Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én kibékülnék azzal is, ha a mai részben lenne 😄

SPOILER

A következõ generációs Gundamek:

Infinite Justice
pilot: Athrun Zala

Strike Freedom
pilot: Kira Yamato

😄

Jagi
Ja, az biztos, hogy jó lenne látni csak nem túl hamar!

Szívesen megnézném azért azt is!
Szemet szemért 😊

Jagi
Igen valakinek helyre kellene tenni, mert ez ahhoz vezet majd, hogy Kira is tök gépszíjas lesz (azt meg tudjuk milyen) ás õt is ketté vágja mint nikolt!<#szomoru2>

Olvasd végig, amit a többiek is írtak! Szegény gyerek sztem is teljesen meghibbant a fájdalomtól, és a tehetetlenségtõl, majd Kirán próbálta levezetni, ill bûnbakknak megtenni.
Sajnálom a srácot, de azt a rohadt arrogáns pofáját Athrun helyében már régen bevertem volna 😉

Jagi
Végül is õt is meg lehet érteni...
??????-S.D.-SPOILER-??????
az egyetlen emlék a családjáról egy rózsaszín mobiltelefon.<#rinya>

Jagi
<#merges2>
Akkor lehet, hogy tényleg F*szfej Shinn? 😄

És ez még csak egy a sokból, három oldalon keresztül nyomják 😄

Az nem tudom mit jelent. Talán vámpíréknél más az idõszámítás.
De a sorozat jó.

Vámpírokban amúgy sem szabad bízni. Egyik percben még kedvesek, aztán meg letépik az arcod. 😊
Ahhoj
aaaaaaa, szemetek.........
en meg mar vagy 28. ep ota nem tudom nezni gsd-t, mert itthoni gepen nem mennek rendesen a filmek....
SZEMETEK!!!! 😄DDDDDDDD

Sadun Tryst
ok, elhiszem, h jó anime, de mondtam, h licence szerzõdés alatt van a Funanimationnel.
így a büntetéstõl félve, senki nem meri fordítani.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
A srác hozzászólása se, meg az avatarja sem gyenge! 😄

Jagi
azok OK, csak az kellett volna (a shinn's suit)... 😞
megnyugodtam, akkor nem én voltam bamba, tényleg nem írták v mondták a nevét 4 rész alatt.

Ottto
24:30-25:00? <#wilting>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ja és a képen az eddigi legaribb vámpír látható.
Shingetsutan Tsukihime (Lunar Legend)

Nemrég láttam.

Kissé lassú, de jó sötét hangulata van, némi romantikával fûszerezve.

Alucard kisleánya. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Ottto
De ez tényleg jó anime! Hát nemtom, meglátjuk (de miért nincs fent egyik torrentesen se?)
Akkor plz egy linket adhatnátok ahol raw verziókat lehet leszedni

Savior Athrun gépe, Freedom ugye Kiraé, Shinné meg....hmm....nemtom.

Az edited a szokásos történelem lecke, ami azt hiszem a 16os epizód volt.

Jagi
Ja, igen! Az EDITED-et mikor nézzem meg? Az mi? Vagy hol van a storyban, esetleg külön áll?

Jagi
Ja, lehet, hogy nem ártana... 😞

DESTINY SPOILER!
Tegnap csak az elsõ 4 részig jutottam, a Chobits-al(mingyá' vége 😞 ) felváltva nézem, a Berserk pedig várólistán van...
Bazze... a Minerva mekkora táp...
és mi az a levegõbe összeszerelhetõ robot? Mi a neve?

Sadun Tryst
név? bele? ugyanmár! 😄

Bucser
Bazz tryst már nem tudom követni a logóidat😄 nem tennéd bele a nevedet is?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
???
az összes rész hardsubos. szóval a felirattal kellen az utolsó bajodnak lennie... xD

Sadun Tryst
ezek mindent 5 csillagosra értékelnek ami az oldalunkon van, kivéve ami tényleg szar 😊
szóval arra az értékelésre nagyon nem szabad adni. mert a szar naruto részeket is 5 csillagosra értékelték. és csak azért mert "naruto".
(np 😉 )

Ottto
5csillagos animet ne folytatna senki? Adok neki egy hónapot mert az uccsó részt most tették fel elsején, de meglátjuk mi lesz belõle...
(köszi a linket majd figyelem)

Sadun Tryst
hát ezt lehet megnyaltad, mert csak a 7. részig van subbolva a sorozat. mert a 7.-tõl a 24.-ig részig a Funanimation cég levédte magának. s úgy tûnik nem folytatja senki.
ugyan arra a sorsra jutott, mint a Sunabozu... 😞
de azért hátha nem, néha figyelgesd ezt az oldalt.

