Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te mi ez az anime itt az mp3 mellett, meg az az amv meg az az izé
-Faszomtuggya....
-Akkó tiltsuk be má hé...
-Jó
PSN ID.: Beegabor
Szóval akartam mondani, hogy itthon esélytelen a japán kultúrával és anime-mal behatóan ismerkedni, mert megfizethetetlenek a filmek importban.
Viszont jórészt legálisan hozzáférést biztosító egyetlen oldalra is rámásznak ezek a nyomorult jogvédõk, hogy még rosszabb legyen a helyzet!
Bezzeg tegnap este megint leszúrnak egy srácot karddal(!) az utcán, de arra nem mennek rá akkora hévvel, mint a rohadt licenszelt filmekre az usteamen! <#mf3>#mf3>
Ez olyan elkeserítõ, h a japán kultúrával és ezzeé az adott mûfajjal itthon 1általán nem lehet ismerkedni,mert beszerezhetetlen, és még egy jórészt legálisan mûködõ fehér hollót is bekóstolják a hülye jogvédõk!
Bõvebb infó...
http://usteam.hu/forum/showthread.php?p=80188#post80188
Kellene neki írni, és megkérdezni, hogy tervezi-e más szolgáltatónál más név alatt újraindítani a rendszert.
Akkor válik jogsértõvé ennek a tartalomnak a közlése, amikor az adott mûvet valaki licenszeli itthon! Amíg nincsen Mo-on jogtulajdonos, addig közzétehetõ!
úgy néz ki megszûnt az USTEAM... 😞
bár remélem ez csak átmeneti, szever frissítés, vagy csak karbantartás, vagy áthelyezés. mert ha letörölték, akkor nagyon megszívtuk.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
nekem ilyen neven vannak a reszek...
No mind1, akkor a gépem szar, htx
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
X-ben csak Anime-Supreme és Anime4Ever van.
és champloo-ban csak AF-F fordítás van.
Mert ha jól emléxem, akkor az utolsó pár részt kétféle fordításban is megvolt usteam-en, annyi volt hogy a másik kicsit nagyobb volt, ezért meg is jegyeztem magamnak, hogy inkább a nagyobbat szedem majd le, mert ráfér a jobb minõség majd a dvd-re, de mihelyt visszamentem, nem találtam másik fordítást.
Álmodtam, vagy tényleg volt valami ilyesmi....?
viszont ha valaki megakarja majd nézni az X sorozatot, akkor az Anime-Supreme verzió 5-9-ig terjedõ részeit jó messze kerülje el, mert azok hibásak.
de nem hinném, h letöltési hiba lett volna, mert a 10es rész és az elõtte lévõk teljesen jók. és az elsõ 10 részt 1szerre töltöttem le...
Ez a file hibája, vagy letöltési hiba (most töltöm újra), vagy már megint meg kéne rugdosnom a gépemet?
ha naruto akkor dbz 😄
de ha vampire, akkor vampire princess miyu
a narutot még mindíg nm volt idõm megnézni😊 majd idõvel
amúgy tudna vki ajánlani vmi hasónló kategóriájú dolgot?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Habár, ahogy a magyarokat ismerem, rögtön elkapcsolnak, hisz ez "csak" egy rajzfilm, értelme nem lehet....
Azt hiszem erre a mûfajra az igény lelki- és mentalitásbeli beállítottságot kíván, legalábbis ami a nyugati embert illet.
PSN ID.: Beegabor
Sõt, itt én voltam az úttörõ vele kapcsolatban.
ezt már csak onnét is lehet sejteni, h 1 trailert feliratoztak 😊
Adok neki egy esélyt, de elõtte befejezem az Inut és megnézem a RahXephont.
Köszi a tippet!
FFVII: AC-rõl tudsz valamit? Egyszerûen nem találok infot róla!
álítólag nagyon pöpec kis sorozat. már többen is ajánlották nekem. 😊
X után fogom megnézni.
Megint elértem egy még futó sorozat végéhez, úh most olyan sorozatra vágyom, amit végig tudok nézni egyben! 😊 Ötlet valaki?
Ja, a Naruto mangát term rendületelenül olvasom 😊
véletlen volt? ha meg nem, akkor nem értelek...
Most töröltem le az elsõ 24 részét a Gundam Seednek (és még nem láttam)
Régebben mindent ahhoz néztem, de rájöttem, hogy igen nehéz nála jobb anime-t találni.(ehhez sem kellett sok idõ)
Tehát vissza a Xenosagához. Szóval kinek hogy tetszik?
persze ha mazochista vagy, hajrá...
Nem érzek olyasmit, mint a Keshin (OVA-k) vagy a Scrapped Princess esetében. Ezeket élvezet volt nézni alig vártam hogy hazaérjek vele. Fordulatos, izgalmas stb... .
De lehet, hogy én vagyok a hülye.
Ha valaki látta monja már el lécci, hogy milyen, érdemes folytetni, vagy csak az eleje "lapos"?