Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER
A következõ generációs Gundamek:
Infinite Justice
pilot: Athrun Zala
Strike Freedom
pilot: Kira Yamato
😄
Szemet szemért 😊
Sajnálom a srácot, de azt a rohadt arrogáns pofáját Athrun helyében már régen bevertem volna 😉
??????-S.D.-SPOILER-??????
az egyetlen emlék a családjáról egy rózsaszín mobiltelefon.<#rinya>#rinya>
De a sorozat jó.
Vámpírokban amúgy sem szabad bízni. Egyik percben még kedvesek, aztán meg letépik az arcod. 😊
en meg mar vagy 28. ep ota nem tudom nezni gsd-t, mert itthoni gepen nem mennek rendesen a filmek....
SZEMETEK!!!! 😄DDDDDDDD
így a büntetéstõl félve, senki nem meri fordítani.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
megnyugodtam, akkor nem én voltam bamba, tényleg nem írták v mondták a nevét 4 rész alatt.
Nemrég láttam.
Kissé lassú, de jó sötét hangulata van, némi romantikával fûszerezve.
Alucard kisleánya. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Akkor plz egy linket adhatnátok ahol raw verziókat lehet leszedni
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
DESTINY SPOILER!
Tegnap csak az elsõ 4 részig jutottam, a Chobits-al(mingyá' vége 😞 ) felváltva nézem, a Berserk pedig várólistán van...
Bazze... a Minerva mekkora táp...
és mi az a levegõbe összeszerelhetõ robot? Mi a neve?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
az összes rész hardsubos. szóval a felirattal kellen az utolsó bajodnak lennie... xD
szóval arra az értékelésre nagyon nem szabad adni. mert a szar naruto részeket is 5 csillagosra értékelték. és csak azért mert "naruto".
(np 😉 )
(köszi a linket majd figyelem)
ugyan arra a sorsra jutott, mint a Sunabozu... 😞
de azért hátha nem, néha figyelgesd ezt az oldalt.
Vagy mégse?
Elkezdxtetm a Basilisk c. animet, és igen fasza mondhatom, csak nincs vége! 7 részt találtam belõle meg, de nincs vége az animenek, sõt épphogy most indulna be, de a részek nincsennek sehol! Az utolsó részen levõ dátum, mostani, szal gondolom még most fut az anime. Ahogy látom az ftpt havonta frissítik, de nincs kedvem annyit várni 😞
Szal, lényeg a lényeg, torrentes letöltõoldal kéne nekem ahonan letölthetném az új részeket! Aki tud ilyet, az kérem szóljon!
Elvileg most Gantz-ot kéne olvasnom, majd Berserket. 😄
Szóval aki kicsit is szereti a rock zenét, és érdekli egy nem mindennapi banda története, mindenképpen álljon neki. Az animét még nem láttam, az 26 részes, a manga viszont még mindig megy. Az olyan 65. résznél van, és még mindig megy.
Sokak baja az lehet majd, h havonta jönnek az új manga részek. De legalább 60 oldalas. 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem is a klasszikus értelemben vett jó meg rossz ... de pl a ZAFT meg a EAF (asszem 😄D ) a saját szemszögükbõl mindik jók , a másik meg az ördög ... pont ezért akkora a SEED Destiny mert felhagy ezzel és kezdi közelebb hozni a két oldalt ... az Archangel mindig is a jó oldalán harcolt , nem állt az egyik oldalra sem 😊 szal Kira túléli ... ha nem akkor ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
na ennyi sztem, bár a Providence és a pilótája überfaszfej volt
(mivel fõ boss, ez a feladata 😊 )