Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krezga
Én vagyok iwiw-en, és benne is vagyok, fel is vehetsz, ha akarsz😊
Ugyanmár! A szerelem színe a piros! Szóval Lucy egyszerûen csak mindenkit szeret! 😊

Más.

Ki van itt IWIW-en? Alakíthatnánk egy IWIW-es animeközösséget. Mármit jó lenne ha ott is ismernénk egymást! Ki van benne? (Más fórumokon is elterjesztem ezt.)
Ottto
Jaj paradicsomlézünk már megint. Igen, kicsit véres. De anélkül nem is lenne annyira magávalragadó hangulata mint amilyen.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

BEAST
nekem nem tetszett , túl sok benne a felesleges paradicsomlé :S

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krezga
Az Elfen Lied az nem rossz! Naggyából egy hete néztem újra végig, és még mindig tetszik😊
Carfanatic
hi mindenki
azt szeretném kérni hogy nem tudna valaki olyan oldalt ahol megtudnám hogy mikor jön ki az új része a MAR Heaven-nek meg ha lehet torrentet is megpróbálnám talán ha valaki tud valamit ahonnan gyorsan le lehet szedni

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Sadun Tryst
tokyo godfatherst láttam én is, nagyon jó anime volt 😊
millenium actressen is már egy ideje gondolkodom, mert perfect blue-n is, de elég sok elmaradt anime van még -_-

sõt az utóbbi iõdben kezd egy olyan érzésem lenni, a régi, hagyományos animék sokkal hangulatosabbak, mint a mostaniak. nagyon kevés új anime van, aminek tényleg magávalragadó atmoszférája van. sajnos a legtöbb anime grafikában már eléggé hasonlít egymásra.
pl anno 1 cowboy bebopot, vagy tenchi muyot, vagy mononoke himet sokkal nagyobb élvezettel néztem a részletgazdagabb animáció és szép terek miatt, mint a mostaniakat. persze mind a 2 korszaknak megvan a maga elõnye és hátránya. remélem eljön majd az az idõ is, mikor a kézzel rajzolt animék lesznek újra a divatosak. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Seth
Köszi, meg fogom lesni õket

PSN ID.: Beegabor

via_mala
Ha pszicho-thriller animét akarsz: Perfect Blue
80 perc, és vetekszik egyes hálivúdi nagyágyúkkal is, sõt!
Egyébként Satoshi Kon-tól bármit érdemes megnézni, én ezeket láttam és kivétel nélkül tetszettek:
Tokyo Godfathers, Paranoia Agent, Millennium Actress, Magnetic Rose

Egyik sem könnyed kis vidám anime, elgondolkodtató, fajsúlyos mûvek.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Seth
Közbe belenéztem a 2. fejezetbe. Hát inkább holnapra tartogatom a köv 4-et,mert az intro már meghozta hozzá a kedvem(azért kicsit durva jelenet szvsz), és még végül megint nem bírom abbahagyni, holnap meg meló ^^

4 részenként jön. Minden 4 rész (fejezet)tulajdonképpen egy végigjátszás. (Mivel ez egy játékból készült.)

Értelemszerûen a legroszabb végtõl haladunk a legjobb fele, miközben egyre több infót tudunk meg.

A nyitó zenéje szerintem fergeteges!
4 részenként jön. Minden 4 rész (fejezet)tulajdonképpen egy végigjátszás. (Mivel ez egy játékból készült.)

Értelemszerûen a legroszabb végtõl haladunk a legjobb fele, miközben egyre több infót tudunk meg.

A nyitó zenéje szerintem fergeteges!
sry, 'Alucard', csak kicsit összefojtam a Japán szinkronnal 😊)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

én igy vagyok Alucardo szinkronszinész-hangjával, megkerestem milyen cuccokat szinkronizált, köztük találtam az Elfen Lied-et, többiek elismerõen szóltak róla, csak az elsõ négy részen vagyok túl, de egy kicsit akkor is durva, bár nincs benne annyi vér... (és még nem is durva, azt mondják XD )

Seth
töltelék......a tésztába😄

BTW most néztem meg a higurashi no naku koro ni(huh^^)elsõ fejezetét. Hát ez a sorozat odabasz. Imádom, animében még nem is láttam ilyesmi pszihothriller-t, van még hasonló ?? Soxor a hátamon felállt a szõr, tudja kelteni a feszültséget. Tudni, hogy hány fejezet lesz összesen? OLvastam, hogy minden fejezet után úgymond másképp alakul a történet, marha kiváncsi vagyok lesz e vmiféle összefüggés majdan a végén. Mondjuk enyhe skizofrénia jelei látszódnak mind a lányokon, mint pedig Keiichi-n^^¢, nem igazán tudtam eldönteni az 1 fejezet végén, hogy most ki is volt begõzölve, de hogy Keiichi se normális az biztos

filler? :o

BEAST
bleh , a tésztagyártás ninja módra résznél rosszabb nem lehetett xD / azóta nem nézem a fillereket 😄 /

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadun Tryst
188. rész jön ezen a héten, és most nyáron jön a 3. film. 😊

Krezga
A Narutonak is neki kéne már lassan állnom, mindig csak mondom, hogy most, de soha nem jutok el a letöltés/megnézésig. Amúgy most hányas résznél tart?
Krezga
nah majd holnap regelek ide is😊 Szóval itt ilyen kevésbé ismert anime-k vannak..hümm..jól hangzik
fillerözön, legutóbbi rész volt szerintem eddig a legrosszabb

Naruto kiheverte már a fillereket? Vagy még mindig azok a hulladékok mennek?

