Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Az E.L. után nagyon jó lesz a Chobbits. Én is ebben a sorrendben néztem és igen jól esett. Ha teheted tégy igy : )

CSOCSO
Elfen Lied... aarghhh

nem akarok tobb animet nezni egyszerre.. a blicsnek kezdtem neki.. es meg sehol nem tartok.. de beleneztem az elfenbe es BRUTTAAAAL!!!!! a chobitsot kene leszednem...
Sadun Tryst
valahol el kell kezdeni 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Dying Soul
Tényleg! Váá

Dying Soul
Az .mkv kiterjesztésben?
Ha igen, akkor ez is bizonyítja alacsony fokú tudásomat ebben a témában<#smile>

Sadun Tryst
pedig van benne felirat... méghozzá srága 😊

Dying Soul
Ugyan ez van meg nekem is, feliratot nem találtam benne :o

OFF

Nézzétek meg a Gésa emlékiratait, jó film.

Sadun Tryst
Feliratos Hellsing Ultimate itt.

Sadun Tryst
oké ^^

Ottto
Froth Bite verziót még fordítják, ha vársz vele akkor megvárhatod a végét, de nekem az AnimeU verzió ugyanúgy megfelelt....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Dying Soul
Okés, csakmár kikívánkozott belõlem

Dying Soul
Na igen, ez a vicces, hogy nincs hozzá felirat, full japán, de, ha olvastad a mangát akkor tudod mirõl szól..

Sadun Tryst
az új hellsingnél írták, h mangahûbb lesz, szal ez nem meglepetés. de azért köszi az infot! 😉

Seth
raw vagy van már hozzá felirat is??

PSN ID.: Beegabor

Dying Soul
Úgy általánosságban mindenkinek, de fõként azoknak akik csalódtak a Hellsingben:
Kint van torrenten az Ultimate elsõ része és vmi hihetetlenül jó! Az effektek gyönyörûen feljavítva. Az elõzetesbõl úgytûnt saját sztorija lesz, viszont ez az elsõ rész a manga elsõ, negyedik, ötödik, hatodik epizódját mutatja be vmi hihetlen pontossággal. Szinte 100%-ig ugyanaz történik az animében, mint a mangában, semmit lényegeset nem vettek el, nem úgy mint az alap sorozat.
Viszont ezek után nem tudom mi a folytatás, végig viszik-e a mangát is és kap-e új sztorit is az anime?

Seth
Az ftp-n csak 20. észig van fenn a Froth Bite verzió, és torrenten sem találtam meg a 21- 24.-ig,azt már más csapat fordította?? Szeretem ha egy csapattól van az egész. Persze ha aszongyátok rendben van ,akkor szedem én a KnKF vagy AnimeU verziót.

Tényleg komoly a közepétõl. Kíváncsi voltam hogy milessz a végére. 😊

Spoiler

De azért a végére szépen megoldják a dolgokat szóval Happy End.

Spoiler end.
Ottto
Shuffle! Nemrég néztem, amolyan Love Hina vagy Maburaho szerû vígjáték. Bár a vége elég komor, az elsõ részeken feldobódik az ember....
24 részes (nemvalamirövid) de én 2 nap alatt végignéztem.

Sadun Tryst
igen? nekem fel sem tûnt, h a dattebayo is ebben dolgozik 😄
úgy tûnik akkor nekem is a legújabb CCCP codec packom van 😊

Bucser
Egyébként a legújabb CCCP-ben benne van (combined community codec pack). Dattebayo Lunar is ebben adja ki a legújabb Bleach episode-okat.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
Ajánljatok valami jó akciós vagy vígjáték ,ecchis akármilyen animét, a Kimi Ga Nozomu Eien-tõl kicsit depi lettem <#buck> 😄..valami rövidet és könnyen emészthetõt 😉

Sadun Tryst
quicktime 7 kell hozzá, abban elvileg bent van a codec.

+ elvileg ha minden igaz ezen a linken le is tudod tölteni csak a szükséges codecet.

Seth: most nem mondok címet, de a h.264 valami új high quality codec, ami alacsony bitrate-nél is jó képminõséget biztosít. asszem ezt fogjálk az új generációs dvd-knél is alakalmazni (HD-DVD ill. Blu-ray)

Seth
errõl még nem is hallottam, melyik anime használja??

Győri Devi
nm tudjátok a H264 video decomrpressort/codecet igénylõ animéket hogy kell lejátszani?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ja igen az alaptéma tényleg klisés de az Eden szerencsérte maximálisan kihasználja a lehetõsgeket.
Az eleje alapján én sem arra számítottam hogy 2-3-nál több ember fogszerepelni a mangában.

