Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nohde mindegy.. koszke vegulis torrenttel is lejon amig odaerek..
amugy meglestem az elso reszt!! nagyon coool!! tetszik csak az a baj hogy felek megint rakattanok es meglesem az egeszet ket nap alatt😞((( pedig nem kene.. 2epizod/nap mar eleg lenne.. de kitudja hogy fogom birni
Szvsz a manga sokkal jobb, de csak annyiban hogy hosszabb, és több benne a poén.
Az anime 13 részes, és sajna abba nem fért bele az összes ilyen jó poén.
Mondjuk az se jó, ha egy animébõl 100nál több rész van...mondom ezt ééén, a nagy Inuyasha van 😊
mai hime 12
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
pontosabban szerintem nincs, nem is hallottam róla, és a feliraok.hu-n sem találtam semmit...
Hát a Windows-sal is hasonló a helyzet... vagy hajlandó mûködni, vagy nem.
Tehát kell hozzá a jószerencse. 😄
errõl nekem az a mókás tény jut eszembe, h a sulinkban így kell köszönni a tanároknak 😄
(mert van olajos szak)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
😊
csak ne használd az új skineket hanem a classic skint emrt isten tudja miért nekem eltûnik a winamp ablaka és nem tudom visszahozni.... csak a classic skinnel látom😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tele a hócipõm a creative gyárival, ami nem tud csak egyenként kezelni számokat, egy könyvtárat már nem képes lejátszani...
Sõt az egyik korai részben az egyik stáb így is írta le. Érdekes, hogy a Corinthos-t pl le tudták írni normálisan...
Addig O.K., hogy a japán nem tud mindent hibátlanul ejteni, de egy fordító legyen már annyira gyakorlott, hogy meg tudja mondani mikor fordul ilyen elõ. Én már nagyjából tudom, hogy mit ejtenek másképpen...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dehát jó ez így, ez legyen az egyetlen hibája. Ez az egyetlen hibája.
Eddigi részek királyosak voltak
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
az OVA 2 pont a chuunin vizsga után játszódik.
1 kis küldetését mutatja be a 7es csapatnak (narutoék természetesen). nekem annyira nem tetszett, de azért 1x mindenképpen érdemes meglesni.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
28.-ik résznél járnak, ahol a sorozat 😉
meg egy Blitz-et, csak két ok
1. Nincs deviza cardom és csak az USA területére szállít a legtöbb "jóképességû",
2. Akkor nem kell, ha már össze van rakva és le is van festve.
Hányadik résznél járnak a sub-on és milyen kiterjesztést használnak?
Viszont szeretném megvenni a sorozatot eredetiben.
Miután a nagyok kiszálltak én átpártoltam a seed-fansubshoz. Ált kedden este dobják ki az éppen aktuális részt.
Kérdés a Destiny-t vagy 4 helyról tóltik fel kéne vmi rendszer. Mindegyik jó minõségû? Melyikeket kezdjem leszedni.
Láttam Seed-es action figurákat(külföldiában), neked van?
Aki látta a 28-as epizódot tudja mirõl beszélek!
SPOILER
Minerva totálkáros, Abyss kampó, Kira szétkapta a Saviourt. Kezd nagyon bonyolódni a dolog.
Remélem nem játszák meg ua, mint a Seedben, hogy Kira+Cagalli+Archangel vs Athrun a kretén!
Csak azért kreténezem, mert hogy lehet vki olyan hülye, hogy a sógora meg akarja óvni a jegyesét, erre blokkolja az útját?!
Ne mondjátok, hogy megint csúszik...
Bár nem tudom már, h hol van az összes TransFormer és Spawn újságommal együtt... 😞
amúgy a Midori mennyivel hosszabb, mint az anime, és mennyivel másabb? mert ha sok érdekesség van benne, akkor annak lehet én is nekiállok. 😊
A neten pedig olvasok Inuyashát, Midori no Hibit, meg még el akarok kezdeni párat, de a doujinshi-ket is nagyon szeretem.^^
Jó sórakozást😊
most meg nem tok leakadni a Gundamrõl, de azért tegnap megnéztem nosztalgiából (sokadszorra) a Kensin OVA2-t (<#rinya>#rinya>) még mindíg meghat a befejezése (mind kettõnek).
Tudtátok hogy a Seednek van OVÁ-ja?
Ha igen, hol van?
szal mindenkinek kotelezo aki animera szomjazik