Messi6502
Császtok most találtam egy oldalt gondoltam érdekel titeket:
ANIMESTER

csak regisztrálni kell és pl.:összes YYH(ami egyedülálló legalábbis tuttommal)

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Sadun Tryst
hehe, ennek lehet én is nekiállok 😊
de elõtt akirát befejezem még 1x, meg a blame-et is elolvasom újra, és utána... 😊

blame és akirához meg nem tennék kedvcsinálót, mert normális kép nincs róluk neten 😄 ezeket el kell olvasni ^^

Nem nem. 😊 Az egy másik történet. 😊 Majd írd meg hogy tetszet...
berlinboy6329
De hülye vok.Valamilyért a Hentaiban kerestem.<#idiota>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Lehet h pontos de én ilyet nem találok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Az a Marilyn Mansonos csávó naon bejön.

Egy kis kedvcsináló. 😊

1 Kép: A kis csapat.

2. Kép: Ez annyira RE-s hogy muszály volt beraknom. Hõseink Elérkeznek a Level 4-re.

Pontos cím. King of Thorns.
Krezga
Kezd nekem is tetszeni😄
Egy bizonyos (U) FTP-n van. 😊
Sajna csak az elsõ 3 kötet van még fenn, de bõvül.

Valamiért nagyon megtetszett. Talán mert túlélõ horrort, aminek nincs nagy sztorija (legalábis egyelõre)még nem olvastam. Nem mentjük a világot, hanem ki kell junti. 😊
berlinboy6329
<#eljen><#eljen><#eljen>Atomul hangzik.Honnan tom mekszerezni?<#eljen><#eljen><#eljen>

Krezga
Excel Saga; Puni Puni Poemi
már régebben néztem ezeket az anime-kat, de még néha most is bele-bele nézek egy-két részbe, aki még nem látta, semmi esetre se hagyja ki õket!!
King of the Thorn 1-3 kötet.

Bár még szinte mindig nem tudunk semmit de egyre érdekesebb. A túlélõk most a változatosság kedvéért fegyvert+kaját keresnek meg a Control Roomba az utat ahonan talán könyebb lessz kijutni a szigetrõl. Vagy legalább segítséget kérhetnek.
Közben lassan kideül a szerplõk multja. Érdekes szeretnivaló karakterk, fõleg a szõke leány. (Tényleg a legtöbben még be sem mutatkoztak.) De az idõ egyre fogy. De talán van valami mód a fertõzés megállítására.

Imádom! Olyan vérbeli Resident Evil vagy, általában túlélõhororr hangulata van! Adva van egy elhagyott kutatólabor(ami persze mégsem anyira elhagyott), egy csapat ember(a szemüveges proftól a macsó izomemberig minden)És ki kel keveredniük valahogy a szörnyektõl hemzsegõ laborból. Sorssok tárulnak fel barátságok!szerelmek szövõdnek. És lassnan kideül mi is történt a laborban anak idejénami ehez vezetett...
Sadun Tryst
Bleach 82
Ha ilyen lenne ezután az összes filler, még örülnék is ezeknek az extra részeknek, mivel valami új is lenne. Eddig véleményem szerint ez volt a legjobb filler epizód. A megrajzolás, a cselekmény, a harcok és a poénok is most jók voltam. Remélem ennél rosszabb már sose lesz. 😊

Lacc
Huh, pedig engem egyszerûen kiráz a hideg ha magyarul nézem a sorozatokat, a szinkronhangok borzalmasan nem karakterhez illõek, és a fordítás is furcsa... De ez persze csak az enyim vélemény 😊
Oké Oké értem. Hülye voltam, meg Seth már bemásolta MSN-en, csak azt hittem azt õ írta.. na mind1. Ne az én hülyeségem legyen már a téma.

:-P

Sadun Tryst
ha többen mondják akkor csak megfogadja. meg ha már arra van ideje, h megvárja, h valaki felvegye MSN-re, majd leírjon neki pár személyes kedvencet, akkor úgy kell neki. faq-ra felmegy. beleolvas, és 10 perc alatt kikeresett magának 5-10 sorozatot a listából, ami neki is gyerebe. 😊

Seth
már bemásoltam neki, reménytelen esetnek tûnik ^^

Sadun Tryst
ezért van a faq. tessék elolvasni. 😊

Tök kezdõ vagyok még animébõl. Aki tudna mondani pár dolgot vegyen már fel MSN-en:
[email protected]

RelakS
いいえ

...

Akarom mondani, nem 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Vazz, átmentünk japán online tanfolyamba, míg nem jártam erre? <#idiota>

Apropó! Outlaw star-t nézem, elég humoros. Majd írok többet róla.
Aminek régebben nekifutottam -a Soukyo no Fafner- és beszámolót ígértem, nos, lelankadt az érdeklõdésem a végére, úh sajna nem lesz belõle ismertetõ :-/

???

am a Hq-rül ée egy bizonyos u ról már tudsz? Persze én sem tudok egy FTP-rõl sem csak kérdeztem.
Krezga
huhh, én is meghálálnám, ha vki mondana pár ftp címet(tudom hogy nincs olyan hogy ftp, mert az illegális😄), mert lehet van olyan amiröl még nem tudok😊, és nem tudni bûn, vagy mi...
Amúgy hála minden HQ-nak meg FTP-nek, máris több animém van mint az A+ -nak. De azért írjátok alá...

Jó van na. Nekem a H valahogy mindig is ÉDZS volt. Akkor écs?
Mindegy. Nem akarok égni, akkor kössz a HQ-t.