagy 5x láttam már az alapsorozatot, és most olvasom a mangát is. 😊
Eddig nekem ezek vannak meg DVD-n, szal ezeket bátran ajánlom barkinek.
Neon Genesis Evangelion TV
Neon Genesis Evangelion : Death & Rebirth
Neon Genesis Evangelion : End of Evangelion
Berserk
Rurouni Kenshin OVA 1-2
Love Hina
Love Hina Again
Love Hina Specials (ez 2 film)
Trigun
Hellsing
Serial Experiments LAIN
Tenchi Muyo!
Tenchi Muyo! Movie (ebbõl 3 van)
Tenchi in Tokyo
Tenchi Universe
FLCL
Midori no Hibi
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop : The Movie
RahXephon
RahXephon : The Movie
GoldenBoy
Video Girl Ai
Oh! My Goddess
Jin-Roh
Vampire Hunter D - Bloodlust
Fullmetal Alchemist
Gunslinger Girl
Nauruto (ami eddig létezik mind, ami eddig 107 epizód)
Bleach (eddig 5 rész van belõle)
+Naruto, Tenchi Muyo, GoldenBoy és Bleach MANGA

via_mala
SPOILER included!
2. Seasont a befejezés után?! De hisz a kulcsfigura exitált ugyebár!
Talán elõzményt lehetne, de attól tartok erõltetett lenne.

Inkább nézz Wolf's Rain-t! Vagy más BONES animét.

Ottto
Az is sorozat mi?....Jah az. Akkor még neem sszedem le, majd csak késõbb. Most az Azumanga Daiohra áltam rá, sorba szedem le a részeket. Mióta a kiscsajt azért kezdték püfölni hogy áljom már el a csuklása, egyszerûen érdekel hogy mit fognak még összehülyéskedni 😄DDD
Csak lassan már tele van a winyóm 😞 Ti kiírjátok az animeket, vagy megnézitek és törlitek?
Hát a nagyobb anime filmeket biztos kiírom. Ilyen volt eddig pl a Battle Angel Alita, az Akira, az Alien 9 (hiába sorozat, ez jó 😊 ), a Blood - Last Vampire <- ezek nagyon tetszettek...

Sadun Tryst
én mondtam 😊)))

a Trigunt nézd meg, mert egy nagyon faja kis anime! ha már másért nem is, a fõhõsért mindenképpen érdemes! 😉

Bucser
izlések és pofonok😊 én imádtam...

------------------------SPOILER-------------------------

A Wolfwood halála elõtti történések nagyon durvák és maga az egész jelenetsor... nekem tetszik nagyon...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem a trigun nem nagyon jött be.

Bucser
Más. A bebopban sokkal életszerûbbek a karakterklisék ellenben Trigun jóval elrugaszkodotabb a valóságtól minden téren.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
elfen lied - hat kb a 2. resz utan meguntam. tenyleg mindenki meghal benne, folyik a ver, a foszereplo meg csak annyit tud mondani hogy nyuuuuuuuu

mellesleg cowboy beboppal meg mindig az a baj, hogy vege van😞 nem akarnak masodik seasont csinalni belole vagy valami?😊

mellesleg egy kerdes. Trigun jobb mint bebop vagy nem?

CSOCSO
nekem tetszett a korusos...meg amikor motoroznak es horog a csavo😊
nem hallgatnam meg most.. de a filmhez illet nagyon
Ottto
A motorok bejöttek nagyon, a zene meg...hát az elég fura volt, mikor emberek kezdtek el benne kórusban énekelni, de oda nagyon illett 😊))

Sadun Tryst
a zenére nem nagyon emléxem, már vagy 1 éve láttam. a motorok viszont tényleg nagyon ütõsek! 😊
bár a GoldenBoy óta az álmon egy Bimota Tesi 1D <#idiota>
Bimota Tesi 1D

CSOCSO
a zenek is nagyon jok. .meghat a motorok nagyon bejonnek.. nagyon jo kis anime!😊
Sadun Tryst
én majdnem behaltam rajta! 1988-as anime, de olyan animációja és effektjei vannak, amit még egy mai anime is megirigyelhet! fõleg a film végén! azok a színek és effektek egyszerûen mesteriek! pont mostanában tervezem én is újra megnézni 😉
az 1ik legjobb sci-fi film, amit eddig láttam <#worship>

Ottto
Ja annyi volt, csak megtévesztett hogy 2 részre van szétsedve sry.
De amúgy jó film volt. Teccett <#eljen>

Sadun Tryst
ha szereted a fölösleges vért minden második jelenetben, s nagyon sok ecchit, és a történettelenséget, akkor nézd meg. ha pedig nem akkor kerüld el nagyon messze...

