Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még szerencse, hogy ilyen szemfüles voltam és gyanakodni kezdtem a Mai Otome címre. 😄
És milyen igazam lett. xD
Mai Otome ep1
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Azért kösz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elõre is kösz.
szerk.: lehet hogy b***i vagy 😄
PSN ID.: Beegabor
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Íme pár ötlet...
1. A végén Griffith beismeri hogy rossz volt és megjavul. Griff Gatts és Caska egymásnba karolva menetelnek a naplementébe. Vége... 😄
2. Gatts felébred és kiderül hogy valójában egy parasztlegény a földesúr (Griffit) falujában, és a kocsmában részeg álmában vizionálta az egészet. Felébredve a felesége (Casca) jól lehordja, majd bratyizik egy kicsit az álmában szereplõk való világi megfelelõivel.
3. Gattsak elege lessz az egészbõl. Hagyja Griffet a fenébe. Letelepedik és virágkertész lessz. A terápiás virágkertészet hatására Casca magához tér és egy csomó kardmániás hülye gyerekük lessz akik felnõve agyongyakják Griffitet.
4. Gattsnakl elege lessz a még mindig hülye Cascából. Beadja egy elmeothonba, majd elveszi az elsõ szemebjövõ jó nõt és kész. (A gyerekek itt is legyakhatják Griffet ha nagyon akarjátok. 😊 )
5. Gatts épp a köv fejezet elején megy amikor egy bokorból elélép Griffith. Gatts egy félkörös csapással azonall kicsontolja. The End.
Tudjátok, amelyik a filmben is felcsendül mobilcsengõhangként 😉
Ha ellenfeled tépet ruhában jópár sebbõl vérezve a földre kerül, de aztán feltápászkodik, és valamit dumál, (nem adom fel, nem hagyom hogy gyõzz) miközben a szeme nem látszik de megereszt egy vigyort....
Akkor menekülj ahogy csak bírsz, mert itt már nem gyõzhetsz! <#smile>#smile>
Animebolt.hu
Az opening átlagos lett, az animációja bornylom. Maga az anime megrajzolása egy szinten van most, ami SOKKAL rosszbb mint eddig volt, mert iszonyatosan nagy szemeket rajzoltak a fõhõsnek. Sebaj, volt már rosszabb is... :S
Az ending se lett valami jó, mert az anime nem hinném, h szándékosan, de elnagyolt lett. S rájöttem, h miért ilyen effektesek a mostani Naruto opening/endigek! Mert kevesebbet kell rajzolni! Csak pár CG és valami skicc és kész is az opening. :S
Kezdek minden szempontból mangás lenni.
én már nem csodálkozom az ilyenen. hülyék voltak, vannak és mindig is lesznek. ezek betokosdott, szûk látáskörû és ósdi gondolkodásmódú barmok. az ideálist nézik mindenbõl, pedig õk tudják a legjobban, h lehetetlen létrehozni.
ebben a mai világban (ahol már a nascar verseny is 12-es karikát kapott), minden rajzfilmnek virágokról, õzikékrõl meg rózsaszín dolgokról kell szólnia, hogy ne tiltsák be. FELHÁBORÍTÓ!
meg egyszer szívesen elbeszélgetnék egy ilyen emberrel szemtõl szembe, h ezt õ hogy is gondolja, látja, mi alapján ítélkezik.
"értékeket nem közlõ filmek"
sokan azért nem szeretik az animéket, mert túl érzelmesek, és túl sok érzelem van bennük. ahol pedig sok az érzelem, ott a mondanivaló. így VAN értéke az animéknek. bár ezt nem tudom miért pont nektek bizonygatom, de azért le kellett írni... xD
natessék, most láttam az rtlklubon, hogy a hétvégi kölyökklubban (!!!) `Ébredj Majkával!`. ez így jó is zárószónak 😊
a média, az áldott jó média pont ezt sugározza az emberekbe. az ominózus kamu-Dragonball-balhé óta minden egyszerû médiafogyasztó számára az anime (sõt õk általában mangának hívják) egyenlõvé vált a Dragonballal, azt pedig betiltották, ergo rossz. ez ennyire egyszerûen mûködik. az ilyen `médiaelemzõk`, `médiapszichiáterek` a legnagyobb seggfejek (már elnézést ha megsértek ezzel valakit), legalábbis a legnagyobb részük, mert az adott szociális (esetleg politikai) `értékeknek` próbálnak megfelelni/benyalni.
amúgy aki egy ilyen mondatot bír kipréselni a száján/kezén, amit idéztél vagyis hogy gyakorlatilag az animékben nincs érték, hát az nem is tudom, hogy nevetséges vagy vérlázító...ilyenkor mindig beugrik a Nickelodeon meg társai, ahol a Kifordított fiútól kezdve ilyen hónaljszõrpamacs-szörnyekig olyan horror rajzfilmeket adtak szigorúan GYEREKEKNEK, hogy a hajam égnek állt. az anime meg ugyebár közel nem feltétlen gyerekeknek szól (na jó, egy Pokemon igen, de egy Berserk hát neméppen).
