Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
komolyan mondom az egyetlen mentsvárunk az lesz, h az AnimeHQ szerverére felpakol mindent a zsozso, vagy valami más név alatt újraindítja az oldalt.
remélem valamelyik bekövetkezik elõbb vagy utóbb.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Meg persze nevet kellene változtatni.
Ha lenne pénzem és hajlandóságom, esküszöm vennék egy raklap wincsit, és megkeresném vele Zsozso-t, hogy másolja rájuk a filmeket. Aztán, ha vkinek innen lenne egy húzósobb netje, megoszthatná ftp-sen vagy torrentesen.
Olvasgattama fórumot, egyetlen megoldásnak tényleg a szûrés tûnik.
Amúgy szerintem tényleg fogalmuk sincs mit írnak ezek a tré alakok. Nekik a film az film, mégha asse tudják mi is az! Vagy lehet hogy tudják, és szándékosan folytják el tõlünk ezt az örömöt D:< Talán nem véletlen hogy ilyen kevés anime megy a tv-ben, talán nem akarják a keleti kultúra egyetlen darabját sem látni itt Európában. Talán csak felzaklatott a történés, de ha nem hozzák vissza meg fogok õrülni D:
Elsõ tippek:
-tûzfalon és routeren port-forwarding engedélyezése a letöltõ progi által használthoz
-ne egy intervallumot, hanem csak egy portot adjál meg a proginak a kommunikálásra, amit majd p-f-olsz.
-Te mi ez az anime itt az mp3 mellett, meg az az amv meg az az izé
-Faszomtuggya....
-Akkó tiltsuk be má hé...
-Jó
PSN ID.: Beegabor
Szóval akartam mondani, hogy itthon esélytelen a japán kultúrával és anime-mal behatóan ismerkedni, mert megfizethetetlenek a filmek importban.
Viszont jórészt legálisan hozzáférést biztosító egyetlen oldalra is rámásznak ezek a nyomorult jogvédõk, hogy még rosszabb legyen a helyzet!
Bezzeg tegnap este megint leszúrnak egy srácot karddal(!) az utcán, de arra nem mennek rá akkora hévvel, mint a rohadt licenszelt filmekre az usteamen! <#mf3>#mf3>
Ez olyan elkeserítõ, h a japán kultúrával és ezzeé az adott mûfajjal itthon 1általán nem lehet ismerkedni,mert beszerezhetetlen, és még egy jórészt legálisan mûködõ fehér hollót is bekóstolják a hülye jogvédõk!
Bõvebb infó...
http://usteam.hu/forum/showthread.php?p=80188#post80188
Kellene neki írni, és megkérdezni, hogy tervezi-e más szolgáltatónál más név alatt újraindítani a rendszert.
Akkor válik jogsértõvé ennek a tartalomnak a közlése, amikor az adott mûvet valaki licenszeli itthon! Amíg nincsen Mo-on jogtulajdonos, addig közzétehetõ!
úgy néz ki megszûnt az USTEAM... 😞
bár remélem ez csak átmeneti, szever frissítés, vagy csak karbantartás, vagy áthelyezés. mert ha letörölték, akkor nagyon megszívtuk.
nekem ilyen neven vannak a reszek...
No mind1, akkor a gépem szar, htx
X-ben csak Anime-Supreme és Anime4Ever van.
és champloo-ban csak AF-F fordítás van.
Mert ha jól emléxem, akkor az utolsó pár részt kétféle fordításban is megvolt usteam-en, annyi volt hogy a másik kicsit nagyobb volt, ezért meg is jegyeztem magamnak, hogy inkább a nagyobbat szedem majd le, mert ráfér a jobb minõség majd a dvd-re, de mihelyt visszamentem, nem találtam másik fordítást.
Álmodtam, vagy tényleg volt valami ilyesmi....?
viszont ha valaki megakarja majd nézni az X sorozatot, akkor az Anime-Supreme verzió 5-9-ig terjedõ részeit jó messze kerülje el, mert azok hibásak.
de nem hinném, h letöltési hiba lett volna, mert a 10es rész és az elõtte lévõk teljesen jók. és az elsõ 10 részt 1szerre töltöttem le...
Ez a file hibája, vagy letöltési hiba (most töltöm újra), vagy már megint meg kéne rugdosnom a gépemet?
ha naruto akkor dbz 😄
de ha vampire, akkor vampire princess miyu
a narutot még mindíg nm volt idõm megnézni😊 majd idõvel
amúgy tudna vki ajánlani vmi hasónló kategóriájú dolgot?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Habár, ahogy a magyarokat ismerem, rögtön elkapcsolnak, hisz ez "csak" egy rajzfilm, értelme nem lehet....
Azt hiszem erre a mûfajra az igény lelki- és mentalitásbeli beállítottságot kíván, legalábbis ami a nyugati embert illet.
PSN ID.: Beegabor
Sõt, itt én voltam az úttörõ vele kapcsolatban.
ezt már csak onnét is lehet sejteni, h 1 trailert feliratoztak 😊
Adok neki egy esélyt, de elõtte befejezem az Inut és megnézem a RahXephont.
Köszi a tippet!
FFVII: AC-rõl tudsz valamit? Egyszerûen nem találok infot róla!
álítólag nagyon pöpec kis sorozat. már többen is ajánlották nekem. 😊
X után fogom megnézni.
Megint elértem egy még futó sorozat végéhez, úh most olyan sorozatra vágyom, amit végig tudok nézni egyben! 😊 Ötlet valaki?
Ja, a Naruto mangát term rendületelenül olvasom 😊