De nekem tetszett.
Dying Soul
Én még egyszer sem láttam <#idiota>

Seth
hát már nagyon uncsi...most megy kb negyedszerre

Dying Soul
Holnap Blue Gender nagyfilm, hétfõtõl a sorozat az A+-on

Sadun Tryst
Eden - manga
Csalódás volt. Abszolút nem olyan volt mint amilyenre számítottam az elsõ kötet után. Jómagam az 5. kötet elveszettem a hitem és letöröltem a mangát.
Alapjába véve nem rossz manga, csak most ez nem köt le. 😊
Talán majd 1x elolvasom... xD

Az alaptéma pedig az, h van 1 nagy gonosz cég aki hasznot húz egy vírusból, ami már a föld lakosságának így is a 15%-át kiírtotta.
Banditák, politika, robotok, csúny vírus, új gének, harcok, stb... 😊
Kb ez jellemzi nálam az Edent. Aki ezeket szereti, töltse le, mert a témájában tényleg nagyon jó.

na a Naruto 169 nem is volt annyira rossz

Dying Soul
Köszi 😊

via_mala
Privát ment.
Jaginak is.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Dying Soul
Tényleg nem rossz.

Jagi
nekem egy Video Girl Ai ugrott be a karakterábrázolásról, de ez csak elsõre. Egy "kicsikét" : ) szebb mint az Ai és ezt nem tekinteném hátránynak. Körához képest iszonyatosan szép (sztem)
A környezet, meg szerintem nagyon "zsivány" lehet.

Igéretes. A story-ját, a karakterfejlõdést meg majd... ; )

Jagi
Még nem láttam de ezek után érdekel. Körülnézek : )
Mondjuk maga a grafikára kiváncsi vagyok. 84-ben még elég nyers lehetett...

Dying Soul
Ez nagyon rendben van 😊

Jagi
Kaze no tani no Naushika (1984)

cover Directed by
Hayao Miyazaki

Writing credits
Hayao Miyazaki (also comic)

Genre: Animation / Drama / Sci-Fi / Fantasy (more)

Nausicaä of the Valley of Wind", "A szél harcosai"

A nagyon távoli jövõben, miután az emberiség elpusztította a Földet, több kis közösség küzd a túlélésért. Az egyikben él Nausicaa hercegnõ, aki inkább megérteni, mint elpusztítani szeretné a környezõ Mérgezõ Õserdõt.

Valami Ilyesmirõl szól

Õ csinálta a Mononoke Hime-t is (többek között)

Dying Soul
Okés, csak megvárom míg több lesz a seeder 😊

Jagi
Szedd le és meglesz. Még ha utána nem is tetszik, de az ilyen korú alkotások már-már kuriózum. Próba cseresznye! : )

Dying Soul
Ezt ugye érdemes lekapni?

Kaze no tani no Naushika (1984)

Jagi
Na ne máár! :F
A Karinnal kapcsolatban meg azittem megvakultam
és még a Berserk sincs kinn.

Az újévben elkényelmesedtek a wörksztésönök. Helytelen<#ejnye1>
_Tessék sok embernek örömet okozni 😄 _

Bucser
Csak a fordító adta fel. Egyébként meg belekezdtek a DVD ripelésébe😊 De az is lehet, hogy valaki a hinsen-tõl majd folytatja egyszer.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ottto
Huhh....Kössz. (Megkönnyebbülés)

Sadun Tryst
bakakozou még fordítja. legalábbis még nem írta ki az oldalukra, h droppolnák.
szal a remény hala hal meg utáljára 😊

Ottto
No more Blood D:
Az Animetsukiról is leszedték a sorozatot, Jézusom, mi lesz itt!
Ha valaki tud más csapatot aki fordítja az dobjon már meg egy honlappal ahonnan szedhetem. thnx!

A Karin is hetek óta késik, kezdek félni!

Ottto
El se hiszed gondolkoztam a tökéletes halhatatlanságon. De megtaláltam ám! Kár hogy csak ábránd marad örökre :j

Sadun Tryst
hát annyira azért nem. 😊
pl. lézer szem nem kéne mert az hülyén néz ki, nem akarok én mikorbi lenni xD
visznont az a nagy ugrási, nagyon gyors futási, ill. hatalmas erõ + hasnoló dolgok. ^^
ja meg ofkorsz szuper gyors heal 😄
szal ha kezemet levágájk, akkor nem visszanõ (nem vagyok én gyík 😛), hanem csak a csonkot visszatapasztom xD

szal honsonlók 😊

amolyan végtelen határok stílusban? <#idiota>