Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
pedig valamelyik már igazán megtörténhetne, nemde? xD
(én leginkább a szupererõknek örülnék ^^)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bucser
Ennek a 65-ö Bleachnek nagyon gáz let a grafja... remélem ha visszatérnek a main plothoz rendbeszedik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jagi
Ja majdnem elfelejtettem:

FAAAKKKK! Hol van a Berserk! Hm? Hm? Nem 22.-ére ígérték? hm?

Jagi
hmmm.. 😄

Lehet hogy csak a japó közép és fõsuliknál mûködik a dolog? 😊
Jagi
Én Nyíregyházi vagyok, de járok Debrecenbe is és se ott se itt sincs semmi furcsa. Nem láttam Mechá-kat a fõsuli környékén, de még a városközpontban sem. Sõt még (eddig) "démonok" sem rohanták le a várost. : ( Ja és nem mentem át egy alternatív univerzumba sem. (sajna : ) )

Miért an anim elsõ törvénye alapján minden kafa, kúúl dolog a suliba járókkal, vagy egyetremistákkal/felvételizõkkel esik meg. 😊

Hát nem tudom... Már három éve járok egyetemre de még egyszer, sem lett szupererõm, nem mentettem meg a világot egy nagy kardal, nem tudtam megidézni senkit, és egyetlen eszméletlen robotlányt sem találtam még hazafelé menet. És persze az Egyetemünknek sincsen egy szürnyû titka, vagy titogzatos múltja se.

Amúgy a Debreceni eygetemre járok... Jár még oda valaki? És veletek sem történt mé semmi? Ez gyanús... 😊)
Sadun Tryst
jam, faja kis sorozat sorozatnak tûnik.
bár nekem ez a stílus még kicsit idegen.
(suli, fekete mágia, stb...)

Bucser
Dazzebayo féle bleach 65 kint van uraim😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ja. 😊
Seth
Én nézem, 24 részesre van betervezve ha jól láttam, eleddíg jónak tûnik...hentai játékból miket ki tudnak hozni 😄

PSN ID.: Beegabor

A mangát volt szerencsém elolvasni. Szerintem a film délutáni babazsúr a mangához képest. Mint lelki terrorban, mint brutalitásban.

Más.

A Fate/Stay Night-ot nézi valaki? Szerintem nagyon jó!
CSOCSO
en meg az 5. reszt lestem meg tegnap a bleachbol.. eddig tetszik.. ma jon a 6-7
No, már 13 részt megnéztem a Fafnerbõl, nekem határozottan tetszik!
Sok turpisság van ennek a sztorijában is, abban biztos vagyok! Alig bírom rávenni magam ,hogy ne nézzem.
Ha majd végignéztem, írok átfogó kritikát!

via_mala
Ennyi elég is, köszi!<#worship>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Seth
5 részét láttam, elég poén. Kicsit azumangás. "Tipikus" karakterek,mint pölö homokos csávó,akinek patakokban folyik a vére ha csak ara a másik srácra gondol, lolimániás csaj(a tanárnõ az elsõszámú kedvence), akkor van itt egy otaku,aki ha papírlapot lát, ellenállhatatlan késztetést érez hogy mangát rajzoljon. Csöppet szerény srác,aki nõi ruhákat hord, mindenkinél szebbnek tartja magát, satöbbi satöbbi, nézd meg nyugodtan.... 😄

ja 😊
meg egy kis NGE fíling is van benne

Athrun is visszaköszön 😄

lol. grafikája ugyanaz mint a SEED-é

Sadun Tryst
Battle Royale
Ha a manga fele ilyen jó mint a film, akkor már megéri elolvasni. 😊
Ugyanis a film számomra az ázsiai filmkultúrában etalonná nõtte ki magát. A mondanivaló, a képi világ, a jellemfejlõdés, midnen a helyén van. Igaz a történet nagyon abszurd és gagyi, de pont ez adja a történet súlyát. Hogy ez is megtörténhet, és ha megtörténik, milyen brutális helyzetek alakulhatnak ki. Az emberbõl elõbújhat az állat, a legyõzhetetlen élni akarás (na jó, ez nem mindenkinél xD).
Aki még nem látta, pótolja.
mininova.org-ról beszerezhetõ! 😉