na mindegy, egy szónak is száz a vége, a kedves médiaelemzõnek csak annyit szeretnék üzenni, hogy <#gunyos1>#gunyos1>
Amúgy a mostani Silhouettes Bleachet nagyon nem ajánlom...a kép szar mert csomószor bevillanak azok a tipikus zöld/lila szinek, a hang nem kicsit csúszik el a végére és a feliratozás sem épp a legjobb... sokszor kiírta a feliratozó hogy ezt nem érti...vagy hogy ez nem volt benne a mangában és ezért nem fordította le. Én becsülöm a feliratozók munkáját mert ha nem lennének akkor nem tudnánk animeket nézni de azért mégis ennyi hoba egy részben kicsit sok.
A Googlen egyszer poénból a a magyar lapok között rákerestem a pokémon szóra és volt egy lap ami az animéket húzta le.
Idézem.
"Az ilyen egyforma jellegû igénytelen, értékeket nem közlõ filmek mint a Pokémon, Digimon, Dragon Ball, Berserk! Vampire Hunter D!!! Mai Hime!!!! és még sorolhatnám...."
Az ilyenekre vadászatot kéne rendezni aztán jó mélyre elásni. Amúgy valami médiaelemzõ volt a pali. Valszeg amikor undorát legyûrve meglátogatott egy animeoldalt a Pokemon meg a digimon mellé viszolyogva kimásolt még pár címet... szánalmas....
Anya aki látta a Himet/ Vampire Huntert és a mindkét vége felé majdnem elsírta magát, csak nézett amikor megmutattam neki ez a cikket, hogy mekkora gyökerek vannak.
Ami feltûnõ az ismét párhuzam a vandreaddel: Dita és Lime tuti rokonok 😄
Nem ugyanaz a stúdió csinálta mindkettõt vajon?
Erre írtam, hogy benne volt a potenciál, hogy felülmúlja, sõt túlszárnyalja a Seedet, de -újfent szvsz- a rendezõnek nem sikerült kihasználnia! Ezért le is váltották,és a köv gundamet már nem ua a tag fogja rendezni (meg ne kérdezd a nevét).
Viszont a vége,bármennyire is megjósolható volt, mégis meglepõre sikeredett.
Egyébként nemtom minek kérdezgetsz, menj és tölsd le! 😄
Kicsit felemás benyomást keltett bennem. Voltak benne nagyon jó részek/részletek, de ha az egészet nézem, akkor sokkal több a kiaknázatlan story-szál, mint a kihasznált, és normálisan le is vezetett!
Ezek ellenére minden Seed fanatikusnak kötelezõ a sorozat!
Akkor van remény a folytatásra? <#smile>#smile>
szóval az igazi csemege a manga. 😉
Nincs vége, csak felcsigázza az embert, ilyenkor kell elkezdeni a mangát. Az egyrészt jóval tovább viszi a történetet, másrészt sokkal részletesebben meséli el Gatts 'gyerekkorát' is. A manga jelenleg a 262. fejezetnél tart.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Hááát. Milyen vége van ennek? <#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#taps>#taps><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf>
Amúgy a manga az más történetileg, még be sem fejezték?
Spoiler????
Na, ezért szoktam én az ilyeken röhögni, mert simán elõfordul velem is, néha egész jó kis helyzetkomikum.
1szavas mondatok, stb.
bár akit jobban ismerek, azokkal normálisan is tudok beszélni... 😊
BERSERK SPOILER!
Nekem Gatts nõkkel való viszonya jön be, mindíg megmosolyogtat (egy-két szavas mondatok, stb) - a társalgás magas szintje- annyira bejön lehet azért mert néha - ritkán- én is így beszélek. Az animeban is van egy rész amikor jobban látni a dolgokat(amire célzok) de a mangában mindíg sokáig mosolygok az ilyesmin. 😊
Berserk manga spoiler:
Szerintem az egyik leghangulatosabb rész az, amikor az áltündérek ellen harcol Gatts. Ott is a kedvenc részem, mikor a kislány vele akar menni, de Gatts megmutatja, h mi vár rá, ha vele tart. ^^
Nem is tudom leírni mekkora rajongója lettem a sorozatnak, kedvem lenne most azonnal elolvasni még1x az egész mangát. 😄
Meg, remélem a történetet nagyon sokáig elhúzzák. Még legyen min 200 része!
Meg ha már itt tartunk, az is faja lenne, ha animében folytatnák. Mindent bemutatnának. Az elejétõl a végéig. 😊
(Álom édes álom...)