Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, sajnos el kell ismernem a filmipar a pénzre épül semmi másra. Talán túl naív voltam hogy mást vártam.....
Franchise? Bocs ez a fogalom nálam új.
Nálam ha valamire azt mondják hogy folytatás, akkor elvárom hogy valami köze legyen az elõzõ részhez, és nem csak rajz ill. szereplõk terén. Persze, értemén, köze sincs az elsõ részhez, na de pont ez a baj! Lehet csak én gondolom így, de engem az elsõ részben nem csak a szereplõk sajátosságai, vagy a szép rajz fogott meg, hanem maga a világ.
Csalódtam, mert nem ezt vártam! És tény, hogy visszavártam, Natsukit, Akanet, és a többieket, de emellett a világot is. Ezt az új világot nem rám szabták....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Majd ha a Otome részek jönhnek azokhoz is adjatok linket. (Legalább nem kell keresgélni.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szóval más világ/mást történet/ régi sztereplõk.
De nekem tetszik. PErsze az elõzõ sorozathoz lehet hogy nem lehet mérni, de azért jó lessz.
Spoiler
Arika az anyját kereste. Azt hiszem õ volt aki az elején elrejtette. De mivel a kezdõdésben van egy rá nagyon hasonlító nõ Otome ruhában, sztem nem is olyan biztos hogy meghalt a nõ akkor. Mondjuk átállítódott. 😊 Ugyebár Mikoto is megtalálta a bátyusát, csak nem úgy ahogy szuámított rá. 😊
Spoiler end.
Miért szerinted mi hajtja õket??? a rajongói levelek?<#idiota>#idiota>
Egyébként nem hiszem, hogy attól, hogy ismerõs szereplõket vagy szereplõket teljesen átvéve szerepeltetnek egy másik sorozatban (vagy éppen egy alternatív univerzumban (lásd GITS SAC és Síma GITS az SAC is csak egy alternatív univerzum volt) csalódnunk kellene. Én pl imádtam a Vandreadben DITA-t vagy a Saber Marionette-ben Lime személyiségét és szeretem hogyha gy sorozatban találok hozzájuk hasonlóakat mert így könyebben megszokom a világot. A sorozatokat külön kell kezelni egymástól mégha vannak is utalások, mert ha a készítõk új címet adtak neki akkor az nem folytatás hanem egy alternatív univerzum amit viszont baromság összehasonlítani az elõzõ show-al.. pláne párhuzamokat vonni...
A MAI OTOME nem folytatás hanem a Franchise következõ darabja. Az ilyenre legjobb példa a Gundam Franchise. ÉS ott is nagyon jól mûködött hogy egymáshoz hasonlóak a fõszereplõk és ismerõs arcok fel-feltûnnek minden sorozatban és vonalakbana világ is hasonló mégis rengeteg a különbség...
Ne legyetek földhözragadtak és engedjétek el a fantáziátokat😛
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy több mint 14 évnek kellett volna eltenie akkor még talán meg is érteném a változást, de így hogy 1-2 hát nem (bár ekkor a szereplõknek is idõsebbnek kellene lenniük aminek nyoma sincs)
Szvsz ennek nincs sok értelme, ezek rajzok nem színészek. Ha új történetet akarnak, akkor adjanak neki új címet, új szereplõket új karakterisztikával. Ez olyan mintha a haszon hajtaná õket (ill. az elsõ rész sikerességét nézve, készítenek egy folytatást aminek semmi köze az elõzõhöz, de minket elvakít az elsõ rész sikeressége, és a másodikban csalódnunk kell)
Amúgy szvsz lesz valami köze lesz az elõzõ részhez, ha nem is sok bár még nem mondom biztosra, de azért vannak itt olyan dolgok (a szereplõkön kívül) amik az egybõl tértek vissza de ezt majd még meglátjuk....
szerintem 2-3 részt még kéne látnunk, h bármimeõ következtetést levonhassunk. ez egy nagyon bevezetõ rész volt eddig. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A elõzõ rész szereplõi max 1-2 évvel idõsebbek, szóval ez alatt nem refomálódhatott át a világ ebbe az Final Fantasy szerû imidzsbe. 😊
Mint a Gundam Seed/Destiny ahol a elõzõ szereplõivel csinálták meg az újabbat.
Vagy mintha a Berserk szereplõivel romantikus vígjátékot készítettek volna. 😊
Vagy még egyszerûbben Bruce Wilis szerepelt a Die Hard-ban. Aztán még egy csomó más filmben, de a Bérgyilkos a ... ban hiába nézett ki úgy mint Mekklén nyomozó a Die Hard-ból de nem azt játszotta.
Szóval szerintem jó a sorozat. (Bár az eslõ részbõl még nehéz megállapítani, csak nem kell Mai Himehet hasolítani, mert a teljesen más.)
