Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ket nap mire azzal lejon😞 ha valaki atfosna az meg kb 3-4 ora...se..
nohde mindegy.. koszke vegulis torrenttel is lejon amig odaerek..
amugy meglestem az elso reszt!! nagyon coool!! tetszik csak az a baj hogy felek megint rakattanok es meglesem az egeszet ket nap alatt😞((( pedig nem kene.. 2epizod/nap mar eleg lenne.. de kitudja hogy fogom birni
Ayumi
Hû, sokan írtatok, nem olvasok vissza, inkább erre válaszolok.
Szvsz a manga sokkal jobb, de csak annyiban hogy hosszabb, és több benne a poén.
Az anime 13 részes, és sajna abba nem fért bele az összes ilyen jó poén.
Mondjuk az se jó, ha egy animébõl 100nál több rész van...mondom ezt ééén, a nagy Inuyasha van 😊

Sadun Tryst
hahó! használj torrentet!
mai hime 12

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

CSOCSO
MSN en nem kuldi valaki at?? nem olyan nehez 200 megat atfosni😊
CSOCSO
oksz koszke.. hat akkor neki allok igy... csak a 12. et kene vhogy beszereznem...
Sadun Tryst
2 hete fejezõdött kb be a sorozat, talán 3, így elég nagy rá az esély, h csak készül.
pontosabban szerintem nincs, nem is hallottam róla, és a feliraok.hu-n sem találtam semmit...

Utalást láttam rá, de momentán nem találok ...

CSOCSO
himehoz van felirat amugy? marmint magyar??
CSOCSO
Ez milyen sorozat? Mi a címe pontosan?

JetAudio, ha nagyon kell tud MP3-at 32 vagy 64 biten is visszakódolni, mellékesen videólejátszóként is funkciónál, és kezeli a feliratokat. Egyetlen hibája, hogy pár program (Winamp?) haza szokta vágni az OGM/MKV fájlok és régebbi DivX-ek lejétszását. Ellenben nagyon szépen szól.

CSOCSO
nah.. leszedtem a mai hime-t 1-26.ig ep i g megvan a 12 es kivetelevel😞((((
Jagi
ON.
Tenjou Tenge?

Jagi
LOL!
Hát a Windows-sal is hasonló a helyzet... vagy hajlandó mûködni, vagy nem.
Tehát kell hozzá a jószerencse. 😄

Sadun Tryst
"jószerencsét"... 😊
errõl nekem az a mókás tény jut eszembe, h a sulinkban így kell köszönni a tanároknak 😄
(mert van olajos szak)

musha
detto

Jagi
Osztom, tökéletes.
+ van egy wmp10-es oszt jószerencsét.

via_mala
Nekem a WinAmp a 3-astól kezdve nem jött be, azóta is, és per pillanat is a 2.91-est használom. Mindent tud, ami nekem kell, és a skin-ezés is megy.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Köszi! 😊

Bucser
winamp5??
😊
csak ne használd az új skineket hanem a classic skint emrt isten tudja miért nekem eltûnik a winamp ablaka és nem tudom visszahozni.... csak a classic skinnel látom😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Teljesen off a dolog, de nem tudnátok ajánlani egy könnyen kezelhetõ zenelejátszó progit?
Tele a hócipõm a creative gyárival, ami nem tud csak egyenként kezelni számokat, egy könyvtárat már nem képes lejátszani...

Jagi
A variant az valiant. Sõt Cagalli nevét sem tudják eldönteni sztem ahogy a Lacus-al sem tudtak mit kezdeni.

Meg ott van fonetikus baki, hogy egyik fordító team Variant-nak írja az egyik ágyút, mikor Valiant-ként már van is értelme 😊
Sõt az egyik korai részben az egyik stáb így is írta le. Érdekes, hogy a Corinthos-t pl le tudták írni normálisan...
Addig O.K., hogy a japán nem tud mindent hibátlanul ejteni, de egy fordító legyen már annyira gyakorlott, hogy meg tudja mondani mikor fordul ilyen elõ. Én már nagyjából tudom, hogy mit ejtenek másképpen...

Bucser
hát ha megnézed mindegyik fordító mást írt az aile-hez😊 Én 3 subberteamtõl néztem a Seed- elsõ sorozatát és ott volt Aile Alie és Aire és Air is mert a végén az egyik csoport megváltoztatta... elég idegesítõ volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jagi
THX!!!

Jagi
Gondolkoztam már ezen, hogy miért lett Aile. Ugye a másik 2 mod-nak tudtak "normális" nevet adni, ennek mér' nem?
Dehát jó ez így, ez legyen az egyetlen hibája. Ez az egyetlen hibája.

