Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más.
Ki van itt IWIW-en? Alakíthatnánk egy IWIW-es animeközösséget. Mármit jó lenne ha ott is ismernénk egymást! Ki van benne? (Más fórumokon is elterjesztem ezt.)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
azt szeretném kérni hogy nem tudna valaki olyan oldalt ahol megtudnám hogy mikor jön ki az új része a MAR Heaven-nek meg ha lehet torrentet is megpróbálnám talán ha valaki tud valamit ahonnan gyorsan le lehet szedni
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
millenium actressen is már egy ideje gondolkodom, mert perfect blue-n is, de elég sok elmaradt anime van még -_-
sõt az utóbbi iõdben kezd egy olyan érzésem lenni, a régi, hagyományos animék sokkal hangulatosabbak, mint a mostaniak. nagyon kevés új anime van, aminek tényleg magávalragadó atmoszférája van. sajnos a legtöbb anime grafikában már eléggé hasonlít egymásra.
pl anno 1 cowboy bebopot, vagy tenchi muyot, vagy mononoke himet sokkal nagyobb élvezettel néztem a részletgazdagabb animáció és szép terek miatt, mint a mostaniakat. persze mind a 2 korszaknak megvan a maga elõnye és hátránya. remélem eljön majd az az idõ is, mikor a kézzel rajzolt animék lesznek újra a divatosak. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
80 perc, és vetekszik egyes hálivúdi nagyágyúkkal is, sõt!
Egyébként Satoshi Kon-tól bármit érdemes megnézni, én ezeket láttam és kivétel nélkül tetszettek:
Tokyo Godfathers, Paranoia Agent, Millennium Actress, Magnetic Rose
Egyik sem könnyed kis vidám anime, elgondolkodtató, fajsúlyos mûvek.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
PSN ID.: Beegabor
Értelemszerûen a legroszabb végtõl haladunk a legjobb fele, miközben egyre több infót tudunk meg.
A nyitó zenéje szerintem fergeteges!
Értelemszerûen a legroszabb végtõl haladunk a legjobb fele, miközben egyre több infót tudunk meg.
A nyitó zenéje szerintem fergeteges!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
BTW most néztem meg a higurashi no naku koro ni(huh^^)elsõ fejezetét. Hát ez a sorozat odabasz. Imádom, animében még nem is láttam ilyesmi pszihothriller-t, van még hasonló ?? Soxor a hátamon felállt a szõr, tudja kelteni a feszültséget. Tudni, hogy hány fejezet lesz összesen? OLvastam, hogy minden fejezet után úgymond másképp alakul a történet, marha kiváncsi vagyok lesz e vmiféle összefüggés majdan a végén. Mondjuk enyhe skizofrénia jelei látszódnak mind a lányokon, mint pedig Keiichi-n^^¢, nem igazán tudtam eldönteni az 1 fejezet végén, hogy most ki is volt begõzölve, de hogy Keiichi se normális az biztos
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ANIMESTER
csak regisztrálni kell és pl.:összes YYH(ami egyedülálló legalábbis tuttommal)
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
de elõtt akirát befejezem még 1x, meg a blame-et is elolvasom újra, és utána... 😊
blame és akirához meg nem tennék kedvcsinálót, mert normális kép nincs róluk neten 😄 ezeket el kell olvasni ^^
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1 Kép: A kis csapat.
2. Kép: Ez annyira RE-s hogy muszály volt beraknom. Hõseink Elérkeznek a Level 4-re.

Sajna csak az elsõ 3 kötet van még fenn, de bõvül.
Valamiért nagyon megtetszett. Talán mert túlélõ horrort, aminek nincs nagy sztorija (legalábis egyelõre)még nem olvastam. Nem mentjük a világot, hanem ki kell junti. 😊
már régebben néztem ezeket az anime-kat, de még néha most is bele-bele nézek egy-két részbe, aki még nem látta, semmi esetre se hagyja ki õket!!
Bár még szinte mindig nem tudunk semmit de egyre érdekesebb. A túlélõk most a változatosság kedvéért fegyvert+kaját keresnek meg a Control Roomba az utat ahonan talán könyebb lessz kijutni a szigetrõl. Vagy legalább segítséget kérhetnek.
Közben lassan kideül a szerplõk multja. Érdekes szeretnivaló karakterk, fõleg a szõke leány. (Tényleg a legtöbben még be sem mutatkoztak.) De az idõ egyre fogy. De talán van valami mód a fertõzés megállítására.
Imádom! Olyan vérbeli Resident Evil vagy, általában túlélõhororr hangulata van! Adva van egy elhagyott kutatólabor(ami persze mégsem anyira elhagyott), egy csapat ember(a szemüveges proftól a macsó izomemberig minden)És ki kel keveredniük valahogy a szörnyektõl hemzsegõ laborból. Sorssok tárulnak fel barátságok!szerelmek szövõdnek. És lassnan kideül mi is történt a laborban anak idejénami ehez vezetett...
Ha ilyen lenne ezután az összes filler, még örülnék is ezeknek az extra részeknek, mivel valami új is lenne. Eddig véleményem szerint ez volt a legjobb filler epizód. A megrajzolás, a cselekmény, a harcok és a poénok is most jók voltam. Remélem ennél rosszabb már sose lesz. 😊
[email protected]
Apropó! Outlaw star-t nézem, elég humoros. Majd írok többet róla.
Aminek régebben nekifutottam -a Soukyo no Fafner- és beszámolót ígértem, nos, lelankadt az érdeklõdésem a végére, úh sajna nem lesz belõle ismertetõ :-/
Mindegy. Nem akarok égni, akkor kössz a HQ-t.