Sadun Tryst
én úgy emléxem csak 2 és fél órás... 😊

Noirt és wolf's raint nézem felváltva.

magus
en most cowboy bebop movieba kezdek bele

Ottto
Jah. 4 órás kb. Hát remélem nem alszom el rajta....

CSOCSO
sok sikert😊 ha jol emlexem elegge hosszu mese
Ottto
Az Akirát én ma este nézem meg.

CSOCSO
huhh. .aszem a jin rohot lattam eloszor.. vagy legalabbis az elsok kozott volt.. ..ja lehet hogy az akira volt az elso😊 mar nem emlexem..
magus
Elfen Liedet látta vki?

Sadun Tryst
ja, meg Excel-hez 1 érdekesség, h Excel-ben nagon sok olyan név van, mint amik az éléetben is úgy vannak.
pl. Exel magát Kobayashi-nak hívja. így hívják Excel szinkronszínészét is. de még ott van Nabeshin is. (kedvenc karim Excel után a sorozatban) 😊

Ottto
Megnéztem az Azumanga Daioh 1. részét....uhh, mondom jóvan ez nekem too mutch!
Amúgy nemrossz, mondjuk az 1. részbõl nem derült ki sok, csakhogy a szereplõk milyenek. Hát... 😄 Azért jókat nevettem rajta (Fõleg mikor kislány elkezd fõzni és énekel LOÁL <#nevetes1> )
Lehet még leszedek 1 részt és megnézem milyen is...

Sadun Tryst
én már láttam az egész sorzatot! 😊
sõt, DVD-n is megvan! <#hehe>

Bucser
A jin-Roh az szerintem inkább brutális... De tényleg jó kis story-ja van... grave of The fireflyies-t nézzétek még meg... Na az az ami abszolút nem gyerekes...

Ottto
Hát mondjuk az igaz. Bár a végébõl már nem értettem sokat. Már nem tudtam megkülömböztetni az álmot a valóságtól, de amúy jó volt

Waterhorse
Alien 9 nem annyira gyerekes, hacsaknem azért az, mert gyerekekrõl szól. A vége felé pedig különösen komolyra fordul a történet.

én is azt szettem le még nemtom milyen

Ottto
Aha. Ghost in shell-t láttam, az tényleg jó volt.
Aranyos animét ki ne szeretné <#circling><#idiota> Azumanga Daioh-t meg majd leszedem.
Most még megnéztem a Black Magic M-66-ot, hát jó, de nekem ez a stílus nem jön be.

via_mala
Ha szereted az aranyos animéket, akkor az Azumanga Daioh neked való. 😄
Az Angel's Egg mondjuk nekem se tetszett, Mamoru Oshii-tõl inkább a Ghost in the Shell movie-k és a Jin Roh - The Wolf Brigade a jó.

Ottto
Én tegnap az Alien 9-et, és az Angels Egg-et néztem meg. Az Angel's egg inegn csak egy bonyolult, révén alig van benne szöveg, majd elaludtam rajta. Történetét nem sikerült kisilabizálnom, szal nekem annyira neemtetszett...
Alien 9 aranyos meg minden, csak kissé gyerekes. De legalább nem komolytalan. Sztem egész jó volt.

Waterhorse
Lemaradtam 2 Slayersrõl most fogom pótolni,
viszont megnéztem az Excel Saga 1. részét<#guluszem1><#zavart1><#beka3><#gunyos1><#idiota>
Talán még Monthy Phyton, vagy Lart Pour Lart-tól láttam ekkora idiótizmust és ökörséget, nem is tudom, de ez nem negatív vélemény akar lenni, mert nagyon bejött. Olyan elemekkel operál amik egy adott helyzetben egyáltalán nem illenek oda, és sztem ez a legnagyobb humorforrása. Az élmény fokozására viszont nem árt 1-2 doboz sör és egy kis társaság. Senkinek nem ajánlom, hogy egyedül nézze mert még vmi hülyeséget csinálna utána.<#nyes>