10/10

<#taps>

Jagi
Ja! 😄DDDDDDDDDD

Mi olyan hosszú? Nem az epizódok száma, hanem a helyezése a 156 😄

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Ezt ismeri valaki?
Sensei no Ojikan
A Love Hina rendezõjétõl származik ez is, és elég viccesnek néz ki, nem ártana valami vidám sorozat. Most fejeztem be a RahXephon-t, eléggé súlyosan végzõdött, meg aztán nem is értettem teljesen, hogy akkor kik is ezek a Mulian-ok, meg mit is akarnak? Van valami jó magyarázó weboldal hozzá?

Jagi
<#zavart2><#guluszem1>
olyan hosszú!
Bakker! Még a Kenshint sem kezdtem el!

Animenfo-n 156. a kétszából,ha jól emlékszem. Elég friss sorozat, ezért nincs sok követõje talán.

Jagi
Akkor már rossz nem lehet... asszem.

Ja, és Ban Dai a tulaj 😄

Valszeg azért ilyen ismerõs nekem, mert a Xebec stúdió csinálta, viszont nem tudom, hogy a háromból melyiken munkálkodott 😊
Ami még lehetséges, hogy ua a designer kettõnél.

Jagi
Inkább megnézem...

Jagi
Paradicsomoskáposztafõzelék fasírttal?
(ha valami külön külön is termék de egybegyúrva egy másik lesz belõle)

Ezt mindenképpen meg kell osszam veletek!
Találtam egy sorozatot, amirõl egyszerre eszembe jut a SEED (rajzok), a RahXephon (sztori), és az EVA (sztori+mechak kinézete)! Még csak a második részt nézem, de eddig figyelemre méltónak találom.
A címe Fafner in the Azure vagy Soukyuu no Fafner. A szokásos helyen megtaláljátok!

Jagi
Nem merek tippelni, de sztem egyre gondolunk... (director's cut)

CSOCSO
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Mike at home
nem vette fel vki véletlenül a Slayers részeket?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Seth
hátezbizonycopypaste
A lelkileg tökretett lány.... egybõl beugrott egykét jelenet a filmbõl 😄

Sadun Tryst
letöltöttem battle royale filmet. nagyon "izginek" tûnik 😊
majd írok róla, h milyen volt ^^

Ottto
Ööö....Had kérdezzem meg, Hikari=Ötvös tibor, vagy az egész cikket, az Aoi-ról másolták le?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Már megint?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Jagi
"Amerikában mexikói rendezõk japán anime filmet adaptálnak a világ mozivásznaira"
Jó'van kisfijam leülhecc!

Lövésem nem volt róla, higy a Kite lesz élõszereplõs változatban is, DE... jaj, csak nem az USA. Az ilyesmit olyan könnyû elrontani, õk meg tudják hogy kell.

http://www.sg.hu/cikkek/42177

errõl hallott vki vmit?

Jagi
Meg a Berserk se... : ( pedig...

CSOCSO
ahh kosz
Sadun Tryst
berseket olvasam, edennek utána nézek, köcc a tippet 😊

Berserk 😊
Eden
Sadun Tryst
vki ajánlana nekem valami pörgõs, akciódús, durvás mangát? xD
nem volt elég a gunnm. kell még valamit olvasnom amiben faja harcokat láthatok 😊

Sadun Tryst
olyan torrent fájlok, amik nem csak 1 anime részt tartalmaznak, hanem többet.
ergo lehet egy saga, vagy rövidebb sorozatoknál akár az összes rész. 😊

CSOCSO
batch torrentek?