Hogy õszintén megmondjam, csalódtam. Nem ezt vártam, idõben nagyon elõre járunk, és tényleg a szereplõkön kívül nincs túl sok köze az elsõ részhez. Engem ez tulajdonképen zavar. Pl a szereplõk hogy jutottak ilyen magas pozícióba? Mióta van királyság, stb. stb. De nem ítélek elõre, megnézzük hogy alakul a történet, aztán meglátjuk mennyi köze van az elsõ részhez, ha már egyszer folytatás! A továbbiakban remélem kiderülnek a dolgok, és meglesznek a válaszok is.
Amúgy mintha hasonlóságok lennének az NGEvel, nekem legalábbis az ugrott be róla hirtelen. De lehet hogy ez csak a hadsereg és a végén a slave (amúgy ez egy child nem?) miatt van, ami eléggé hasonlított egy evangelionra.
Akkor ez most minden péntekenként jön? Ha valaki nagyon ráér dobhatna be linket a topikba csak emlékeztetõül. Thnx....
"no matter if you kill or get killed it is just a way to kill time😊"
Rtlrg éegrx Nvmraary xncpf. Nzútl erzéyrz n wõiõora yrfm rtl Gbhfra if Xbznzhen zreg útl éemrz nxgháyvf yraar.
www.Rot13.com
Nvmra qheiáa aém xv zvógn zrtfmnonqhyg nggóy nm vqvógn fmrzüirtgõy zrt wóyséfüyg sevmheágóy😊 Iéter arz nm n aláynf uüylrtlrerx srwr ina😊 ivfmbag uváalbygnz n Znatáoóy Gbhfrag éf Vpuvzneh Tva-g.
www.Rot13.com
mindenki go letölteni!!!
otome = maiden, girl, virgin
Hamár itt tartunk, mit jelent az otome? (márha tudja valaki) A "hime" az hercegnõ, de ez...?
- Beáll a kapuba nincs az a támadó aki oda merne menni, hogy biztosan tudjon lõni, nehogy magára haragítsa.
- Támadó: no comment. 😄DDDDD
"- Vegyülj el!
- Hogy vegyüljek el mindenkinél egy fél méterrel magasabb vagyok???"
(nem biztos hogy pontos az idézet, de a lényeg meg van)
Mondjuk eljátszhatná Shinobu-chan bátyját!
Megnézném hogy keni fel Keitarot a falra, egy szerencsétlenül sikerült jelenet után.
További program tennis meccs Keitaroval Naru-val és Motokoval (keitaro a labda).
eszik, alszik és hazamegy. 😊))
Egyébként van ilyen (gondolom nem újdonság), hogy vendégként mellékszerepben fel tûnik egy két arc...
Nem rossz ötlet. Én pl szivesen látnám a Love Hina szereplõít valami ûroperában. 😊
Vagy Gatts-ot romantkus animében. <#hehe>#hehe>
Vagy Star Wars a MAI Hime szereplõkkel. Papli=Nagi<#eljen>#eljen> Mikoto=Anakin <#guluszem1>#guluszem1>
Na jó van inkábbnem sorolom tobább... De nem lene rossz ha ezt eljátszanák még pár sztorival.
Dattebayo verzió letölthetõ.
Dattebayo fansub
Mai Otome:
Szebb, modernebb, fiatalabbak a szereplõk, de 1-2 szereplõ szerintem kimondottan a Mai Hme ex-szereplõinek másolata. Gondolok most a Wong apukára, aki egy az egyben Tate-ról lett mintzáva. Aztán ott van a lánya Nina, aki Natsuki "utóda" lett. Az új fõhõs meg olyan, mint Mikoto(de nagy valószínûség szerint Mai lánya lehet). A hercegnõ meg az 1 az 1ben Kazahana Mashiro (a kis tolószékes iskolaigazgató).
Szal sok a táplálkozás az elõdbõl, de a világ nagyon más, ami jó. Én várom a folytatást, mert a világ érdekesebb lett, mint az elözõé. Szetinem méltó folytatása lesz a Mai Hime sorozatnak.
amúgy azért jön ilyen lassan, mert új karakoke kellett (2 is), és 1 órás ez a rész. azaz ep 52 és 53 jön 😊
Érdekes a Mai Hime folytatás. Érdekes ötlet, hogy a történet/események/világ teljesen más csak a szereplõk ismerõsek. Mintha hõseinket felkérték volna olyan Hálivudi filmsztár módjára, hogy tetemes gázsiért ebben a sorozatban is szerepeljenek. 😊)
De tetszik, hogy nem ragaszkodtak ahoz hogy egy folytatást csináljnak, hiszen az eredtei Mai Himet nagyon döcögõsen lehetett volna folytatni. (Hisz mindenki Heppy+ a Himek ciklusa is megtört.) Lehet hogy én látom úgy de egy kicsit komolyabb a hangulat. (Leszámítva fõhõseink ökörködéseit. 😊 )
Szóval új sztori új világ néhány új és elég sok régi szereplõ! MAI OTOME!!!
A játék ost-je nincs meg véletlenül?
még kéne legalább 100 fejezet, hogy egy kicsit is enyhüljön az éhségem! 😊
(mármint, hogy ez feliratos)
Ebbe van?