Bucser
És úgy általában az OVA 2 azt jelenti, hogy 2. Original Video Anime😊Természetesen adott sorozatból készülhet több egybefüggõ jóminõségû történet ezek et jelölik úgy, hogy OVA 1 Vagy OVA 2

Bucser
Alie Strike a fordítok baromsága miatt le Alie egyébként Air-Strike😄 mint láttátok csak az a modifikáció tud repülni a légkörben segédeszköz nélkül. Szal lehet tippelni honnan kapta a nevét😊 Meg úgy tudom, hogy maketteket nem árulnak csak összerakott mûanyag bábúkat....

Ottto
Pont most nézem (gépen)
Eddigi részek királyosak voltak

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

CSOCSO
Samurai Champloo
nemsokara levetitik az adult swim csatornan..szerintem kircsisz lesz
Sadun Tryst

Sadun Tryst
a film nagyon jó minden szempontból, érdemes megnézni 😊

az OVA 2 pont a chuunin vizsga után játszódik.
1 kis küldetését mutatja be a 7es csapatnak (narutoék természetesen). nekem annyira nem tetszett, de azért 1x mindenképpen érdemes meglesni.

bld
a Naruto filmet megnézte már vki? milyen? nm rég szedtem le de még nm volt idõm foglalkozni vele😊 amúgy az OVA2 mit jelent?(bocsi ha lamulko de télleg nm vágom)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

www.baka-updates.com
28.-ik résznél járnak, ahol a sorozat 😉

Jagi
PLZ egy címet,v linket! <#rinya>

Jagi
Én szeretnék egy Alie Strike-ot ,vagy egy Launcher+SWORD Strike-ot (ezt így adják)
meg egy Blitz-et, csak két ok

1. Nincs deviza cardom és csak az USA területére szállít a legtöbb "jóképességû",
2. Akkor nem kell, ha már össze van rakva és le is van festve.

Hányadik résznél járnak a sub-on és milyen kiterjesztést használnak?

Nem figura nincsen 😊
Viszont szeretném megvenni a sorozatot eredetiben.
Miután a nagyok kiszálltak én átpártoltam a seed-fansubshoz. Ált kedden este dobják ki az éppen aktuális részt.

Jagi
A SEED ep 30 se volt szar... nem írom le, úgy is láttad, de ez is hasonló.
Kérdés a Destiny-t vagy 4 helyról tóltik fel kéne vmi rendszer. Mindegyik jó minõségû? Melyikeket kezdjem leszedni.

Láttam Seed-es action figurákat(külföldiában), neked van?

A Destiny kezd egyre keményebb lenni!
Aki látta a 28-as epizódot tudja mirõl beszélek!

SPOILER
Minerva totálkáros, Abyss kampó, Kira szétkapta a Saviourt. Kezd nagyon bonyolódni a dolog.
Remélem nem játszák meg ua, mint a Seedben, hogy Kira+Cagalli+Archangel vs Athrun a kretén!
Csak azért kreténezem, mert hogy lehet vki olyan hülye, hogy a sógora meg akarja óvni a jegyesét, erre blokkolja az útját?!

Jagi
"Vettem"! 😊

Jerekek itt van május, de hol a Final Fantasy VII: Advent Children? <#fejvakaras>
Ne mondjátok, hogy megint csúszik...

Sadun Tryst
nekem az Ai a videolány van meg eredetiben ^_^
Bár nem tudom már, h hol van az összes TransFormer és Spawn újságommal együtt... 😞

amúgy a Midori mennyivel hosszabb, mint az anime, és mennyivel másabb? mert ha sok érdekesség van benne, akkor annak lehet én is nekiállok. 😊

Ayumi
Egész jól, van eredetim is ( teljes Time Stranger Kyoko németül, teljes Anata to Scandal japánul, és egy kötet X angolul, meg valami olasz manga XDDD ).
A neten pedig olvasok Inuyashát, Midori no Hibit, meg még el akarok kezdeni párat, de a doujinshi-ket is nagyon szeretem.^^

Bucser
Jelenleg a Destiny-nél jobbal nem fogsz találkozni. Bár megtekintésre javaslom az Gundam X-et vagy a Turn A Gundamot esetleg a MS0083 Gundam-ot.

Jó sórakozást😊

Jagi
Asszem én is megkattantam. Eddig a szamurájos kardozós anime-okat szerettem,
most meg nem tok leakadni a Gundamrõl, de azért tegnap megnéztem nosztalgiából (sokadszorra) a Kensin OVA2-t (<#rinya>) még mindíg meghat a befejezése (mind kettõnek).

Jagi
GUNDAM KÖZÜL MELYIKKEL ÉRDEMES MÉG FOGLALKOZNI?

Tudtátok hogy a Seednek van OVÁ-ja?
Ha igen, hol van?

CSOCSO
nah meglestem .. szerintem eleg jo lett a film!
szal mindenkinek kotelezo aki animera szomjazik
CSOCSO
sajna ugyanugy tele van hibakkal.. nemtom most mivan 😞
CSOCSO
kofke
Sadun Tryst