Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én leginkább a szupererõknek örülnék ^^)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hát nem tudom... Már három éve járok egyetemre de még egyszer, sem lett szupererõm, nem mentettem meg a világot egy nagy kardal, nem tudtam megidézni senkit, és egyetlen eszméletlen robotlányt sem találtam még hazafelé menet. És persze az Egyetemünknek sincsen egy szürnyû titka, vagy titogzatos múltja se.
Amúgy a Debreceni eygetemre járok... Jár még oda valaki? És veletek sem történt mé semmi? Ez gyanús... 😊)
bár nekem ez a stílus még kicsit idegen.
(suli, fekete mágia, stb...)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PSN ID.: Beegabor
Más.
A Fate/Stay Night-ot nézi valaki? Szerintem nagyon jó!
Sok turpisság van ennek a sztorijában is, abban biztos vagyok! Alig bírom rávenni magam ,hogy ne nézzem.
Ha majd végignéztem, írok átfogó kritikát!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
meg egy kis NGE fíling is van benne
Ha a manga fele ilyen jó mint a film, akkor már megéri elolvasni. 😊
Ugyanis a film számomra az ázsiai filmkultúrában etalonná nõtte ki magát. A mondanivaló, a képi világ, a jellemfejlõdés, midnen a helyén van. Igaz a történet nagyon abszurd és gagyi, de pont ez adja a történet súlyát. Hogy ez is megtörténhet, és ha megtörténik, milyen brutális helyzetek alakulhatnak ki. Az emberbõl elõbújhat az állat, a legyõzhetetlen élni akarás (na jó, ez nem mindenkinél xD).
Aki még nem látta, pótolja.
mininova.org-ról beszerezhetõ! 😉
10/10
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Sensei no Ojikan
A Love Hina rendezõjétõl származik ez is, és elég viccesnek néz ki, nem ártana valami vidám sorozat. Most fejeztem be a RahXephon-t, eléggé súlyosan végzõdött, meg aztán nem is értettem teljesen, hogy akkor kik is ezek a Mulian-ok, meg mit is akarnak? Van valami jó magyarázó weboldal hozzá?
olyan hosszú!
Bakker! Még a Kenshint sem kezdtem el!
Ami még lehetséges, hogy ua a designer kettõnél.
(ha valami külön külön is termék de egybegyúrva egy másik lesz belõle)
Találtam egy sorozatot, amirõl egyszerre eszembe jut a SEED (rajzok), a RahXephon (sztori), és az EVA (sztori+mechak kinézete)! Még csak a második részt nézem, de eddig figyelemre méltónak találom.
A címe Fafner in the Azure vagy Soukyuu no Fafner. A szokásos helyen megtaláljátok!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A lelkileg tökretett lány.... egybõl beugrott egykét jelenet a filmbõl 😄
majd írok róla, h milyen volt ^^
Lövésem nem volt róla, higy a Kite lesz élõszereplõs változatban is, DE... jaj, csak nem az USA. Az ilyesmit olyan könnyû elrontani, õk meg tudják hogy kell.
Eden
nem volt elég a gunnm. kell még valamit olvasnom amiben faja harcokat láthatok 😊
ergo lehet egy saga, vagy rövidebb sorozatoknál akár az összes rész. 😊