Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem akarok tobb animet nezni egyszerre.. a blicsnek kezdtem neki.. es meg sehol nem tartok.. de beleneztem az elfenbe es BRUTTAAAAL!!!!! a chobitsot kene leszednem...
Ha igen, akkor ez is bizonyítja alacsony fokú tudásomat ebben a témában<#smile>#smile>
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Nézzétek meg a Gésa emlékiratait, jó film.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Kint van torrenten az Ultimate elsõ része és vmi hihetetlenül jó! Az effektek gyönyörûen feljavítva. Az elõzetesbõl úgytûnt saját sztorija lesz, viszont ez az elsõ rész a manga elsõ, negyedik, ötödik, hatodik epizódját mutatja be vmi hihetlen pontossággal. Szinte 100%-ig ugyanaz történik az animében, mint a mangában, semmit lényegeset nem vettek el, nem úgy mint az alap sorozat.
Viszont ezek után nem tudom mi a folytatás, végig viszik-e a mangát is és kap-e új sztorit is az anime?
PSN ID.: Beegabor
Spoiler
De azért a végére szépen megoldják a dolgokat szóval Happy End.
Spoiler end.
24 részes (nemvalamirövid) de én 2 nap alatt végignéztem.
úgy tûnik akkor nekem is a legújabb CCCP codec packom van 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
PSN ID.: Beegabor
+ elvileg ha minden igaz ezen a linken le is tudod tölteni csak a szükséges codecet.
Seth: most nem mondok címet, de a h.264 valami új high quality codec, ami alacsony bitrate-nél is jó képminõséget biztosít. asszem ezt fogjálk az új generációs dvd-knél is alakalmazni (HD-DVD ill. Blu-ray)
やられたらやり返す。倍返しだ!
De nekem tetszett.
Csalódás volt. Abszolút nem olyan volt mint amilyenre számítottam az elsõ kötet után. Jómagam az 5. kötet elveszettem a hitem és letöröltem a mangát.
Alapjába véve nem rossz manga, csak most ez nem köt le. 😊
Talán majd 1x elolvasom... xD
Az alaptéma pedig az, h van 1 nagy gonosz cég aki hasznot húz egy vírusból, ami már a föld lakosságának így is a 15%-át kiírtotta.
Banditák, politika, robotok, csúny vírus, új gének, harcok, stb... 😊
Kb ez jellemzi nálam az Edent. Aki ezeket szereti, töltse le, mert a témájában tényleg nagyon jó.
Jaginak is.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A környezet, meg szerintem nagyon "zsivány" lehet.
Igéretes. A story-ját, a karakterfejlõdést meg majd... ; )

Mondjuk maga a grafikára kiváncsi vagyok. 84-ben még elég nyers lehetett...
cover Directed by
Hayao Miyazaki
Writing credits
Hayao Miyazaki (also comic)
Genre: Animation / Drama / Sci-Fi / Fantasy (more)
Nausicaä of the Valley of Wind", "A szél harcosai"
A nagyon távoli jövõben, miután az emberiség elpusztította a Földet, több kis közösség küzd a túlélésért. Az egyikben él Nausicaa hercegnõ, aki inkább megérteni, mint elpusztítani szeretné a környezõ Mérgezõ Õserdõt.
Valami Ilyesmirõl szól
Õ csinálta a Mononoke Hime-t is (többek között)
A Karinnal kapcsolatban meg azittem megvakultam
és még a Berserk sincs kinn.
Az újévben elkényelmesedtek a wörksztésönök. Helytelen<#ejnye1>#ejnye1>
_Tessék sok embernek örömet okozni 😄 _
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szal a remény hala hal meg utáljára 😊
Az Animetsukiról is leszedték a sorozatot, Jézusom, mi lesz itt!
Ha valaki tud más csapatot aki fordítja az dobjon már meg egy honlappal ahonnan szedhetem. thnx!
A Karin is hetek óta késik, kezdek félni!
pl. lézer szem nem kéne mert az hülyén néz ki, nem akarok én mikorbi lenni xD
visznont az a nagy ugrási, nagyon gyors futási, ill. hatalmas erõ + hasnoló dolgok. ^^
ja meg ofkorsz szuper gyors heal 😄
szal ha kezemet levágájk, akkor nem visszanõ (nem vagyok én gyík 😛), hanem csak a csonkot visszatapasztom xD
szal honsonlók 😊