Ottto
miért is?

elbasztad 😄

Ottto
Úgy látom egy most futó animebe kezdtem.
Vagy mégse?
Elkezdxtetm a Basilisk c. animet, és igen fasza mondhatom, csak nincs vége! 7 részt találtam belõle meg, de nincs vége az animenek, sõt épphogy most indulna be, de a részek nincsennek sehol! Az utolsó részen levõ dátum, mostani, szal gondolom még most fut az anime. Ahogy látom az ftpt havonta frissítik, de nincs kedvem annyit várni 😞
Szal, lényeg a lényeg, torrentes letöltõoldal kéne nekem ahonan letölthetném az új részeket! Aki tud ilyet, az kérem szóljon!

jól látom, hogy a Full Metal Alchemisthez csak a 6. részig van felirat?

Sadun Tryst
Olvasgatom ezt a Beck mangát és már teljesen a rabja vagyok. Már megint sikerült valami olyat találnom amit nem is volt a tervbe. 😊
Elvileg most Gantz-ot kéne olvasnom, majd Berserket. 😄
Szóval aki kicsit is szereti a rock zenét, és érdekli egy nem mindennapi banda története, mindenképpen álljon neki. Az animét még nem láttam, az 26 részes, a manga viszont még mindig megy. Az olyan 65. résznél van, és még mindig megy.
Sokak baja az lehet majd, h havonta jönnek az új manga részek. De legalább 60 oldalas. 😊

Eye-scream
Egy kérdés: Tudna nekem valaki farkasos/vérfarkasos animét mondeni a Wolf's Rain kivételével?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bucser
JAJA ORB volt az egyetlen független és az hogy az Archangel egy ORB kolónián került kifejlesztésre úgymond diplomáciai nehézségeket okozott mind az EFA-nak és s a ZAFT-nak is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BEAST
<#nyes>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A Földön és az ûrben is Független Orb Emirátusként voltak emlegetve, és a legkorszerûbb hadsereg az övék volt! Javaslom nézd meg újra 😉 😛

Jagi
gondoltam.
végül is õk is földi erõk voltak, csak nem a hadsereg.

Cagalli apja.

Jagi
Akkor az ORBmak ki volt a fõnöke?

Jagi
De csak összekevertem. EAF (earth alliance forces) gome'.

Hát ez az...

Orb az független, nem az Earth Alliance-re gondolsz véletlenül? 😛

Jagi
akkor iszonyat dráma... 😞

Sadun Tryst
miattam nem kell aggódni. nyugodtan beszéljétek meg. a Spolier feliratos kommentet automatikusan átugrom. nem akarok 1 poént sem lelõlni a sorozatból. 😊

BEAST
SPOILER :Ð

nem is a klasszikus értelemben vett jó meg rossz ... de pl a ZAFT meg a EAF (asszem 😄D ) a saját szemszögükbõl mindik jók , a másik meg az ördög ... pont ezért akkora a SEED Destiny mert felhagy ezzel és kezdi közelebb hozni a két oldalt ... az Archangel mindig is a jó oldalán harcolt , nem állt az egyik oldalra sem 😊 szal Kira túléli ... ha nem akkor ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jagi
meg hiába oda van írva "S" úgy is elolvasom mert, a gyenge jellemem egyik eleme a kíváncsiság! 😊

Jagi
Sztem itt nincs jó vagy rossz. az meg mindíg relatív, hogy melyik érdek kinek jó avagy rossz. Pl a seedbe sem tudtam eldönteni, hogy a ZAFT vagy az ORB a "gyökerebb".

na ennyi sztem, bár a Providence és a pilótája überfaszfej volt
(mivel fõ boss, ez a feladata 😊 )

BEAST
sztem még spoilerben ne irjuk le a történetet 😄 mert szegény Sadun nem bírja és megnézi 😄DDD